میشه کمکم کنید؟
-
@9d-sf-r در میشه کمکم کنید؟ گفته است:
سلام
سال آخریم و معدل نهاییم (تجربی) 19/11 بود
سال سوم رو توپ درس خوندم اما ن تستی
سال دوم کلن تعطیلم
تابستون تا همین الان رو اصلن خوب پیش نرفتم و از طرفی خعیلی استرس دارم
میترسم نتونم تا اخر تابستون پایه رو جم کنم
چیکار کنم؟؟کسی هس مث من بوده و ب نتیجه رسیده باشه؟؟
درضمن ب اصرار خانوادم مجبورم حداقل 10 ساعت تو هفته رو تو کلاس بگذرونم و هیچ رقمه نمیشه بشینم خونه و فقط خودم بدرسم
ممنون ک کمکم میکنیدمن تابستون سال گذشته اساسا هيچي نخوندم و ترازم ٥١٠٠ بود علاوه بر اين سال اول و دوم رو با معدل ١٦ تموم كردم:)
-
بررسی کنید کلاس هایی که وقت میزارین مفید ان یانه.
نظرمن این هست اگه خودتون بخونین شاید بهتر باشه یا اگه یه قسمتی رو مشکل داشتید از دبیرهای الا کمک بگیرید.
موفق باشید. -
من ریاضی بودم 94 رفتم دانشگاه 95 انصراف دادم بهمن واز همون وقت شروع کردم حتی بدون برنامه و مشاور و کنکور آزمایشی و این حرفا 1889منطقه2شدم .{ید الله فوق ایدیهم}
-
من ریاضی بودم 94 رفتم دانشگاه 95 انصراف دادم بهمن واز همون وقت شروع کردم حتی بدون برنامه و مشاور و کنکور آزمایشی و این حرفا 1889منطقه2شدم .{ید الله فوق ایدیهم}
-
این نگرانی که نتونید درسای پیش و پایه رو باهم پیش ببرید معمولا براهمه هست.سعی کنید الان وقتتونو تنظیم کنید الان اگه پایه بخونین عالیه.
-
milad saeedi خیلی ممنون ک انگیزه میدید موفق باشید
-
ازمن به شما نصیحت:روی پای خودتون واسیدو خودتون مدیریت کنید به عینه دیدم بچه هایی که زیر نظر مشاور بودن معتاد شده بودن به مشاور ولی دانشگاه به مشکل بر میخورید از ما گفتن بود
-
داداش این که عالیه
-
داداش این که عایه
-
داداش این که عالیه
alireza2017 چی؟؟
-
ازمن به شما نصیحت:روی پای خودتون واسیدو خودتون مدیریت کنید به عینه دیدم بچه هایی که زیر نظر مشاور بودن معتاد شده بودن به مشاور ولی دانشگاه به مشکل بر میخورید از ما گفتن بود
milad saeedi بله حتما ممنون