آیا مشاور خوبه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
سلام دوستان
یکم از خودم بگم
من دهم داش آموز تیزهوشان بودم و از اونجایی که این مدرسه نتیجه عکس برام داشت از تیزهوشان انصراف دادم و به یکمدرسه عادی رفتم این تصمیم برای سال یازدهم عالی بود چون خیلی پیشرفت کردم
تابستونم که با آلا بودمو و آزمون گزینه دو شرکت کردم و اون موقع تراز و درصد هام خیلی خوب بود و همیشه رویه پاهای خودم بودم و به غیر از خودم به کسی اعتماد نداشتم
ولی سال دوازدهم خیلی فرق داشت و طی یه فرایند تدریجی از یک تراز عالی رسیدم به صفر
فک میکردم که کم نمیارم مطمعنا خیلی از شما ها تجربه منو داشتید
برای سال جدید همیشه از اطرافیان میشنوم که برو مشاور بگیر
منم میترسم برم مشاور بگیرم و گیر یک آدمی بیوفتم که فقط بازار راه انداخته و فقط میخواد از من پولی رو بگیرن و به دردم نخوره
خواهشا دوستانی که با تجربه ترند راهنمایی کنند
ممنون -
نوشتهشده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۰، ۲۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای غلیرضا حیدریان دبیر ریاضی و مشاور دبیرستان ماندگار البرز و نمونه دولتی و سلام
-
اقای غلیرضا حیدریان دبیر ریاضی و مشاور دبیرستان ماندگار البرز و نمونه دولتی و سلام
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmatin shirinkam من اسم مشاور نخواستم چون شهر هامون فرق داره
فقط خواستم ببینم از مشاور چیزی دستگیرم میشه یا نه به هر حال ممنون -
matin shirinkam من اسم مشاور نخواستم چون شهر هامون فرق داره
فقط خواستم ببینم از مشاور چیزی دستگیرم میشه یا نه به هر حال ممنوننوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir karami 0 مشاور اگه خوب باشه بله
-
سلام دوستان
یکم از خودم بگم
من دهم داش آموز تیزهوشان بودم و از اونجایی که این مدرسه نتیجه عکس برام داشت از تیزهوشان انصراف دادم و به یکمدرسه عادی رفتم این تصمیم برای سال یازدهم عالی بود چون خیلی پیشرفت کردم
تابستونم که با آلا بودمو و آزمون گزینه دو شرکت کردم و اون موقع تراز و درصد هام خیلی خوب بود و همیشه رویه پاهای خودم بودم و به غیر از خودم به کسی اعتماد نداشتم
ولی سال دوازدهم خیلی فرق داشت و طی یه فرایند تدریجی از یک تراز عالی رسیدم به صفر
منم میترسم برم مشاور بگیرم و گیر یک آدمی بیوفتم که فقط بازار راه انداخته و فقط میخواد از من پولی رو بگیرن و به دردم نخوره
ممنونamir karami 0 به نظرم اگر از نظر مالی مشکلی نداره برات حتما مشاور بگیر
بعد حواست باشه به مشاورت ماهانه پول بدی که اگر هر وقت خواستی قطع کنی
یکی از مطمین ترین مشاور ها هم همین مشاور های الا هستن (مثل برادران امینی راد و اقای حسینی و اقای کبریایی و ...) من امسال اقا محمد علی امین راد مشاورم بود و واقعا راضی بودم.
میتونی از اینستا باهاشون ارتباط بر قرار کنی اگر خواستین
و تا اونجایی که من خبر دارم اقای امینی راد مشاور انلاین هم میده(از طریق واتساپ) -
سلام دوستان
یکم از خودم بگم
ممنونخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شدهتابستونم که با آلا بودمو و آزمون گزینه دو شرکت کردم و اون موقع تراز و درصد هام خیلی خوب بود
بهترین مشاور آدم خودشه قطعا....چون کاملا از شرایط...توانایی ها و....خودش خبر داره
اینکه تراز و درصدهاتون ی زمانی خوب بوده...یعنی تواناییش رو دارید....پتانسیلش رو دارید(چون بار اولتون هم نیست)ولی سال دوازدهم خیلی فرق داشت و طی یه فرایند
تدریجی از یک تراز عالی رسیدم به صفر
فک میکردم که کم نمیارم مطمعنا خیلی از شما ها تجربه منو داشتیدپیشنهادم اینه ک بشینید باخودتون فک کنید و روراست باشید ک زمانی ک تراز خوبی داشتید چکار میکردید؟
ساعت مطالعه چقد داشتید...برنامه ریزیتون چطور بود....
درواقع میخوام بگم ک خودتون مشکل رو ریشه یابی کنید..
مثلا اگه از آموزش مشکل بوده ک باعث افت شما شده...باید برطرفش کنید...یا از تست کم زدن بوده..و...اینا چیزایی هستند ک خودتون باید برطرف کنید ولی اگه انگیزه ندارید مشاور میتونه حالا بهتون امید بده...و با پیگیری هایی ک هرشب انجام میده...شما اشتیاقتون بیشتر بشهبرای سال جدید همیشه از اطرافیان میشنوم که برو مشاور بگیر
به نظرم خودتون اگر تشخیص میدید ک مشکلتون با گرفتن مشاور حل میشه...بله خوبه!
تحقیق کنید...کم نیستن به هرحال مشاور هایی ک انصاف دارن و بیخودی پول نمیگیرن
توی تاپیک بچه های همخوانی اگه دوست داشتید گزارش بدید شاید بهتون ی کمکی کرد..آخر هفته هم گزارش هاتون بررسی میشهخواهشا دوستانی که با تجربه ترند راهنمایی کنند
من خواهرم داشت براش خوب بود و از مشاورش راضی هم بود
-
تابستونم که با آلا بودمو و آزمون گزینه دو شرکت کردم و اون موقع تراز و درصد هام خیلی خوب بود
بهترین مشاور آدم خودشه قطعا....چون کاملا از شرایط...توانایی ها و....خودش خبر داره
اینکه تراز و درصدهاتون ی زمانی خوب بوده...یعنی تواناییش رو دارید....پتانسیلش رو دارید(چون بار اولتون هم نیست)ولی سال دوازدهم خیلی فرق داشت و طی یه فرایند
تدریجی از یک تراز عالی رسیدم به صفر
فک میکردم که کم نمیارم مطمعنا خیلی از شما ها تجربه منو داشتیدپیشنهادم اینه ک بشینید باخودتون فک کنید و روراست باشید ک زمانی ک تراز خوبی داشتید چکار میکردید؟
ساعت مطالعه چقد داشتید...برنامه ریزیتون چطور بود....
درواقع میخوام بگم ک خودتون مشکل رو ریشه یابی کنید..
مثلا اگه از آموزش مشکل بوده ک باعث افت شما شده...باید برطرفش کنید...یا از تست کم زدن بوده..و...اینا چیزایی هستند ک خودتون باید برطرف کنید ولی اگه انگیزه ندارید مشاور میتونه حالا بهتون امید بده...و با پیگیری هایی ک هرشب انجام میده...شما اشتیاقتون بیشتر بشهبرای سال جدید همیشه از اطرافیان میشنوم که برو مشاور بگیر
به نظرم خودتون اگر تشخیص میدید ک مشکلتون با گرفتن مشاور حل میشه...بله خوبه!
تحقیق کنید...کم نیستن به هرحال مشاور هایی ک انصاف دارن و بیخودی پول نمیگیرن
توی تاپیک بچه های همخوانی اگه دوست داشتید گزارش بدید شاید بهتون ی کمکی کرد..آخر هفته هم گزارش هاتون بررسی میشهخواهشا دوستانی که با تجربه ترند راهنمایی کنند
من خواهرم داشت براش خوب بود و از مشاورش راضی هم بود
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0
ازتون ممنونم حسابی کامل جواب دادید
راسیتش من تابستون روزی 10 تا 11 ساعت مطالعه داشتم و پر انگیزه
تویه سال دوازدهم نمیدونم یه چیزی مثل افسردگی ولی نه به اون شدت و یکنواختی روزگار و اینکه استرس کار خیلی بالاتر رفت اتاق مطالعم رو به چشم زندان میدیدم
من تابستون اصلا استرس مخرب نداشتم
به طبع این دلایل کاری کرد که از برنامه هام کم کم جا بمونم و انگیزمو کم کم به کل از دست بدم
و الا من مشکل در منبع یا نحوه برنامه ریزی یا نحوه خوندن دروس نداشتم و ندارم -
amir karami 0 به نظرم اگر از نظر مالی مشکلی نداره برات حتما مشاور بگیر
یکی از مطمین ترین مشاور ها هم همین مشاور های الا هستن (مثل برادران امینی راد و اقای حسینی و اقای کبریایی و ...) من امسال اقا محمد علی امین راد مشاورم بود و واقعا راضی بودم.
و تا اونجایی که من خبر دارم اقای امینی راد مشاور انلاین هم میده(از طریق واتساپ)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSajad Ghanbari
خیلی ممنون نصحیت های خوبی کردید در مورد اینکه ماهانه پول واریز کنم
راستی آقای امینی راد وقت میکنن برای بچه برنامه بریزن؟ -
سارا M 0
تویه سال دوازدهم نمیدونم یه چیزی مثل افسردگی ولی نه به اون شدت و یکنواختی روزگار و اینکه استرس کار خیلی بالاتر رفت اتاق مطالعم رو به چشم زندان میدیدم
به طبع این دلایل کاری کرد که از برنامه هام کم کم جا بمونم و انگیزمو کم کم به کل از دست بدم
و الا من مشکل در منبع یا نحوه برنامه ریزی یا نحوه خوندن دروس نداشتم و ندارمخیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شدهازتون ممنونم حسابی کامل جواب دادید
خواهش میکنم
به طبع این دلایل کاری کرد که از برنامه هام کم کم جا بمونم و انگیزمو کم کم به کل از دست بدمطبیعیه...وقتی ک ی مدت کم کم از برنامتون جدا بشید..و کم کاری کنید.... کم کم انگیزتون میاد پایین..برای همینه که میگن..هیچ وقت نذارید روزی مطالعتون صفر باشه..حتی شده دو ساعت بخونید...
به نظرم شماهم کم کم شروع کن...یک هفته ای درست میشه انشاالله.... لازم نیست با ۱۱ساعت شروع کنید..ولی اینجوری هم نباشه ک کلا درس رو ول کنید.. در صورت تمایل هم ی مشاور بگیرید... ک بهتون انگیزه بده.. از کلیپ های انگیزشی هم میتونید استفاده کنید...ولی انتظار نداشته باشید ک با ی بار دیدن دیگه تمام شه...کلا انگیزه جوریه، ک مدام باید در آدم ایجاد و تقویت شه... به هدفتون فکر کنیدبه این فک کنید ک شما این همه راه نیومدید.. این همه تلاش نکردید..ک یهو بخواید بکشید کنار..
رمز موفقیت جانزدنه.... سعی کن خودت برای خودت انگیزه ایجاد کنی..اینجوری خیلییی عالیه... انشالله ک موفق میشید و به هدفتون میرسیدو الا من مشکل در منبع یا نحوه برنامه ریزی یا نحوه خوندن دروس نداشتم و ندارم
حدس میزدم..چون گفتید ک تراز خوبی داشتید..انشالله دوباره مثل قبل میشید..فقط مواظب باشید ک این سردرگمی زیاد طول نکشه براتون و هرچه زودتر حل شه بهتر((:
-
خواهش میکنم
به طبع این دلایل کاری کرد که از برنامه هام کم کم جا بمونم و انگیزمو کم کم به کل از دست بدمطبیعیه...وقتی ک ی مدت کم کم از برنامتون جدا بشید..و کم کاری کنید.... کم کم انگیزتون میاد پایین..برای همینه که میگن..هیچ وقت نذارید روزی مطالعتون صفر باشه..حتی شده دو ساعت بخونید...
به نظرم شماهم کم کم شروع کن...یک هفته ای درست میشه انشاالله.... لازم نیست با ۱۱ساعت شروع کنید..ولی اینجوری هم نباشه ک کلا درس رو ول کنید.. در صورت تمایل هم ی مشاور بگیرید... ک بهتون انگیزه بده.. از کلیپ های انگیزشی هم میتونید استفاده کنید...ولی انتظار نداشته باشید ک با ی بار دیدن دیگه تمام شه...کلا انگیزه جوریه، ک مدام باید در آدم ایجاد و تقویت شه... به هدفتون فکر کنیدبه این فک کنید ک شما این همه راه نیومدید.. این همه تلاش نکردید..ک یهو بخواید بکشید کنار..
رمز موفقیت جانزدنه.... سعی کن خودت برای خودت انگیزه ایجاد کنی..اینجوری خیلییی عالیه... انشالله ک موفق میشید و به هدفتون میرسیدو الا من مشکل در منبع یا نحوه برنامه ریزی یا نحوه خوندن دروس نداشتم و ندارم
حدس میزدم..چون گفتید ک تراز خوبی داشتید..انشالله دوباره مثل قبل میشید..فقط مواظب باشید ک این سردرگمی زیاد طول نکشه براتون و هرچه زودتر حل شه بهتر((:
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسارا M 0 ممنون بابت دلگرمی
امیدوارم هممون به چیزی که میخوایم برسیم -
Sajad Ghanbari
خیلی ممنون نصحیت های خوبی کردید در مورد اینکه ماهانه پول واریز کنم
راستی آقای امینی راد وقت میکنن برای بچه برنامه بریزن؟amir karami 0 اره فقط مسیله ای که هست اقای امینی سالی 6-7 تا دانش اموز بیشتر نمیگیره و نهایتا تا مهر دانش اموزهاش را جمع میکنه( البته ممکنه وسط سال هم یکی دوتا دانش اموز بگیره.چون من خودم از وسط سال باهاشون مشاوره گرفتم )
تقریبا هر هفته نیم تا یک ساعت با هم صحبت میکنیم و برنامه میده منظورم از برنامه کلیات کار هست نه اینکه بیاد ریز به ریز بگه چه ساعتی چی را بخوان -
amir karami 0 اره فقط مسیله ای که هست اقای امینی سالی 6-7 تا دانش اموز بیشتر نمیگیره و نهایتا تا مهر دانش اموزهاش را جمع میکنه( البته ممکنه وسط سال هم یکی دوتا دانش اموز بگیره.چون من خودم از وسط سال باهاشون مشاوره گرفتم )
تقریبا هر هفته نیم تا یک ساعت با هم صحبت میکنیم و برنامه میده منظورم از برنامه کلیات کار هست نه اینکه بیاد ریز به ریز بگه چه ساعتی چی را بخواندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شدهSajad Ghanbari
نه اینکه مشاورت برات برنامه بریزه و بگه ساعت چند چی بخون خیلی کار چیپ و بیخودیه
فقط بحث انگیزشیو داره؟با یه راهنمایی های جزئی
چون امسال من خودم حس میکردم تنهای تنهام مخصوصا که مدارس تعطیل بود -
Sajad Ghanbari
نه اینکه مشاورت برات برنامه بریزه و بگه ساعت چند چی بخون خیلی کار چیپ و بیخودیه
فقط بحث انگیزشیو داره؟با یه راهنمایی های جزئی
چون امسال من خودم حس میکردم تنهای تنهام مخصوصا که مدارس تعطیل بودamir karami 0 اقا امینی برای انگیزه ی جمله بهت میگه در عین این که خنده ات میگیره واقعا جمله عه برات کارساز میشه
و در عین این که خیلی شوخی میکنه پاش بیوفته ی جوری جدی میشه که برگه امتحان هات بریزه
بنظرم کار مشاور اینه که به شما ی دلگرمی ای بده که این مسیری که داری میری درسته -
amir karami 0 اقا امینی برای انگیزه ی جمله بهت میگه در عین این که خنده ات میگیره واقعا جمله عه برات کارساز میشه
و در عین این که خیلی شوخی میکنه پاش بیوفته ی جوری جدی میشه که برگه امتحان هات بریزه
بنظرم کار مشاور اینه که به شما ی دلگرمی ای بده که این مسیری که داری میری درستهSajad Ghanbari
سلام
میشه لطفا یکم بیشتر راجب کار آقای امینی توضیح بدید -
amir karami 0 به نظرم اگر از نظر مالی مشکلی نداره برات حتما مشاور بگیر
و تا اونجایی که من خبر دارم اقای امینی راد مشاور انلاین هم میده(از طریق واتساپ)نوشتهشده در ۷ تیر ۱۴۰۰، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSajad Ghanbari ببخشید هزینتون چقدر شد؟