خانه زیست شناسی آلاء
-
درصداتونو نگین برنامم بهم میخوره
میخوام تا آخر تابستون ببینم درصد کی بالا میاد نمیاد، بعدش بهش کمک کنم که چیکار کنه و از چه منابعی استفاده کنه
@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
درصداتونو نگین برنامم بهم میخوره
میخوام تا آخر تابستون ببینم درصد کی بالا میاد نمیاد، بعدش بهش کمک کنم که چیکار کنه و از چه منابعی استفاده کنه
اصن یکاری! بیاین تو چت شخصی اعلام کنین! اینطوری خوبه؟!
-
آلایی ها چقد خصاصت بکار میبرید!!
برید زیر پست دکتر برنوسی رو یه لایکی بزنین, مشوق ایشون بشه برای آزمون ها بعد ... نه واقعا فقط 3 تا؟!؟!؟
لینک پایینی کلیک کنین : )
بدو بدو ... -
اقا من ی نیم ساعته از خواب پاشدم، : ..
فک کنم باز از غافله جا موندم.خخ -
سلام و خسته نباشید به دوستان گل آلا! صفحات مهم فصل گوارش : 65،63،62،61،60،59،58،57،56،55! تقریبا کلش مهمه خخخ
-
سلام و خسته نباشید به دوستان گل آلا! صفحات مهم فصل گوارش : 65،63،62،61،60،59،58،57،56،55! تقریبا کلش مهمه خخخ
@dr-bernosi در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
میگفتین همه صفحات بجز صفحه 64 بهتر نبود ؟!
-
امروز ساعت 12 ظهر آزمون گوارش گذاشته میشه
-
امروز ساعت 12 ظهر آزمون گوارش گذاشته میشه
...........
-
-
من برم یه مروری بکنم بیام حال گوارش رو بگیرم فک کنم بار یه 30-40 باشه گوارش خوندم خخخخخ
ولی از فصل 2 زیست 1 میترسم
من تا 12 برم یه مرور کلی بکنم بیام ... فعلا
من خداحافظی کردم ولی این ازمونا میام -یحث ازمونا جداستسجاد96 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
من برم یه مروری بکنم بیام حال گوارش رو بگیرم فک کنم بار یه 30-40 باشه گوارش خوندم خخخخخ
ولی از فصل 2 زیست 1 میترسم
من تا 12 برم یه مرور کلی بکنم بیام ... فعلا
من خداحافظی کردم ولی این ازمونا میام -یحث ازمونا جداستاآزمون سوالاش ترکیبی هم هستا! ترکیب با مباحث آزمون قبلی
-
-
-
20 دیقه خب! 12:10 گذاشتم، شما تا 12:30 بزن!
-
وقت آزمون تمومه! درصداتو بگیرین و برام بفرستین مث ازمون قبلی! تو کلید 3 تا شکل هستش :
: ) :تست آسون
: | : تست متوسط
: ( : تست سخت
درصدای کف . حداکثر هم براتون گذاشتم! -
سجاد96 در خانه زیست شناسی آلاء گفته است:
کاش میشد یکی این ازمونو کامل تحلیل کنه
بعضی جا ها برام مبهم بود
خب هدف این تاپیک همینه : |