سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
حل مشکل جابه جایی و کیفیت فیلم ها
-
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین
سلام دوستان، همونطور میدونید فیلم های آلاء با بعضی از شرکت های ارائه دهنده اینترنتی مشکل دارن و برای بعضی از دوستان فیلم ها جابه جا میشن یا کیفیتشون متوسط هست. به همین جهت ما هم یه آموزشی رو ترتیب دادیم. 2 راه برای حل این مشکل وجود داره:
راه اول:
این راه حل بعضی وقت ها کار نمیکنه و شما مجبورین از راه حل دوم استفاده کنید، ولی از اون جهتی که راحت تر هست خیلی وقت ها کار شما رو راه میندازه. بهتره برای دانلود فیلم ها از دانلود منیجر EagleGet استفاده کنید تا Internet Download Manager. البته جای تعجبه گاهی EagleGet هم خوب کار نمیکنه و شما مجبور میشین به IDM روی بیارین (حداقل برای من که اینطوری بود !). ولی من شخصاً فیلم های کمتری رو دیدم که با EagleGet مشکل داشته باشن.تصویر زیر گویای همه چیز هست ! :
راه دوم:
این راه برای من هیچوقت رد خور نداشته ! هروقت امتحان کردم جواب داده. اونم استفاده کردن از ف * ی * ل * ت * ر * ش * ک * ن * *(H * O * T * S * P * O * T * S H * I * E * L * D ) بوده (ببخشید دیگه بخاطر مسائل ف * ی * ل * ت * ر * ی * ن * گ اینطوری نوشتم ). من لینک دانلود این برنامه رو قرار نمیدم تو سایت های خارجی پره میتونید دانلود کنید. فقط توجه داشته باشید از نسخه Elite استفاده کنید چون سرعتش بیشتر از نسخه Free هست. (برنامه رو دانلود کنید و طبق راهنما کرک کنید. البته اگه درست کرک کنین !). این عکس جدیدترین نسخه هست. مشخصه که هدفم تاکید روی نسخه Elite بوده!موفق باشین :hand:
-
mohammadhassan عالی بود مطالبت , خسته نباشی ...
Vezra پلیس جان مورد داریم ...
-
سلام دیگه اصن اون فیلم که میخواییم نمیاد که اینطوری هم دان کنیم
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/3514
این لینک الان مربوط به فیزیکه که زبان میاد ! -
mohammad.t در حل مشکل جابه جایی و کیفیت فیلم ها گفته است:
سلام دیگه اصن اون فیلم که میخواییم نمیاد که اینطوری هم دان کنیم
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/21/3514
این لینک الان مربوط به فیزیکه که زبان میاد !سلام، دوست عزیز شما راه حل دوم رو امتحان کردید؟؟
-
سلام
منم مشکل جابه جا دانلود شدن فیلمارو دارم دانلود منیجرام دانلود کردم ولی کلیک راست میکنم رو لینک تو گزینه ها نیست -
m.ϻ در حل مشکل جابه جایی و کیفیت فیلم ها گفته است:
سلام
منم مشکل جابه جا دانلود شدن فیلمارو دارم دانلود منیجرام دانلود کردم ولی کلیک راست میکنم رو لینک تو گزینه ها نیستمرورگرتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و بعد امتحان کنید.
-
mohammadhassan در حل مشکل جابه جایی و کیفیت فیلم ها گفته است:
سلام
منم مشکل جابه جا دانلود شدن فیلمارو دارم دانلود منیجرام دانلود کردم ولی کلیک راست میکنم رو لینک تو گزینه ها نیستمرورگرتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید و بعد امتحان کنید.
یعنی یکی دیگه دانلود کنم؟
-
سلام
الان دارید از فایرفاکس استفاده میکنید دیگه؟ بزنید تو نت آخرین نسخه اش رو دانلود کنید و نصب کنید.
-
سلام
الان دارید از فایرفاکس استفاده میکنید دیگه؟ بزنید تو نت آخرین نسخه اش رو دانلود کنید و نصب کنید.
بله از فایر فاکس استفاده کردم
ولی کرومو تازه دانلود کردم الان امتحان میکنم ممنون -
نشد فک کنم نتونستم دانلود منیجر خوب نصبش کنم
-
راستی فرقی نداره از چه اینترنتی استفاده کنم؟
-
دانلودش کردم رو صفحه دستکاپ نمایش داده نمیشه
-
علتش اینه که شما نسخه قابل حمل(portable) رو گرفتین باید نسخه نصبی رو بگیرید و برنامه رو نصب کنید.
شما عملا برنامه نصب نکردید بخاطر همینه -
علتش اینه که شما نسخه قابل حمل(portable) رو گرفتین باید نسخه نصبی رو بگیرید و برنامه رو نصب کنید.
شما عملا برنامه نصب نکردید بخاطر همینهفهمیدم
مرسی : ) -
راستی فرقی نداره از چه اینترنتی استفاده کنم؟
نه چرا باید ربط داشته باشه؟
-
شما عملا برنامه نصب نکردید بخاطر همینهفهمیدم
مرسی : )خواهش میکنم
-
دانلود کردم نصبش کردم بازم تو گزینه ها نبود
این صفحه اومد
باید رو این صفحه کاری انجام بدم؟
-
دانلود کردم نصبش کردم بازم تو گزینه ها نبود
این صفحه اومد
باید رو این صفحه کاری انجام بدم؟
مرورگرتون چی هست؟
-
m.ϻ ببینید داخل مرورگر کروم بالا سمت راست همچنین گزینه ای نیست ؟
اگه بود این رو بزنید:
اگه کلا نبود این کارو بکنید:
برنامه رو باز کنید گزینه configurations رو بزنید
بعد گزینه Repair رو بزنید با دکمه سبز رنگ نشون داده شده:
توی مرورگرتون همچنین صفحه ای باز میشه (برای گوگل کروم). گزینه Add to chrome که با رنگ سبز نشون داده شده رو بزنید تا پلاگین دوباره در مرورگر شما نصب بشه.