بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم
-
Abolfazl Sattari
کلا بکگراند های جدیدشون خیلی زیباس حتی زیبا تر از قبلیا
من بکگراند های همایش تایتان رو هم خیلی دوس داشتم مخصوصا فیزیکش روmahan alizadeh والا نظر من اینه بک گراند اقا ثابتی بر ندارن از ویدیو ها خیلی خوشتیپ مو بلند کت شلواری به ما انگیزه میده
-
بچه ها اصلن وابدا شک نکنید استاد طلوعی درجه یک ترین استاد فیزیک هستن به بهترین شکل وکاملا مفهومی یاد میگیرین#راه ابریشم
#فیزیک
#استاد طلوعی -
و آغاز فعالیت
اتاق فکر راه ابریشم آلاء برای بروزرسانی های هیجانانگیز راه ابریشم
ویژه کنکور 1401یه بروزرسانی ویژه در راهه
حداقل 30 الی 40 روز زمان نیاز داریم
برای تصمیمگیری قطعی و اعلام بروزرسانی و اتفاقات جدید این دورهقراره کاروان راه ابریشم، همانند سال گذشته در مسیری مطمئن گام برداره پس شرایط ایمنی رو باید براتون مهیا کنیم؛ این تجربه سفری جذاب با آلاء خواهد بود پس حواسمون به همه چی هست
%(#ff0000)[فقط تا 27 اردیبهشت ماه]
فرصت ثبت نام در راه ابریشم رو خواهید داشت و بعد از این تاریخ، امکان ثبت نام وجود نداره تا تیر ماه که خبر های جذاب و جدیدی رو اعلام کنیمو اما دو تا نکته مهم:
1⃣ تمامی عزیزانی که قبل از این تاریخ به راه ابریشم پیوستن نیز تمامی آپدیت ها و به روز رسانی ها متناسب با کنکور ۱۴۰۱ رو رایگان دریافت میکنن
این یعنی اگه الان برای کنکور 1401 میخوایی قدرتمند شروع کنی پس تا 27 اردیبهشت اقدام کن که فرصت از دست ندی
2⃣ نکته بعدی اینکه راه ابریشم از تیر ماه 1400 به بعد، به دلیل بروزرسانی و تامین هزینه های مربوطه با قیمت جدیدی عرضه خواهد شد.
این حق آلایی هاست که در جریان اتفاقات پیشرو باشند و اگر تصمیم به ورود راه ابریشم دارید پس فرصت فوقالعاده فعلی تا 27 اردیبهشت رو دریابید که با قیمت فعلی و آپدیت های رایگان سال آینده در این راه قدم بذارید.
ثبت نام در راه ابریشم
@m-an در بروزرسانی ویژه کنکور ۱۴۰۱ راه ابریشم گفته است:
و آغاز فعالیت
اتاق فکر راه ابریشم آلاء برای بروزرسانی های هیجانانگیز راه ابریشم
ویژه کنکور 1401یه بروزرسانی ویژه در راهه
حداقل 30 الی 40 روز زمان نیاز داریم
برای تصمیمگیری قطعی و اعلام بروزرسانی و اتفاقات جدید این دورهقراره کاروان راه ابریشم، همانند سال گذشته در مسیری مطمئن گام برداره پس شرایط ایمنی رو باید براتون مهیا کنیم؛ این تجربه سفری جذاب با آلاء خواهد بود پس حواسمون به همه چی هست
%(#ff0000)[فقط تا 27 اردیبهشت ماه]
فرصت ثبت نام در راه ابریشم رو خواهید داشت و بعد از این تاریخ، امکان ثبت نام وجود نداره تا تیر ماه که خبر های جذاب و جدیدی رو اعلام کنیمو اما دو تا نکته مهم:
1⃣ تمامی عزیزانی که قبل از این تاریخ به راه ابریشم پیوستن نیز تمامی آپدیت ها و به روز رسانی ها متناسب با کنکور ۱۴۰۱ رو رایگان دریافت میکنن
این یعنی اگه الان برای کنکور 1401 میخوایی قدرتمند شروع کنی پس تا 27 اردیبهشت اقدام کن که فرصت از دست ندی
2⃣ نکته بعدی اینکه راه ابریشم از تیر ماه 1400 به بعد، به دلیل بروزرسانی و تامین هزینه های مربوطه با قیمت جدیدی عرضه خواهد شد.
این حق آلایی هاست که در جریان اتفاقات پیشرو باشند و اگر تصمیم به ورود راه ابریشم دارید پس فرصت فوقالعاده فعلی تا 27 اردیبهشت رو دریابید که با قیمت فعلی و آپدیت های رایگان سال آینده در این راه قدم بذارید.
ثبت نام در راه ابریشم
پس کو بروزرسانی
-
برنامه مطالعاتی رو از کجا باید بیاریم؟
-
برنامه مطالعاتی رو از کجا باید بیاریم؟
white wolf
گفتن که تا ۲۵ تیر میاد
(برای راه ابریشمیا) -
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
-
سلام دوستان وقت بخیر
بچه های ۱۴۰۱ راه ابریشم و غیره
گروه هم خوانی داریم ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان وقت بخیر
بچه های ۱۴۰۱ راه ابریشم و غیره
گروه هم خوانی داریم ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءsamaneh aghazadeh
سلام
ی بخش هیت ک خانم مدیر گفتن خودتوت معرفی کنید تا شما رو عضو گروهی کنن که راه ابریشمی ها باهم رفع اشکال میکنن
اگه خواستی بگو تا تو اون تاپیک تگت کنم -
سلام می خواستم بدونم تخفیف های راه ابریشم تا کی هست ؟ کی تخفیف ها برداشته می شه ؟
@m-an -
samaneh aghazadeh
سلام
ی بخش هیت ک خانم مدیر گفتن خودتوت معرفی کنید تا شما رو عضو گروهی کنن که راه ابریشمی ها باهم رفع اشکال میکنن
اگه خواستی بگو تا تو اون تاپیک تگت کنماین پست پاک شده! -
سلام یعنی اینکه نمیتونیم دیگه برای راه ابریشم ثبت نام کنیم؟
-
این پست پاک شده!
-
@ariana-ariana
سلام. میتونید از داخل سایت خریداری کنید. -
@ariana-ariana
سلام. میتونید از داخل سایت خریداری کنید.Nazanin Rahdar ممنون
-
samaneh aghazadeh
سلام
اگه خواستی بگو تا تو اون تاپیک تگت کنم -
Hhh Hh سلام
ممنون میشم اگر تاپیک رو تگ کنیدمحمدوحید اسکندری
سلام
تگ شدید -
محمدوحید اسکندری
سلام
تگ شدید -
Hhh Hh ممنون
محمدوحید اسکندری
خواهش میکنم -
Nazanin Rahdar ممنون
@ariana-ariana
خواهش میکنم -
samaneh aghazadeh
سلام
اگه خواستی بگو تا تو اون تاپیک تگت کنمHhh Hh مرسی من دیر پاسختون رو دیدم ممنون
بله خانم مدیر پیام دادند
بازم متشکر -
Hhh Hh مرسی من دیر پاسختون رو دیدم ممنون
بله خانم مدیر پیام دادند
بازم متشکرsamaneh aghazadeh
خواهش میکنم