وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
-
حالا اول تکلیف آلا مشخص بشه! بنظرم به جای این کارا کمی تو انجمن تو زمینه درسی و علمی فعال تر بشیم و بهم کمک کنیم! من استارتشو زدم و نمونشو از پس فردا میبینین
@dr-bernosi
خب اینم نظر خوبیه ولی مثلن میخوایین چیکار کنین؟؟اشکال درسی های همو ج بدیم؟ -
saba_90
میتونیم ی کار دیگ ام کنیم سال بعد (بعد کنکور 97) بریم سروخت کلیپ ساختنو و معرفی آلا
ینی مثلن وختی که خودمون با آلا به ی جایی رسیدیم و وخت آزاد بیش تری هم داشتیم(البته چون خودم پیشنهاد کلیپو دادم بازم اگه پایه بودین منم هستم) -
تو تاپیک http://forum.alaatv.com/topic/4095/آزمون-های-هفتگی-زیست-آلاء برین میفهمین
-
بچه ها من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم رشتم تجربیه اشتباهی نوشته ریاضی مشکلی واسه کنکور مجدد پیش نمیاد؟ تورو خدا کمک کنید...
-
بچه ها من گواهی اشتغال به تحصیل گرفتم رشتم تجربیه اشتباهی نوشته ریاضی مشکلی واسه کنکور مجدد پیش نمیاد؟ تورو خدا کمک کنید...
@ahmad-mola در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
اولا جای سوال شما اینجا نیس
دوما شما برو یه بار دیگه بگیر،اگه مشکل داشت، به مسئولش بگو ببین چی میگه!
-
@ahmad-mola در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
اولا جای سوال شما اینجا نیس
دوما شما برو یه بار دیگه بگیر،اگه مشکل داشت، به مسئولش بگو ببین چی میگه!
@dr-bernosi واسه کنکور مجدد گواهی اشتغال به تحصیل لازم میشه؟
-
چی شد اخرش الا موندنیه؟؟؟امسالم فعالیت داره
-
mohammad_piri در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
هنوز چیزی مشخص نیست.
-
بهتره به نظرم امضای اینترنتی جمع شه بهتر نیس ؟
-
m_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
بهتره به نظرم امضای اینترنتی جمع شه بهتر نیس ؟
دیگه لازم نیست. ولی ما قبلا کمپین راه انداخته بودیم.
-
سلام متاسفانه هیئت رئیسه دانشگاه هنوز دارند فکر میکنند
خبری نیستامیدوارم تمام برنامه های ما رو خراب نکنند...
بچه ها سراغ بندگان مختلف خدا رفتیم فعلا که نتیجه نداده میگم بیا بریم سراغ خود خدا
همه از امشب شروع کنند
اگه نماز نمی خوندی، اگه مرتب و سر وقت نمی خوندی بیا نیت کنیم و ۴۰ روز همه رو سر وقت بخونیم
بعد از هر نماز دعا کنیم و از خدا بخواهیم آلاء رو زنده نگه دارهبی خیال بندگان خدا، خودش هر چیبخواد همون میشه
-
بچه ها سراغ بندگان مختلف خدا رفتیم فعلا که نتیجه نداده میگم بیا بریم سراغ خود خدا
همه از امشب شروع کنند
اگه نماز نمی خوندی، اگه مرتب و سر وقت نمی خوندی بیا نیت کنیم و ۴۰ روز همه رو سر وقت بخونیم
بعد از هر نماز دعا کنیم و از خدا بخواهیم آلاء رو زنده نگه دارهبی خیال بندگان خدا، خودش هر چیبخواد همون میشه
sohrab در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
همه از امشب شروع کنند
ازاول باید همین کارو میکردیم
-
همه از امشب شروع کنند
sohrab در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
همه از امشب شروع کنند
۴۰ روز تا محرمه
۴۰ روز سعی میکنم ادم تر باشم.هم برای محرم هم برای آلاء... -
اگه این ایمیل گیرنده هم باشه
مشخصه طرف اشتباه به عرض رسونده
نگفتن میخوان ببندن که
گفتن قراره تخریب شه و فضای سبز ساخته شه
برای دبیرستان مشکلی پیش نمیاد چون به یه ساختمون دیگه انتقال داده میشه
اما استدیوهای آلا تخریب میشه و توان ساخت دوباره نیست -
banoo چه جالب....پس دبیرستان صنعتی شریف واقعیه؟؟مجازی نیست:/تا الان فکر میکردم یه محیط مجازیه...ودیگه قرار نیست به سایت اجازه ضبط بدن
nikita در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
banoo چه جالب....پس دبیرستان صنعتی شریف واقعیه؟؟مجازی نیست:/تا الان فکر میکردم یه محیط مجازیه...ودیگه قرار نیست به سایت اجازه ضبط بدن
نه برای سایت که نمی تونند تعیین تکلیف کنند سایت به دانشگاه ربطی نداره
مشکل مکان استدیوهای آلاء هست تو دبیرستان
دانشگاه دبیرستان رو تخلیه کنه آلاء جا برای فعالیت نداره پولم نداریم!دانش آموزان آلاء اگر همه ماهی ۲۰ هزارتومن نفری می دادند اون وقت
آلاء سالی ۹ میلیارد تومن درامدش میشد (۲۰۰۰۰×۴۰۰۰۰×۱۲ ) خیلی راحت اول بدهیش رو میداد
چندین استدیوی قوی می ساخت
بانک تست و آزمون آنلاین خیلی قوی می ساخت
حتی خدمات مشاوره ای قوی تری که به ذهن هیچ موسسه ای تا حالا نرسیده بود رو می کرد.برای مشکل بی کاری دانش آموزان آلاء بعد از قبولی تو دانشگاه فیلم های مهارتی تولید می کرد...
نیازی هم به این چند متر جایی که دانشگاه داده دیگه نداشت.
همه ی اینا فقط با ماهی ۲۰ هزارتومن انجام میشد
-
من واقعا متاسفم بر چنین ملتی..یعنی کسی نمیتونه دست الاء رو بگیره
واقعا این همه دانش اموز نمیتونه ماهی 20تومن بده؟!!دست رو انصافتون ,قلبتون بزارین الاء بیش از 200میلیون براتون خرج کرده الان شما نمیتونین ماهی20تومن بدین؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعاااااااااااااا نمیتوووووووووووووووووووووووننین???کمی از خرج ها الکتون کم کنین تا بتونین 20تومن بدین
در تاپیک تو دلی همه حاضرن برا چت ولی وقتی تاپیک حمایت الاء رو میزنیم این همه فعال نیستن
@دانش-آموزان-آلاء -
nikita در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
نه برای سایت که نمی تونند تعیین تکلیف کنند سایت به دانشگاه ربطی نداره
مشکل مکان استدیوهای آلاء هست تو دبیرستان
دانشگاه دبیرستان رو تخلیه کنه آلاء جا برای فعالیت نداره پولم نداریم!دانش آموزان آلاء اگر همه ماهی ۲۰ هزارتومن نفری می دادند اون وقت
آلاء سالی ۹ میلیارد تومن درامدش میشد (۲۰۰۰۰×۴۰۰۰۰×۱۲ ) خیلی راحت اول بدهیش رو میداد
چندین استدیوی قوی می ساخت
بانک تست و آزمون آنلاین خیلی قوی می ساخت
حتی خدمات مشاوره ای قوی تری که به ذهن هیچ موسسه ای تا حالا نرسیده بود رو می کرد.برای مشکل بی کاری دانش آموزان آلاء بعد از قبولی تو دانشگاه فیلم های مهارتی تولید می کرد...
نیازی هم به این چند متر جایی که دانشگاه داده دیگه نداشت.
همه ی اینا فقط با ماهی ۲۰ هزارتومن انجام میشد
sohrab چراخوب همکاری نکردند؟الان کاری از دست ما برمیاد؟هرچند این وظیفه ی دولت هست که حمایت کنه ازین طرح ها...برای ارتقای سطح اموزش...ولی خوب این ها همه متاسفانه سرشون تو ی اخور گرمه...وبراشون بیرون کلاس رفتن دانش اموز ها خیلی خیلی منفعتش بیش تره...و طبق معمول گوربابای دانش اموز!اینه عدالت مملکت اسلامی