وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
-
mohamadreza در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
mohammadhassan
میشه یک مقدار مستند تر حرف بزنید ؟؟اگه اقا سهراب بیان و اطلاعات کاملی رو در اختیار ما بذارن ما راه حل های بهتری رو میتونیم پیدا کنیم و هدفمند تر عمل میکنیم
مستند ترش رو میتونید از آقا سهراب بخواین ! چند مورد بوده فردی وارد استودیو ضبط شده بود به قصد خرابکاری! یکیش یادم میاد قبل سال 96 بود خود آقا سهراب تو فروم گفتن.
mohammadhassan در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
mohammadhassan
میشه یک مقدار مستند تر حرف بزنید ؟؟اگه اقا سهراب بیان و اطلاعات کاملی رو در اختیار ما بذارن ما راه حل های بهتری رو میتونیم پیدا کنیم و هدفمند تر عمل میکنیم
مستند ترش رو میتونید از آقا سهراب بخواین ! چند مورد بوده فردی وارد استودیو ضبط شده بود به قصد خرابکاری! یکیش یادم میاد قبل سال 96 بود خود آقا سهراب تو فروم گفتن.
جدن?
چقد عجیب ! من نمیدونسم انقدر مستقیم وارد عمل میشن... -
mohammadhassan
mohammadhassan
چه جالب! میشه خودتون همین جا بگین قضیه چی بوده؟ -
@sara-mg sky daughter mohamadreza
-
فکر نمیکردم در این حد باشه! اگه خیلی در خطر باشه کتابامو جمع میکنم میرم تو حیاطی چیزی میشینم درسمو همونجا میخونم!
-
@sara-mg sky daughter mohamadreza
mohammadhassan
چه موجودات پستی...
اه -
دوستان دیگه کار از پرداخت پول به حساب آلا گذشته ...
همتون از هرجای این مرز و بوم هستید, چوب بردارین بریم در استودیو ها نگهبانی بدیم! (طنز)AHP در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
همتون از هرجای این مرز و بوم هستید, چوب بردارین بریم در استودیو ها نگهبانی بدیم! (طنز)چه فک کردن! ما زیادیم
کجایین نفس کشا
-
جدی اگه اینطوری باشه من میرم اونجا زندکی میکنم
فقط بیان دیگه! با مهروماه میزنم تو سرشون
-
همتون از هرجای این مرز و بوم هستید, چوب بردارین بریم در استودیو ها نگهبانی بدیم! (طنز)AHP در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
همتون از هرجای این مرز و بوم هستید, چوب بردارین بریم در استودیو ها نگهبانی بدیم! (طنز)واقعیت اینه که فکرمیکنم در آینده باید دست به مبارزه غیرمسلحانه زد
-
@dr-bernosi در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
ریاضی جامعش
-
اگه اینطوری باشه میتونن کار بدی بکنن! الان چیزی که داره به ذهنم میاد باید پول جمعع کنیم تا ...
-
قضییه کلا از این قراره: (امروز رفتم پرسیدم که مطمئن بشم اشتباه ننویسم)
دانشگاه گفته ساختمان مدرسه یعنی دبیرستان و آلاء ( آزمایشگاه دبیرستان توش استدیوهای آلاء ساخته شده) باید کامل تخلیه بشه
چون توان مالی نداریم اگه جا نداشته باشیم عملا آلاء تعطیل میشه -
کلا هیئت رئیسه ی دانشگاه 6 نفره، اول به رئیس دانشگاه ایمیل زدیم اگه نتیجه نداد به هر 6 نفر ایمیل میزنیم، 4 نفر رای بدند که آلاء بمونه کافیه!
sohrab مگه مملکت صاحاب نداره که این 6 نفر بخوان تصمیم بگیرن؟
-
sohrab در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
کلا هیئت رئیسه ی دانشگاه 6 نفره، اول به رئیس دانشگاه ایمیل زدیم اگه نتیجه نداد به هر 6 نفر ایمیل میزنیم، 4 نفر رای بدند که آلاء بمونه کافیه!
بمیدن اننشاللهه
-
M.an:
M.an:
خبر بدی بود که الا بخواد تعطیل بشه ولی نمیشه دانش اموزا واقعا پشتشن الا نباشه بی عدالتی محضه بخدا هه فک کن با نمره 9شیمی بیای خونه ! بعد بزنه به سرت بگی من باید یکاری کنم اینجوری نمیشه . بعد معجزه بشه با فیلمای یه دبیری تو کافه بازار اشنا شی ! به اسم استاد اقاجانی اولش میگی اینا چیه باز هم میخوان پول مردم رو بخورن . بعد ببینی عهه رایگاته اون صفر تاصد . بشینی از اول فیلماشو ببینی . سری بعدی امتحانتو فقط تو باشی که 95گرفته 100نمره بقیه کلا زیر 50! عجیبه ولی شدنیه . این نشون میده دبیر خوب چقدر تاثیر داره .
واقعا نمیدونم با چه تفکری میخوان الارو تعطیل کنن !
اینم بگم من به همه دوستام همشون الا رو معرفی کردم حتی به بعضیا بیشتر از 10بار ! که بیشترشون ادامه دادن و نتایج فوق العاده بوده . الانم میرم به ایمیل ها متنمو میفرستم -
بدترین چیزی که ممکنه اتفاق بیفته اینه که واقعا اونایی که الایی هستن تچمع کنن
-
-
@ahmad-mola در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
شهردار.....
مهی جون در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
@ahmad-mola در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
شهردار.....
وات؟!