سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
انتشار پس آزمون ها
-
چرا برای راه ابریشمی ها پس آزمون هارو قرار نمیدید؟
من واقعا نمیفهم چرا..... ما به تحلیل آزمون هایی که ثبت نام کردیم توسط اساتید راه ابریشم نیاز داریم کمتر از یک ماه دیگه تا کنکور مونده!
دیگه کی قراره قرارشون بدید؟ من در یک ماه گذشته انقدر پیام دادم که دیگه خسته شدم فقط میگفتن به مرور
الان دیگه فک کنم گذاشتن برای بعد کنکور.....!
استاد پویان نظر گفتن پس آزمون ها ضبط شده و دیگه از این به بعدش با آلاست الان چرا آلا قرار نمیده؟ چرا اصلا کسی توجه نمیکنه؟ کلا دیگه فراموش کردن راه ابریشمی های ۱۴۰۰ رو به فکر تغییرات برای کنکوری های ۱۴۰۱ هستن
ما هنوز کنکور ندادیم لطفا لطفا لطفا یکم متوجه شرایط و استرس ها و نگرانی های ما باشید..... اگه زحمتی نیست... -
فاطمه حبیب زاده 0
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
M.an
sohrab
@تجربیا -
فاطمه حبیب زاده 0 آقای ابوذرخانی فرد الان به نظرتون اتمام کار راه ابریشمی های ۱۴۰۰ مهم تره یا آپدیت کردن راه ابریشم کنکوری های ۱۴۰۱؟
الان نهایی ها هم رو به اتمام و دیگه اساتید وقتشون آزاده
چرا ادامه تحلیل آزمون هارو قرار نمیدید؟
آخرین پس آزمون که قرار گرفته مربوط به آزمون یک اسفند هست،گزینه دو.......!
خواهش میکنیم یه فکری بکنید یه برنامه درست بریزید این همه تا اینجای کار زحمت کشیدید و ما متوجه هستیم و همچنین قدردان
اما طبق مثل معروف: کار را که کرد؟ آنکه تمام کرد
sohrab
M.an
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی -
sallar savadkoohireplied to فاطمه حبیب زاده 0 on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
فاطمه حبیب زاده 0
سلام
دوست خوب الان دیگه وقت تحلیل ازمون گزینه دو نیست به نظرم
شما الان چند کنکور و دو دنیا و... و تموم کردی که لنگ گزینه دویی؟
چون اینا باید توی اولویت باشن
خود الا هم الان تمرکزش روی ارش و تایتانه -
sallar savadkoohi ببخشید دوست عزیز من نمیدونم شما دانش آموز هستید یا مشاور اگه دانش آموز هستید که باید بگم بسیار اشتباه میکنید و دقیقا دارید مسیر اشتباه میاید شما باید حتی آخرین آزمونی رو هم که یک هفته مونده به کنکور تحلیل و بررسی کنید!
اگر هم مشاور هستید فکر نمیکنم سواد کافی در این زمینه داشته باشید همه مشاورا بسیار موکد هستن روی تحلیل آزمون هایی که میریم میدیم، ثبت نام کردیم
اگه قرار بود اینطور باشه پس چرا تمامی موسسات حتی چند روز مونده به کنکور آزمون برگزار میکنن؟ پس اون آزمونا فقط برای وقت پر کردنه و نه برای تحلیل و بررسی اشتباهات؟؟؟
در ثانی آلا موظف بوده طبق برنامه هایی که ارائه داده تمامی تحلیل هارو قرار بده نه اینکه نصفه کار رها کنه.....
بعدم من شاید اصلا این دو کتاب رو نداشته باشم شاید برنامه ریزیم از همون اول طبق راه ابریشم پی ریزی شده خلف وعده کار درستی نیست! -
sallar savadkoohi در ضمن درمورد تمرکزی که فرمودید آرش که همه اش پارسال ضبط شده و امسال با تغییرات بسیار جزئی قرار داده شده!
درمورد تایتان خب اشتباهه اول باید راه ابریشم برای راه ابریشمی ها به اتمام میرسوند بعد یه پروژه دیگه رو شروع میکرد یا حداقل تو این مابین به عقب موندگی های راه ابریشمی های بیچاره هم کمی توجه میکرد -
sallar savadkoohireplied to فاطمه حبیب زاده 0 on آخرین ویرایش توسط sallar savadkoohi انجام شده
فاطمه حبیب زاده 0
نه من مشاور نیستم خودم یه دانش اموز دوازدهمیم
ولی حداقل از چند تا مشاوری که شنیدم الان که مدت کمی مونده به کنکور بهترین نمونه سوالا سوالای کنکورای اخیرن
برای همین تمرکز اکثریت الان از روی ازمون های ازمایشی تا حدی برداشته شده
شما مختاری هر کار میخوای بکنی
ولی میگم الا یه چیزی میدونسته که تمرکزش رو گذاشته روی همایش های جمع بندی
در ضمن
این ازمونایی که شما الان میدی تا جایی که من تیکت زدم جزو پس ازمون راه ابریشم نیست( ازمون های جامع)
پس دیگه حتی اگرم پس ازمون بود باید خودت تحلیل میکردی -
sallar savadkoohi دوست عزیز دوازدهمی من هم تیکت زدم اگرم حساب براین باشه که برنامه راه ابریشم تا اول اردیبهشت باشه آزمون های ۲۲ اسفند و ۲۰ فروردین قرار نگرفته به علاوه قرار بر این بوده کل آزمون ها تحلیل بشن! کل آزمون هایی که ما در طول سال میدیم....
-
sallar savadkoohi بعدم من نمیدونم احقاق حق چیزی که توی برنامه بوده و حق من راه ابریشمی بوده و انجام نشده بی توجهی شده حالا دارم پیام میدم که انجامش بدن چه زحمت و مشکلی برای شما ایجاد میکنه؟
-
فاطمه حبیب زاده 0
دوست عزیز شما اگه تحلیل این آزمون ها خیلی براتون مهمه چرا پای آلاء وایسادین؟
خودتون تحلیل میکردید! -
@hamed-shakouri واسه اینکه دیدن تحلیل اساتید خیلی خیلی برام مهمه..... خودم که یبار آزمون دادم خب اگه اطلاع ندارید این یکی از مزیت های راه ابریشم بود که ما روش حل اساتید رو ببینیم و با یه نگاه دیگه حل کنیم سوالات آزمون رو.....
-
فاطمه حبیب زاده 0
واقعا دلیل این جبهه گرفتن شما رو درک نمیکنم
من توی منشنام نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم
نه گفتم که چرا شما اومدی دنبال این کار
به عنوان یه دوست هدفم این بود که این وقتتون رو نذارین برای دوتا پیش ازمون و پس ازمون
وگرنه شما اگه فکر میکنی جواب میده
برو اعتراض کن
به نفع ما راه ابریشمیای دیگه هم هست -
@hamed-shakouri در انتشار پس آزمون ها گفته است:
فاطمه حبیب زاده 0
خودتون تحلیل میکردید!شاید باورت نشه ولی خنده دارترین حرف زندگیم بود
-
Abolfazl Mousavi در انتشار پس آزمون ها گفته است:
فاطمه حبیب زاده 0
درود
اول
اینکه مهم نیست برام که شما چی فکر میکنید و چه عقایدی دارید، احترام به صحبت دیگران در آلاخونه واجبه پس لطفا رعایت کنید
دوم
اینکه هرطور فکر کردم، حرف خنده داری زدی نشده، شخصی که کمتر از یکماه دیگه کنکور داره، نباید انرژی و وقتش رو بذاره برای کاری که انجام نشده
سوم
اینکه من شما رو منشن نکرده بودم که ریپلای کردید و ازطرفی شما امسال کنکوری نیستید و عملا درکی از این روز های کنکوری ها ندارید
موفق باشید -
Abolfazl Mousavi خیرین کوچک دریا دلreplied to Mr.hamed on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Mousavi انجام شده
Abolfazl Mousavi در انتشار پس آزمون ها گفته است:
فاطمه حبیب زاده 0
درود
اول
اینکه مهم نیست برام که شما چی فکر میکنید و چه عقایدی دارید، احترام به صحبت دیگران در آلاخونه واجبه پس لطفا رعایت کنید
دوم
اینکه هرطور فکر کردم، حرف خنده داری زدی نشده، شخصی که کمتر از یکماه دیگه کنکور داره، نباید انرژی و وقتش رو بذاره برای کاری که انجام نشده
سوم
اینکه من شما رو منشن نکرده بودم که ریپلای کردید و ازطرفی شما امسال کنکوری نیستید و عملا درکی از این روز های کنکوری ها ندارید
موفق باشیدببین حرفت چون باعث میشید فرد نا امید بشه و کاملا حرفت هم بی ربط بود و شما قضاوت بی جا کردید و ثانیا من نگفتمنظرم برات مهم باشه ،چون حتی به اندازه اتمی مهم نیست .
آها پس شما که کنکوری هستید و این نظر را دادید واقعا باید به شدت خندیدای خدابله درکتون میکنم مشکلی نیست ، متاسفانه احتمالش کم هست که پس آزمون ها رو قبل کنکور بزارند ، پس شما می توانید زیست رو خودتون از روی پاسخنامه و شیمی و فیزیک و ریاضی را در سایت قلم چی تحلیلشون رو ببینید
-
فاطمه حبیب زاده 0
تمام تمرکز الان روی جمع بندی باید باشه
این موقع از سال هم ازمون مبحثی کار کردن اشتباهه و قبول دارم که کم کاری و بد قولی الا امسال خیلی زیاد بود اما الان دیگه گذشته
اما استاد توی صحبتی که داشتن گفتن سعی میکنند ازمون جامع سنجش رو تحلیل کنند -
دوست گل، من امسال کنکوری نیستم اما حال این روز های کنکوری رو خوب درک و لمس میکنم
حرف من هم بی ربط نبود و مطابق با پیامشون بود و ایشون جبهه بیخودی گرفته که چرا پس آزمون ها منتشر نشده! خب حالا که منتشر نشده، تیکت هم زدید، نتیجه ای نداشته
منم به عنوان یه دوست این پیام رو گذاشتم براشون
اگه نتیجه بخش بود این اعتراض ها، انجام میدادن خودشون و منتشر میکردن.
مطمئن باش منتظر پیام های ما نیستن برای انتشار جلساتواقعا باید به شدت خندیدای خدا
به هرحال اگر صحبت خنده داری زده شد و باعث خنده شما شد، من هم خوشحال شدم
-
Arshia Yazdianreplied to فاطمه حبیب زاده 0 on آخرین ویرایش توسط Arshia Yazdian انجام شده
فاطمه حبیب زاده 0 دوست عزیز سلام
امیدوارم حالت خوب باشه و آماده باشی کنکورو بترکونی
اول یه سوال:
کی گفته ما ابریشمیای امسال رو رها کردیم ؟
هرکی گفته اشتباه گفته
برای ما امسال و سال بعد فرقی نداره
ما حواسمون به ابریشمی جماعت هست و هیچوقت تنهاش نمیزاریم
چه بچه های 1400 چه بچه های 1401 که میخوان به جمع ما اضافه بشن
برای همینم هست من الان اینجا بین شمام و حرفاتونو مستقیم بدون هیچ واسطهای میشنوم
خیالت راحت ، ما کنارتیم
این از این
مورد بعدی این که چرا تا وقتی آلا هست سراغ منابع دیگه میرید برای اطلاع رسانی؟
اخبار قطعی و درست رو فقط از رسانه خودمون دنبال کنید
ما که از خدامونه هرچی پس آزمونه رو زودتر منتشر کنیم
ولی راستشو بخوای پس آزمونی تو دستمون نداریم...
ما تا به الان هرچی پس آزمون ضبط شده رو منتشر کردیم و الان از راه ابریشم هیچ محتوایی باقی نمونده که ضبط شده و آلا منتشر نکرده باشه
ما خودمون از همه بیشتر منتظر ضبط این پس آزمون ها هستیم
راستی چرا الان از آرش استفاده نمیکنی برای جمع بندی؟
توی این تایم برات خیلی مناسب تره
تازشم ، آزمون های 4K هم داریما!
تو این بازه زمانی این دوتا رو الویت بده بهشون نسبت به پس آزمون ها -
دوست گل، من امسال کنکوری نیستم اما حال این روز های کنکوری رو خوب درک و لمس میکنم
حرف من هم بی ربط نبود و مطابق با پیامشون بود و ایشون جبهه بیخودی گرفته که چرا پس آزمون ها منتشر نشده! خب حالا که منتشر نشده، تیکت هم زدید، نتیجه ای نداشته
منم به عنوان یه دوست این پیام رو گذاشتم براشون
اگه نتیجه بخش بود این اعتراض ها، انجام میدادن خودشون و منتشر میکردن.
مطمئن باش منتظر پیام های ما نیستن برای انتشار جلساتواقعا باید به شدت خندیدای خدا
به هرحال اگر صحبت خنده داری زده شد و باعث خنده شما شد، من هم خوشحال شدم
ببخشید کمی تند صحبت کردم️
-
Arshia Yazdian
اگ همشون ظبط شدن پس چرا نیستن آخه؟؟
بخش زیادی از پیش ازمون ها و پس ازمون ها کلا نیس رو سایت واس همه درسا همینجوریه