کد تخفیف عربی تایتان
-
دانش-آموزان-آلاء
فکر کنم سوتی دادیم تو پیامک ارسالی کد زبان و کد عربی رو یکسان ارسال کردیم.
برای اینکه دوباره هزینه پیامک اصلاحیه ندیم. اون کد برای هر دو درس عربی و زبان فعال شد.
یعنی کل کسایی که چه عربی و چه زبان و چه هر دو برنده شدن الان در حقیقت هر دو رو برنده شدن :face_with_tears_of_joy:sohrab در کد تخفیف عربی تایتان گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
برای اینکه دوباره هزینه پیامک اصلاحیه ندیم. اون کد برای هر دو درس عربی و زبان فعال شد.
یعنی کل کسایی که چه عربی و چه زبان و چه هر دو برنده شدن الان در حقیقت هر دو رو برنده شدن :face_with_tears_of_joy:😂😂آقا سهراب نمیشه برای راه ابریشم عمومی از این سوتی ها بدید؟😂😂
در ضمن یه سوال!
مهلت استفاده از تخفیفش تا چه وقته؟ میشه بعد کنکور هم خرید کرد؟ -
دانش-آموزان-آلاء
یعنی کل کسایی که چه عربی و چه زبان و چه هر دو برنده شدن الان در حقیقت هر دو رو برنده شدن :face_with_tears_of_joy: -
sohrab آقای ابوذرخانی من چیکار کنم میخوام بخرشم ولی دسترسی کافی ندارم برای رفتن ب دایرکت و گرفتن کد تخفیف☹️
-
sohrab چک کردم چت باز شد تخفیف نیومده رو محصولات ☹️
-
sohrab در کد تخفیف عربی تایتان گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
یعنی کل کسایی که چه عربی و چه زبان و چه هر دو برنده شدن الان در حقیقت هر دو رو برنده شدن :face_with_tears_of_joy:😂😂آقا سهراب نمیشه برای راه ابریشم عمومی از این سوتی ها بدید؟😂😂
در ضمن یه سوال!
مهلت استفاده از تخفیفش تا چه وقته؟ میشه بعد کنکور هم خرید کرد؟@infinitie-a
منم دوس دارم بدونم تا کی میتونیم از این کد تخفیف تایتان استفاده کنیم -
سلام ببخشید میگم برای همه این تخفیف هست یا ن چون برای من ک پیامی نیومده
-
دانش-آموزان-آلاء
یعنی کل کسایی که چه عربی و چه زبان و چه هر دو برنده شدن الان در حقیقت هر دو رو برنده شدن :face_with_tears_of_joy:sohrab سلام فقط برای اشخاص خاصی این تخفیف لحاظ شده ایا؟؟ یا برای کسایی ک خرید داشتن؟؟
-
سلام فقط برای اشخاص خاصی این تخفیف لحاظ شده یا برای کسایی ک خرید داشتن
-
sallar savadkoohi بین خریداران آلاء برگزار شد
sohrab سلام اما پیامکی برا من نیومده
-
سلام با قرعه کشی بوده برای همه ارسال نشده
اما الان هم تخفیف دیگری رو سایت هست که می تونید استفاده کنید -
sohrab در کد تخفیف عربی تایتان گفته است:
دانش-آموزان-آلاء
در ضمن یه سوال!
مهلت استفاده از تخفیفش تا چه وقته؟ میشه بعد کنکور هم خرید کرد؟ -
سلام با قرعه کشی بوده برای همه ارسال نشده
اما الان هم تخفیف دیگری رو سایت هست که می تونید استفاده کنید@m-an ببخشید چ تخفیف دیگه ای؟
-
@m-an ببخشید چ تخفیف دیگه ای؟
سلام
برای دوستانی که کدتخفیف پیامک شده، شماره سامانه پیامکی چی بوده؟
دانش-آموزان-آلاء