Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. بررسی هفتگی گزارش ها
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

بررسی هفتگی گزارش ها

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
532 دیدگاه‌ها 34 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • kosariK kosari

romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

@kosar-mottaghi
    سلام به جز چن روز بقیه روزا خوب بوده
    تست ها رو هم که بهم توضیح دادی به چه صورت می زنی
    اگه کفت 10 باشه که خیلی بهترم میشه
    توجه به اختصاصی و عمومی متناسب بوده

ممنون 💜
    چشم سعی میکنم😉
    فقط یه سوال؟؟
    دینی رو تست بزنم مرور کنم یا بخونم بعد مرور کنم🤔
    اصلا خیلی زیاده جوری که از این طرف میخونی،بقیه یادم میره😐
    مثلا چن روزه نتونستم دینی۱۲ بخونم😶

romisaR آفلاین
    romisaR آفلاین
    romisa
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@kosar-mottaghi نه کوثر جان
    اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنه

kosariK 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • romisaR آفلاین
      romisaR آفلاین
      romisa

@hamed-shakouri
      ان شاءالله این هفته وقتی گزارش ها کامل شد به صورت یه جا بررسی می کنم
      خوش اومدین

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • romisaR آفلاین
        romisaR آفلاین
        romisa

atena abolhasani
        اتنا جان این هفته گزارش ندادی کجایی عزیزم

atena abolhasaniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • romisaR romisa

@hamed-shakouri
          ان شاءالله این هفته وقتی گزارش ها کامل شد به صورت یه جا بررسی می کنم
          خوش اومدین

M آفلاین
          M آفلاین
          Mr.hamed

romisa
          ممنونم🌹 🌹

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • M Mr.hamed

romisa
            ممنونم🌹 🌹

romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

@hamed-shakouri خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • romisaR romisa

اینطوری بهتره که تست بزنی بعد مرور کنی چون وقتی تست می زنی مرورش یه دید روشن تری بهت میده و می دونی کجاها یادت رفته و به چیا باید بیشتر توجه کنی یه جور خوداگاهی برات به وجود میاره و احتمال فراموشی روهم کمتر می کنه

kosariK آفلاین
              kosariK آفلاین
              kosari

اها👌
              آخه استرس اینو میگرم یه جا رو نخونده باشم😶
              تازگیا وسواس خوندن گرفتم😑😑😑
              یه سوال دیگه🤔
              اینکه من هر چی لغت میخونم تو آزمون باز اشتباه میشه🤨
              یا حتی املا رو هم با اینکه زیاد تمرین میکنم باز اشتباه درمیان😥
              و همچنین قرابتم بعضی وقتا میبنی همش درسته
              بعضی وقتا هم میبینی همش اشتباهه😲
              با اینکه تست زیاد میزنم
              راحلی براش نداری😊

‹‹ اُوِردُوزِ مَغزي دَر اَثَرِ مَصرَفِ زیادِ فِڪر... ››

0
              • kosariK kosari

اها👌
                آخه استرس اینو میگرم یه جا رو نخونده باشم😶
                تازگیا وسواس خوندن گرفتم😑😑😑
                یه سوال دیگه🤔
                اینکه من هر چی لغت میخونم تو آزمون باز اشتباه میشه🤨
                یا حتی املا رو هم با اینکه زیاد تمرین میکنم باز اشتباه درمیان😥
                و همچنین قرابتم بعضی وقتا میبنی همش درسته
                بعضی وقتا هم میبینی همش اشتباهه😲
                با اینکه تست زیاد میزنم
                راحلی براش نداری😊

romisaR آفلاین
                romisaR آفلاین
                romisa

@kosar-mottaghi
                املا رو که من باهات هم نظرم چون تیپ تست هایی که ازش میدن معمولا شمارشین و تسلط خیلی بالایی لازم دارن و ممکنه با یه اشتباه جواب غلط از آب دربیاد
                برای قرابت این نشون میده یه سری بیت ها رو خوب مفهومش رو خوندی ولی بیت هایی که کم تکرار بودن و زیاد تو کتاب اهمیت بالایی از خودشون نشون ندادن یهو وقتی طراح ازشون سوال میده به خاطر اینکه کمتر به چشمت خورده جواب غلط میشه این احتمالش هست
                برای لغت باید ببینی بری تحلیل کنی اون تستی که غلط زدی از تست های اخر کتاب بوده و از لغت های مهم و شماره دار یا ستاره دار یا لغتی که بولد نبوده و بعد متناسب باهاش مطالعه کنی

1
                • romisaR romisa

@kosar-mottaghi
                  املا رو که من باهات هم نظرم چون تیپ تست هایی که ازش میدن معمولا شمارشین و تسلط خیلی بالایی لازم دارن و ممکنه با یه اشتباه جواب غلط از آب دربیاد
                  برای قرابت این نشون میده یه سری بیت ها رو خوب مفهومش رو خوندی ولی بیت هایی که کم تکرار بودن و زیاد تو کتاب اهمیت بالایی از خودشون نشون ندادن یهو وقتی طراح ازشون سوال میده به خاطر اینکه کمتر به چشمت خورده جواب غلط میشه این احتمالش هست
                  برای لغت باید ببینی بری تحلیل کنی اون تستی که غلط زدی از تست های اخر کتاب بوده و از لغت های مهم و شماره دار یا ستاره دار یا لغتی که بولد نبوده و بعد متناسب باهاش مطالعه کنی

kosariK آفلاین
                  kosariK آفلاین
                  kosari

romisa آره قرابت شعراش کلا یه جوریه،شعرایی میدن که اصلا نمیتونی درک کنی چی میگن😑
                  پس باید باز لغت بیشتر بخونم🙄

ممنون سارایی💜

0
                  • kosariK kosari

romisa آره قرابت شعراش کلا یه جوریه،شعرایی میدن که اصلا نمیتونی درک کنی چی میگن😑
                    پس باید باز لغت بیشتر بخونم🙄

ممنون سارایی💜

romisaR آفلاین
                    romisaR آفلاین
                    romisa

@kosar-mottaghi لغت های مهمتر رو بیشتر بخون و اونایی که یادت میره هایلایت کن حتما مروربشه بازم حتی
                    با شعرا بازی کن سعی کن کنار هر شعر جدیدی که بهش برخوردی چن کلمه در توصیف مفهومش بنویسی و طبق اون پیش بری و سوالو حل کنی البته اینم یه روش شخصیه

1
                    • romisaR romisa

@kosar-mottaghi لغت های مهمتر رو بیشتر بخون و اونایی که یادت میره هایلایت کن حتما مروربشه بازم حتی
                      با شعرا بازی کن سعی کن کنار هر شعر جدیدی که بهش برخوردی چن کلمه در توصیف مفهومش بنویسی و طبق اون پیش بری و سوالو حل کنی البته اینم یه روش شخصیه

kosariK آفلاین
                      kosariK آفلاین
                      kosari

romisa خیلی ممنون💜

0
                      • kosariK kosari

romisa خیلی ممنون💜

romisaR آفلاین
                        romisaR آفلاین
                        romisa

@kosar-mottaghi خواهش می کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • romisaR romisa

Saleh Esmaily
                          روزای اخره ذهنت یکم اشفته به نظر می رسه
                          به نظرم اولین کار حفظ آرامش و اعتماد به نفسه البته نه طوری که غرور پیش بیاد نه اصلا ولی تا حدی که ارامشت برگرده الزامیه
                          سعی کن اون حدی که توان داری بذاری وگرنه سعی نکن با اتفاقاتی که میوفته و خارج از کنترلته ذهنت رو بهم بریزی
                          فقط تمرکزت رو بذار سر چیزهای که میتونی تغییرشون بدی و بهترشون کنی
                          حتی اگه مثلا هشت شبه بگو هنوز فرصت دارم میتونم بهترش کنم

Saleh EsmailyS آفلاین
                          Saleh EsmailyS آفلاین
                          Saleh Esmaily

romisa میدونین اخه از خودم توقع زیادی دارم بعد برنامه ای ک میخوام انجام بدمو نمیتونم هی میگم از فردا ولی نمیشه ک نمیشه بهم ریخته منو😶

0
                          • romisaR romisa

atena abolhasani
                            اتنا جان این هفته گزارش ندادی کجایی عزیزم

atena abolhasaniA آفلاین
                            atena abolhasaniA آفلاین
                            atena abolhasani

romisa سلام رمیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه❤
                            راستش این هفته درس خوندم ولی همش به صورت تک درس بود که زمانم نمیگرفتم ولی خب تقریبا روزی ۷ ساعت میشد
                            خب باید بگم از اینکه گزارش ندادم الان پشیمونم 😅
                            ولی خب حس میکردم پیشرفت خاصی نداشتم چون بدون تست زدن بود ( درکل این روزایی که برای امتحانات میخونم خیلی از تک درسی خوندن راضی نیستم ولی خب چاره ایم نیست هفته دیگه تموم میشه با خیال راحت درس میخونیم😶😂 )
                            بازم مرسی از پیگیریات خسته نباشی⚘🌷

0
                            • romisaR romisa

Amir 6
                              سلام اون جایی که گفته بودی اخر هفته ها خوب عمل نمی کنم این یه تله ذهنیه و راحت میشه درستش کرد اصلا چرا فکر می کنی اخر هفتس مثلا به ذهنت بگو امروز شنبست یا یه جوری اینو عادت بده برای خودت
                              اینکه صفر تست رو قید کردی و روزای بعدش سعی کردی بهترش کنی خوبه
                              می دونم برنامه عمومی هات جداست و بعدا قراره از پایه شروع کنی ولی بازم به نظرم الان حتی اگه روزی یکیشونم بذاری خوبه
                              لازمه تعداد درس هایی که تو روز میخونی رو بیشتر کنی
                              سعی کن از یه حدی کمتر توی روز مطالعه نداشته باشی

M آفلاین
                              M آفلاین
                              Mr.Amir1

romisa
                              سلام چشم
                              آره قراره بزارم کم کم فعلا دارم رو ساعت مطالعم کار میکنم بالاتر بره تا عمومی ها هم بخونم
                              تنوع درس هایی که میخونم تو رو چندتا باشه خوبه؟
                              یه مشاوری بود میگفت دروس تخصصی رو نصفش رو روزهای زوج بخون نصفش رو روزهای فرد برا همین دارم همین کار رو میکنم

1
                              • romisaR romisa

Zahra Akbari 0
                                سلام زهرا جان
                                برای مطالعت یه کف مشخص کن مثلا بگو من ساعتم زیر 9 نباید بیاد برای تعداد تست هم همینطور
                                بعضی روزها خوب بوده و بعضی روزها نه
                                درکل حس می کنم نیاز به تلاش بیشتریه هم در زمینه تست هم ساعت مطالعه هم تنوع درس

Zahra Akbari 0Z آفلاین
                                Zahra Akbari 0Z آفلاین
                                Zahra Akbari 0
                                دانش آموزان آلاء

romisa
                                سلام ..
                                بله اتفاقا با شروع همین هفته ،همین تصمیم رو دارم که یه زمان و تعداد تست مشخصی رو بزنم .(مخصوصاا تست بیشتر👌)

1
                                • romisaR romisa

Niki Finn
                                  سلام
                                  ساعت مطالعه نیاز به تلاش بیشتری داره
                                  بعضی روزا تک درس خوندی احتمالا به خاطر امتحان بوده
                                  تست هات درکل اومده پایین
                                  حس میکنم عیدت بهتر بود نیکی جان
                                  لازمه که پرقدرت تر پیش بریم

Niki FinnN آفلاین
                                  Niki FinnN آفلاین
                                  Niki Finn

romisa سلام.
                                  بله، سعی کردم تو دوران امتحانات بیشتر وقتمو بذارم برای نهایی و تا جایی که بسه نکات کنکوریش رو هم مرور کنم. بابت تایم مطالعه پایین عذر می خوام. سعی می کنم پیوسته تر و بیشتر بخونم.🌺 🌺

1
                                  • romisaR romisa

دریا دریایی
                                    😍 افرین یه روزایی نشون دادی که میتونی خیلی بهترم عمل کنی پیوستگی و ساعت بهتر شده
                                    بهتر شده ولی هنوز خیلی جا داره برای بهتر شدن بازم
                                    تست ننوشتی و من حس می کنم چون کمه نمی نویسی
                                    حواست باشه از این کار ضربه نخوری تو کنکور
                                    هر روزت رو بهتر از دیروزت کن و همینه رمزش🙂

دریا دریایید آفلاین
                                    دریا دریایید آفلاین
                                    دریا دریایی

romisa
                                    تست 😐
                                    اوهوم کم میزنم چون ارش تمام نشده هنوز
                                    هنوز بعضی درسا مثل ریاضی و فیزیک و شیمی تمام نکردم
                                    از اون ور عمومی ها دوباره شروع کردم هنوز هیچ کدوم تو دور دوم تمام نشده
                                    خودمم که ماشالا فقط دنبال فرصتم کتاب و ببندم درس نخونم 😐
                                    از یه طرفم جدیدا فک کنم سرما خورده ام همش سردرد دارم و خوابم میاد خوابم کلا ریخته بهم خیلی هم میخوابم 😐

• دیگه حرف هام صادقانه تر از این نمیشد 😐😂
                                    3
                                    • Saleh EsmailyS Saleh Esmaily

romisa میدونین اخه از خودم توقع زیادی دارم بعد برنامه ای ک میخوام انجام بدمو نمیتونم هی میگم از فردا ولی نمیشه ک نمیشه بهم ریخته منو😶

romisaR آفلاین
                                      romisaR آفلاین
                                      romisa

Saleh Esmaily در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

برنامه رو سبک و سنگین کن و معقولانه بریز
                                      با توجه به گذشتت و زمانایی ک از خودت راضی بودی برنامه بریز
                                      برنامه ی خیلی سنگین و خارج از توان وقتی باعث استرست میشه از نظر من توصیه نمیشه

Saleh EsmailyS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • atena abolhasaniA atena abolhasani

romisa سلام رمیسا جان امیدوارم حالت خوب باشه❤
                                        راستش این هفته درس خوندم ولی همش به صورت تک درس بود که زمانم نمیگرفتم ولی خب تقریبا روزی ۷ ساعت میشد
                                        خب باید بگم از اینکه گزارش ندادم الان پشیمونم 😅
                                        ولی خب حس میکردم پیشرفت خاصی نداشتم چون بدون تست زدن بود ( درکل این روزایی که برای امتحانات میخونم خیلی از تک درسی خوندن راضی نیستم ولی خب چاره ایم نیست هفته دیگه تموم میشه با خیال راحت درس میخونیم😶😂 )
                                        بازم مرسی از پیگیریات خسته نباشی⚘🌷

romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

atena abolhasani ان شاءالله از هفته ای که توش هستیم گزارش بدی👌
                                        حتی اگه روزی هم خوب عمل نکردی بازم گزارشش رو بفرست

atena abolhasaniA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • M Mr.Amir1

romisa
                                          سلام چشم
                                          آره قراره بزارم کم کم فعلا دارم رو ساعت مطالعم کار میکنم بالاتر بره تا عمومی ها هم بخونم
                                          یه مشاوری بود میگفت دروس تخصصی رو نصفش رو روزهای زوج بخون نصفش رو روزهای فرد برا همین دارم همین کار رو میکنم

romisaR آفلاین
                                          romisaR آفلاین
                                          romisa

Amir 6 در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:

romisa
                                          سلام چشم

سلام نظرها بیشتر سلیقه ایه
                                          سه تا اختصاصی و دو تا عمومی میتونه خوب باشه
                                          ولی کلا تنوع بالا باعث افزایش بازدهی ذهنی میشه

M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 18
                                          • 19
                                          • 20
                                          • 21
                                          • 22
                                          • 26
                                          • 27
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه