b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
جلسه 5 : انواع هیدروکربن ( سیرشده و سیر نشده )+نامگذاری آلکانها-آلکنها_آلکینها + قاعده تبدیل آلکان به آلکیل + بررسی پروپیل و ایزو پروپیل + بررسی یک تست نامگذاری
-
جلسه 6 : بررسی ساختار ویتامین A + تبدیل هیدروکربن سیر نشده به سیر شده +ویتامین های محلول در چربی و آب + بررسی یک تست برای نامگذاری !
-
جلسه 7 : بار گروه ها ی اصلی و برخی عنصر ها + شکل جدول تناوبی و بررسی آن
-
جلسه 8 : اصل آفبا + فرمول پر شدن زیر لایه ها + آرایش نوشتاری و نموداری + استثنا ها
-
جلسه 9 : الکترونهای ظرفیتی + توضیحاتی برای یادگیری جدول تناوبی + معرفی فلز-نافلز و شبه فلزها
-
جلسه 10 : آخرین زیر لایه پر شده در گروه های جدول تناوبی وتعیین دسته های S p d f جدول + تشخیص تناوب و گروه از راه های مختلف
-
جزوه جلسات 1 تا 10 جمع بندی شیمی استاد آقاجانی
لطفا اگر مشکلی در جزوه بود بگید تصحیح کنممتاسفانه 2 غلط در این جزوه بود که تصحیح شد و با کیفیت اصلی اپلود شد امیدوارم به کار دوستان بیاد.اگر خوشتون اومد من و الایی ها هم دعا کنید دستتون درد نکنه
http://s7.picofile.com/file/8245650692/جلسات_1_تا_10_شیمی_آقاجانی.rar.html -
قربونت برم علی رضا
alireza.yousefi75yahoo.com
افریننننننننننننننننننننننننننننننننن -
داداش فکر کنم توی صفحه ی یک .تعداد پیوندهای کووالانسی هپتان از رابطه ی 3n+1 حساب میشه با این احتساب باید بشه 3(7)+1=22
بازم فکر کنم شکل 2-هگزن هم اشتباه باشه!.............فکر کنم 3-هگزن باشه!!
بازم ممنون
اگه جزوه داشتی از ما هم دریغ نکن -
جلسه 11:
آرایش یون فلز های واسطه - ارایش یون کاتیون - تلفیق ارایش های استثنا کاتیون - فرمول عمومی الفا امینو اسید ها - ساختار گلی سین(امینو اتانوییک اسید) - درصد جرمی عنصر در ترکیب و حل مثال از آن - جرم مولی های معروف -
groupiranian
اوه اوه چ وحشتناک سوتی دادما :))
الان تصحیح میکنم دوباره میفرستم ! -
@alireza.yousefi75yahoo.com گفته است:
جزوه جلسات 1 تا 10 جمع بندی شیمی استاد آقاجانی
لطفا اگر مشکلی در جزوه بود بگید تصحیح کنممتاسفانه 2 غلط در این جزوه بود که تصحیح شد و با کیفیت اصلی اپلود شد امیدوارم به کار دوستان بیاد.اگر خوشتون اومد من و الایی ها هم دعا کنید دستتون درد نکنه
http://s7.picofile.com/file/8245650692/جلسات_1_تا_10_شیمی_آقاجانی.rar.htmlلینک تصحیح شد !
-
علی رضا کیفیت عکس ها خیلی خوب شده بود
لطفا از این به بعد هم با این کیفیت بزار -
groupiranian
داداش شما منو میشناسید ؟؟
بله حجم بالاتر هست
رو چشمم میزارم بقیه چیزارم امیدوارم بتونم واسه دوستام مفید باشم ! -
نه داداش
_ولی دوست دارم اشنا شیم!!!!(البته اگه قابل بدونی!!) -
groupiranian
کوچیک شماییم داداش -
فیلمارو دیگه نمی فرستید؟
-
groupiranian گفته است:
جلسه 11:
آرایش یون فلز های واسطه - ارایش یون کاتیون - تلفیق ارایش های استثنا کاتیون - فرمول عمومی الفا امینو اسید ها - ساختار گلی سین(امینو اتانوییک اسید) - درصد جرمی عنصر در ترکیب و حل مثال از آن - جرم مولی های معروفآرایش یون فلزهای واسطه + فرمول عمومی آلفا آمینو اسیدها+ساختار گلی سین+ درصد جرمی عنصر در ترکیب و مثال+جرم مولی های معروف
-
جلسه 12 :اوره+فلزهای واسطه چندظرفیتی و نام قدیمی+یون های چند اتمی+فرمول نویسی و سوالات ممکن راجع به آن+روش تستی نسبت آنیون به کاتیون و بالعکس+تهیه اتین از CaC2+ قانون تبدیل کربوکسیلیک اسیدها به کربوکسیلات