کرببنیک اسید
-
احمد قادری نمیدونم🤔 شاید غلظت +H تولید شده از بیکربنات تولید شده بیشتره.
بهتره پنجشنبه بپرسیم
این هفته کلی چیز باید بپرسیم یادمون نره آن شا الله@kosar-mortazavi
والا نمیشه که بیشتر بشه چون یه کربنیک اسید یه بی کربنات و یه هیدروژن تولید میکنه
ان شا الله که فراموش نکنیم -
خب چند صفحه بعد تر کتاب گفته بود که کربنیک اسید به سرعت تجزیه میشه و به بی کربنات و H مثبت تبدیل میشه.
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه. -
@m-sina سلام
چون این کربنیک اسید تولید شده داخل خود بدنه(یعنی در مایع بین یاخته ای یا خود یاخته یا حتی داخل خون)(اون قسمتی که شما فرستادین منظورش اینکه داخل خود بدن اینجوریه)
وقتی وارد گویچه قرمز بشه به سرعت تجزیه میشه(جاهای که هایلایت کردم نشون میده،داخل گویچه قرمز این اتفاق میفته)

-
احمد قادری نمیدونم🤔 شاید غلظت +H تولید شده از بیکربنات تولید شده بیشتره.
بهتره پنجشنبه بپرسیم
این هفته کلی چیز باید بپرسیم یادمون نره آن شا الله -
@m-sina باشه حتما.
آقای میرزایی رو اینجا منشن میکنم ان شا الله جوابو همينجا به ما توضیح بدن🙂 -
خب چند صفحه بعد تر کتاب گفته بود که کربنیک اسید به سرعت تجزیه میشه و به بی کربنات و H مثبت تبدیل میشه.
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه.mahi 11 در کرببنیک اسید گفته است:
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه.خب پس این تصویری که فرستادم چی میگه؟! اینجا که داره میگه خون اسیدی میشه!!!!
-
@kosar-mottaghi اها یعنی شما میگی اگه کربنیک اسیدو در داخل گویچه قرمز داشتیم، H+ به بیرون از گویچه منتقل نمیشه و خون رو اسیدی نمیکنه اما اگر بیرون از پویچه تجزیه بشه، H+ آن در پلاسما پخش میشه؟
@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:
@kosar-mottaghi اها یعنی شما میگی اگه کربنیک اسیدو در داخل گویچه قرمز داشتیم، H+ به بیرون از گویچه منتقل نمیشه و خون رو اسیدی نمیکنه اما اگر بیرون از پویچه تجزیه بشه، H+ آن در پلاسما پخش میشه؟
بله اگه سریع وارد گویچه نشه
بمونه درسته -
سلام دوستان خسته نباشید. اینو ببینید👇چرا نگفته که کربنیک اسید به بی کربنات تجزیه میشه و بی کربنات خاصیت قلیایی داره و PH رو افزایش میده!؟!!

-
mahi 11 در کرببنیک اسید گفته است:
چون گفته به سرعت یعنی اونقدر زمان نداره که پی اچ رو ببره پایین. کتاب هم گفته اگه زیاد طول میکشید اسیدی میکرد. حالا که به سرعت به بی کربنات تجزیه میشه بی کربنات پی اچ رو میبره بالا چون بازیه.خب پس این تصویری که فرستادم چی میگه؟! اینجا که داره میگه خون اسیدی میشه!!!!
@m-sina ببین گفته که یکی از علل زیان بار بودنش این است که میتواند پی اچ را ببرد پایین.
یعنی اگه بمونه میبره پایین. ولی خب زود تجزیه میشه و این اتفاق نمیوفته. -
mehranmirzaei
اینم بگید ممنون میشم 😶🌹 -
سلام دوستان خسته نباشید. اینو ببینید👇چرا نگفته که کربنیک اسید به بی کربنات تجزیه میشه و بی کربنات خاصیت قلیایی داره و PH رو افزایش میده!؟!!

زمانی که در واکنش تنفس یاخته ای co2و h2oجز فرآورده های ما می شن اون لحظه سریعا واکنش می دن و می شن اسید کربنیک.چون مقدار این اسید کربنیک زیاده(بر خلاف کربنیک انیدراز در گویچه های قرمز)باید سریعا دفع شه در واقع با دفع co2یعنی چون اینجا ۶ تا کربن دی اکسید و ۶ آب داریم کربنیک اسیدمون هم زیاد می شه و دیگه وقتی نمی مونه که این تجزیه بشه.ثانیا کربنیک انیدراز فقط تو گویچه ی قرمزه
-

زمانی که در واکنش تنفس یاخته ای co2و h2oجز فرآورده های ما می شن اون لحظه سریعا واکنش می دن و می شن اسید کربنیک.چون مقدار این اسید کربنیک زیاده(بر خلاف کربنیک انیدراز در گویچه های قرمز)باید سریعا دفع شه در واقع با دفع co2یعنی چون اینجا ۶ تا کربن دی اکسید و ۶ آب داریم کربنیک اسیدمون هم زیاد می شه و دیگه وقتی نمی مونه که این تجزیه بشه.ثانیا کربنیک انیدراز فقط تو گویچه ی قرمزه
Ilya Mansouri ببین من کاری به انیدراز کربنیک ندارم
دارم میگم چرا کربنیک اسید توی اینجا اسمی از تجزیه شدنش و افزایش PH خون نیاورده؟! -
دارم میگم چرا کربنیک اسید توی اینجا اسمی از تجزیه شدنش و افزایش PH خون نیاورده؟!@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:
دارم میگم چرا کربنیک اسید توی اینجا اسمی از تجزیه شدنش و افزایش PH خون نیاورده؟!درسته پیامد نهایی اش این باید باشه
ولی اولش باعث کمبود phمی شه.
و چون مقدار کربنیک اسید زیاده هومن لحظه ی اول phرو خیلی خیلی می اره پایین و قبل از اینکه اون تجزیه بشه فرد رو به کما می کشه برای همین باید در لحظه ی اول دفع شه