جمعیت در تعادل
-
سلام دوستان
من ابهامی واسم پیش اومدهچرا میگیم اون جهشی که توی فنوتیپ اثر بگذاره تعادل و بهم میزنه و اونی که توی فنوتیپ اثر نگذاره تعادل و بهم نمیزنه؟
مگه خزانه ژنی کل الل ها نیست؟ پس اگه مثلا جهش توی توالی بین ژنی داشته باشیم توی خزانه ژنی اثر میگذاره و تعادل بهم میخوره؟!
ممنون میشم بگید اشتباهم کجاست🌸
تجربیادریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
حالا مثلا اگ خاموش رو در نظر بگیریم اونم توی ژن
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟ -
@kosar-mottaghi 🌸
-
سلام دوستان
من ابهامی واسم پیش اومدهچرا میگیم اون جهشی که توی فنوتیپ اثر بگذاره تعادل و بهم میزنه و اونی که توی فنوتیپ اثر نگذاره تعادل و بهم نمیزنه؟
مگه خزانه ژنی کل الل ها نیست؟ پس اگه مثلا جهش توی توالی بین ژنی داشته باشیم توی خزانه ژنی اثر میگذاره و تعادل بهم میخوره؟!
ممنون میشم بگید اشتباهم کجاست🌸
تجربیا -
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟ممنونم🌸z Gheibi
میشه توی این مورد راهنماییم کنید -
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟@sara-haghighatrad
ببینید کتاب میگه:D و d که شکل های مختلف صفت Rh را تعیین می کنند و هردو جایگاه ژنی یکسانی دارند ؛ دگره (الل) هم هستند .
به نظرم میتونیم از این متن برداشت کنیم که اگه جهش باعث بشه الل مورد نظر یک شکل دیگه ای از صفت رو بروز بده ، اون موقع الل جدید ایجاد شده و تعادل به هم خورده واینطوری با یه جهش خاموش نمیشه بگیم که الل جدید درست شده -
@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
دریا دریایی
@سینا-0
اها ممنونم🌸
درسته که آمینواسید تغییر نمیکنه و همون فنوتیپه اما خب الل جدید اومده درسته؟ خب این اگه فراوانی نسبیو تغییر بده میتونه تعادلو بهم بزنه؟ممنونم🌸z Gheibi
میشه توی این مورد راهنماییم کنید -
z Gheibi
@سینا-0
ممنون دوستان 🌸
فک کنم دم کنکوری بهتره قبول کنم که اون مدل جهشا تو تعادل اثری ندارن 😃@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
z Gheibi
@سینا-0
ممنون دوستان 🌸
فک کنم دم کنکوری بهتره قبول کنم که اون مدل جهشا تو تعادل اثری ندارن 😃خواهش می کنم 🌷 دم کنکوری به نتایج خوبی رسیدین 😅
چند روز دیگه وقت برای سوالات چالشی هست 🙂 -
@sara-haghighatrad در جمعیت در تعادل گفته است:
z Gheibi
@سینا-0
ممنون دوستان 🌸
فک کنم دم کنکوری بهتره قبول کنم که اون مدل جهشا تو تعادل اثری ندارن 😃خواهش می کنم 🌷 دم کنکوری به نتایج خوبی رسیدین 😅
چند روز دیگه وقت برای سوالات چالشی هست 🙂