Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. برنامه های آلاء
  3. راه ابریشم آلاء
  4. سوالات راه ابریشمی ها
آلا پولمو بالا کشید
M
پارسال راه ابریشم ۲ رو گرفتم که گفته بودن تمدید داره و چیزی قید نکرده بودن که اگه فارق التحصیل باشی نمیتونی تمدیدش کنی یهو دیدم کل فیلمایی که فقط بعضیاشونو دیده بودم از رو پنلم فوت شده رفته من موندمو ۶ میلیونی که به بدبختی جمعش کرده بودم و همش به باد رفت
راه ابریشم آلاء
شیمی پویان نظر
M
سلام بچه ها کسی پی دی اف شیمی راه ابریشم استاد پویان نظرو داره برام بفرسته؟
راه ابریشم آلاء
جزوه‌های راه ابریشم پرو
Eima AmajE
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
شیمی
M
سلام ببخشید کسی پی دی اف راه ابریشم استاد پویان نظرو داره
راه ابریشم آلاء
پرینت جزوه ها
masood khadmlooM
سلام به دوستان من خودم برای جزوه باید میفرتم مغازه و پرینت میزدن و یکبار رفتم و 120صفحه رو که میشه پشت رو 60تا و برگه ها هم از خودم بود گرفتن 60 هزارتومن و ما که جزوه باید هفته ای حداقل 100صفحه بگیریم نمیصرفه و خودم به چند تا فامیل و اشنا گفتم ولی همشون یه جور پیچوندن . منم رفتم تو گوگل سرچ کردم دیدم که سایت هایی هستن که پرینت میگیرن با تعرفه کمتر و براتون پست میکنن قیمتاشو که دیدم کرک ریخت تک رو 300 تومن دو رو 400تومن در حالی که تو شهر ما 1200 و 1500 هستن و ازونجا میخوام ک ازین به بعد پرینت بگیرم الان 140صفحه رو که 70 پشت رو میشه رو تقریبا 29000تومن میشه که هزینه پست هم تقریبا 12000میاد روش ولی باز بصرفه تر از اینجا هست گفتم ی تاپیک بزنم که به سایر دوستان اطلاع رسانی کنم که تو این فشار اقتصادی که روی خانواده ها هست میتونن صرفه جویی کنن و این که بالای 100هزارتومن رایگان میشه هزینه پستش اسم سایتش هم topcopy هست با تشکر @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه ابریشم آلاء
فروش کتاب های راه ابریشم
Mobina Talebi 0M
کتاب ریاضیات ریاضی و شیمی و فیزیک راه ابریشم الا رو دارم. الان دانشجو هستم.کتاب ها بسیار تمیز و قابل استفادن. با قیمت خیلی مناسب میفروشم
راه ابریشم آلاء
تست مجموعه رو نفهمیدم
puzzle btyP
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
کنکوری404
msoq sharifM
امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته .... چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم هر مشکلی که فکرش رو بکنید ... باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم زندگی همه مراحلش همینه بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان... تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست.... ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا 18 شهریمور ماه1403
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم
HakoH
سلام ورودی یازدهمم میخاستم ببینم به نظرتون وسط سال راه ابریشم و بخرم و شروع کنم ..تقریبا صفرم یا نظر بهتری دارید نظرتونه@ریاضیا @ریاضی-فیزیک @تجربیا @تجربی @دانش-آموز-کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم @دهم
راه ابریشم آلاء
فیزیک ابریشم2
Siavash ForghaniS
ببخشید من واسه ابریشم2 استاد کارزانیان رو انتخاب کرده بودم ولی یاری واسم اومده خواهشا کمکم کنید لطفا!!
راه ابریشم آلاء
استاد ریاضی راه ابریشم
ا
سلام بچه ها من میخوام راه ابریشمو خریداری کنم بین استادثابتی و نباخته گیر کردم کدومو انتخاب کنم نظرتونو میخوام کدوم بهتره ؟
راه ابریشم آلاء
مقایسه نقطه ذوب سلیس و الماس
maryam mirrM
بچه ها انتالپی پیوند si-o بیشتر از c-c هست ولی توی جزوه راه ابریشم هنگام مقایسه نقطه ذوب ترکیبات کووالانسی اینطوری نوشتن سیلیسیم<سیلیس<سیلیسیم کربید<الماس این ترتیب درسته؟؟؟ @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه ابریشم آلاء
مشکل دارم توی حل تشریحی
Hosein MoharamkhniH
Topic thumbnail image
راه ابریشم آلاء
افرادی که راه ابریشم آقای طلوعی رو داشتن
Fateme SamaeiF
سلام دوستان من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
راه ابریشم آلاء
فروش جزوات راه ابریشم
Zahra Ilanlou 0Z
با سلام خدمت دوستان تمامی جزوات راه ابریشم آلا چه دروس تخصصی ریاضی و چه دروس عمومی به فروش می رسد ( کنکور دادم و دیگه احتیاج ندارم) ، جزوات تخصصی ۹۵ درصد نو و دروس عمومی ۱۰۰ درصد نو هستند ، جزوات کاملا جلد شده و جزوات تخصصی سیمی شده هستند( تمامی جزوات رنگی و از سایت چی بخونم خریداری شده بودند)
راه ابریشم آلاء
مهلت استفاده
fatemeh asadi 1F
من راه ابریشم رو برای سال 1401 داشتم. الان روی پروفایلم نیست. پاک شده یعنی؟ فقط یه سال میشه ازش استفاده کرد؟؟؟ @دانش-آموزان-آلاء
راه ابریشم آلاء
فروش جزوه‌های راه ابریشم پرو رشته ریاضی‌فیزیک
آمـاجآ
سلام دوستان، کتاب‌های آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد) شیمی استاد پویانفر 5 درصد فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد استفاده کردم. جزوه‌ها تمیزن و در حد نو و می‌تونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید ‌:‌) کتاب‌های تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم می‌دم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات چون این‌جا نشد عکس‌ها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار می‌دم.. https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-شیمی
راه ابریشم آلاء
برنامه مطالعاتی
M LOTFIM
سلام دوستان من راه ابریشم قدیمی رو دارم با کتابای عمومی و تخصصی ،اما تو برنامه مطالعاتي 1402 فقط برای درس های تخصصی برنامه نوشته شده , کسی برنامه مطالعاتی سال قبل تر که عمومی ها هم بودن رو داره؟ @مشاور-ابریشم @مدیر-محصول-ابریشم @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
راه ابریشم آلاء
روز اولتون چطور بود ^-^
F
مال خودم انگار دیروز بود که میرفتم مدرسه و انگار نه انگار سه ماه تعطیل بودم:/ در کل همیشه دیدن دوستا حال ادمو خوب میکنه..ولی کادر مدرسه عوض شده و خیلی خورد تو ذوق هممون:/ البته میدونستیم عوض شده ولی امید داشتیم بهتر باشه(امید های واهی) @ریاضیا @تجربیا @یازدهم @دهم @دوازدهم
راه ابریشم آلاء
راه ابریشم پرو ۱۴۰۲
M_ahM
سلام من راه ابریشم پرو رو پارسال خریداری کردم و علی رغم اینکه قرار بود همیشه تو پروفایلمون بمونه حذف شد و ماها تو دردسر افتادیم گفتن برای خرید راه ابریشم ۲ بهمون تخفیف تعلق میگیره آیا واقعا همچین اتفاقی افتاده؟
راه ابریشم آلاء

سوالات راه ابریشمی ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده راه ابریشم آلاء
64 دیدگاه‌ها 27 کاربران 1.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M آفلاین
    M آفلاین
    Mr.hamed
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شده

سلام
    اسپم های تاپیک اصلی %(#e31672)[تجربیات راه ابریشمی ها] به اینجا منتقل میشه

ابوالفضل ریسیا 1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
    • Negin_MN Negin_M

@hamed-shakouri سلام شبتون بخیر💛
      خب من اصولا چیزی نمیگم چون تجربیات بقیه بهتره:)ولی منشن شده بودم میام هرچی کمک کننده هست رو بگم
      پراکنده نمیتونم حرف بزنم پس طبق سوالای خودتون جواب میدم
      3تا سوال اول:راه ابریشم رو با سینما اشتباه نگیرین....کاری که من خودم فرسنگای ابتدایی انجام میدادم!!
      قرار نیست با نشستن پشت میز و صرفا فیلم دیدن نتیجه بگیریم
      شما باید حرکتتون از استاد بیشتر باشه هر نکته ای که میدونید یادتون میره رو بنویسید مخصوصا برای ریاضی و فیزیک. تو شیمی هم حتما متن ها رو هایلایت کنید
      فیلمای حل تست رو خواهشا با درسنامه اشتباه نگیرید کل فیلما رو نگاه کنید
      تست حل میکنید هرجا مشکل بود میرید سراغ فیلم و حل استاد
      همه درسنامه ها رو با هم تموم نکنید....بعد هر درسنامه حتما تست بزنید...تا تست یه فرسنگ تموم نشده سراغ فرسنگ بعدی نرید
      4.فرسنگ به فرسنگ پرینت گرفتم چون جزوه ها یه جا نمیومد
      5.هر درس و هر فرسنگ جدا مرتب کردم....زیست فرسنگ 1 یه جزوه جدا...فرسنگ 2 هم جدا...باقی دروس هم همین شکل
      البته فقط جزوه درسنامه رو پرینت گرفتم....تست های فرسنگ ابتدایی رو پرینت میکردم ولی بقیه از پی دی اف خوندم که کاغذ کمتر مصرف بشه و به صرفه باشه
      6.همون سه هفته فکر کنم کافی باشه ولی بعضی فرسنگ ها سنگین تر هستن نهایت 1 ماه طول بکشه....بازم بستگی به سرعت عمل خودتون داره
      7.گزینه دو شرکت میکردم....وقتایی که درس میخوندم آره خوب بود خیلی کمک کننده بود برام....وقتایی که نمیخوندم و کم کاری میکردم هم قاعدتا نباید انتظار نتیجه داشته باشم:)
      8.آره صفر تا صد ها رو دیدم...چون تورق خیلی خلاصه بود و به تنهایی متوجه نمیشدم
      ولی ریاضی اینجوریه که شما با دیدن صفر تا صد و تورق نباید انتظار حل همه تستا رو داشته باشی :))) تازه وقتی داری تست حل میکنی درس رو یاد میگیری مخصوصا استاد ثابتی که تستاشون نکته دار هست....پس هرکدوم که حل کردید و نکته جدید داشت حتما تو جزوه خودتون بنویسید
      9.روش پیشنهادی من برای زیست به ترتیب:
      مطالعه سطحی کتاب_دیدن راه ابریشم_مطالعه جزوه_برای محکم کاری دوباره مطالعه کتاب و وارد کردن نکات مهم_حل تست
      10.انقدری تجربه دارم که نمیدونم از کجاش بگم :)) فقط اینو میدونم که کاش الان جای شما بودم و انقدر وقت برای کنکور داشتم که بتونم نتیجه مطلوبم رو بگیرم....کاش انقدر کمال گرا نبودم....کاش انقدر درگیر حاشیه و انتخاب منابع و ....نمیشدم....و هزاران ای کاش دیگه :((
      همینا به ذهنم اومد امیدوارم مفید باشه و موفق باشید💛

علی طهماسبیع آفلاین
      علی طهماسبیع آفلاین
      علی طهماسبی
      تجربی
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@نگین-محمدیان یعنی شما هم مثلا من درست اسفاده نکردین از راه ابریشم

... همــــــه ی مــــــــــا غــــربال خواهیم شــــد ...

Negin_MN 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • علی طهماسبیع علی طهماسبی

@نگین-محمدیان یعنی شما هم مثلا من درست اسفاده نکردین از راه ابریشم

Negin_MN آفلاین
        Negin_MN آفلاین
        Negin_M

علی طهماسبی من همچین حرفی نزدم....اوایل یکی دو فرسنگ اول شاید کم کاری کردم اونم چون هیچ تجربه ای نداشتیم ولی بعد جبران کردم خب

1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • M Mr.hamed

سلام دوستان
          سعی میکنم پست های خوب در رابطه راه ابریشم رو اینجا باز ارسال کنم که این تاپیک جامع و کامل بشه🌹

sallar savadkoohi در راه ابریشم گفته است:
          من اگه بر میگشتم به عید پارسال درسام رو خوب و مفهومی میخوندم که الان نیاز به یه سری مفاهیم ساده نداشته باشم که تا امروز وقتم بره.
          برای راه ابریشم هم من پیش نیاز خاصی حس نمیکنم.
          زیست اگر صفر تا صدا رو دیده باشین که دیگه به نظرم به فیلمای راه ابریشم نیاز آنچنانی ندارین چون 90 درصد نکات همونن فقط میتونین جزوه رو بخونین و از تستاش استفاده کنید.
          فیزیکم که استاد طلوعی از پایه گفتن و هرچی نیازه رو توی فیلماشون گنجوندن و پیشنهاد میکنم برای استاد طلوعی حتما فیلما رو ببینید جزوشون مثل جزوه استاد موقاری کامل نیست و حرفایی که توی کلیپا میزنن اصل درس دادنشونه
          یه توصیه کوچولو برای پرینت جزوه های استاد طلوعی هم بکنم 🙂
          به نظرم روی کاغذ آ4 سایز آ5 پرینت کنید که زیرش جا داشته باشین که راحت نکات اضافه رو زیر مبحث بنویسید مثلا درسنامه ساکن واقعاا خیلی خلاصست و این جور پرینت گرفتن خیلی به من کمک کرد.
          درمورد استاد ثابتی هم بله اگه صفر تا صدا رو ببینین خیلی جلو میفتین چون اساس راه ابریشم روی صفر تا صداشونه و فقط اول هر فرسنگ یه چند تا کلیپ تورق اون مبحث رو دارن.
          در کل راه ابریشم یه راه مطمعنیه که اگه باهاش خوب پیش برین انشالله نتایج عالی میگرین
          میدونم یه سری چیزایی که گفتم ربطی به سوالتون نداشت ببخشید
          ولی حس کردم لازمه بعضی چیزا
          @دانش-آموزان-آلاء

علیرضا مکتوبیانع آفلاین
          علیرضا مکتوبیانع آفلاین
          علیرضا مکتوبیان
          دانش آموزان آلاء

@hamed-shakouri یعنی دیگه نیازی به کتاب کمک درسی نیست؟

alireza hoseyniA M 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • علیرضا مکتوبیانع علیرضا مکتوبیان

alireza hoseyniA آفلاین
            alireza hoseyniA آفلاین
            alireza hoseyni
            ریاضی
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط alireza hoseyni انجام شده

علیرضا مکتوبیان
            واقعا بعضی سوالات عجیبه واقعا خیلی خیلی
            ما از کجا بدونیم واس شما کافیه تستاش یا نه
            راه ابریشم رو کار کن تست هاش برات کم بود زمان داشتی خوب یه کتاب تستم بخر
            نداشتی همونا رو بزن کم هم نیس
            میگم همه چی بستگی به خودتون داره

علیرضا مکتوبیانع 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • alireza hoseyniA alireza hoseyni

علیرضا مکتوبیان
              واقعا بعضی سوالات عجیبه واقعا خیلی خیلی
              ما از کجا بدونیم واس شما کافیه تستاش یا نه
              راه ابریشم رو کار کن تست هاش برات کم بود زمان داشتی خوب یه کتاب تستم بخر
              نداشتی همونا رو بزن کم هم نیس
              میگم همه چی بستگی به خودتون داره

علیرضا مکتوبیانع آفلاین
              علیرضا مکتوبیانع آفلاین
              علیرضا مکتوبیان
              دانش آموزان آلاء

alireza hoseyni 🤦

alireza hoseyniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1

alireza hoseyni 🤦

alireza hoseyniA آفلاین
                alireza hoseyniA آفلاین
                alireza hoseyni
                ریاضی

علیرضا مکتوبیان
                ینی چی؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

M آفلاین
                  M آفلاین
                  Mr.hamed

علیرضا مکتوبیان
                  تست هایی که در ابریشم کار شده اونقدری هست که مطالب مهم و نکات رو پوشش بده
                  اما برای درس هایی مثل زیست دوستان ابریشمی، پیشنهاد میکنن از منبع دیگری در کنار تست های استاد موقاری اسفاده کنیم.

س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • maryam111M آفلاین
                    maryam111M آفلاین
                    maryam111
                    فارغ التحصیلان آلاء

سلام
                    پست های پرسش و پاسخ تاپیک تجربیات راه ابریشمی ها به این تاپیک منتقل شد
                    لطفا از این تاپیک فقط برای پرسش و پاسخ تاپیک تجربیات استفاده کنید
                    اگر سوالی داشتید که اساسی تر بود و جوابش طولانی تر حتما حتما یه تاپیک جدا بزنید
                    ممنونم 🌻

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • E آفلاین
                      E آفلاین
                      Erfan Iranmanesh 1
                      دانش آموزان آلاء

سلام و درود
                      ببخشید چه جوری از فیلم های هر درس ابریشم استفاده کنیم؟ مثلا برای زیست اول کل فیلم های یه فصل رو ببینیم بعد مطالب جزوه رو بخونیم یا گفتار به گفتار پیش بریم؟ یا اینکه شیمی اول کل فصل رو ببینیم بعد بریم سراغ خوندن یا اینکه بخش به بخش بخونیم؟ و...

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • E Erfan Iranmanesh 1

سلام و درود
                        ببخشید چه جوری از فیلم های هر درس ابریشم استفاده کنیم؟ مثلا برای زیست اول کل فیلم های یه فصل رو ببینیم بعد مطالب جزوه رو بخونیم یا گفتار به گفتار پیش بریم؟ یا اینکه شیمی اول کل فصل رو ببینیم بعد بریم سراغ خوندن یا اینکه بخش به بخش بخونیم؟ و...

M آفلاین
                        M آفلاین
                        Mr.hamed

Erfan Iranmanesh 1
                        سلام دوست عزیز
                        فرسنگ به فرسنگ پیش برید با اساتید
                        طبق ترتیب جلسات فرسنگ ها
                        اگر هم نکته نیاز میبینید، فیلم رو متوقف کند و در جزوه تون یادداشت کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • Arshia YazdianA Arshia Yazdian

@hamed-shakouri اگه آلا خودش جزوه رو بفرسته چی ؟😌

Ehsan JafarpourE آفلاین
                          Ehsan JafarpourE آفلاین
                          Ehsan Jafarpour
                          دانش آموزان آلاء

Arshia Yazdian
                          سلام؛؛؛یعنی قطعیه جزوه فیزیکی؟؟؟😍😍😍
                          پس یعنی نیاز نیست بریم دیگ پرینت بگیریم دیگ

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • M Mr.hamed

🔴 %(#b300ff)[نکات و سوالات مهم در رابطه با استفاده از راه ابریشم]: (%(#0d00ff)[قسمت دوم])
                            سلام دوستان عزیز
                            🔔 با قسمت دوم سری تجربیات راه ابریشمی ها رسیدم خدمتتون
                            اگر شما هم تجربه ای دارید حتما عنوان کنید و سوالاتتون رو بپرسید

6⃣ : %(#ff0000)[چطور میشه هر فرسنگ رو توی 3 هفته تموم کرد؟ شدنیه؟ آخه فیلم ها خیلی زیادن!]

اولش سخته، ولی یواش یواش به فیلم دیدن عادت میکنی
                            سرعت فیلم رو بالا ببر مثلا 1.5x یا 2x
                            تست ها رو اول خودت حل کن هرکدوم رو بلد نبودی یا مطمئن نبودی، روش حل رو ببین تا وقتت هدر نره😊

☑ نیازی به دیدن همه فیلم های حل تست نیست!

7⃣ : %(#ff0000)[همین راه ابریشم کافیه؟ منبع دیگه ای برای تست و درسنامه لازم نیست؟ ]🤔

اگر کل بخش ها رو میبینید منبع دیگه ای نیاز نیست و البته وقت هم نیست
                            یعنی اگر درسنامه و مجموعه تست و کنکورچه و پیش آزمون و پس آزمون رو کامل میبینید دیگه منبع دیگه ای نیاز نیست

☑ برای زیست: البته اگر فرصت کردید بعد از زدن تمامی تست های ستاره دار و بدون ستاره زیست، یه منبع دیگه هم داشته باشید برای تست
                            ✅ اما همچنان منبع اصلی راه ابریشمه😎

8⃣ : %(#ff0000)[تست های راه ابریشم چطوره؟ میشه درصد خوب کسب کرد در آزمون ها؟]

همه تستها رو با دقت بزنی راحت آزمون رو بالای ۸۰ میزنی😊

📣 برای پیگیری تاپیک تجربیات ، روی علامت 897844e7-9e18-4ef8-9e3c-9830c6dbf098-image.png بالای صفحه بزنید و درحال پیگیری انتخاب کنید🙃

@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
                            @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
                            @دانش-آموزان-آلاء

erfan javaheriE آفلاین
                            erfan javaheriE آفلاین
                            erfan javaheri

@hamed-shakouri اخه اقا ثابتی گفتن حتما حتما فیلم حل تستارو ببینید اگرم وقتتون کمه حل ستاره دار ها رو ببینید گفتن حتی اگه درست حل کردین واجبه دیدن فیلم تستا چه کنیم پس

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • erfan javaheriE erfan javaheri

@hamed-shakouri اخه اقا ثابتی گفتن حتما حتما فیلم حل تستارو ببینید اگرم وقتتون کمه حل ستاره دار ها رو ببینید گفتن حتی اگه درست حل کردین واجبه دیدن فیلم تستا چه کنیم پس

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mr.hamed

erfan javaheri
                              در پست قبلی تاپیک هم اشاره کردیم که با بالا بردن سرعت فیلم ها، حل استاد رو میتونیم سریعتر ببینیم تا وقتمون هدر نره.

گفتن حتی اگه درست حل کردین واجبه دیدن فیلم ها

بله برای ریاضی استاد ثابتی استثناً همشونو نگاه کنیم بهتره چون استاد در هرتست خلاقیت و تکنیک به خرج میدن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              7
                              • amir aaA آفلاین
                                amir aaA آفلاین
                                amir aa
                                دانش آموزان آلاء

سلام برای فیزیک آقای طلوعی مثل اینکه خیلی تعریفشون شده. اما در رشته ریاضی تدریس می‌کنن. آیا کسانی که تجربی هستن هم می‌تونن از تدریس‌های ایشون استفاده کنن؟

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • amir aaA amir aa

سلام برای فیزیک آقای طلوعی مثل اینکه خیلی تعریفشون شده. اما در رشته ریاضی تدریس می‌کنن. آیا کسانی که تجربی هستن هم می‌تونن از تدریس‌های ایشون استفاده کنن؟

M آفلاین
                                  M آفلاین
                                  Mr.hamed

amir aa
                                  سلام
                                  بله فیزیک ایشون هم میتونید برای رشته تجربی استفاده کنید
                                  خیلی از راه ابریشمی های تجربی، فیزیک ایشون رو خریدن

amir aaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • amir aaA آفلاین
                                    amir aaA آفلاین
                                    amir aa
                                    دانش آموزان آلاء

و یک سوال دیگه
                                    منی که می‌خوام کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم. استفاده بکنم ضرر نداره؟ یعنی اینکه خوب هم هست؟ یا خیلی عالی می‌شه؟ 🙂

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • M Mr.hamed

amir aa
                                      سلام
                                      بله فیزیک ایشون هم میتونید برای رشته تجربی استفاده کنید
                                      خیلی از راه ابریشمی های تجربی، فیزیک ایشون رو خریدن

amir aaA آفلاین
                                      amir aaA آفلاین
                                      amir aa
                                      دانش آموزان آلاء

@hamed-shakouri
                                      ممنون از شما

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • amir aaA amir aa

و یک سوال دیگه
                                        منی که می‌خوام کنکور ۱۴۰۲ شرکت کنم. استفاده بکنم ضرر نداره؟ یعنی اینکه خوب هم هست؟ یا خیلی عالی می‌شه؟ 🙂

M آفلاین
                                        M آفلاین
                                        Mr.hamed

amir aa
                                        اگر پایه دهم هستید از الان زوده با راه ابریشم پیش بیاید
                                        بهتره تمرکزتون روی همون صفرتاصد های رایگان آلاء باشه
                                        ایشالا تابستان یازدهم (ورودی 12)، شروع کنید

اهوراا amir aaA 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        3
                                        • amir aaA amir aa

@hamed-shakouri
                                          ممنون از شما

M آفلاین
                                          M آفلاین
                                          Mr.hamed

amir aa موفق باشید🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه