برای شیمی دهم برم سراغ راه ابریشم؟
-
سلام به همه دوستان مخصوصا اونایی که با راه ابریشم اشنایی دارن
من سال دیگه میرم یازدهم و تابستون امسال میخوام یه جور خیلی کاملی شیمی دهم رو ببندم. و تستی خیلی کار کنم.به نظرتون:- با کتاب های کمک اموزشی مبتکران این کارو انجام بدم؟
- برم سراغ راه ابریشم اقای پویان نظر؟
کسایی که از راه ابریشم استفاده کردن لطفاااا کمک کنند توی این مورد. و بگن که اگه بخوام فقط فعلا شیمی راه ابریشم رو بخرم خوبه یا بذارم برای همون سال دوازدهم؟ فایده داره این کار یا خودم تست بزنم؟
fatemeh asadi 1 آقای گودرزی خیلی کامل درس میرن اگر صفر صفر باشید که قطعا نیستید تو شیمی استاد میشید
-
fatemeh asadi 1 گودرزی دهم رو با تست های فراوان و حل تیت های کنکور تدریس کرده اصلا از دستش ندید
Yazdan Gonabadi غیر از کتاب الگو؟
-
به نظر من بگیرید . چون تا دوسال دیگه صد در صد با این اوضاع اقتصادی افتضاح گرون میشه راه ابریشم. فوقش الان می گیرید ازش استفاده نمی کنید یا اینکه ازش استفاده میکنید. حداقل خریدنش نه اینکه بدون فایده نیست بلکه صد در صد فایده داره
-
به نظر من بگیرید . چون تا دوسال دیگه صد در صد با این اوضاع اقتصادی افتضاح گرون میشه راه ابریشم. فوقش الان می گیرید ازش استفاده نمی کنید یا اینکه ازش استفاده میکنید. حداقل خریدنش نه اینکه بدون فایده نیست بلکه صد در صد فایده داره
Amin Rm ممنون نکته ی قابل توجهی رو گفتید
شما خودتون از راه ابرشیم استفاده کردین؟ -
Amin Rm ممنون نکته ی قابل توجهی رو گفتید
شما خودتون از راه ابرشیم استفاده کردین؟fatemeh asadi 1 خواهش میکنم. من دوازدهم هستم . ولی اگر جای شما بودم حتما راه ابریشم رو تهیه میکردم
-
fatemeh asadi 1 خواهش میکنم. من دوازدهم هستم . ولی اگر جای شما بودم حتما راه ابریشم رو تهیه میکردم
Amin Rm اوکی بازم ممنون
-
Amin Rm اوکی بازم ممنون
fatemeh asadi 1 بازم خواهش
-
amirh_hmyf شما خودتون دوازدهمید؟
اگه فقط از درس های سال دهمش استفاده کنم چی؟ بازم بدرد نمیخوره؟
بعد یعنی تست های مبتکران که معمولا سخت هم هستن تو ازمون های ازمایشی و خود کنکور و اینا از این تیپ سوالا نیست؟(بگید اره خیالم راحت شه)
fatemeh asadi 1 نه من دانشجوام
ببین به نظرم به دردت نمیخوره اون
دهمی که شماها دارین میخونین با راه ابریشم یه تفاوتایی خواهد داشت
اگر نظر منو بخواین خودتون تست بزنین از خیلی سبز
بهترین راهه
بازم هرطور راحتین -
بهترین راهه
بازم هرطور راحتینamirh_hmyf عه اها ممنون از راهنمایی ها
-
amirh_hmyf عه اها ممنون از راهنمایی ها
fatemeh asadi 1 خواهش
-
بهترین راهه
بازم هرطور راحتینamirh_hmyf braye fizik kodoom ostad v che ketabi khoobe? man fizik sefram mikhamshro konam
-
بعد یعنی تست های مبتکران که معمولا سخت هم هستن تو ازمون های ازمایشی و خود کنکور و اینا از این تیپ سوالا نیست؟(بگید اره خیالم راحت شه)
fatemeh asadi 1 در برای شیمی دهم برم سراغ راه ابریشم؟ گفته است:
من به نظرم راه ابریشم رو استفاده کنید .چون واقعا عالیه و از صفر تا صدهست که خط فکری هم می دن استاد.می تونید فقط از بحث دهم ش استفاده کنید چون تستاش هم جدا شده هستش
-
من به نظرم راه ابریشم رو استفاده کنید .چون واقعا عالیه و از صفر تا صدهست که خط فکری هم می دن استاد.می تونید فقط از بحث دهم ش استفاده کنید چون تستاش هم جدا شده هستش
Ilya Mansouri منم همین نظر رو دارم
-
سلام به همه دوستان مخصوصا اونایی که با راه ابریشم اشنایی دارن
من سال دیگه میرم یازدهم و تابستون امسال میخوام یه جور خیلی کاملی شیمی دهم رو ببندم. و تستی خیلی کار کنم.به نظرتون:- با کتاب های کمک اموزشی مبتکران این کارو انجام بدم؟
- برم سراغ راه ابریشم اقای پویان نظر؟
کسایی که از راه ابریشم استفاده کردن لطفاااا کمک کنند توی این مورد. و بگن که اگه بخوام فقط فعلا شیمی راه ابریشم رو بخرم خوبه یا بذارم برای همون سال دوازدهم؟ فایده داره این کار یا خودم تست بزنم؟
fatemeh asadi 1 سلام برای شیمی دهم راه ابریشم الا خیلی خوبه, اما دوره صفر تا صد دهم اقای گودرزی میتونه جاشو بگیره چون که ایشون بعد تدریس کامل مبحث, به سراغ حل تست از کتاب نشر الگو میرن, انگار که یه کتاب دارین با همراه تحلیل ویدئویی
و مبتکران تک جلدی هم کتاب خوبیه -
Ilya Mansouri چه خوب که تستاشم جداعه منتظر بودم اینو بگه یکی
ممنونم از راهنماییتون -
fatemeh asadi 1 سلام برای شیمی دهم راه ابریشم الا خیلی خوبه, اما دوره صفر تا صد دهم اقای گودرزی میتونه جاشو بگیره چون که ایشون بعد تدریس کامل مبحث, به سراغ حل تست از کتاب نشر الگو میرن, انگار که یه کتاب دارین با همراه تحلیل ویدئویی
و مبتکران تک جلدی هم کتاب خوبیهmatin shirinkam اینجوری که گفتین که همه چی خوبه پس
کدوم به نظرتون بهتره؟ -
matin shirinkam اینجوری که گفتین که همه چی خوبه پس
کدوم به نظرتون بهتره؟fatemeh asadi 1 خب به نظر من راه ابریشم چون از دهم تا دوازدهم رو داره بهتره
ولی خب پولیه دیگه
من به خاطر پولی بودنش ترجیح میدم رایگانو بردارم
از طرفی این راه ابریشم برا کنکوریای سال 1400 هستشولی اگه وضع مالیتون خوبه و وقت کافی دارین حتما اقای گودرزیو بردارین
البته اقای گودرزی هم تقریبا 10 صفحه اخر کتاب رو ضبط نکردن -
fatemeh asadi 1 خب به نظر من راه ابریشم چون از دهم تا دوازدهم رو داره بهتره
ولی خب پولیه دیگه
از طرفی این راه ابریشم برا کنکوریای سال 1400 هستشولی اگه وضع مالیتون خوبه و وقت کافی دارین حتما اقای گودرزیو بردارین
البته اقای گودرزی هم تقریبا 10 صفحه اخر کتاب رو ضبط نکردنmatin shirinkam ببخشید اشتباه گفتم وضع مالیتون خوبه و وقت نداین راه ابریشمو بردارین
-
دوست عزیز شما هرچقدر هم شیمی تون زیر خط باشه با صفرتاصد اوکی میشه الان دهم هستید به نظر من راه ابریشم برای سال آینده ویاحالا کنکورتون قابل استفاده تر خواهد بود
خود صفرتاصد آقای گودرزی با تست تحلیل شده دقیقا همون اصلی ترین هدفه راه ابریشم...
با کارکرد درست خودتون و تست زدن؛ شیمی به درصد بالا میرسه نگران نباشید.دهم رو با صفرتاصد محکم ببند هرچند که به نظرم لازمه برای سال های آینده پک رو تهیه کنی...
کتاب مدنظرشون هم فکر میکنم نشر الگو باشه و برای شیمی که عالیه!! -
fatemeh asadi 1 خب به نظر من راه ابریشم چون از دهم تا دوازدهم رو داره بهتره
ولی خب پولیه دیگه
البته اقای گودرزی هم تقریبا 10 صفحه اخر کتاب رو ضبط نکردنmatin shirinkam اها فهمیدم
شما خودتون راه ابریشم رو استفاده کردین؟