جمعیت در تعادل
-
سلام دوستان
من ابهامی واسم پیش اومدهچرا میگیم اون جهشی که توی فنوتیپ اثر بگذاره تعادل و بهم میزنه و اونی که توی فنوتیپ اثر نگذاره تعادل و بهم نمیزنه؟
مگه خزانه ژنی کل الل ها نیست؟ پس اگه مثلا جهش توی توالی بین ژنی داشته باشیم توی خزانه ژنی اثر میگذاره و تعادل بهم میخوره؟!
ممنون میشم بگید اشتباهم کجاست🌸
تجربیا -
سلام دوستان
من ابهامی واسم پیش اومدهچرا میگیم اون جهشی که توی فنوتیپ اثر بگذاره تعادل و بهم میزنه و اونی که توی فنوتیپ اثر نگذاره تعادل و بهم نمیزنه؟
مگه خزانه ژنی کل الل ها نیست؟ پس اگه مثلا جهش توی توالی بین ژنی داشته باشیم توی خزانه ژنی اثر میگذاره و تعادل بهم میخوره؟!
تجربیا -
سلام دوستان
تجربیا@sara-haghighatrad بازم سلام
این جمله کتاب درسی《بسیاری از جهش ها تاثیر فوری بر فنوتیپ ندارد و بنابراین ممکن است تشخیص داده نشود》 -
@sara-haghighatrad بازم سلام
این جمله کتاب درسی《بسیاری از جهش ها تاثیر فوری بر فنوتیپ ندارد و بنابراین ممکن است تشخیص داده نشود》 -
درود
به نظرم چون در توالی بین ژنی هست دیگه باعث تغییر خزانه ژنی نمیشه
کتاب میگه خزانه ژنی شامل تمام الل ها در همه جایگاه های ژنی هست نه بینشون -
درود
کتاب میگه خزانه ژنی شامل تمام الل ها در همه جایگاه های ژنی هست نه بینشون@سینا-0 در جمعیت در تعادل گفته است:
درود
کتاب میگه خزانه ژنی شامل تمام الل ها در همه جایگاه های ژنی هست نه بینشونمنم با این نظر موافقم هر جهشی که موثر نیست پس وقتی تو اینترون یا توالی بین ژنی رخ میده که اثری روی جمعیت نداره پس اللی رو قرار نیست تغییر بده
اینجا تو دام های جهش نوشتم
https://forum.alaatv.com/post/2020996 -
سلام دوستان
تجربیادریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
حالا مثلا اگ خاموش رو در نظر بگیریم اونم توی ژن
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟ -
@kosar-mottaghi 🌸
-
سلام دوستان
تجربیا -
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟ممنونم🌸z Gheibi
میشه توی این مورد راهنماییم کنید -
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟@sara-haghighatrad
ببینید کتاب میگه:D و d که شکل های مختلف صفت Rh را تعیین می کنند و هردو جایگاه ژنی یکسانی دارند ؛ دگره (الل) هم هستند .
به نظرم میتونیم از این متن برداشت کنیم که اگه جهش باعث بشه الل مورد نظر یک شکل دیگه ای از صفت رو بروز بده ، اون موقع الل جدید ایجاد شده و تعادل به هم خورده واینطوری با یه جهش خاموش نمیشه بگیم که الل جدید درست شده -
@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟ممنونم🌸z Gheibi
میشه توی این مورد راهنماییم کنید -
z Gheibi
@سینا-0
ممنون دوستان 🌸
فک کنم دم کنکوری بهتره قبول کنم که اون مدل جهشا تو تعادل اثری ندارن 😃@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
z Gheibi
@سینا-0
ممنون دوستان 🌸
فک کنم دم کنکوری بهتره قبول کنم که اون مدل جهشا تو تعادل اثری ندارن 😃خواهش می کنم 🌷 دم کنکوری به نتایج خوبی رسیدین 😅
چند روز دیگه وقت برای سوالات چالشی هست 🙂 -
@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
z Gheibi
@سینا-0
ممنون دوستان 🌸
فک کنم دم کنکوری بهتره قبول کنم که اون مدل جهشا تو تعادل اثری ندارن 😃خواهش می کنم 🌷 دم کنکوری به نتایج خوبی رسیدین 😅
چند روز دیگه وقت برای سوالات چالشی هست 🙂