امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
تجربیات راه ابریشمی ها
-
سلام دوستان عزیز
دیدم که تاپیک های مربوط به نظرات و تجربیات راه ابریشمی هاخیلی پراکنده
هست وجامع
نیست.
از راه ابریشمی های کنکور1400 دعوت میکنیم که هرچیتجربه
خوب و بد دارند با ما درمیان بذارن
این تاپیک قطعا میتونه خیلی مفید باشه برای ما ابریشمی های جدید
امیدوارم جامع، کامل و مفید باشهچندتا
سوال متداول
هم عنوان میکنم ایشالا پاسخ بدید بهمون؛ هرچیز دیگری به ذهنتون میرسه بگین بهمون%(#de07a1)[سوالات متداول]:
1- چیکار کردین که نباید میکردین و الان پشیمان هستید؟
2- چیکار کنیم که از راه ابریشم عقب نمونیم؟
3- درست ترین شیوه استفاده از راه ابریشم از دیدگاه شما؟
4- برای پرینت جزوه ها همه رو باهم چاپ کنیم یا فرسنگ به فرسنگ؟
5- شما جزوه ها رو براساس فرسنگ مرتب کردید یا موضوعی؟
6- هر فرسنگ رو در چه بازه زمانی تموم کنیم؟
7- شما درکنار راه ابریشم آزمون آزمایشی شرکت میکردید؟ تاثیرات در تراز و درصد؟!
8- برای راه ابریشم ریاضی تجربی شما صفر تا صد ها رو میدیدین؟ چه توصیه و تجربیاتی داشتین؟
9- برای راه ابریشم زیست استاد موقاری با توجه به اینکه استاد سریع تدریس میکنن چه توصیه هایی دارید؟
10- توصیه هاتون به راه ابریشمی های کنکور1401 چیه؟سعی کردم سوالات خودم و بچه های ابریشمی جدید رو جع آوری کنم، صحبت های بعدی با شما...
منتظر %(#e00074)[تجربه ها]، %(#1e00e0)[پیشنهاد ها] و %(#138213)[توصیه هاتون] هستیم@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیتقاضا از دوستان گل راه ابریشمی:
Abolfazl Sattari
ابوالفضل ریسی
shayan jafari
@نگین-محمدیان
Infinitie. A
Mahdi Jafari 1
sallar savadkoohi
امیدوارم همگی در کنکور1400 موفق باشین و بدرخشید -
@hamed-shakouri
اینطور که مشخصه و من توی تاپیک های دیگه دیدم خیلیا از راه ابریشم ناراحت بودن حالا بخاطر منتشر نشدن خیلی از کنکورچه ها و پیش آزمون ، پس آزمون ها
ولی بقیشو بخاطر اینکه من پارسال ابریشمی نبودم نمیدونم
ولی واقعا دوس دارم بدونم که راه ابریشم توی ارتقای درصداشون تاثیر داشت یا باعث شد درصدا و رتبه هاشون کم بشه؟ و کیفیت تدریس رو واقعا چطور میدید؟
واقعا این همه تشکری که توی اینستای آلا ازشون میکنن بخاطر خوبی راه ابریشمه یا تبلیغه؟ و اینکه آیا لازم واقعا کتاب تست بگیریم یا تست های راه ابریشم کافی و به اندازهای قوی هست که لازم به کتاب تست نباشه؟
این سوالای من هست -
mahan alizadeh در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
@hamed-shakouri
اینطور که مشخصه و من توی تاپیک های دیگه دیدم خیلیا از راه ابریشم ناراحت بودن حالا بخاطر منتشر نشدن خیلی از کنکورچه ها و پیش آزمون ، پس آزمون ها
ولی بقیشو بخاطر اینکه من پارسال ابریشمی نبودم نمیدونم
ولی واقعا دوس دارم بدونم که راه ابریشم توی ارتقای درصداشون تاثیر داشت یا باعث شد درصدا و رتبه هاشون کم بشه؟ و کیفیت تدریس رو واقعا چطور میدید؟
واقعا این همه تشکری که توی اینستای آلا ازشون میکنن بخاطر خوبی راه ابریشمه یا تبلیغه؟ و اینکه آیا لازم واقعا کتاب تست بگیریم یا تست های راه ابریشم کافی و به اندازهای قوی هست که لازم به کتاب تست نباشه؟
این سوالای من هستسلام،تستهای راه ابریشم واقعا تستهای قوی و فوق العاده ای هستن اما بنظر من برای داشتن تسلط بیشتر در حل تستها،کتاب تست در بعضی دروس مثل ریاضی و فیزیک نیازه و هر چقدر یه دانش آموز تست بیشتر بزنه مسلط تر میشه و راحت تر از پس تستها بر میاد.
-
@hamed-shakouri در تجربیات راه ابریشمی ها گفته است:
سلام دوستان عزیز
دیدم که تاپیک های مربوط به نظرات و تجربیات راه ابریشمی هاخیلی پراکنده
هست وجامع
نیست.
از راه ابریشمی های کنکور1400 دعوت میکنیم که هرچیتجربه
خوب و بد دارند با ما درمیان بذارن
این تاپیک قطعا میتونه خیلی مفید باشه برای ما ابریشمی های جدید
امیدوارم جامع، کامل و مفید باشهچندتا
سوال متداول
هم عنوان میکنم ایشالا پاسخ بدید بهمون؛ هرچیز دیگری به ذهنتون میرسه بگین بهمون%(#de07a1)[سوالات متداول]:
1- چیکار کردین که نباید میکردین و الان پشیمان هستید؟
2- چیکار کنیم که از راه ابریشم عقب نمونیم؟
3- درست ترین شیوه استفاده از راه ابریشم از دیدگاه شما؟
4- برای پرینت جزوه ها همه رو باهم چاپ کنیم یا فرسنگ به فرسنگ؟
5- شما جزوه ها رو براساس فرسنگ مرتب کردید یا موضوعی؟
6- هر فرسنگ رو در چه بازه زمانی تموم کنیم؟
7- شما درکنار راه ابریشم آزمون آزمایشی شرکت میکردید؟ تاثیرات در تراز و درصد؟!
8- برای راه ابریشم ریاضی تجربی شما صفر تا صد ها رو میدیدین؟ چه توصیه و تجربیاتی داشتین؟
9- برای راه ابریشم زیست استاد موقاری با توجه به اینکه استاد سریع تدریس میکنن چه توصیه هایی دارید؟
10- توصیه هاتون به راه ابریشمی های کنکور1401 چیه؟سعی کردم سوالات خودم و بچه های ابریشمی جدید رو جع آوری کنم، صحبت های بعدی با شما...
منتظر %(#e00074)[تجربه ها]، %(#1e00e0)[پیشنهاد ها] و %(#138213)[توصیه هاتون] هستیم@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیتقاضا از دوستان گل راه ابریشمی:
Abolfazl Sattari
ابوالفضل ریسی
shayan jafari
@نگین-محمدیان
Infinitie. A
Mahdi Jafari 1
sallar savadkoohi
امیدوارم همگی در کنکور1400 موفق باشین و بدرخشیدسلام ، پشنهاد من واسه دوستانی که تازه راه ابریشمی شدن اینه که حتما علاوه بر تستهای آموزشی که داخل جزوه وجود داره خودشونم تست بزنن تستهای سنجشی و مروری رو داخل برنامه قرار بدن.خودشون حتما مرور کنن و خلاصه نویسی رو انجام بدن.
از تابستون شروع کنن و دهم و یازدهم رو تا جایی که میتونن بخونن تا جلوگیری بشه از اینکه عقب بمونن
حتما قبل حل تست استاد خودشون تستها رو حل کنن
اینجور نباشه که انگار فیلم سینمایی میبینن حتما بعد دیدن فیلم ها باید جزوه خونده بشه و تمرینات لازم انجام بشه .فیلم ها هم نباید در زمان بی حوصلگی دیده بشه چون اون نتیجه دلخواه رو براتون به ارمغان نمیاره.. -
تا جایی که من دیدم و یادمه ...
اعتراضای ما ب خاطر کیفیت تدریس راه ابریشم نبوده ها ...
هر چی بوده ب خاطر تاخیر و بی نظمی بوده ک خب این مشکل دیگه قاعدتا نباید برا شما وجود داشته باشه
کیفیت عالیه
قطعا راه ابریشم کافیه .
قطعا غیر راه ابریشم باید تستای دیگه هم زد .
شاید بگین اععع پارادوکس شد ؟!
بسته ب خودتون و خواستتون و هدفتون و انتظاراتتون از خودتون داره
با مثال آقا موقاری میگم ...
قطعا تستای ابریشم کافیه ولی تست مثل ی اقیانوس میمونه و هیچ وقت تموم نمیشه ... هر چی بیشتر تست بزنی ، مسلط تر میشی ... خب حالا ک راه تسلط بیشتر هست چرا که نه ؟!
نشینین کلیپ تستارو ببینین عین درسنامه ها ... تو اولین آزمون نتیجشو می بینین ... خودتون تستارو باید بزنید و هر چی رو متوجه نشدین برین ب کلیپ مراجعه کنین ... اینجوری وقت بیشتر هم میاد برا تستای مازاد
قطعا میتونید با عادت کردن سرعت دیدن کلیپ رو بالا ببرید تا جایی که اصلا سرعت پایین براتون خسته کننده میشه ... البته این پیشنهاد برا کساییه ک عقب افتادن یا قوی هستن و میخوان ب تستای بیشتر برسن
ریاضی تجربی درسنامش خیلی مختصره ، اسمشم روشه تورق ... ولی پیشنهادم اینه حتما کلیپ همه تستای ریاضی رو ببینید ... چون آقا ثابتی کلی نکات تستی و سریع رو توی حل تستا میگن که تکمیل کننده درسنامه هستش و اینجوری ب 0 تا 100 هم دیگه نیازی نیسآخرین نکته هم ... هیچوقت نشه ک بگین من میمونم سال بعد ... چون 10 و 11 خوب نبستم نمیرسم امسال جمعش کنم و... این چیزا . چون همین باعث میشه تایم ارزشمندی ک دارینو از دست بدین ... خودم سر همین مسئله ضربه بزرگی خوردم ک الان واقعا ب اون نقطه 50 50 رسیدم ک امسال میشم یا نه
یعنی تایمی ک گذشته رو نگاه میکنم ... واقعا ی دنیا زمان بوده استرس الکیه که وای وقت نیست و اینا ... یعنی حاضرم اصلا ب همون زمستون برگردم ... یعنی از اون موقع هم میشه واقعا -
@Elham650
shayan jafari
بسیار ممنونم از هردو بزرگوار
ان شاءالله شاهد موفقیت هاتون باشیم
بقیه دوستان هم به این تاپیک دعوت اند
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
@hamed-shakouri سلام شبتون بخیر
خب من اصولا چیزی نمیگم چون تجربیات بقیه بهتره:)ولی منشن شده بودم میام هرچی کمک کننده هست رو بگم
پراکنده نمیتونم حرف بزنم پس طبق سوالای خودتون جواب میدم
3تا سوال اول:راه ابریشم رو با سینما اشتباه نگیرین....کاری که من خودم فرسنگای ابتدایی انجام میدادم!!
قرار نیست با نشستن پشت میز و صرفا فیلم دیدن نتیجه بگیریم
شما باید حرکتتون از استاد بیشتر باشه هر نکته ای که میدونید یادتون میره رو بنویسید مخصوصا برای ریاضی و فیزیک. تو شیمی هم حتما متن ها رو هایلایت کنید
فیلمای حل تست رو خواهشا با درسنامه اشتباه نگیرید کل فیلما رو نگاه کنید
تست حل میکنید هرجا مشکل بود میرید سراغ فیلم و حل استاد
همه درسنامه ها رو با هم تموم نکنید....بعد هر درسنامه حتما تست بزنید...تا تست یه فرسنگ تموم نشده سراغ فرسنگ بعدی نرید
4.فرسنگ به فرسنگ پرینت گرفتم چون جزوه ها یه جا نمیومد
5.هر درس و هر فرسنگ جدا مرتب کردم....زیست فرسنگ 1 یه جزوه جدا...فرسنگ 2 هم جدا...باقی دروس هم همین شکل
البته فقط جزوه درسنامه رو پرینت گرفتم....تست های فرسنگ ابتدایی رو پرینت میکردم ولی بقیه از پی دی اف خوندم که کاغذ کمتر مصرف بشه و به صرفه باشه
6.همون سه هفته فکر کنم کافی باشه ولی بعضی فرسنگ ها سنگین تر هستن نهایت 1 ماه طول بکشه....بازم بستگی به سرعت عمل خودتون داره
7.گزینه دو شرکت میکردم....وقتایی که درس میخوندم آره خوب بود خیلی کمک کننده بود برام....وقتایی که نمیخوندم و کم کاری میکردم هم قاعدتا نباید انتظار نتیجه داشته باشم:)
8.آره صفر تا صد ها رو دیدم...چون تورق خیلی خلاصه بود و به تنهایی متوجه نمیشدم
ولی ریاضی اینجوریه که شما با دیدن صفر تا صد و تورق نباید انتظار حل همه تستا رو داشته باشی :))) تازه وقتی داری تست حل میکنی درس رو یاد میگیری مخصوصا استاد ثابتی که تستاشون نکته دار هست....پس هرکدوم که حل کردید و نکته جدید داشت حتما تو جزوه خودتون بنویسید
9.روش پیشنهادی من برای زیست به ترتیب:
مطالعه سطحی کتاب_دیدن راه ابریشم_مطالعه جزوه_برای محکم کاری دوباره مطالعه کتاب و وارد کردن نکات مهم_حل تست
10.انقدری تجربه دارم که نمیدونم از کجاش بگم :)) فقط اینو میدونم که کاش الان جای شما بودم و انقدر وقت برای کنکور داشتم که بتونم نتیجه مطلوبم رو بگیرم....کاش انقدر کمال گرا نبودم....کاش انقدر درگیر حاشیه و انتخاب منابع و ....نمیشدم....و هزاران ای کاش دیگه :((
همینا به ذهنم اومد امیدوارم مفید باشه و موفق باشید -
سلام
دوتا توصیه سریع بگم تا بعده کنکورم تا کنکورتون کنارتونم و توضیح کامل از تجربیات من هم واسه همون موقع چون خیلی باهاتون حرف دارم
۱)تا تست های یه فرسنگ تموم نشده فرسنگ بعد ممنوع
۲)هیچ مرزی بین این سال و این کتاب و... قائل نشید هر فرسنگ کامل دیده میشه بعد فرسنگ بعد
هرچند بچه ها لطف میکنن و کامل راهنمایی میکنن ولی تجربه های من طلبتون روز بعد از کنکور ۱۴۰۰ -
سلام دوستان
سعی میکنم پست های خوب در رابطه راه ابریشم رو اینجا باز ارسال کنم که این تاپیک جامع و کامل بشهsallar savadkoohi در راه ابریشم گفته است:
من اگه بر میگشتم به عید پارسال درسام رو خوب و مفهومی میخوندم که الان نیاز به یه سری مفاهیم ساده نداشته باشم که تا امروز وقتم بره.
برای راه ابریشم هم من پیش نیاز خاصی حس نمیکنم.
زیست اگر صفر تا صدا رو دیده باشین که دیگه به نظرم به فیلمای راه ابریشم نیاز آنچنانی ندارین چون 90 درصد نکات همونن فقط میتونین جزوه رو بخونین و از تستاش استفاده کنید.
فیزیکم که استاد طلوعی از پایه گفتن و هرچی نیازه رو توی فیلماشون گنجوندن و پیشنهاد میکنم برای استاد طلوعی حتما فیلما رو ببینید جزوشون مثل جزوه استاد موقاری کامل نیست و حرفایی که توی کلیپا میزنن اصل درس دادنشونه
یه توصیه کوچولو برای پرینت جزوه های استاد طلوعی هم بکنم
به نظرم روی کاغذ آ4 سایز آ5 پرینت کنید که زیرش جا داشته باشین که راحت نکات اضافه رو زیر مبحث بنویسید مثلا درسنامه ساکن واقعاا خیلی خلاصست و این جور پرینت گرفتن خیلی به من کمک کرد.
درمورد استاد ثابتی هم بله اگه صفر تا صدا رو ببینین خیلی جلو میفتین چون اساس راه ابریشم روی صفر تا صداشونه و فقط اول هر فرسنگ یه چند تا کلیپ تورق اون مبحث رو دارن.
در کل راه ابریشم یه راه مطمعنیه که اگه باهاش خوب پیش برین انشالله نتایج عالی میگرین
میدونم یه سری چیزایی که گفتم ربطی به سوالتون نداشت ببخشید
ولی حس کردم لازمه بعضی چیزا
@دانش-آموزان-آلاء -
راهنمایی ها و نکات لازم برای راه ابریشم ریاضی تجربی توسط ابوالفضل ریسی
ابوالفضل ریسی در راهنمایی راه ابریشم ریاضی تجربی گفته است:
سلام
راه ابریشم ریاضی تجربی استاد ثابتی درسنامه خودش مختصر و مفیده ولی حتما قبلش صفرتاصد مربوطه رو که میگن حتما با دقت ببینید حالا شاید درسنامه جدید ضبط بشه ولی اگر هم نشد شما آموزش درجه یک میخواید که تو صفر تاصد هم انجام شده و فکر نکنم اسم دوره زیاد مهم باشه
از مزیت های راه ابریشم تست فراوان هست که هر نوع تستی پوشش داده شده به طوریکه هر فرسنگ میانگین ۲۰۰تا ۲۵۰ تست داره +۹۰ تا سوال قوی از کنکورچه+پیش آزمون و پس آزمون دو تا از آزمونها که خود اینم میشه ۴تا آزمون قوی
خوبی بعدی اینه که قبلا ضبط شده و جزوه هم آماده هست پس با خیال راحت استفاده کنید
چند تا نکته!
اول اینکه تو فرسنگهای اول ممکنه یکم اذیت بشید پس حوصله به خرج بدید و ادامه بدید
حل هر تست اول وظیفه خودتونه حتی تست آموزشی پس فیلم رو نگه میدارید حل میکنید و چون وقت دارید حل استاد رو کامل میبینید و نکته های لازم و جدید رو حتما یادداشت میکنید
و توصیه آخر اینکه مرور هیچ وقت فراموش نشه حتی با چند تا تست کم
و زمان شروع بنظر من نهایتا ده روز پس از آخرین امتحان مدرسه هست -
%(#0d00ff)[نکات و سوالات مهم در رابطه با استفاده از راه ابریشم]: (%(#0d00ff)[قسمت اول])
%(#ff0000)[دوتا اشتباهی که میشه مرتکب شد در استفاده از راه ابریشم چیه؟!]
1- بدون زدن تست های یک فرسنگ، به فرسنگ بعدی مراجعه کنیم
2- فیلم حل همه تست هارو ببینیم و خودمون حلشون نکنیم
راجب فیزیک آقای طلوعی میخواستم بدونم قبلش نیاز ب دیدن صفر تا صد ها هست؟ یا یک پیش نیاز قبلی یا خیر؟
به جرئت میگم به هیچ وجه
از صفر و کاملا مفهومی میگن
برای راه ابریشم ریاضی تجربی استاد ثابتی چی؟ صفرتاصد هارو ببینم؟
باتوجه به اینکه راه ابریشم ریاضی تجربی قراره درسنامه ها مجددا ضبط بشه با یک جزوه جدید و همین کفایت میکنه
اما برای تسلط بیشتر میتونید صفرتاصد ها رو ببینید
پیش نیاز همنداره و هرچیزی لازم باشه، استاد در پــیله ها میگن
برای پرینت به صرفه جزوات ابریشم کجا رو پیشنهاد میکنید؟
اکثر بروبچ راه ابریشمی از سایت مکس کپی جزوه هارو چاپ کردن که هم کیفیتش خوبه و هم قیمتش
دارای نماد اعتماد الکترونیکی هم هست و قابل اعتماده
ورود به مکس کپی
هر فرسنگ رو یک یا دو بخش کنید
حجمش زیاد باشه جالب نمیشه!
جزوه هارو رنگی پرینت بگیریم یا سیاه سفید؟
سیاه و سفید!
ولی موقع سفارش یه نگاهی به جزوه بندازید هر صفحه ای که شکل مهم و رنگی داره رو بگید رنگی بزنن
مثلا طیف نشری خطی شیمی
یا یه بخش هایی از فیزیک
وگرنه زیست و ریاضی نیاز به رنگی بودن ندارن
جهت
پرسش و پاسخ
بین راه ابریشمی ها میتونیدسوالات
خودتون رو در تاپیک زیر عنوان کنید تاپاسخش
اینجا گذاشته بشه:
https://forum.alaatv.com/topic/34040/سوالات-راه-ابریشمی-ها@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء -
@hamed-shakouri اگه آلا خودش جزوه رو بفرسته چی ؟
-
Arshia Yazdian
مگه بهتر از این میشه!
واقعا عالیه اگر ارسال فیزیکی جزوه هم داشته باشید