تناسب و تضاد
-
بچه ها میدونیم که پاک و آلوده باهم متضاد اند آیا بین این دو آرایه مراعات نظیر هم دیده میشه
-
-
بچه ها میدونیم که پاک و آلوده باهم متضاد اند آیا بین این دو آرایه مراعات نظیر هم دیده میشه
amir karami 0 وختی تضاد باشه چجوری تناسب میشه؟!
-
اینو میدونم که یک کلمه چندین آرایه رو میتونه بپذیره
-
اینو میدونم که یک کلمه چندین آرایه رو میتونه بپذیره
amir karami 0 چندین آرایه درسته اما بین کلمات یا ترادف یا تناسب یا تضاد یا تضمنِ دیگه
️چنتا باهم که نیست
-
amir karami 0 چندین آرایه درسته اما بین کلمات یا ترادف یا تناسب یا تضاد یا تضمنِ دیگه
️چنتا باهم که نیست
Hasti Aghaee در تناسب و تضاد گفته است:
️چنتا باهم که نیست
ممنون
-
amir karami 0 آره
برای مراعات نظیر ساده ترین راهش اینه که ببینی وقتی یه کلمه به چشمت میخوره دیگه چیا یادت میاد
مثلا من میگم "روز" تو یادت میاد:خورشید ، نور ، شب ، ماه و...
اینجا بین روز و شب تضاد هست اما خب مراعات نظیر هم دیده میشه
میتونه همچین چیزی درست باشه ولی خب کمتر دیده شده
من فک کنم یک بار اونم دو سال پیش توی یه تست تالیفی از خیلی سبز دیدم و بعدش ندیدم..! -
amir karami 0 آره
برای مراعات نظیر ساده ترین راهش اینه که ببینی وقتی یه کلمه به چشمت میخوره دیگه چیا یادت میاد
من فک کنم یک بار اونم دو سال پیش توی یه تست تالیفی از خیلی سبز دیدم و بعدش ندیدم..!خانومِ_دوست_داشتنی در تناسب و تضاد گفته است:
amir karami 0 آره
من فک کنم یک بار اونم دو سال پیش توی یه تست تالیفی از خیلی سبز دیدم و بعدش ندیدم..!فهمیدم چی میگید ولی بازم میترسم از این موضوع که کدوم موارد مثل همین مثال شماست و کدوم نه
احتمالا روز و شب تناسب هستش چون قمستی از هر 24 ساعته هستش -
خانومِ_دوست_داشتنی در تناسب و تضاد گفته است:
amir karami 0 آره
من فک کنم یک بار اونم دو سال پیش توی یه تست تالیفی از خیلی سبز دیدم و بعدش ندیدم..!فهمیدم چی میگید ولی بازم میترسم از این موضوع که کدوم موارد مثل همین مثال شماست و کدوم نه
احتمالا روز و شب تناسب هستش چون قمستی از هر 24 ساعته هستشamir karami 0 تو طبق چیزی که تست میخواد برخورد کن
این موضوع اونقدرام سخت و پیچیده نیست
نهایتا شک داشتی میتونی با رد یا تایید بقیه گزینه ها پاسخ درست رو انتخاب کنی -
amir karami 0 تو طبق چیزی که تست میخواد برخورد کن
نهایتا شک داشتی میتونی با رد یا تایید بقیه گزینه ها پاسخ درست رو انتخاب کنیخانومِ_دوست_داشتنی در تناسب و تضاد گفته است:
amir karami 0 تو طبق چیزی که تست میخواد برخورد کن
نهایتا شک داشتی میتونی با رد یا تایید بقیه گزینه ها پاسخ درست رو انتخاب کنیممنون