مشاور،آره یانه؟
-
بچه ها من یکی دوماهی از مشاوراستفاده کردم؛که حدودی بخوام بگم 80 درصد هزینه ای که بودرو واقعا بهم گردوند.هرموقع سوال داشتم ازهرمبحثی جواب میدادن،تحلیل ازمون هادونه به دونه باهم انجام میدادیم،تورشته خودم رتبه بود رتبه 800دانشگاه تهران.نکات خوب وکاربردی خلاصه خوب..
اون بیست درصدم نشدواقعا اون چیزی که انتظارداشتم..
الان من میخوام کنسلش کنم..ولی میترسم توجاهای مهم مثه دوران جمع بندی نتونم کاردرستو انجام بدم وپشیمون بشم.میخوام نظرتونوبدونم اگه تجربه مفیدی دارین راه کاری،یا بنظرتون درسته این حرکت یانه؟
پیوی هم بازه اگردوستنداشتین اینجابگین
ریاضیاتجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ida-shateri
این مشاورتون مال کدوم موسسه هس؟
-
@ida-shateri
این مشاورتون مال کدوم موسسه هس؟
-
بچه ها من یکی دوماهی از مشاوراستفاده کردم؛که حدودی بخوام بگم 80 درصد هزینه ای که بودرو واقعا بهم گردوند.هرموقع سوال داشتم ازهرمبحثی جواب میدادن،تحلیل ازمون هادونه به دونه باهم انجام میدادیم،تورشته خودم رتبه بود رتبه 800دانشگاه تهران.نکات خوب وکاربردی خلاصه خوب..
الان من میخوام کنسلش کنم..ولی میترسم توجاهای مهم مثه دوران جمع بندی نتونم کاردرستو انجام بدم وپشیمون بشم.میخوام نظرتونوبدونم اگه تجربه مفیدی دارین راه کاری،یا بنظرتون درسته این حرکت یانه؟
ریاضیاتجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
@ida-shateri من مشاور ندارم ولی به نظرم بمونی بهتره
جمع بندی حساس ترین دورانه
-
@ida-shateri
بازه
-
انتخاب خودته ولی من که خیلی مشاور بدردم نخورد من فکر میکردم الان که مشاور بگیرم همه چی حل میشه یه جورایی ارمانی فکر میکردم ولی بدون مشاور هم میشه موفق شد
-
انتخاب خودته ولی من که خیلی مشاور بدردم نخورد من فکر میکردم الان که مشاور بگیرم همه چی حل میشه یه جورایی ارمانی فکر میکردم ولی بدون مشاور هم میشه موفق شد
Chistary Life دقیقا البته مشاور خوب و بد داره مشاور بد داغون میکنه آدم رو
-
این پست پاک شده!
-
من خودم تا حالا مشاور نداشتم
خودم برای خودم برنامه ریزی و اینا میکنم
میخوام بدونم
مشاور خیلی نقشش مهمه؟
چون وضعیتم خیلی معمولیه
و میخوام ببینم مشاور باعث رشد میشه یا نه
چون چند وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده
ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارین -
من خودم تا حالا مشاور نداشتم
خودم برای خودم برنامه ریزی و اینا میکنم
میخوام بدونم
مشاور خیلی نقشش مهمه؟
چون وضعیتم خیلی معمولیه
و میخوام ببینم مشاور باعث رشد میشه یا نه
چون چند وقته خیلی ذهنمو درگیر کرده
ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارمون بذارینsallar savadkoohi مشاور باعث رشد میشه البته مشاور خوب مشاور بد آدم رو داغون می کنه من به مدت زیر نظر یه مشاور کار می کردم خیلی پیشرفت کرده بودم ولی متاسفانه نشد ادامه بدم کارم رو با ایشون و افت کردم
الان دوباره شروع کردم
-
ریاضیاتجربیا
دانش-آموزان-آلاء
دوازدهم
-
sallar savadkoohi مشاور باعث رشد میشه البته مشاور خوب مشاور بد آدم رو داغون می کنه من به مدت زیر نظر یه مشاور کار می کردم خیلی پیشرفت کرده بودم ولی متاسفانه نشد ادامه بدم کارم رو با ایشون و افت کردم
الان دوباره شروع کردم
مهدیه بانو
اخه من 4 ماهه دیگه کنکور دارم
دیگه وقت ریسک کردن رو مشاورا رو ندارم -
مهدیه بانو
اخه من 4 ماهه دیگه کنکور دارم
دیگه وقت ریسک کردن رو مشاورا رو ندارمsallar savadkoohi نمی دونم والا