سلااااام من برگشتم خونه...
-
چقدر اسپم
-
reyhane karimi 0 عالیه
منم عاشق رانندگیم🥰
Hanieh Kazemloo منم خیلی دوس دارم یادبگیرم
با کرونا چی کار کنیم -
Hanieh Kazemloo منم خیلی دوس دارم یادبگیرم
با کرونا چی کار کنیم -
Hanieh Kazemloo تو تخیلاتمم
هیچ وقت چنین روزی رو که یه ویروس اینقدری بیاد کل دنیارو درگیر خودش کنه نمیدیدم -
سلااام من برگشتم به خونه ...
راستش نمیدونم الا با من چه کار کرده که امروز بعدناهار به مامانم گفتم خوب دیگه من برم خونمون ونمیدونم چرا یه لحظه مامانم چپ چپ نگام کرد
میخوام بگم الا شده مثل خونم و شماها شدید مثل خانوادم همینقدر عزیز وهمینقدر ارزشمند...
خوب خواهرا وبرادرای عزیزم بیایدبگید بعدکنکورقراره چه کارکنید تابه رشد فردیتون کمک کنه...؟mahi dgh
سلام تاپیک انگار واسه چند روز
پیشه خب اشکال نداره منم بگم
من خیلی دوست دارم بعد کنکور بشینم فیلم زبان اصلی ببینم تا زبانم تا حد بالایی قوی بشه
و زبان آلمانی هم باید یاد بگیرم اگر نه که حتما باید زبان انگلیسیم رو قوی کنم
همچنین کتاب های متنوع درباره موضوع های متفاوت بخونم مخصوصا کتابایی درباره رشته آینده انشالله
تا جون دارم فیلم طنز ببینم
رانندگی یاد بگیرم
آشپزی بلدم ولی خب کیک پزی رو دوست دارم یاد بگیرم
خیلی دوست دارم چندتا مسافرت به نقاط مختلف برم که حال و هوام عوض بشه...
هنوز که هنوزه قایم باشک شایدم موشکرو دوست دارم مخصوصاً شبا یا هر بازی دیگه که مربوط به شب باشه
..
اینا کلا کاراییه که به صورت پراکنده میخوام توی دوران بعد کنکور و دانشجوییم انجام بدم.... -
mahi dgh
سلام تاپیک انگار واسه چند روز
پیشه خب اشکال نداره منم بگم
من خیلی دوست دارم بعد کنکور بشینم فیلم زبان اصلی ببینم تا زبانم تا حد بالایی قوی بشه
و زبان آلمانی هم باید یاد بگیرم اگر نه که حتما باید زبان انگلیسیم رو قوی کنم
همچنین کتاب های متنوع درباره موضوع های متفاوت بخونم مخصوصا کتابایی درباره رشته آینده انشالله
تا جون دارم فیلم طنز ببینم
رانندگی یاد بگیرم
آشپزی بلدم ولی خب کیک پزی رو دوست دارم یاد بگیرم
خیلی دوست دارم چندتا مسافرت به نقاط مختلف برم که حال و هوام عوض بشه...
هنوز که هنوزه قایم باشک شایدم موشکرو دوست دارم مخصوصاً شبا یا هر بازی دیگه که مربوط به شب باشه
..
اینا کلا کاراییه که به صورت پراکنده میخوام توی دوران بعد کنکور و دانشجوییم انجام بدم....Maryam Nateqi
مریم من پست تو رو نشانک زدم تو هم مالِ منو بزن بعد کنکور تخصصیبیایم به یاد هم بیاریم ببینیم انجام دادیم یا نه
-
Maryam Nateqi
مریم من پست تو رو نشانک زدم تو هم مالِ منو بزن بعد کنکور تخصصیبیایم به یاد هم بیاریم ببینیم انجام دادیم یا نه
سارا M 0
باشه انشاالله که به برنامه هامون برسیم -
Maryam Nateqi
سارا M 0 در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
Maryam Nateqi
من خواهرم وقتی که کنکور داشت یه لیستی از کار هایی که دوست داشت انجام بده ولی فعلا نمیتونه نوشت مثلا باشگاه رفتن _ کلاس طراحی چهره_همین بحث فیلم دیدن به قصد آموزش زبان و ...
ولی وقتی خیالش از کنکور راحت شد هیچ کدومو انجام نداد یا همون اول کار ولش کرد -
Maryam Nateqi
من خواهرم وقتی که کنکور داشت یه لیستی از کار هایی که دوست داشت انجام بده ولی فعلا نمیتونه نوشت مثلا باشگاه رفتن _ کلاس طراحی چهره_همین بحث فیلم دیدن به قصد آموزش زبان و ...
ولی وقتی خیالش از کنکور راحت شد هیچ کدومو انجام نداد یا همون اول کار ولش کردamir karami 0
خیلی ببخشید منشن تون میکنم ولی این دلیل نمیشه ما نتونیممگه نه سارا؟
-
amir karami 0
Maryam Nateqi در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
amir karami 0
خخ
احتمالا
خواهر منم خیلی ذوق داشت -
Maryam Nateqi
ولی وقتی خیالش از کنکور راحت شد هیچ کدومو انجام نداد یا همون اول کار ولش کردamir karami 0
کلا باشگاه رفتن و طراحی چهره و یادگرفتن زبان و آشپزی کارهاییه ک برای تفریح و اینکه از بیکاری دربیای خوبه
حالا بر حسب علاقه هم هست
بعد از کنکور تا ببینیم چی میشه...بالاخره باید از وقتمون استفاده کنیم ک حوصلمون سر نره...زبان و باشگاه اوکین بقیه هم بینش انجام میدیم -
amir karami 0
کلا باشگاه رفتن و طراحی چهره و یادگرفتن زبان و آشپزی کارهاییه ک برای تفریح و اینکه از بیکاری دربیای خوبه
حالا بر حسب علاقه هم هست
بعد از کنکور تا ببینیم چی میشه...بالاخره باید از وقتمون استفاده کنیم ک حوصلمون سر نره...زبان و باشگاه اوکین بقیه هم بینش انجام میدیمسارا M 0 در سلااااام من برگشتم خونه... گفته است:
amir karami 0
حالا بر حسب علاقه هم هست
بعد از کنکور تا ببینیم چی میشه...بالاخره باید از وقتمون استفاده کنیم ک حوصلمون سر نره...زبان و باشگاه اوکین بقیه هم بینش انجام میدیملامصب اینستاگرام جای همشو میگیره
-
amir karami 0
amir karami 0
یس ما متفاوتیم
از کنکور تخصصیسالم بیایم بیرون میایم سراغ اینکارا
://
-
amir karami 0
یس ما متفاوتیم
amir karami 0
یس ما متفاوتیم
الان یه نمه فارسی خوندم به چیزای عجیبی برخورد کردم که بهتون غبطه خوردم که عمومی ندارین
الان یه تایپیک میدم ببینم بچه ها چی میگن -
amir karami 0
یس ما متفاوتیم
سارا M 0
همینشم درسته️
-
amir karami 0
حالا بر حسب علاقه هم هست
بعد از کنکور تا ببینیم چی میشه...بالاخره باید از وقتمون استفاده کنیم ک حوصلمون سر نره...زبان و باشگاه اوکین بقیه هم بینش انجام میدیملامصب اینستاگرام جای همشو میگیره
لامصب اینستاگرام جای همشو میگیره
با گوشی زیاد کار کردن از ی جایی به بعد زندگی آدم رو به شدت کسل و یکنواخت میکنه(برای خودم ک بعد از چندساعت طولانی کار کردن اینجوریه) برا همین این برنامه ها خودشون میان جلو
-
لامصب اینستاگرام جای همشو میگیره
با گوشی زیاد کار کردن از ی جایی به بعد زندگی آدم رو به شدت کسل و یکنواخت میکنه(برای خودم ک بعد از چندساعت طولانی کار کردن اینجوریه) برا همین این برنامه ها خودشون میان جلو
سارا M 0
وای آره اصلا هم زمانت علکی هدر میره هم اینکه من خودم فک میکنم دارم زندگی مو به پوچی میگذرونم کلا حس بعدش خوب نیست اصلا :// -
amir karami 0
یس ما متفاوتیم
الان یه نمه فارسی خوندم به چیزای عجیبی برخورد کردم که بهتون غبطه خوردم که عمومی ندارین
الان یه تایپیک میدم ببینم بچه ها چی میگنالان یه نمه فارسی خوندم به چیزای عجیبی برخورد کردم که بهتون غبطه خوردم که عمومی ندارین
الان یه تایپیک میدم ببینم بچه ها چی میگنراستش من خوشحال نیستم
بر خلاف بقیه ک میگن خوشبحالتون شد!
-
سارا M 0
وای آره اصلا هم زمانت علکی هدر میره هم اینکه من خودم فک میکنم دارم زندگی مو به پوچی میگذرونم کلا حس بعدش خوب نیست اصلا ://Maryam Nateqi
دقیقا اصلا همون حس و پشیمونی بعدشه ک آدم منصرف میشه بره سراغ گوشی:// واقعا انگار زندگیت رو الکی گذروندی:|| -
Maryam Nateqi
دقیقا اصلا همون حس و پشیمونی بعدشه ک آدم منصرف میشه بره سراغ گوشی:// واقعا انگار زندگیت رو الکی گذروندی:||سارا M 0
هوم