امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
پیله راه ابریشم ادبیات
-
سلام دوستان آلایی امیدوارم خوب باشید
با توجه به اینکه ما دوباره داخل کنکور قراره تاریخ ادبیات رو مشاهده کنیم پیشنهادم اینه که بخش کوچکی از پیله راه ابریشم ادبیات رو به تاریخ ادبیات اختصاص بدن و جزوهای رو تعبیه کنن که تمامی نویسنده ها و شعرا و آثارشون رو توی اون جزوه برامون لیست شده باشه تا راحت تر بتونیم دنبال آثار و هنرمندان تاریخ ادبیات بگردیم و تستاش رو هم حل کنیم
اگر آلایی ها هم موافق باشن این موضوع رو به عنوان پیشنهاد جدی به آلا ارائه بدیم
M.an sohrab -
mahan alizadeh در پیله راه ابریشم ادبیات گفته است:
سلام دوستان آلایی امیدوارم خوب باشید
با توجه به اینکه ما دوباره داخل کنکور قراره تاریخ ادبیات رو مشاهده کنیم پیشنهادم اینه که بخش کوچکی از پیله راه ابریشم ادبیات رو به تاریخ ادبیات اختصاص بدن و جزوهای رو تعبیه کنن که تمامی نویسنده ها و شعرا و آثارشون رو توی اون جزوه برامون لیست شده باشه تا راحت تر بتونیم دنبال آثار و هنرمندان تاریخ ادبیات بگردیم و تستاش رو هم حل کنیم
اگر آلایی ها هم موافق باشن این موضوع رو به عنوان پیشنهاد جدی به آلا ارائه بدیم
M.an sohrabپیله شامل املا هست چیزی که بچه های آلا گفتن
-
Abolfazl Sattari
خب میشه تاریخ ادبیات رو هم بهش اضافه کرد
یک تست سر جلسه کنکور هم یک تسته
۴ درصد رو چرا باید الکی از دست داد؟ -
ابریشم فارسی فکر کنم خیلی سنگین باشه
-
بچه یه مشاوره ازتون میخوام
اگه خودم بشینم فارسی رو خوب بخونم با کتابایی که دارم تا بالای درصد 70 میرسم تجربشو داشتم
ولی نظرتون در باره ابریششم فارسی چیه؟ -
amir karami 0
من نمیدونم میخوان موضوعی(درسهای کتاب های ۳ سال) درس بدن یا دستوری(صنعت و آرایه)
اگه موضوعی باشه من حتما میگیرم
ولی اگه فقط دستوری باشه یکم صب میکنم
چون واقعا نیازه که ادبیات ۱ تا ۳ خونده بشه
فقط دستور و آرایه براش کافی نیست
البته که کتاب هم خیلی کمک میکنه
اما کسی هم باید باشه که بتونه خوب براتون موضوعی درس بده -
amir karami 0 دانش آموزان آلاءreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط amir karami 0 انجام شده
mahan alizadeh
اگه تلفیقی باشه بهتره
یه نگاه سرسری به کتاب هم انداخته باشن
ولی اصلیت کارشون موضوعی باشه نه درس به درس -
amir karami 0 این تجربه منی هستش که امسال فقط پک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی رو داشتم
شما همین که راه ابریشمای تخصصیتو بتونی ببینی روزی 2 3 ساعت هم روی عمومی وقت بزاری خیلی کار بزرگی کردی. فیلم دیدن زمان بره. اونجوری که فکر میکنید سریع نمیشه پیش رفت.
آلا هم داره این پک عمومی رو میزنه برای کسایی که تخصصی قوین ولی عمومیشون خوب نیست
وگرنه بنظرم منطقی پشت همه درسارو با فیلم جلو بردن نیست
چون اصلا وقت نمیشه -
mahdi sadeghi 1 در پیله راه ابریشم ادبیات گفته است:
amir karami 0 این تجربه منی هستش که امسال فقط پک اختصاصی راه ابریشم رشته ریاضی رو داشتم
شما همین که راه ابریشمای تخصصیتو بتونی ببینی روزی 2 3 ساعت هم روی عمومی وقت بزاری خیلی کار بزرگی کردی. فیلم دیدن زمان بره. اونجوری که فکر میکنید سریع نمیشه پیش رفت.
آلا هم داره این پک عمومی رو میزنه برای کسایی که تخصصی قوین ولی عمومیشون خوب نیست
وگرنه بنظرم منطقی پشت همه درسارو با فیلم جلو بردن نیست
چون اصلا وقت نمیشهدارم فکرشو میکنم درست میگین
همش نباید که پشت کلیپ بود باید یه تنوعی باشه
ممنون بابت نصحتتون -
mahan alizadeh
با فاصله گذاشتم که ببینید
می تونید مدیر محصول راه ابریشم رو تگ کنید
@ Arshia-yazdian -
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh احتمالا تلفیقی باشه ، یعنی هم موضوعی و هم درس به درس
-
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahdi sadeghi 1 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahdi sadeghi 1 فکر کنم اونقدر سنگین نباشن که اذیت بشیم ، حالا باید ببینیم روندشون چطوریه
-
سید حسین قربانی 1
من خودم دوس دارم درس به درس پیش بره
مثلا فرسنگ اول ادبیات اینجوری باشه: فصل اول ادبیات دوازدهم و فصل اول ادبیات دهم
چون چقد میخواد دستور درس بدن؟ بالاخره متن کتاب هم بررسی بشه بد نیست
ولی هدف من از این تاپیک این بود که به این نتیجه برسیم که برای پیله راه ابریشم ادبیات
تاریخ ادبیات هم اضافه بشه یا نه -
mahan alizadehreplied to سید حسین قربانی 1 on آخرین ویرایش توسط mahan alizadeh انجام شده
سید حسین قربانی 1
فک کنم مثلا تعداد استاندارد فیلمای عربی هر فرسنگ ۱۵ تا ۲۰ عدد باشه
چون آقای علیمرادی سریع درس میدن
ولی یوقت دیدیم بیشتر هم شد -
سید حسین قربانی 1 دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to mahan alizadeh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahan alizadeh کمتره به نظرم
-
بله حتما
پیشنهاد خوبیه