شرکت مجدد در کنکور
-
به نام خدابا سلام من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و دانشجو مهندسی کامپیوتر،
ولی به تازگی به این نیجه رسیده ام که به رشته ای که برای ادامه تحصیل انتخاب کرده ام علاقه ای ندارم .
من میخواهم برای در کنکور 1401 از گروه تجربی شرکت کنم ولی شک دارم که اگه از دانشگاه انصراف دهم ، می توانم در رشته مورد علاقه ام قبول شوم ،
لطفاً راهنمایی ام کنید که بتونم انتخاب کنم ؟؟ -
-
به نام خدابا سلام من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و دانشجو مهندسی کامپیوتر،
ولی به تازگی به این نیجه رسیده ام که به رشته ای که برای ادامه تحصیل انتخاب کرده ام علاقه ای ندارم .
من میخواهم برای در کنکور 1401 از گروه تجربی شرکت کنم ولی شک دارم که اگه از دانشگاه انصراف دهم ، می توانم در رشته مورد علاقه ام قبول شوم ،
لطفاً راهنمایی ام کنید که بتونم انتخاب کنم ؟؟milad khodaverdi
سلام حتما باید انصراف داد؟
فک کنم اگه دو سال دانشگاه باشید میتونید بدون انصراف دادن کنکور بدید...
الان دوست خواهرم دانشجو معلمی در اومده ۹۹.. ولی همچنان داره میخونه ولی چون به خاطر دانشگاهش نمیتونه ۱۴۰۰ کنکور بده... قصد داره بخونه ولی ۱۴۰۱ کنکور بده...
ولی خب واقعا هم درست نیست که ریسک کنه انصراف بده تا بتونه همین امسال ۱۴۰۰ کنکور بده... انصراف نمیده جاش ۱۴۰۱ کنکور میده...
راستش به نظرم ی مقدار ریسک هستش اگه بخواید انصراف بدید... البته من از شرایط رشته شما خبر ندارم...ولی اگه تا ۱۴۰۱ میشه دوسال ک از دانشگاهتون گذشته... فک کنم بتونید بدون انصراف کنکور بدید و اگه رشته ای دراومدید برید.
بازم میگم من از این دوست خواهرم که شرایطش رو گفتم خبر دارم...برای رشته ای ک شما هستید نمیدونم. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
Ali Amini 0 دوست عزیز این کار خلاف قوانین آلاء است