بررسی هفتگی گزارش ها
-
Saleh Esmaily همه چیز به فکرتون بستگی داره
اگه تو فکرتون احساس خستگی کنید واقعا ذهنتون خسته میشه ولی اگه تو فکرتون بگین نه و کلی انرژی دارم میتونه این تلقین ها راهگشا باشه
این فقط یه روشه -
romisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر
به پیام تون دسترسی ندارم میشه کپی کنین و اینجا یا تو دلی بگین -
Maryam Nateqi خواهش می کنم
-
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام عزیزم باقی روزا رو نفرستادی؟سلام سارا جون
حرفی ندارم نمیومدم انجمن در نتیجه گزارشم نبود
ببخشید -
romisa سلام ساراجان!
میگما من تحلیل آزمونام خیلیییی برام وقت میبره...
مخصوصن اختصاصی ها....
هر درس رو توی تایمای جداجدا بررسی و تحلیل میکنم....
بعد مثلا امروز برای فیزیک شروع کردم،تموم ک شد و سرم رو آوردم بالا دیدم اووووووووح دوساعت و نیم نزدیک به سه ساعت باهاش بودم
حالا بقیه درسای اختصاصی هم همینجور
ولی برای عمومی ها خیلی زودتر تحلیل و بررسی شون میکنم....نهایتش 60 یادیگه 90 مین...
درکل اینکه یه تایم عظیمی صرف تحلیل آزمونام میشه....
درسته ک تحلیل آزمون از خود آزمون خیــــلی مهم تره،اما اینقدر وقت گذاشتنم عادیه؟!
نکنه من اشتباه و نادرست تحلیل میکنم...؟!
یا مثلا خیلی به جزئیات تحلیل هم اهمیت میدم..؟!
نکنه اشتباه از منه؟!
چ کنم؟! -
romisa
مرسی ممنون🥰
من دهم بودم امسال میرم یازدهم
راستش وقتی تایم مدرسه بود ۷تا۸ ساعت ولی الان دودلم که برای تابستون ساعتم مطالعم بالا باشه خوبه یا نه؟اما خودم میخوام بالاتر ببرمش چون برای تایم مدرسه و وقت کنکور نیاز هست به ساعت مطالعه بالا -
romisa سلام خیلی ازتون ممنونم. بله؛ مطالعه تو این دوران افت کرده بود. دارم سعی می کنم این هفته بهتر باشه(هرچند که دو روز باید برم مدرسه اون روزا باز سعی می کنم مطالعمو حفظ کنم ) و این که از این هفته برنامه رو روز قبلش می نویسم که حتما بهش عمل کنم.
کاملا درست می گین؛ باید مرورم دقیق تر باشه. تمام خلاصه نویسی هام رو سعی می کنم تو این هفته و هفته بعد تموم کنم و تست هایی که یک جا جمع کردم تا یه مرور کلی بشه برام. سعی می کنم همه چیز رو تخت کنترل در بیارم که بعداً پشیمون نشم ممنونم️ -
romisa
سلام رومیسا جان ممنونم
راضی بودم خودم سخت بود
ولی همش بچه ها چک می کردن جواب ها رو خیلی بهم استرس داد -
romisa بله متاسفانه نمیدونم چرا اینجوری میشه
-
romisa
سلام و درود ممنون از کمکتون
آخه بعضی روزا امتحان هست اون خیلی تایم گیره باعث میشه نشه زیاد خوند حالا خستگی بعدش به کنار که میدونم قابل توجیح نیست و حتما باید اصلاح بشه انشاالله تابستون دیگه همون هفت رو اوکی کنم انشالله
چشم اون مثال ها رو حتما جزو تست ها حساب میکنم چون فیلم های استاد یاری رو میبینم تست میزنن اونجا اونا رو دیگه جزو تست حساب نمیکنم
قبول دارم مشکل تو برنامه هام زیاده و خیلی دوست دارم تعداد تست هام بالا بره اما خب دارم رو پایه درس ها کار میکنم که تابستون برا جمع بندی و مرور به مشکل نخورم. -
romisa سلااامممم،چقد دلم واستون تنگ شده بود🥺
آره ساعت مطالعه رو قبول دارم پایینه امیدوارم بتونم درستش کنم همین چند روز باقی مونده رو
و عمومی هم که اضافه شد
مرسی که خوندین گزارشامو -
romisa
سلام
رومیسا جان راستش برنامه ای که قشنگ استاندار باشه و هم اونی ک خودم میخوام و هم تنوع خوبی داشته باشه رو ترجیحا از ۱ تیر گفتم شروع کنم.
تا اون موقع هم برنامم معمولا یا تک درسیه، یا زیاد تنوع نداره...چون فعلا طبق شرایط درسی که دارم اینجوری بخونم بهتره یکم خیالم راجب بعضی درسا و مرور هاشون و هدف گذاری هایی ک براشون دارم و....راحت تر میشه.
ولی فقط این هفته...حتما اول تیر برنامم رو ویرایش میکنم چون قطعا اینجوری خوب نیست
خیلی ممنونم -
romisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر و خسته نباشی
چشم
خیلی ممنونم ️ -
Saleh Esmaily
سلام همه ی روزا رو نفرستادی حواسم هس
یه روزایی خیلی خوب و جدی عمل کنی ولی یه روزایی نه -
Narin Hashempour
سلام عزیزم خوش اومدی
نارین جان چندم بودی؟
یه وضعیت کلی از درسا از خودت بگو -