سلااااام من برگشتم خونه...
-
Abolfazl Sattari منم وقتی این تاپیکو ایجادکردم مرکز اصلی توجهم به برنامه نویسی بود
mahi dgh در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
Abolfazl Sattari منم وقتی این تاپیکو ایجادکردم مرکز اصلی توجهم به برنامه نویسی بود
اتفاقا الانم بازار کار خوبی داره اگه زبونای ترند بازارو یاد بگیرید نونتون تو روغنه
-
Saleh Esmaily عین اون که به کسی میگن "نمیتونی" بعد طرف ترغیب میشه انجام میده
منم لج کردم همه رو انجام خواهم داد
نه فورا ولی حتما
@نگین-محمدیان خواهیم دید بعدا بیا بگو ولی راستشو بگیا
-
من بعد کنکور شاید رو چیزایی که میخوام یاد بگیرم بیشتر از کنکوری خوندن وقت گذاشتم
-
@نگین-محمدیان خواهیم دید بعدا بیا بگو ولی راستشو بگیا
Saleh Esmaily آدم علایق خودش رو هرجور شده انجام میده
قانون ننوشته که من حتما انجام بدم
تونستم آره کلی تفریح میکنم نشد هم فدای سرم
-
z Gheibi
شماهم موضوع دلخواهتونو بزارید هممون صحبت میکنیم راجع بهش
زود نیست؟ برید درساتونو بخونید
یه سوال شما تازه عضو شدین چه جوری برگشتین؟ اصلا نرفته بودین که برگردین -
@نگین-محمدیان برنامه های خیلی قشنگی داری امیدوارم به همشون برسی
ولی جداچرا دغدغمون انجام ندادن برنامه هامونه
یه جاخوندم دلیل انجام ندادن برنامه هامون استرس ودلیل استرس انجام ندادن برنامه هامونه واقعا چرا؟؟؟mahi dgh در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
یه جاخوندم دلیل انجام ندادن برنامه هامون استرس ودلیل استرس انجام ندادن برنامه هامونه واقعا چرا؟؟؟چون اهداف بلند و میان مدت رو گام به گام نمیکنیم ، مثلا میخوایم کلی کتاب بخونیم باید فهرست تهیه کنیم بعد ترتیب اونها رو مشخص کنیم و گام اول ( کتاب اول) رو مشخص کنیم و بعد هم بقیش
یه چیزی رو کلی بگین فایده ندارد
چون الان تو درسا هستین دیگه خوب میدونید اینکه میخوام درس بخونم کافی نیست -
z Gheibi سلام
اها نه منظورم اینه یه تک پارفتم بیرون ازاتاق به اعضای خانواده سلامی کردم قدری نان خوردم ودوباره برگشتم به الا خونه
مدیونی فکرکنی خیلی تباهمmahi dgh در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
z Gheibi سلام
اها نه منظورم اینه یه تک پارفتم بیرون ازاتاق به اعضای خانواده سلامی کردم قدری نان خوردم ودوباره برگشتم به الا خونه
مدیونی فکرکنی خیلی تباهمبه موتوریا اعتماد نکن
-
یه جاخوندم دلیل انجام ندادن برنامه هامون استرس ودلیل استرس انجام ندادن برنامه هامونه واقعا چرا؟؟؟چون اهداف بلند و میان مدت رو گام به گام نمیکنیم ، مثلا میخوایم کلی کتاب بخونیم باید فهرست تهیه کنیم بعد ترتیب اونها رو مشخص کنیم و گام اول ( کتاب اول) رو مشخص کنیم و بعد هم بقیش
z Gheibi سلام
Abolfazl Sattari در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
z Gheibi سلام
-
Saleh Esmaily آدم علایق خودش رو هرجور شده انجام میده
قانون ننوشته که من حتما انجام بدم
تونستم آره کلی تفریح میکنم نشد هم فدای سرم
@نگین-محمدیان بله بله دیر و زود داره سوخت و سوز نداره
-
اتفاقا الانم بازار کار خوبی داره اگه زبونای ترند بازارو یاد بگیرید نونتون تو روغنه
Abolfazl Sattari دغدغه اصلیم اموزشه علاقه شدیدی به یاد دادن دارم وعجیب تر این که خیلی باحوصله ام دوست دارم کلی چیزای قشنگ یادبگیرم وبه دانش اموزای ایندم یادبدم
به هرحال ارزومیکنم هممون یه روزتوارزوهامون زندگی کنیم -
سارا M 0 سلام عزیزدلم
منم به طراحی چهره علاقمندم ولی تاحالا برا یادگیری اقدام نکردم چون کارهرکسی نیست کاش بشه طراحیاتو بزاری ماهم لذت ببریم
چقدردلم میخواد بتونم دوباره بدوام
منم دلم تنگ شده واسه فیلم دیدن بدون عذاب وجدان
ایشالا زودتر بانتیجه خوب تموم میشیم و میتونیم کارایی که میخوایم وانجام بدیم
راستی نمیگی طراح چهره هستی بدمینتونم که دوست داری کیکم که میپزی یه وقت عاشقت میشم اخه دخترانقدر جذاب اخهmahi dgh
اگه علاقه داری حتماا برو دوماهه یاد میگیری
منم انشالله ادامه بدم ک کامل یاد بگیرم
چون تکمیل نکردم کل ترم رو
وقتی ک کنکور داشته باشی همه چی انگار برات دوست داشتنی و جذاب میشه.... و تازه قدر روزهایی ک بیکار بودی رو میفهمی
الان هم میتونم ی باشگاهی برم یا ی کار مورد علاقه رو انجام بدم...ولی اون احساس کیف کردن انگار برام خالص نیست و ی استرس قاطیشه...من زمان استراحت هم فکر درس تو ذهنمه ک الان عقب میفتم...الان استراحتم زیاد میشه و...
انشالله؛))
لطف داری، فعلا دوره مهارت درس و تستیم -
Abolfazl Sattari دغدغه اصلیم اموزشه علاقه شدیدی به یاد دادن دارم وعجیب تر این که خیلی باحوصله ام دوست دارم کلی چیزای قشنگ یادبگیرم وبه دانش اموزای ایندم یادبدم
به هرحال ارزومیکنم هممون یه روزتوارزوهامون زندگی کنیمmahi dgh در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
به هرحال ارزومیکنم هممون یه روزتوارزوهامون زندگی کنیممیتونی عزیز دل چیز سختی نیس که
-
mahi dgh
اگه علاقه داری حتماا برو دوماهه یاد میگیری
منم انشالله ادامه بدم ک کامل یاد بگیرم
چون تکمیل نکردم کل ترم رو
وقتی ک کنکور داشته باشی همه چی انگار برات دوست داشتنی و جذاب میشه.... و تازه قدر روزهایی ک بیکار بودی رو میفهمی
الان هم میتونم ی باشگاهی برم یا ی کار مورد علاقه رو انجام بدم...ولی اون احساس کیف کردن انگار برام خالص نیست و ی استرس قاطیشه...من زمان استراحت هم فکر درس تو ذهنمه ک الان عقب میفتم...الان استراحتم زیاد میشه و...
انشالله؛))
لطف داری، فعلا دوره مهارت درس و تستیم -
سارا M 0 عمرا اگه انجام بشه تابستون شرو بشه همه میفتن رو گوشیا
من تنها کاری ک مطمئنم انجام میدم فیلم دیدنهSaleh Esmaily
ن من گوشی رو حتما میذارم کنار...از موقعی ک درسا مجازی شد ی حس تنفر مانندی نسبت به گوشی دارم
فیلم و زبان رو حتما اوکیه...وگرنه دانشگاه ممکنه نذاره اون جور ک میخوام انجام بدم -
Saleh Esmaily
ن من گوشی رو حتما میذارم کنار...از موقعی ک درسا مجازی شد ی حس تنفر مانندی نسبت به گوشی دارم
فیلم و زبان رو حتما اوکیه...وگرنه دانشگاه ممکنه نذاره اون جور ک میخوام انجام بدمسارا M 0 شما اگه اشتباه نکنم امسال یازدهمین هنوز وقت زیاد موندع براتون من که اصن پشیمون نیستم که یازدهم نخوندم
-
@نگین-محمدیان منم خیلی دلم میخواد کتاب بخونم خیلی بیشترازخیلی
-
سارا M 0 شما اگه اشتباه نکنم امسال یازدهمین هنوز وقت زیاد موندع براتون من که اصن پشیمون نیستم که یازدهم نخوندم
Saleh Esmaily
بله امسال یازدهمم، فعلا رسما کنکوری نشدم..از وقتم بهتر میتونم استفاده کنم به قول شما.
-
z Gheibi سلام
Abolfazl Sattari موتوریا؟؟؟
چطور؟؟؟