بررسی هفتگی گزارش ها
-
marziyeh fallah
شهیده sh
Amir 6
سلام بچه ها
خوش اومدین همگی
یه توضیح کلی از وضعیت و شرایطتون برام بنویسین اینکه قبلا چی کار کردین و چی شده تا بتونم درک بهتری داشته باشم
راستی در کنار هر پستی که ارسال می کنین علاوه بر ساعت بنویسید که مثلا فقط مطالعه اون درس بوده یا n تست هم مثلا حل شده و جمع اون روزشم زیرش بزنید
مرسی از همگیromisa
سلام ممنون ازتون
من قبلا روزی۵ساعت یا کمتر میخوندم تست هم کمتر میزدم اما الان تصمیم گرفتم برای هفته اول37ساعت مطالعه+۶۰۰تا تست زنی داشته باشم
امیدوارم بتونم انجامش بدم
دروس عمومی هم هیچی نخوندم ولی تابستان قراره بشینم اونا هم بخونم
به نظرتون شدنیه؟
من که زبانم صفره باید چه کار کنم -
marziyeh fallah
شهیده sh
Amir 6
سلام بچه ها
خوش اومدین همگی
یه توضیح کلی از وضعیت و شرایطتون برام بنویسین اینکه قبلا چی کار کردین و چی شده تا بتونم درک بهتری داشته باشم
راستی در کنار هر پستی که ارسال می کنین علاوه بر ساعت بنویسید که مثلا فقط مطالعه اون درس بوده یا n تست هم مثلا حل شده و جمع اون روزشم زیرش بزنید
مرسی از همگیromisa سلام سارا جان
من تقریبا تمام مباحثا تموم کردم بجز یه 3_4 تا مبحث . ساعت مطالعم هم تا اواخر فروردین میانگین 12_13 ساعت بود و از اوایل اردیبهشت ترجیح دادم کمترش کنم به خاطر خستگی هایی که پیش میومد که زَده نشم از کتابا . ولی الان دوباره دارم سعی میکنم ساعتم رو بیارمش بالا .
خیلی ممنون -
Niki Finn
سلام
یه تغییرات کلی ای داشتی و این بحث خستگی رفت و آمدکه بهش اشاره کردی یکم نیاز به عادت داره و وقتی عادت کردی حل میشه
سعی کن با همین برای امتحانا خوندن هم ساعت مطالعتو بالا ببری مثلا نمونه سوال هم در کنارش حل کن اخراشم مرور بذار تمرینای اخر فصل و مثال های جزوه و... همش میتونه به فهم بهترت از مطلب کمک کنه و همینطور ساعت مطالعه بره بالا و امتحانت رو هم بهتر بدی -
chichak am
سلام
اگه مثل قبل کامل بنویسی خیلی بهتر میشه
از هفته قبل یه روزشو نوشته بودی
اینکه روز پرباری بوده یا کم باری درکنارش این مهمه که بخوایم به صورت کلی بهش نگاه کنیم
اگه یادداشتش نکنیم فقط صورت مساله رو پاک کردیم و اتفاقا اون چرخه هی تکرار میشه
مثلا یه روزش میشه دو روز و همینطور الی اخر. مثل هفته قبل که من فقط گزارش یه روز رو دیدم
پس ان شاءالله این هفته منظم تر بشه و نذاریم این روند ادامه دار باشهromisa
سلام درسته حتما اینکار انجام میدم
شاید گزارشام سر یه ساعت مشخص نتونم بفرستم(به خاطر شرایطی)ولی هر زمانی از روز به انجمن دسترسی داشتم میفرستم
انشاالله خرداد ماه رو عالی پیش ببریم
راستی پیشنهاد پادکست عالی بود خیلی ممنونم ازتون -
romisa
سلام وقت شما بخیر خسته نباشید
خب من تا اخر فروردین دروس را تموم کردم
وضیت خوبی داشتم
ولی دوران جمع بندی به شدت بدی داشتم
از اول اردیبهشت به شدت افت انگیزه
وتا الان هم ادامه داشته هنوز نتونستم مشکل
درس نخوندنم را حل کنمmarziyeh fallah سلام ممنون ک اطلاع دادی باز باید گزارش های این هفتتو رو بررسی کنم
-
romisa
سلام رومیسا جان خیلی ممنونم
نه ازش استفاده نکردم ولی دیگه استفاده میکنم
نه بعضی روزها حتی خسته نیستم ولی اصلا حال درس ندارم اصلا انگاری هدفم یادم میره هی به خودم یادآوری میکنم میگم آخرش خب که چی بیخیالش
دارم روش کار میکنم که دیگه این حسم به صفر برسه
چون آینده ام رو نابود میکنه
ممنون از زحماتت️
-
romisa
درسنامه تا حد زیادی تمومه و آروم آروم میرم تو فاز تست
اگر امتحان نهایی اجازه بدهیا اینکه اگه اذیت میشی سعی کن بازه های مطالعاتی رو کمتر کنی ولی با دفعات و تعداد بیشتری
چرا هر کاری میکنم برعکسش درسته
من کلی تلاش کردم و الان بازه های مطالعاتیم از ۴۵ دقیقه(اول سال)به ٩٠ دقیقه رسیده
این اولش ساعت رو خوب بالا میبرد ولی فکر کنم اصلا عامل اینکه نمیتونم برنامه رو اجرا کنم همینه
نظر شما چیهابوالفضل ریسی در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
درسنامه تا حد زیادی تمومه و آروم آروم میرم تو فاز تست
اگر امتحان نهایی اجازه بدهیا اینکه اگه اذیت میشی سعی کن بازه های مطالعاتی رو کمتر کنی ولی با دفعات و تعداد بیشتری
چرا هر کاری میکنم برعکسش درسته
من کلی تلاش کردم و الان بازه های مطالعاتیم از ۴۵ دقیقه(اول سال)به ٩٠ دقیقه رسیده
این اولش ساعت رو خوب بالا میبرد ولی فکر کنم اصلا عامل اینکه نمیتونم برنامه رو اجرا کنم همینه
نظر شما چیهاین باید بیشتر بررسی شه
اگه عادت کردی تغییر تو این بازه زمانی توصیه نمیشه -
romisa
بلی تو یه کلمه میبنی شک که میکنی تست میره،
نمیشه آخه طراحا از جاهایی ازحفظیات سوال میدن که اصلا فک نمیکردی اونجا به درد میخورهدرنتیجه مجبورم کل فصل بخونم
چشم، باید بینشون عمومی قرار بدم،چون اونجوری یادم میره مطالب
سعی میکنم کنار حفظیاتمم تست واسه شیمی تست بزنم
حتی برای درس های دیگه تست بزنم هرچند نتونم بیشتر بخونم
شیمی و زیست مرورشون خیلی وقت میگیره
یکیم اینکه تازگیا ساعت خوابم بد شده بعد از ظهر استراحتم خیلیه با اینکه ساعت کوک میکنم یا میگم بیدارم کنن صداهاشون نمیشنوم
یاصب وقتی بیدار میشم خوابم میاد روی کتاب میخوابم@kosar-mottaghi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
بلی تو یه کلمه میبنی شک که میکنی تست میره،
نمیشه آخه طراحا از جاهایی ازحفظیات سوال میدن که اصلا فک نمیکردی اونجا به درد میخورهدرنتیجه مجبورم کل فصل بخونم
چشم، باید بینشون عمومی قرار بدم،چون اونجوری یادم میره مطالب
سعی میکنم کنار حفظیاتمم تست واسه شیمی تست بزنم
حتی برای درس های دیگه تست بزنم هرچند نتونم بیشتر بخونم
شیمی و زیست مرورشون خیلی وقت میگیره
یکیم اینکه تازگیا ساعت خوابم بد شده بعد از ظهر استراحتم خیلیه با اینکه ساعت کوک میکنم یا میگم بیدارم کنن صداهاشون نمیشنوم
یاصب وقتی بیدار میشم خوابم میاد روی کتاب میخوابمباید فضایی ک توش مطالعه می کنی رو فقط اختصاص بدی به مطالعه
یعنی خواب مکان مشخص، مطالعه جدا
اصلا سعی نکن با این کار ک روی کتاب می خوابی یه جور تنبیه درنظر بگیری یا حتی برعکس
حتی اگه ۱۰ دقه هم خواستی بخوابی تو فضای مطالعت نباشه -
romisa
سلام ممنون ازتون
من قبلا روزی۵ساعت یا کمتر میخوندم تست هم کمتر میزدم اما الان تصمیم گرفتم برای هفته اول37ساعت مطالعه+۶۰۰تا تست زنی داشته باشم
امیدوارم بتونم انجامش بدم
دروس عمومی هم هیچی نخوندم ولی تابستان قراره بشینم اونا هم بخونم
به نظرتون شدنیه؟
من که زبانم صفره باید چه کار کنم -
romisa سلام سارا جان
من تقریبا تمام مباحثا تموم کردم بجز یه 3_4 تا مبحث . ساعت مطالعم هم تا اواخر فروردین میانگین 12_13 ساعت بود و از اوایل اردیبهشت ترجیح دادم کمترش کنم به خاطر خستگی هایی که پیش میومد که زَده نشم از کتابا . ولی الان دوباره دارم سعی میکنم ساعتم رو بیارمش بالا .
خیلی ممنون -
romisa
سلام رومیسا جان خوبی؟
درست نمیشه
خسته نیستم که بگم خوابم میاد یا نه کلا حال و حوصله ندارم نه فقط درس هر کاری
اصلا انگیزه ام صفر میشه هدفم رو یادم نمیاد یا یادم بیاد میگم مهم نيست
دلیلی داره اینجوری میشم؟ طبیعیه؟@sania-andiravan نه من نظرم اینه خودت رو وابسته نکن به انگیزه یا منتظر انگیزه یا معجزه یا یه روز خوب نباش
من نظرم اینه خیلی وقتا خودت حال خودت رو بهتر کنی بشینی فک کنی به همه چیز به رویاها به اهداف مثلا تو روز نیم ساعت یا گاهی تو خلوت خودت بهش فک کنی با تمرکز و فقط روی این موضوع -
Abolfazl Mousavi
سلام
اره به نظرم -
Abolfazl Mousavi
سلام
اره به نظرم -
Abolfazl Mousavi سوالت خیلی فردیه
تاپیک بزنی براش بهتره چون تجربه های متفاوتی می شنوی
ولی من خودم مشاور نداشتم و از وویس های مشاوره ای استفاده کردم و خیلی چیزا رو یاد گرفتم -
Abolfazl Mousavi انتخاب خود مشاور هم خیلی چالش برانگیزه
-
برنامم اینه که ادبیات رو کامل بخونم به صورت موضوعی و زبان هم لغات دوازدهم رو کامل بخونم و سپس تست زیاد بزنم و دینی هم دهم و یازدهم و عربی هم ۱و۲
و ریاضی و فیزیک و شیمی تا فرسنگ ۴ و زیست تا فرسنگ ۵
ولی میترسم خراب کنم
-
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
منصرف شدم
چون امسال مشاور داشتم ، فقط من داشتم کمک دانش آموزاش میکردم
-
برنامم اینه که ادبیات رو کامل بخونم به صورت موضوعی و زبان هم لغات دوازدهم رو کامل بخونم و سپس تست زیاد بزنم و دینی هم دهم و یازدهم و عربی هم ۱و۲
و ریاضی و فیزیک و شیمی تا فرسنگ ۴ و زیست تا فرسنگ ۵
ولی میترسم خراب کنم
Abolfazl Mousavi موضوعی هم میتونی پیش بری
اصلا این خراب کردنی ک گفتی معنی نداره