امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
زین بی قرار ابریشم
-
alireza hoseyni
موافقم -
Arshia Yazdian اقا عرشیا یه فیلم بردار دارید به اسم مجید همیشه با اقای ثابتی ضبط میکنن فک کنن بچه ها همه میشناسنش
ایشونو با اقای ثابتی بیار واسه مصاحبه -
Amir Ezadpanah در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Arshia Yazdian اقا عرشیا یه فیلم بردار دارید به اسم مجید همیشه با اقای ثابتی ضبط میکنن فک کنن بچه ها همه میشناسنش
ایشونو با اقای ثابتی بیار واسه مصاحبهاخ اره
سلطان جاده هارم با استاد موقاری روبرو کنیم -
alireza hoseyni در زین بی قرار ابریشم گفته است:
@zahra-forouzan
این همه سوال های مهم هست راجب دوره ها و درس ها و را ابریشم
این سوال های شما بنظرم بهتره در اولویت های بعدی قرار بگیرنخوب سوالای درسی و مربوط به برنامه ریزی رو خود اقای یزدیان یا مشاورین میگن
من که به نظرم زین بی قرار خشک نباشه بهتره -
sallar savadkoohi در زین بی قرار ابریشم گفته است:
Amir Ezadpanah در زین بی قرار ابریشم گفته است:
ایشونو با اقای ثابتی بیار واسه مصاحبهاخ اره
سلطان جاده هارم با استاد موقاری روبرو کنیمسلطان جاده ها کیه؟؟؟
-
@zahra-forouzanfar
تایپیست -
@mohsen-sari
برای همین میگیم زین بی قرار زود تر بیاد بیرون دیگه
یکم ببینیم حال و هوامون عوض شه -
Arshia Yazdian
البته نمیدونم این به زین بی قرار چقدر می تونه ربط داشته باشه یانه ولی خب به نظرم چیز جالبیه:
ما توی هر کلاسی چه مدرسه چه اموزشگاه در طول سال درباره دوران تحصیل یا رشته اساتید یه چیزایی متوجه میشیم
مثلا
وقتی کم میاوردن یا خسته می شدن چیکار می کردن ؟یا دوران کنکورشون چطور بوده ؟برای درس خوندن توی دانشگاه یا مدرسه چه موانع و سختی هایی جلوی راهشون بوده؟ (یه وقت اشتباه نشه منظورم گفتن زندگی خصوصی و اینا نیست منظورم اینه که چون کلاس یه طرفه هست صحبت غیر درسی خاصی که انگیزشی و از طرف استاد باشه نداریم.... و باید بگم اینطور حرفای اساتید سر کلاس 10 برابر حرفای یه مشاور روی بچه ها اثر داره)
اینطور سوالا جذابیت مصاحبه ها رو بالا می بره -
Arshia Yazdian
آقای یزدیان کم پیدا شدیدسوپرایز جدیدتری تو راهه ؟
-
@zahra-forouzanfar
همون دوستانی که ناصر جزوه های آقای موقاری رو توی آرش یاور کردن -
یه سوال دیگه ای هم هست که یادم رفت در ادامه پست قبلیم بگم
مسئله نوشتن پاسخ نامه
به نظر هر کدوم از اساتید ، واسه هر درس واسه کدوم تست ها پاسخ نامه بنویسیم؟
چون من خودم یک فرسنگ رو فقط درسنامه شیمی شیمی پاسخنامه نوشتم خیییییییلی طول کشید و دیدم اینجوری نمیشه مسیر رو ادامه داد و گرنه کلی وقت از ادم میره
ازون موقع به بعد تصمیم گرفتم فقط برای سوالات مهم و سخت یا اونایی که غلط اساسی داشتم برای خودم پاسخ نامه بنویسیم و نمیدونم کار درستی هم هست یا نه
میخواستم از هر کدوم از اساتید همین سوال رو بپرسین که ایا کاری که من میکنم درست هست یا نه
-
بچه ها انگار کم کم نقشه اصلی راه ابریشم هم داره تغییر میکنه
چون من امروز چیزی دیدم که قبلا ندیده بودم
چون انگار امسال علاوه بره شترسواری به همراه کاروان سالار های دروس تخصصی راه ابریشم
قراره دریا نوردی هم با دریانوردان راه ابریشم داشته باشیم
عکسشو میذارم خودتون هم ببینید
گوشه تصویر سمت راست رو که ببینید چیزی به نام اقیانوس و ۱۲ لنگرگاه قرار داره و "حدسم" اینه که این ۱۲ لنگرگاه برای دریا نوردی جذابی در طول سال ۱۴۰۱ با دبیران دروس عمومیه راه ابریشم خواهد بود -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh چه جالب
-
mahan alizadeh
نه عزیزم
اون مال رایگان هاس -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to alireza hoseyni on آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza hoseyni ابریشم که رایگان نداره !!
-
سید حسین قربانی 1 خب باشه اون که ابریشم نیست از وسط اقیانوس رد میشه
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to -Dr_Ugger- on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@first خوب شاید باشه
مدل جدیده -
سید حسین قربانی 1 فکر نکنم اینطور باشه
ولی در هر مال عمومی نیست چون اونا کاروانسالار دارند اگ اینطور بود میگفتند دریانورد