راهنمایی
-
سارا M 0 دهم رو جدا و یازدهم جدا و دوازدهم رو جدا بگیریم
آیا دوباره نیاز است جامع بگیریم؟
ata mohsen
ن نیاز نیست
به عنوان تست بیشتر میتونید جامع تهیه کنید سال دوازدهم...وگرنه از لحاظ نیاز نه نیاز نیست...چون پایه و دوازدهم از لحاظ کتاب تست اوکیه -
ANA Kamali
دینی جامع میکروگاج
زبان شهاب اناری جامع
ادبیات کتاب های موضوعی نشرالگو
عربی جامع میکروگاجسارا M 0 لغت و املا رو هم گرفتین؟ از ادبیات نشر الگو؟
-
سارا M 0 لغت و املا رو هم گرفتین؟ از ادبیات نشر الگو؟
ata mohsen
بله ارایه...دستور...قرابت...تاریخ ادبیات..لغت و املا...همه رو نشرالگو گرفتم.
هرچند جامع گاج هم دارم -
ata mohsen
بله ارایه...دستور...قرابت...تاریخ ادبیات..لغت و املا...همه رو نشرالگو گرفتم.
هرچند جامع گاج هم دارمسارا M 0 لغت ها خیلی تغییر کرده...
درسنامشون کافیه برا حل تستا؟
-
سارا M 0 لغت ها خیلی تغییر کرده...
درسنامشون کافیه برا حل تستا؟
ata mohsen
فک نکنم...من جدیدترینش رو گرفتم و راضیم...
بله درسنامشون خوبه و برای حل تست کافیه....قرابت هم ک مهارتش کلا تست زدنه -
ata mohsen
فک نکنم...من جدیدترینش رو گرفتم و راضیم...
بله درسنامشون خوبه و برای حل تست کافیه....قرابت هم ک مهارتش کلا تست زدنهسارا M 0 یه سوال داشتم سال یازدهم که میریم مدرسه طبیعتا دیگه نباید به فیلم نگا کنیم؟
-
سارا M 0 یه سوال داشتم سال یازدهم که میریم مدرسه طبیعتا دیگه نباید به فیلم نگا کنیم؟
ata mohsen
نه چون مرحله یادگیری و آموزش همون ساعتی هست ک مدرسه هستیم. و میمونه تکرار و تمرین و تست
در صورت نیاز البته مشکلی نیست -
ata mohsen
نه چون مرحله یادگیری و آموزش همون ساعتی هست ک مدرسه هستیم. و میمونه تکرار و تمرین و تست
در صورت نیاز البته مشکلی نیستسارا M 0 به نظر شما با دبیران نمونه وتیزهوشان بریم جلو یا با دبیران کنکوری که تکنیکی هستن؟
-
سارا M 0 به نظر شما با دبیران نمونه وتیزهوشان بریم جلو یا با دبیران کنکوری که تکنیکی هستن؟
ata mohsen
پیشنهادم نمونه و تیزهوشان هست ،(البته تیزهوشان اطلاعی درباره تدریسشون ندارم و خودمم نمونه دوست دارم چون با روحیاتم سازگارتره و بهتر میتونم درس بخونم )دولتی هم خوبه(دولتی بستگی داره مدرسه موردنظر چطور باشه)
برای اموزش کنکوری ک فک کنم کلاس خصوصی باید برید....ک اگه برای ریاضی و فیزیک نیاز داشتید میتونید برید...ولی من خودم اگه یادگیریم تکمیل باشه دوست دارم خودم بیشتر تست بزنم....تا مدام روش و تکنیک یادبگیرم.