پیله راه ابریشم ادبیات
-
mahan alizadehreplied to Abolfazl Sattari on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
خب میشه تاریخ ادبیات رو هم بهش اضافه کرد
یک تست سر جلسه کنکور هم یک تسته
۴ درصد رو چرا باید الکی از دست داد؟ -
ابریشم فارسی فکر کنم خیلی سنگین باشه
-
بچه یه مشاوره ازتون میخوام
اگه خودم بشینم فارسی رو خوب بخونم با کتابایی که دارم تا بالای درصد 70 میرسم تجربشو داشتم
ولی نظرتون در باره ابریششم فارسی چیه؟ -
mahan alizadehreplied to amir karami 0 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir karami 0
من نمیدونم میخوان موضوعی(درسهای کتاب های ۳ سال) درس بدن یا دستوری(صنعت و آرایه)
اگه موضوعی باشه من حتما میگیرم
ولی اگه فقط دستوری باشه یکم صب میکنم
چون واقعا نیازه که ادبیات ۱ تا ۳ خونده بشه
فقط دستور و آرایه براش کافی نیست
البته که کتاب هم خیلی کمک میکنه
اما کسی هم باید باشه که بتونه خوب براتون موضوعی درس بده -
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
mahan alizadeh
اگه تلفیقی باشه بهتره
یه نگاه سرسری به کتاب هم انداخته باشن
ولی اصلیت کارشون موضوعی باشه نه درس به درس -
mahdi sadeghi 1 دانش آموزان آلاءreplied to amir karami 0 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir karami 0 این تجربه منی هستش که امسال فقط پک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی رو داشتم
شما همین که راه ابریشمای تخصصیتو بتونی ببینی روزی 2 3 ساعت هم روی عمومی وقت بزاری خیلی کار بزرگی کردی. فیلم دیدن زمان بره. اونجوری که فکر میکنید سریع نمیشه پیش رفت.
آلا هم داره این پک عمومی رو میزنه برای کسایی که تخصصی قوین ولی عمومیشون خوب نیست
وگرنه بنظرم منطقی پشت همه درسارو با فیلم جلو بردن نیست
چون اصلا وقت نمیشه -
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to mahdi sadeghi 1 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahdi sadeghi 1 در پیله راه ابریشم ادبیات گفته است:
amir karami 0 این تجربه منی هستش که امسال فقط پک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی رو داشتم
شما همین که راه ابریشمای تخصصیتو بتونی ببینی روزی 2 3 ساعت هم روی عمومی وقت بزاری خیلی کار بزرگی کردی. فیلم دیدن زمان بره. اونجوری که فکر میکنید سریع نمیشه پیش رفت.
آلا هم داره این پک عمومی رو میزنه برای کسایی که تخصصی قوین ولی عمومیشون خوب نیست
وگرنه بنظرم منطقی پشت همه درسارو با فیلم جلو بردن نیست
چون اصلا وقت نمیشهدارم فکرشو میکنم درست میگین
همش نباید که پشت کلیپ بود باید یه تنوعی باشه
ممنون بابت نصحتتون -
سلام
بچه ها وقتی پیشنهادی برای راه ابریشم دارین، آقای یزدیان رو هم تگ کنید -
-
mahan alizadeh
با فاصله گذاشتم که ببینید
می تونید مدیر محصول راه ابریشم رو تگ کنید
@ Arshia-yazdian -
M.an
بله ممنون خانم مدیر -
mahan alizadehreplied to mahan alizadeh on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh احتمالا تلفیقی باشه ، یعنی هم موضوعی و هم درس به درس
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahdi sadeghi 1 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahdi sadeghi 1 فکر کنم اونقدر سنگین نباشن که اذیت بشیم ، حالا باید ببینیم روندشون چطوریه
-
mahan alizadehreplied to سید حسین قربانی 1 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین قربانی 1
من خودم دوس دارم درس به درس پیش بره
مثلا فرسنگ اول ادبیات اینجوری باشه: فصل اول ادبیات دوازدهم و فصل اول ادبیات دهم
چون چقد میخواد دستور درس بدن؟ بالاخره متن کتاب هم بررسی بشه بد نیست
ولی هدف من از این تاپیک این بود که به این نتیجه برسیم که برای پیله راه ابریشم ادبیات
تاریخ ادبیات هم اضافه بشه یا نه -
mahan alizadehreplied to سید حسین قربانی 1 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
سید حسین قربانی 1
فک کنم مثلا تعداد استاندارد فیلمای عربی هر فرسنگ ۱۵ تا ۲۰ عدد باشه
چون آقای علیمرادی سریع درس میدن
ولی یوقت دیدیم بیشتر هم شد -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh کمتره به نظرم
-
بله حتما
پیشنهاد خوبیه -
Par isa دانش آموزان آلاءreplied to mahdi sadeghi 1 on ۲۹ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط Par isa انجام شده
mahdi sadeghi 1 من یکی تو هردو صعیفم و از اون بدتر این که از رو کتاب نمیتونم. یعنی ویدیو خیلی برام سریع تره. کتاب رو میفهمم ولی وقت خیلی میگیره برام و سریع خسته میشم.البته امسال دوازدهم بودم و سال بعد مدرسه ندارم.نظری برای من دارین؟
-
mahdi sadeghi 1 دانش آموزان آلاءreplied to Par isa on ۳۰ خرداد ۱۴۰۰، ۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Par isa ببینید درسته هر کسی ممکنه تو یه درسی ضعیف باشه ولی باید اولویت سنجی کنید
حتی اگر هم مدرسه نداشته باشید حجم راه ابریشمای تخصصی انقدری هست که بیش از 60 درصد زمانتون رو کلا اشغال کنه. (اگر رشته ریاضی هستید که حدود 70 درصد)
اگر مثلا ادبیات رو با کتاب نمیتونید یاد بگیرید ولی شیمی رو میتونید، راه ابریشم ادبیات رو بگیرید و شیمی رو از روی کتاب بخونید.
به هرحال این توصیه ای که میکنم یه سال تجربه پشتش خوابیده. شما اگر بخواید همه درسارو با ویدیو پیش ببرید قطعا توی کنکور نتیجه لازم رو نمیگیرید.
12/23