Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. آخر چکار کنیم ما؟!!! :||
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
اشباع|در نظر گرفتن تمام حالات
HakoH
Topic thumbnail image
گسسته
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شما هم سردرگم شدین ؟
چیچکچ
سلام رفیق ✋ امیدوارم حالت خوب باشه🌸 چند سال پیش من خودم یه روزی دقیقاً جای تو بودم ، یه دانش‌آموز کنکوری پر از استرس و سوال!😵‍💫 اما حالا دانشجوی پزشکی تبریز‌ام و می‌خوام تجربه‌هامو باهات به اشتراک بذارم😁💞 برای چند تا از بچه‌هایی که تو این شرایط واقعا سردرگمن و دنبال یه مشاوره اصولی و کاربلد و اختصاصی هستن ، ظرفیت مشاوره و تدریس زیست باز کردم تا برا امتحانات پایان ترم و کنکور حسابی آماده بشن . طرح رایگان مشاوره هم برای شروع مسیرمون با هم وجود داره تا با خیال راحت تصمیم بگیری 💬 اگه حس می‌کنی وقتشه یه تغییر واقعی بسازی میتونی رو کمک من حساب باز کنی💞🌟 @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا 🌸
مشاوره تحصیلی
شیمی |ضرایب سوختن
HAKOOH
سلام سلام اقا تو واکنش سوختن این ضرایب چطوری بودن/...مخصوصا اکسیژن ..همش از ذهنم پریده @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
شیمی
فیزیک 3|بازه زمانی شناخته شده در هماهنگ ساده
HAKOOH
جرمی متصل به فنر با بسامد 5 هرتز روی پاره خطی به طول 8 سانتی متر در سطح افقی بدون اصطحکاک حرکت هماهنگ ساده انجام می دهد نوسانگر در لحظه t1از یک سانتی متری نقطه تعادل عبور میکند و حرکتش در این لحظه کند شونده است.در لحظه t1حداقل چند ثانیه طول میکشد تا نوسانگر از یک سانتی متری طرف دیگر نقطه عادل عبور کند؟ ذاتا نفهمیدم چی به چیه.... @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
فیزیک
فیزیک 3|معادله حرکت هماهنگ ساده
HAKOOH
سلام سلام توی این سوال: معادله حرکت هماهنگ ساده در siبه صورت x=AcosWt کمترین زمانی که پس از t=0طول میکشد تا مکان نوسانگر -َA/2(منفی aدوم)شود Tکدام است؟ (Tدوره است) خب توی این سوال ما میدونیم توی توابع مثلثتای در یک دوره دو بار مقدار تابع یکسانه...و جایی کسینوس یک دوم میشه پی سوم و پنج پی سوم هستش ...اما wtرو سوال دو حالت 2پی سوم و 4پی سوم در نظر گرفته...چرا؟متوجهش نشدم پ.ن میدونم خیلی خنگم!!
فیزیک
مشکل محاسباتی |خاستار ضرب و تقسیم شما (ریاضی اول ابتدایی)
HAKOOH
اقاااا من این سوال مشکل محسباتی دارم میشه یکی این محاسبه شو انجام بدههه من یدونه ممیز کم میارممممم.. هوای الوده میتواند شامل ترکیبات الی اکسیژن دار مانند اتانال (همون C2H4Oخودمون ) هم باشد مقدار مجاز این الاینده هوا 320 میلی گرم بر متر مکعب است اگر حجم هوای درون یک خوردو 6000 لیتر باشد مقدار مجاز اتانال درون هوای این خودرو چند مولکول است؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
راهنمایی برای مطالعه و بررسی فرم گزارشکارم، لطفاً بیاید.
E
بسم الله الرحمن الرحیم فرمِ گزارشکارِ گروه ۲۰ نهایی (یازدهم تجربی) 📝 👤 اسم: دانیال مرادپور 🎓 پایه: یازدهم تجربی 🎯 هدف: نمره عالی نهایی 📅 تاریخ: 29 فروردین 📚 دروس مطالعه شده 🟢 زیست‌شناسی: خواندن گفتار ۱ فصل اول 🟠 فیزیک: خواندن مبحث بارالکتریکی، پایستگی و کوانتیده بودن بار 🟣 ریاضی: دیدن فیلم نهایی کرمی تا اتمام تیتر یادآوری و تکمیل معادله خط 🟡 انسان و محیط: اتمام درس اول 🟣 عربی: مرور بخشی از عربی راهنمایی 📊 آمار مطالعاتی ⏳ جمع ساعات مطالعه: در 2 تصویر پایین که پیوست می کنم و اینکه اونجایی که نوشته سلامت بهداشت و هویت، درس انسان و محیط هستش چونکه، کتاب انسان و محیط تو گزینه ها نبود اون رو نوشتم و اون پارت های آخری مرور هستش. 🌟 برنامه‌های فوق‌برنامه: ۱. زبان 🗣️ . مدت زمان: 40 دقیقه · فعالیت انجام شده: خواندن پیش نیاز ها ۲. علم شرعی 📿 . مدت زمان: دیر بیدار شدم نرسیدم انجام بدم، الآن انجامش میدم به مدت ۳۰ مین · فعالیت انجام شده: خواندن کتاب "فرض طلب علم" امام اجری، شرح کتاب توسط ماموستا هه لو 📺 تلویزیون و فضای مجازی 📱 مدت زمان استفاده: 0 😴 وضعیت خواب 🌙 ساعت خواب شب: 22 ☀️ ساعت بیداری صبح: 7.30 📈 ارزیابی روزانه 😊 میزان رضایت از خود: ٪۲۰ ⚠️ مشکلات و موانع روز: دوستان راستش من دهم و یازدهم تجربی رو تقریباً نخوندم و الان میشه گفت سطحم صفره دلیلم هم این بود که اصلاً برنامه‌ریزی درست نداشتم، نمی‌دونستم چطوری باید درس بخونم و کمال‌گرا هم بودم… ولی امروز شروع کردم به خوندن، برنامه‌م اینه دیکع که تا ۳۱ اردیبهشت ان‌شاءالله کتابامو جمع کنم، اما یه مشکلی دارم: موقع خوندن حس می‌کنم کیفیت مطالعه‌م اصلاً خوب نیست😔، مطالب تو ذهنم نمی‌مونه، کند پیش می‌رم، هی وسوسه می‌شم از اول شروع کنم دوباره بخونمش 😓 شما هم اول کار اینطوری بودید؟ چی‌کار کنم بهتر سم؟ یه موضوع دیگه هم اینکه. برای نماز صبح ساعت ۴:۳۰ گوشیمو تنظیم می‌کنم ولی خوابم خیلی سنگینه و بیدار نمی‌شم، معمولاً ۷:۳۰ واینا بیدار می‌شم 😭 اگه راهی بلدید که بتونم بلافاصله با زنگ گوشی بیدار شم، لطفاً راهنماییم کنید🤲 یه مورد دیگه هم هست که یادم رفت بگم قبلاً ویس یک مشاور رو گوش دادم که می‌گفت هر روز بعد از اینکه درستون رو تموم کردید، آخر شب حدود ۱۵ دقیقه همه مطالب خوانده شده همون روز رو روزنامه‌وار مرور کنید. ولی خب، ۱۵ دقیقه خیلی کمه برا مرور همه مطالب! 🤔 من برای هر درس حدود ۱۰-۱۵ دقیقه‌ زمان ازم میبره برا مرور، اونم به صورت روزنامه‌وار و تند، خیلی وقت‌گیره و این مرور باعث از برنامه‌م عقب می‌مونم و دیر بخوابم شما برا مرور چیکار می کنید؟ اگه مطالب رو آخر هر شب مرور نکنم و فقط آخر هفته‌ها مطالب کل هفته رو مرور کنم، مشکلی پیش نمیاد؟ راستش این روش برام منطقی‌تر به نظر می‌رسه. ممنون می‌شم راهنمایی کنید🤲.
سوال مشاوره ای
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی

آخر چکار کنیم ما؟!!! :||

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
62 دیدگاه‌ها 22 کاربران 2.2k بازدیدها 17 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • سارا M 0س سارا M 0

amir aa
    ۶۰ درصد تاثیر داره
    یعنی اتفاقا یازدهم هم باید قشنگ تشریحی بخونی
    مگه نباید پاس کنی
    قواعد عربی و گرامر زبان ک نمیشه صفر باشی
    نهایی هم ک جای خود دارد... سخت میگیرن دیگ!
    چون کنکور محسوب میشه منتها تشریحی.

amir aaA آفلاین
    amir aaA آفلاین
    amir aa
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سارا M 0 در آخر چکار کنیم ما؟!!! :|| گفته است:

یعنی اتفاقا یازدهم هم باید قشنگ تشریحی بخونی

نمرات یازدهم که تأثیری نداره . صرفا باید یازدهم رو پاس بشین مگه اینکه در درس‌هایی مثل قواعد عربی و زبان و فارسی مشکل داشته باشین که بحثش جداست.
    وگرنه درسی مثل دینی دوازدهم ارتباطی با پایه‌ی قبل نداره. فارسی هم آرایه و قواعدش از سال‌های قبل هست که مشکله که اون‌ها هم دقیقا داخل خود کتاب هست دیگه.
    همینطور زبان هم گرامر‌های سال قبل مهمه و عربی . مورد دیگه‌ای نیست.

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • amir aaA amir aa

امتحان تشریحی که فقط سال دوازدهم هست که امتحان نهایی هست و نمراتی که معیار یکسان داشته باشه. بقیه‌ی پایه‌ها اهمیتی نداره.

از یک طرف اگه اینطوری باشه خب سال دیگه کسی عمومی نمی‌خونه و کل وقتش رو صرف اختصاصی ها می‌کنه ...
      امیدوارم حداکثر تا تابستون سال آینده این کار مشخص بشه. خودم الان موندم برم نهایی شرکت کنم برای ترمیم معدل یا نه

J آفلاین
      J آفلاین
      JAVANEH.F
      دانش آموزان آلاء

amir aa سلام
      به نظرم تا لحظه اخر هیچی معلوم نیست یهو دیدی لغوش کردن(که از این کارا زیاد می کنن) کنکور 99 که گفته بودن 80 درصد کتاب میاد برای عربی 2 تا تست(8 درصد) از همون 20 درصد بود یا مثلا گفته بودن از بیشتر بدانیم ها و تفکرنقادانه نمیاریم تو کنکور که شیمی 98 2 تا تست داشت(بعدش هم که می تونستن حذف کنن که نکردن)
      برای کنکور 99 قرار بود معدل تاثیر قطعی داشته باشه تا 30 درصد که باعث شد خیلی از بچه ها به خاطر نمره تشریحی بخونن و به کلاس مدرسه اهمیت بدن که به ضرر مافیای کنکور تموم می شد (یعنی اگه تراز نمره کمتر از تراز درس تخصصی باشه از تراز اون درس توی کنکور کم میشه ولی اگه بیشتر باشه به تراز کنکورت اضافه میشه) تا اینکه تقریبا اذر ماه بود که اعلام کرد می خوان مثل قبل فقط تاثیر مثبت بزارن

نظر شخصیم اینه که 10 ام و 11 ام رو هم اختصاصی هم عمومی رو تستی بخون تا سال کنکورت که دقیق مشخص بشه (هیچی بعید نیست واقعا)
      بالاخره کسی که روش تستی رو کامل بفهمه تشریحی خیلی براش راحته مخصوصا توی دروس عمومی که تفاوت خیلی زیادی ندارن (تجربه کردم که می گم)

ادبیات رو هم در هرصورت موضوعی شروع کن بخون چون بعدا خیلی به کارت میاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • سارا M 0س سارا M 0

سلاممم:/
        خب دوستان فک کنم فهمیده باشین خبر تثبیت شدن
        کنکور ۱۴۰۲ ک فقط اختصاصیا تستی هستند و عمومی حذف شدن... یعنی دیگه عمومیا تشریحی حساب میشن..... نهایی برای عمومی دیگه خیلی مهمه درواقع!!
        الان سوالم اینه کسانی ک ۱۴۰۲ کنکور دارن یعنی برنامشون توی تابستونِ الان فقط اختصاصی باشه؟
        یعنی دیگه عمومیا تست نزنن؟ زبان و عربی و ادبیات و دینی! امتحان هم ک دیگه گرفته شد(منظورم از دروس عمومی دهم هست ک خب امتحانش گرفته شد میمونه یازدهم و دوازدهم)
        واقعا کلافه شدم....من توی برنامم عمومی هم هست خب! 🙂🖐 تستی بخونم عمومی های دهم رو....یا فقط اختصاصیا.... به هرحال اگه ریسک کنم و برای عمومی ها وقت بذارم اون موقع وقتم رو هدر دادم و اختصاصی کمتر وقت گذاشتم😐😐
        این خبر دیگه تغییر نمیکنه؟:// هوم میدونم تثبیت شده ولی تکلیف خوندن ما چیه آخر؟!...طرح قحطی بود آخه!😑😑😂
        @تجربیا. ریاضیا دهم بچه-های-همخوانی

خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
        خانومِ_دوست_داشتنی

سارا M 0 میدونی قطعا این قابل پیش بینیه که حتی اگر از کنکورم حذفش کنن تشریحیش رو چند لول بالاتر از تشریحی هایی که الان میگیرن میارن چون یکمم باید به همین مدارس برتر فکر کنی دیگه اگه اسون باشه که همه 20 میشن و بازم همون داستان ِ "دانشگاه برتر برای مدارس برتر" پیش میاد پس نه حذفشون کن نه وقت زیادی بزار براشون بطور متعادل همون تستی طور خودتو کار کن قطعا ضرر نمیکنی ولی خب طبق طرح اعلام شده روی اختصاصیات بیشتر فوکوس کن تا ببینی چی میشه

amir karami 0A سارا M 0س 2 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • amir karami 0A آفلاین
          amir karami 0A آفلاین
          amir karami 0
          دانش آموزان آلاء
          این پست پاک شده!
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

سارا M 0 میدونی قطعا این قابل پیش بینیه که حتی اگر از کنکورم حذفش کنن تشریحیش رو چند لول بالاتر از تشریحی هایی که الان میگیرن میارن چون یکمم باید به همین مدارس برتر فکر کنی دیگه اگه اسون باشه که همه 20 میشن و بازم همون داستان ِ "دانشگاه برتر برای مدارس برتر" پیش میاد پس نه حذفشون کن نه وقت زیادی بزار براشون بطور متعادل همون تستی طور خودتو کار کن قطعا ضرر نمیکنی ولی خب طبق طرح اعلام شده روی اختصاصیات بیشتر فوکوس کن تا ببینی چی میشه

amir karami 0A آفلاین
            amir karami 0A آفلاین
            amir karami 0
            دانش آموزان آلاء

خانومِ_دوست_داشتنی در آخر چکار کنیم ما؟!!! :|| گفته است:

بهترین مشاوره رو دادین
            منم با حرف ایشون کاملا موافقم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

سارا M 0س آفلاین
              سارا M 0س آفلاین
              سارا M 0
              خیرین کوچک دریا دل

خانومِ_دوست_داشتنی
              سلام
              ممنون عزیزم دقیقا حرفت درسته
              به هر حال تشریحی سخت تر میشه
              کلا حذفشون کنیم از برنامه ک درست نیست ولی خب رو اختصاصی به قول خودتون بیشتر وقت میذاریم دیگه.

اگ ب قیمت از دست دادنِ آرامشته زیادی گرونه!
              پس رهاش کن بره؛)

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Erfan Bitarafan 0E آفلاین
                Erfan Bitarafan 0E آفلاین
                Erfan Bitarafan 0
                دانش آموزان آلاء ریاضی

به طور حتمی که معلوم نیست
                ولی خب میگن قرار این کار رو کنند
                خب حالا اگه شد چیکار کنیم؟؟
                شما اون درس ها رو نباید حذف کنید یا اصلا نخونیمشون باید متعادل باشه دائم باید سوالات تشریحی سال های مختلف یا حتی سخت تر باید با برنامه ریزی دقیق کار کنی همین ❤️🌹🌷

Erfan Bitarafan 0E سارا M 0س 2 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Erfan Bitarafan 0E Erfan Bitarafan 0

شما اون درس ها رو نباید حذف کنید یا اصلا نخونیمشون باید متعادل باشه دائم باید سوالات تشریحی سال های مختلف یا حتی سخت تر باید با برنامه ریزی دقیق کار کنی همین ❤️🌹🌷

Erfan Bitarafan 0
                  دانش آموزان آلاء ریاضی

Erfan Bitarafan 0 در آخر چکار کنیم ما؟!!! :|| گفته است:

شما اون درس ها رو نباید حذف کنید یا اصلا نخونیمشون باید متعادل باشه دائم باید سوالات تشریحی سال های مختلف یا حتی سخت تر باید با برنامه ریزی دقیق کار کنی
                  یعنی نباید تستی کلا نزنی و فقط تشریحی کار کنی
                  باید هر دو. رو با هم کار کنی
                  درواقع باید جوری کتاب رو خوند که هر سوالی حتی تستی یا تشریحی اومد بلد باشی و به تسلط برسی همین ❤️🌹🌷

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Erfan Bitarafan 0E Erfan Bitarafan 0

سارا M 0س آفلاین
                    سارا M 0س آفلاین
                    سارا M 0
                    خیرین کوچک دریا دل
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سارا M 0 انجام شده

Erfan Bitarafan 0
                    بله دقیقا همینه...
                    تشریحی باید خوندشون دیگه...
                    ممنون🌹

پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • سارا M 0س سارا M 0

خانومِ_دوست_داشتنی
                      سلام
                      ممنون عزیزم دقیقا حرفت درسته
                      به هر حال تشریحی سخت تر میشه
                      کلا حذفشون کنیم از برنامه ک درست نیست ولی خب رو اختصاصی به قول خودتون بیشتر وقت میذاریم دیگه.

خانومِ_دوست_داشتنی

سارا M 0 میدونی ، من تا حالا با گرفتن مشاور مخالف بودم (خودم دارم و دیدم اصولا فایده ای که نداره بیشتر گیجم میکنه-خیلیم عوض کردم ولی همشون یکین) اما تو حتما از حالا با یه مشارو جلو برو که واقعا مشاور باشه (دور دانشجو و اینا رو خط بکش) طرح جدیده ، نزار دانشجویی که مثل تو تازه از تو این پیجا و اینا میفهمه داستان چیه ایندتو نابود کنه
                      موفق باشی عزیزم:heart_suit:

سارا M 0س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3

سارا M 0 میدونی ، من تا حالا با گرفتن مشاور مخالف بودم (خودم دارم و دیدم اصولا فایده ای که نداره بیشتر گیجم میکنه-خیلیم عوض کردم ولی همشون یکین) اما تو حتما از حالا با یه مشارو جلو برو که واقعا مشاور باشه (دور دانشجو و اینا رو خط بکش) طرح جدیده ، نزار دانشجویی که مثل تو تازه از تو این پیجا و اینا میفهمه داستان چیه ایندتو نابود کنه
                        موفق باشی عزیزم:heart_suit:

سارا M 0س آفلاین
                        سارا M 0س آفلاین
                        سارا M 0
                        خیرین کوچک دریا دل

خانومِ_دوست_داشتنی
                        ممنونم از وقتی ک گذاشتید 🌸❣

پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • هیوا اه آفلاین
                          هیوا اه آفلاین
                          هیوا ا
                          دانش آموزان آلاء

ه‍نوز باید بیشتر اطلاعات بدن...و اینکه کنکور دوبار در سال انجام میشه...یه بار بهمن و یه بار تیر😕

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • amir aaA amir aa

Yazdan Gonabadi
                            حالا من اینطوری ام که اگه لغت رو الان بخونم و حفظ بشم سال آخر روند یادگیری و حفظ کردن لغت‌ها برام خیلی راحت‌تره ...
                            نمی‌دونم بازم .

Yazdan GonabadiY آفلاین
                            Yazdan GonabadiY آفلاین
                            Yazdan Gonabadi

amir aa درسته ولی آخر سال نیست آخه
                            اگر لغات بخونید به درد تابستون ۲ سال بعد میخوره واقعا؟ چون ۱۴۰۲ هستید الان ۱۴۰۰ 😐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • سارا M 0س سارا M 0

کنکور ۱۴۰۲ ک فقط اختصاصیا تستی هستند و عمومی حذف شدن... یعنی دیگه عمومیا تشریحی حساب میشن..... نهایی برای عمومی دیگه خیلی مهمه درواقع!!
                              الان سوالم اینه کسانی ک ۱۴۰۲ کنکور دارن یعنی برنامشون توی تابستونِ الان فقط اختصاصی باشه؟
                              یعنی دیگه عمومیا تست نزنن؟ زبان و عربی و ادبیات و دینی! امتحان هم ک دیگه گرفته شد(منظورم از دروس عمومی دهم هست ک خب امتحانش گرفته شد میمونه یازدهم و دوازدهم)
                              واقعا کلافه شدم....من توی برنامم عمومی هم هست خب! 🙂🖐 تستی بخونم عمومی های دهم رو....یا فقط اختصاصیا.... به هرحال اگه ریسک کنم و برای عمومی ها وقت بذارم اون موقع وقتم رو هدر دادم و اختصاصی کمتر وقت گذاشتم😐😐
                              این خبر دیگه تغییر نمیکنه؟:// هوم میدونم تثبیت شده ولی تکلیف خوندن ما چیه آخر؟!...طرح قحطی بود آخه!😑😑😂

z GheibiZ آفلاین
                              z GheibiZ آفلاین
                              z Gheibi

سارا M 0 سلام
                              شما الان دهمی تا دوازدهم ....
                              هنوز اول راهید هر چی بخونید لازمه
                              البته که میشناسم تون جزء اون اول راهی های حرفه ای هستین 😉🙂
                              همه وضعیت شما رو دارن ، آرامش خودتونو حفظ کنید و بدون توجه به حواشی ادامه بدید
                              حدود ۷۰ درصد زمان که باید اختصاصی بخونید که مشخصه
                              ۳۰ درصد دیگه هم که زبان رو که هر چی بیشتر بخونید بعدا ازش استفاده میکنید ، دینی هم که خیلی راحته و امتحان و کنکورش تفاوت چندانی نداره میمونه عربی و ادبیات که شما از ۱۰۰ درصد مطالعه ای که برای کنکور تو این درسا لازم دارید ۷۰ درصدش رو توی امتحان نهایی و مدرسه هم لازم دارید
                              دیدید اتفاق خاصی نیفتاده 🙂 مسیر مشخصه در قدرت ادامه بدید

🇵🇸🇮🇷

4
                              • z GheibiZ z Gheibi

سارا M 0 سلام
                                شما الان دهمی تا دوازدهم ....
                                هنوز اول راهید هر چی بخونید لازمه
                                البته که میشناسم تون جزء اون اول راهی های حرفه ای هستین 😉🙂
                                همه وضعیت شما رو دارن ، آرامش خودتونو حفظ کنید و بدون توجه به حواشی ادامه بدید
                                حدود ۷۰ درصد زمان که باید اختصاصی بخونید که مشخصه
                                ۳۰ درصد دیگه هم که زبان رو که هر چی بیشتر بخونید بعدا ازش استفاده میکنید ، دینی هم که خیلی راحته و امتحان و کنکورش تفاوت چندانی نداره میمونه عربی و ادبیات که شما از ۱۰۰ درصد مطالعه ای که برای کنکور تو این درسا لازم دارید ۷۰ درصدش رو توی امتحان نهایی و مدرسه هم لازم دارید
                                دیدید اتفاق خاصی نیفتاده 🙂 مسیر مشخصه در قدرت ادامه بدید

سارا M 0س آفلاین
                                سارا M 0س آفلاین
                                سارا M 0
                                خیرین کوچک دریا دل

z Gheibi
                                خیلی ممنونم....چشم به هرحال باید ارامش خودمون رو حفظ کنیم🌸
                                درسته زبان هم ک باید بخونیم کلا نیاره
                                عربی و ادبیات هم ک ی وقتی براش به قول شما باید اختصاص داد. دینی هم یازدهم تشریحی میخونیم.
                                فقط امیدوارم اگه صرف نظر کردن زودتر بگن.
                                ممنونم🌷

پس رهاش کن بره؛)

z GheibiZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • سارا M 0س سارا M 0

z Gheibi
                                  خیلی ممنونم....چشم به هرحال باید ارامش خودمون رو حفظ کنیم🌸
                                  درسته زبان هم ک باید بخونیم کلا نیاره
                                  عربی و ادبیات هم ک ی وقتی براش به قول شما باید اختصاص داد. دینی هم یازدهم تشریحی میخونیم.
                                  فقط امیدوارم اگه صرف نظر کردن زودتر بگن.
                                  ممنونم🌷

z GheibiZ آفلاین
                                  z GheibiZ آفلاین
                                  z Gheibi

سارا M 0 خواهش میکنم 🌷 موفق باشید 🌷🌷

🇵🇸🇮🇷

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • ANA KamaliA آفلاین
                                    ANA KamaliA آفلاین
                                    ANA Kamali

فکر‌کنم این تصمیم حتمی هست چون گفتن تصویب شده

1
                                    • ANA KamaliA ANA Kamali

فکر‌کنم این تصمیم حتمی هست چون گفتن تصویب شده

سارا M 0س آفلاین
                                      سارا M 0س آفلاین
                                      سارا M 0
                                      خیرین کوچک دریا دل

ANA Kamali
                                      بله فعلا ک حتمی هست گویا!
                                      تا بعدا اگر تغییری اعمال شد اطلاع بدن...

پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2
                                      • سارا M 0س سارا M 0

ata mohsenA آفلاین
                                        ata mohsenA آفلاین
                                        ata mohsen
                                        دانش آموزان آلاء

سارا M 0 الان ازمون ها از عمومی ها هم ازمون میگیرن تو تابستون
                                        بخونیم؟

0
                                        • ata mohsenA ata mohsen

بخونیم؟

سارا M 0س آفلاین
                                          سارا M 0س آفلاین
                                          سارا M 0
                                          خیرین کوچک دریا دل

ata mohsen در آخر چکار کنیم ما؟!!! :|| گفته است:

بخونیم؟

خبر قطعی شده پس باید تغییر بدن بودجه آزمون رو برای دواطلب های ۱۴۰۲
                                          اگر هم ک تغیر ندادند..(چون ممکنه این خبر صرف نظر شه به هر حال)
                                          شما اختصاصی بخون به نظرم.... روزانه حداکثر یک ساعت هم عمومی بذار برنامت....ولی خب با وجود این خبر اختصاصی باید توجه زیادی کرد...عمومی همون یک ساعت خوبه..‌مثلا زبان گرامر و لغت بخونی یا قواعد عربی. دینی ک نیازی نیست...
                                          حالا بازم میگم میتونی همون برنامه عادی رو اجرا کنی...ولی فعلا با وجود این خبر اختصاصی باید بیشتررر خوند و تست زد...عمومی حداکثر یک ساعت(تشریحی بخونی ک پایت حفظ شه..مثل گرامر و قواعد زبان و عربی و لغت)

پس رهاش کن بره؛)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه