تناقض هورنری
-
علی طاهری اقا رب کلام ضریب منفی پشت بیشترین توان مثبت کن بعد هورنر برو تنها راه همینه
erfan javaheri آها صحیح دمت گرم
-
سلام
دوستان توی یکی از تست های راه ابریشم، یک همچین صورت سوالی بود برای ساده کاری کردن
من به روش (۱)، همون لحظه تقسیم هورنری رو رفتم و جواب شد (منفی x به توان ۳ منهای ۱)
اما آقای ثابتی اومدن صورت و مخرج رو در یک منفی ضرب کردن ( که طبیعتاً هیچ تغییری در اصل و جواب مسئله به وجود نمیاد) بعد که تقسیم هورنری کردن جواب دقیقا قرینه جواب من بود. یعنی با ضرب منفی یک در صورت و مخرج جواب به طور کامل قرینه شد انگار که جواب رو بدست آوردیم بعد یه منفی توش ضرب کردیم. خیلی برام عجیب بود، چون ما مسئله رو که عوض نکردیم اما اینجا دوتا جواب گرفتیم
ریاضی کارای حرفه ای بیایید جواب بدید ببینم مشکل کجاست!علی طاهری اتفاقا منفی ضرب کردن در صورت و مخرج درسته در کسر تاثیری نداره اما در یافتن خارج از قسمت و باقی مانده تاثیر داره
طبق الگوریتم تقسیم p(x)= Q(x).(ax+b)+R با منفی ضرب کردن هم Q و هم R در منفی ضرب میشوند
و این منفی سمت Q را میتوانیم در ax+b هم ضرب کنیم که میبینیم خارج از قسمت عوض شده ! -
علی طاهری اتفاقا منفی ضرب کردن در صورت و مخرج درسته در کسر تاثیری نداره اما در یافتن خارج از قسمت و باقی مانده تاثیر داره
طبق الگوریتم تقسیم p(x)= Q(x).(ax+b)+R با منفی ضرب کردن هم Q و هم R در منفی ضرب میشوند
و این منفی سمت Q را میتوانیم در ax+b هم ضرب کنیم که میبینیم خارج از قسمت عوض شده !Arshia Yazdian خب الان آخرش باید هروقت بزرگترین درجه منفی داشت، یه منفی ضرب کنیم؟!