کرببنیک اسید
-
mehranmirzaei
اینم بگید ممنون میشم 😶🌹 -
سلام دوستان خسته نباشید. اینو ببینید👇چرا نگفته که کربنیک اسید به بی کربنات تجزیه میشه و بی کربنات خاصیت قلیایی داره و PH رو افزایش میده!؟!!

@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید. اینو ببینید👇چرا نگفته که کربنیک اسید به بی کربنات تجزیه میشه و بی کربنات خاصیت قلیایی داره و PH رو افزایش میده!؟!!

زمانی که در واکنش تنفس یاخته ای co2و h2oجز فرآورده های ما می شن اون لحظه سریعا واکنش می دن و می شن اسید کربنیک.چون مقدار این اسید کربنیک زیاده(بر خلاف کربنیک انیدراز در گویچه های قرمز)باید سریعا دفع شه در واقع با دفع co2یعنی چون اینجا ۶ تا کربن دی اکسید و ۶ آب داریم کربنیک اسیدمون هم زیاد می شه و دیگه وقتی نمی مونه که این تجزیه بشه.ثانیا کربنیک انیدراز فقط تو گویچه ی قرمزه
-
@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:

زمانی که در واکنش تنفس یاخته ای co2و h2oجز فرآورده های ما می شن اون لحظه سریعا واکنش می دن و می شن اسید کربنیک.چون مقدار این اسید کربنیک زیاده(بر خلاف کربنیک انیدراز در گویچه های قرمز)باید سریعا دفع شه در واقع با دفع co2یعنی چون اینجا ۶ تا کربن دی اکسید و ۶ آب داریم کربنیک اسیدمون هم زیاد می شه و دیگه وقتی نمی مونه که این تجزیه بشه.ثانیا کربنیک انیدراز فقط تو گویچه ی قرمزه
Ilya Mansouri ببین من کاری به انیدراز کربنیک ندارم
دارم میگم چرا کربنیک اسید توی اینجا اسمی از تجزیه شدنش و افزایش PH خون نیاورده؟! -
دارم میگم چرا کربنیک اسید توی اینجا اسمی از تجزیه شدنش و افزایش PH خون نیاورده؟!@m-sina در کرببنیک اسید گفته است:
دارم میگم چرا کربنیک اسید توی اینجا اسمی از تجزیه شدنش و افزایش PH خون نیاورده؟!درسته پیامد نهایی اش این باید باشه
ولی اولش باعث کمبود phمی شه.
و چون مقدار کربنیک اسید زیاده هومن لحظه ی اول phرو خیلی خیلی می اره پایین و قبل از اینکه اون تجزیه بشه فرد رو به کما می کشه برای همین باید در لحظه ی اول دفع شه