مطالعات تابستان
-
سلااام میخواستم بدونم در تابستان ۱۴۰۰ چه چیز هایی را مطالعه کنم تا مثل تمام آلایی ها در کنکور سراسری موفق بشوم
🥰اگر میشود از مشاوران آلا یا کنکوری های موفق کمکم کند ممنون میشوم
-
سلااام میخواستم بدونم در تابستان ۱۴۰۰ چه چیز هایی را مطالعه کنم تا مثل تمام آلایی ها در کنکور سراسری موفق بشوم
-
خب الان از پایه چه چیزهایی یادتون هست و مسلط هستین؟
-
نگاه کنین . من سال ۹۸ یک بار کنکور دادم. البته رتبهام اونقدر خوب نشد. میخوام دو سال دیگه دوباره کنکور بدم اما یک سری چیزایی میدونم که میخوام به شما هم بگم . ببینید، به نظر خودم اول اول باید چیزایی رو بخونید و یاد بگیرید که بِیس و پایهی کار باشه. مثلا برای در زیست ، شما باید اول فصل ۲ دهم رو خونده باشین که بتونین بقیهی فصلهای کتاب رو متوجه شده باشین. همچنین فصل ۶ کتاب زیست دهم پایهی گیاهی هست و خوندن اون باعث میشه که یاد گرفتن بقیهی بخشهای زیست گیاهی برای شما راحتتر باشن. یا مثلا برای مشتق شما اول باید حد رو یاد داشته باشین که بتونین مشتق رو یاد بگیرین و ...
از یک طرف دیگه هم فصلهایی رو کار کنین که پرتست هستن. یعنی چی؟ الان مثلا برای درس زیست فصل ۴ که قلب هست اگه اشتباه نکنم هر سال ۳ الی ۴ تست مرتبط و یا ترکیبی طرح میشه . خب مشخصه این فصل باید نسبت به فصل ۳ که سالی شاید یک دونه تست طراحی میشه اهمیت بیشتری داره و باید بیشتر کار بشه. یا باز هم بخوام درس دیگهای مثال بزنم، درس گرما تعداد تستهایی که داره نسبت به فصل اول فیزیک خیلی بیشتره پس مطالعه و یادگیری درس ۴ در اولویت هست و بقیه موارد ...
و از یک طرف دیگه هم درسایی هستن که تست راحت و مفت دارن. مثلا برای زیست، فصل آخرش هر سال یک دونه تست از هورمونا میاد و خیلی راحت هست (به شرط مطالعه) و خب باید اونها خونده بشه که این تست مفت از دست نره. و یا فصل آخر فیزیک دوازدهم (تجربی) اینجا هم کلی تست راحت و مفت پیدا میشه که خوندنشون مفیده. اینها رو کلی گفتم که بدونین مطالعه چجوری باشه.
البته که اگه طبق برنامهی آزمون میخونین که باز بحثش جداست.
-
این پست پاک شده! -
amir aa ممنون از توضیحاتتون
من یازدهم را خداراشکر خوب خوندم ولی از دهم خیلی کم یادم هست -