برای شیمی دهم برم سراغ راه ابریشم؟
-
دوست عزیز شما هرچقدر هم شیمی تون زیر خط باشه با صفرتاصد اوکی میشه الان دهم هستید به نظر من راه ابریشم برای سال آینده ویاحالا کنکورتون قابل استفاده تر خواهد بود
خود صفرتاصد آقای گودرزی با تست تحلیل شده دقیقا همون اصلی ترین هدفه راه ابریشم...
با کارکرد درست خودتون و تست زدن؛ شیمی به درصد بالا میرسه نگران نباشید.دهم رو با صفرتاصد محکم ببند هرچند که به نظرم لازمه برای سال های آینده پک رو تهیه کنی...
کتاب مدنظرشون هم فکر میکنم نشر الگو باشه و برای شیمی که عالیه!!@narjes-hashemi من شیمی رو کامل یاد گرفتم تو طول سال
ولی تابستون میخوام توی تست زدنش خودم رو تقویت کنم
شما خودتون استفاده کردین از راه ابریشم؟ -
matin shirinkam اها فهمیدم
شما خودتون راه ابریشم رو استفاده کردین؟fatemeh asadi 1 خیر ولی نمونه هاش رو دیدم و تعریفش رو خیلی شنیدم. از راهبرد زیر پیشبرین
وضعیت مالی خوب, وقت کم: اقای گودرزی
وضعیت مالی بد, وقت کم بازم اقای گودرزی
.ضعیت مالی خوب وقت زیاد حتتما راه ابریشم -
Yazdan Gonabadi غیر از کتاب الگو؟
fatemeh asadi 1 تست های الگو رو حل کردن
ولی با دیدنش میتونید تست های مبتکران هم حل کنید البته ممکنه بعضی سوالات بیش از حد سخت باشه -
@narjes-hashemi من شیمی رو کامل یاد گرفتم تو طول سال
ولی تابستون میخوام توی تست زدنش خودم رو تقویت کنم
شما خودتون استفاده کردین از راه ابریشم؟fatemeh asadi 1 خب شما با یه سری راه حل هایی روبه رو خواهید شد که در حل سریع تست خیلی بهتون کمک میکنه. مخصوصا فیزیک استاد طلوعی برای سال دهم که گل کاشتند در راه ابریشم. البته تمام استاد های راه ابریشم یک ایران هستن.
-
bahare maleki شما فیلم های استاد گودرزی رو دیدین اگه ندیدین حتما پیشنهاد میکنم ببینید
هادی رحیمی احسنت
-
Ilya Mansouri چه خوب که تستاشم جداعه منتظر بودم اینو بگه یکی
ممنونم از راهنماییتونfatemeh asadi 1 در برای شیمی دهم برم سراغ راه ابریشم؟ گفته است:
ممنونم از راهنماییتونخواهش می کنم.همچنین اگه از راه ابریشم استفاده کنید از الان محاسبات شیمی تون هم قوی می شه.ولی مثلا اقای گودرزی تو دوره ی صفر تا صد دهم وسط سوال کات می دن و می گن با ماشین حساب جواب رو مثلا انقدر آوردم ولی تو راه ابریشم شیمی اقای پویان نظر محاسبات خیلی دقیق بیان می شن.
همچنین اقای گودرزی بعضی وقت ها می گن مفاهیم رو خودتون از کتاب کار کنید ولی اقای پویان نظر اون ها رو هم کامل آوردن. و تمامی پیش نیاز ها تو پیله گفته شده.به طوری که من هشتمی کامل بحث فرسنگ ۱ رو یاد گرفتم و ازمایشی از خودم سوالات قلمچی رو گرفتم از بین همه ی سوالاش فقط یه غلط داشتم.بعضا استاد پویان نظر یه سری سوالات خیلی چالشی هم تو مجموعه تستشون آوردن که خیلی خوبن واقعا و البته تمرین و تکرار و تسلط استاد اصلا محشره
و چیز خیلی مهم اینه که روش تستی هم ارایه دادن و البته توازنی بین روش تستی و تشریحی برقرار کردن و فقط تستی نگفتن چون خودتون هم حتما می دونید سوالات کنکور در سال های اخیر رویکرد داشته که دانش آموز باید با تسلط بر مفاهیم سوال رو درک کنه استنباط کنه و بعد بنویسه و راه درست رو تشخیص بده و محاسبات رو خیلی دقیق انجام بده
خلاصه اگه خلاصه بگم به نظر من تنها درس شیمی هست که صفر تا صداش از لحاظ تستی کامل نیستن ولی راه ابریشم فوق العاده است ولی مثلا تو دروس دیگه اگه علاوه بر صفر تا صد تست هم بزنیم کاری حتی فرا تر از راه ابریشم کردیم -
fatemeh asadi 1 تست های الگو رو حل کردن
ولی با دیدنش میتونید تست های مبتکران هم حل کنید البته ممکنه بعضی سوالات بیش از حد سخت باشهYazdan Gonabadi سوالای مبتکران؟
-
fatemeh asadi 1 خب شما با یه سری راه حل هایی روبه رو خواهید شد که در حل سریع تست خیلی بهتون کمک میکنه. مخصوصا فیزیک استاد طلوعی برای سال دهم که گل کاشتند در راه ابریشم. البته تمام استاد های راه ابریشم یک ایران هستن.
Amin Rm بله درسته
ممنونم -
fatemeh asadi 1 خیر ولی نمونه هاش رو دیدم و تعریفش رو خیلی شنیدم. از راهبرد زیر پیشبرین
وضعیت مالی خوب, وقت کم: اقای گودرزی
وضعیت مالی بد, وقت کم بازم اقای گودرزی
.ضعیت مالی خوب وقت زیاد حتتما راه ابریشمmatin shirinkam ممنونم از راهنمایی هاتون
-
fatemeh asadi 1 در برای شیمی دهم برم سراغ راه ابریشم؟ گفته است:
ممنونم از راهنماییتونخواهش می کنم.همچنین اگه از راه ابریشم استفاده کنید از الان محاسبات شیمی تون هم قوی می شه.ولی مثلا اقای گودرزی تو دوره ی صفر تا صد دهم وسط سوال کات می دن و می گن با ماشین حساب جواب رو مثلا انقدر آوردم ولی تو راه ابریشم شیمی اقای پویان نظر محاسبات خیلی دقیق بیان می شن.
همچنین اقای گودرزی بعضی وقت ها می گن مفاهیم رو خودتون از کتاب کار کنید ولی اقای پویان نظر اون ها رو هم کامل آوردن. و تمامی پیش نیاز ها تو پیله گفته شده.به طوری که من هشتمی کامل بحث فرسنگ ۱ رو یاد گرفتم و ازمایشی از خودم سوالات قلمچی رو گرفتم از بین همه ی سوالاش فقط یه غلط داشتم.بعضا استاد پویان نظر یه سری سوالات خیلی چالشی هم تو مجموعه تستشون آوردن که خیلی خوبن واقعا و البته تمرین و تکرار و تسلط استاد اصلا محشره
و چیز خیلی مهم اینه که روش تستی هم ارایه دادن و البته توازنی بین روش تستی و تشریحی برقرار کردن و فقط تستی نگفتن چون خودتون هم حتما می دونید سوالات کنکور در سال های اخیر رویکرد داشته که دانش آموز باید با تسلط بر مفاهیم سوال رو درک کنه استنباط کنه و بعد بنویسه و راه درست رو تشخیص بده و محاسبات رو خیلی دقیق انجام بده
خلاصه اگه خلاصه بگم به نظر من تنها درس شیمی هست که صفر تا صداش از لحاظ تستی کامل نیستن ولی راه ابریشم فوق العاده است ولی مثلا تو دروس دیگه اگه علاوه بر صفر تا صد تست هم بزنیم کاری حتی فرا تر از راه ابریشم کردیمIlya Mansouri خییلی ممنونم که از تجربیاتتون گفتین
بله دروس دیگه بنظرم کافی بودن ولی شیمی کارگاه نکته و تست نداشت
بعد ببخشید یه سوال دیگه شما از کتاب مبتکران هم استفاده کردین؟ -
Ilya Mansouri خییلی ممنونم که از تجربیاتتون گفتین
بعد ببخشید یه سوال دیگه شما از کتاب مبتکران هم استفاده کردین؟fatemeh asadi 1 در برای شیمی دهم برم سراغ راه ابریشم؟ گفته است:
Ilya Mansouri خییلی ممنونم که از تجربیاتتون گفتین
بعد ببخشید یه سوال دیگه شما از کتاب مبتکران هم استفاده کردین؟نه من نشر الگو رو تهیه کردم اگه وقت اضافه تر داشته باشم از اون تست می زنم
-
bahare maleki شما فیلم های استاد گودرزی رو دیدین اگه ندیدین حتما پیشنهاد میکنم ببینید
هادی رحیمی دقیقا
-
amirh_hmyf braye fizik kodoom ostad v che ketabi khoobe? man fizik sefram mikhamshro konam
bahare maleki چه پایه ای هستین شما؟