خانه زیست شناسی آلاء
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
HMA10 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@Dr-Bernosi
دکتر پاسخ تشریحی نداره این ازمون؟نه ولی همین جا سوالاتونو بپرسین جواب میدم
سوال 1 رو بی زحمت توضیح بده دکتر
1)واکوئل توسط دستگاه غشایی درونی درست میشه! خب این دستگاه باید باشه تا واکوئل ساخته بشه! پس جسم گلژی وجود داره تو سلول و طبق کتاب، این کیسه های جسم گلژی با وزیکول ها در ارتباطن باهم دیگه
2)هر سلولی که لیپیدی بسازه، شبکه آندوپلاسمی صاف داره! حالا چون این سلول گیاهیه، پس نمیتونه لیپید بدون اسیدچرب(استروئید) بسازه
3)هر سلولی پروتئین بسازه، پس هسته داره( تو پیش میخونیم که برای پروتئین سازی به هسته نیاز هستش) بعدش پوشش هسته رو نه ریز رشته ها و نه ریز لوله ها درست کردن!
4)گزینه 4 هم مث 3 هست! تکراری
سوالی آسونی بود برخلاف ظاهرش!نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
@Dr-Bernosi
دکتر پاسخ تشریحی نداره این ازمون؟نه ولی همین جا سوالاتونو بپرسین جواب میدم
سوال 1 رو بی زحمت توضیح بده دکتر
- واکوئل توسط دستگاه غشایی درونی درست میشه! خب این دستگاه باید باشه تا واکوئل ساخته بشه! پس جسم گلژی وجود داره تو سلول و طبق کتاب، این کیسه های جسم گلژی با وزیکول ها در ارتباطن باهم دیگه
2)هر سلولی که لیپیدی بسازه، شبکه آندوپلاسمی صاف داره! حالا چون این سلول گیاهیه، پس نمیتونه لیپید بدون اسیدچرب(استروئید) بسازه
3)هر سلولی پروتئین بسازه، پس هسته داره( تو پیش میخونیم که برای پروتئین سازی به هسته نیاز هستش) بعدش پوشش هسته رو نه ریز رشته ها و نه ریز لوله ها درست کردن!
4)گزینه 4 هم مث 3 هست! تکراری
سوالی آسونی بود برخلاف ظاهرش!
مممنون از پاسخ کاملت دکتر
- واکوئل توسط دستگاه غشایی درونی درست میشه! خب این دستگاه باید باشه تا واکوئل ساخته بشه! پس جسم گلژی وجود داره تو سلول و طبق کتاب، این کیسه های جسم گلژی با وزیکول ها در ارتباطن باهم دیگه
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درصداتونو نگین برنامم بهم میخوره
میخوام تا آخر تابستون ببینم درصد کی بالا میاد نمیاد، بعدش بهش کمک کنم که چیکار کنه و از چه منابعی استفاده کنه
-
میخوام تا آخر تابستون ببینم درصد کی بالا میاد نمیاد، بعدش بهش کمک کنم که چیکار کنه و از چه منابعی استفاده کنه
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
اصن یکاری! بیاین تو چت شخصی اعلام کنین! اینطوری خوبه؟!
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر جان دمت گرم, سراسری باید مثل تو دفترچه بزنه هااا...
یه چکی کردم پی دی افتون رو , همین صفحه اول یه پنج دیقه معطل شدم ...
شادمون کردی : ) -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلایی ها چقد خصاصت بکار میبرید!!
برید زیر پست دکتر برنوسی رو یه لایکی بزنین, مشوق ایشون بشه برای آزمون ها بعد ... نه واقعا فقط 3 تا؟!؟!؟
لینک پایینی کلیک کنین : )
بدو بدو ... -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقا من ی نیم ساعته از خواب پاشدم، : ..
فک کنم باز از غافله جا موندم.خخ -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یه پشنهادی دارم
حالا که دکتر وقت پاسخ تشریحی رو نداره اگه کسی میتونه جوابا رو بگه اقدام کنه
منم کارای پی دی اف و غیره رو انجام میدم -
نوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام و خسته نباشید به دوستان گل آلا! صفحات مهم فصل گوارش : 65،63،62،61،60،59،58،57،56،55! تقریبا کلش مهمه خخخ
-
سلام و خسته نباشید به دوستان گل آلا! صفحات مهم فصل گوارش : 65،63،62،61،60،59،58،57،56،55! تقریبا کلش مهمه خخخ
نوشتهشده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
میگفتین همه صفحات بجز صفحه 64 بهتر نبود ؟!
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز ساعت 12 ظهر آزمون گوارش گذاشته میشه
-
امروز ساعت 12 ظهر آزمون گوارش گذاشته میشه
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط nazanin rostame انجام شده...........
-
نوشتهشده در ۱۸ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برم یه مروری بکنم بیام حال گوارش رو بگیرم فک کنم بار یه 30-40 باشه گوارش خوندم خخخخخ
ولی از فصل 2 زیست 1 میترسم
من تا 12 برم یه مرور کلی بکنم بیام ... فعلا
من خداحافظی کردم ولی این ازمونا میام -یحث ازمونا جداست -
من برم یه مروری بکنم بیام حال گوارش رو بگیرم فک کنم بار یه 30-40 باشه گوارش خوندم خخخخخ
من خداحافظی کردم ولی این ازمونا میام -یحث ازمونا جداستنوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۲۸ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شدهسجاد96 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
من خداحافظی کردم ولی این ازمونا میام -یحث ازمونا جداستاآزمون سوالاش ترکیبی هم هستا! ترکیب با مباحث آزمون قبلی
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط سجاد96 انجام شده
@Dr-Bernosi من بحث دندونا و اون بحث سلول های معده هنو اشکال دارم... احتمال زیاد از این جا ضربه میخورم.
عههههه فک کنم امروز ازمون نداریم
نمیدونم کجا دیدم نوشته شده بود ازمون پنج شنبه هست /تو برنامه نوشته شده جمعه ولی ازمون قلم هست .
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر وقتش کم نبود ؟ من فقط تونستم 11 تا حل کنم/ سوالا عالی بودن
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
20 دیقه خب! 12:10 گذاشتم، شما تا 12:30 بزن!
-
نوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش میشد یکی این ازمونو کامل تحلیل کنه
بعضی جا ها برام مبهم بود