بررسی هفتگی گزارش ها
-
romisa
متوجه شدم متشکرم رومیسا جونMaryam Nateqi خواهش می کنم
-
romisa
ممنون رومیسا جون چشم.
اتفاقا اختصاصی هارو هم الانا باید قوی کنم به قول شما، انشالله سعیم رو میکنم. -
romisa
من دو تا آزمون جامع از پایه زدم بعد تحلیل کردمش که کجا ها ضعف دارم
و برنامه ام این بود که تا آخر اردیبهشت رو این کم تسلطی ها و نخونده های پایه کار کنم خرداد هم دوازدهم
سر همین یکم زدن اون تست ها ازم زمان میبره
الان مثلا برای فیزیک سه تا فصل رو کامل مسلط شدم
و خوب کم کاریمو قبول دارم برای ساعت مطالعه -
@دختر-بهار
سلام به به ببین کی اینجاستخوش اومدی صفا آوردی
ساعت مطالعه خوب نیستتنوع درس کم تست نمی زنی
روزای اولی که گزارش میدادی بیشتر تست می زدیا
بیا یه برآیند کلی از خودت و شرایطت بهم بگو🥰romisa سلام
️
خوبین؟
مرسی️
ساعت مطالعه زیاد میشه اگه بتونم غلبه کنم به تنبلی
سه تا امتحان حضوری قراره بدیم که بیشتر برای اونا میخونم برای همین هم تست کم میزنم و هم بیشتر فیزیک و شیمی و ریاضی رو میخونم
کلا زیاد میکنم همه چی رو از امشب
مرسی️
-
zeinab dehghani
خوبم مرسی خودت خوبی
پس اسن سه تا امتحانم حل بشه دیگه اوکیه
بیا روزات رو تیکه تیکه کن مثلا بگو باید مثلا تا ۱۲ ظهر اینقدر ساعت مطالعه کنم تا ۵ بعدازظهر اینقدر و تا اخر شب اینقدر تا کم کم به اونساعت ایده آلت برسی
اینمیه روشه البته -
zeinab dehghani
خوبم مرسی خودت خوبی
بیا روزات رو تیکه تیکه کن مثلا بگو باید مثلا تا ۱۲ ظهر اینقدر ساعت مطالعه کنم تا ۵ بعدازظهر اینقدر و تا اخر شب اینقدر تا کم کم به اونساعت ایده آلت برسی
اینمیه روشه البتهromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
zeinab dehghani
خوبم مرسی خودت خوبی
اینمیه روشه البته
@دختر-بهار -
romisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
zeinab dehghani
خوبم مرسی خودت خوبی
اینمیه روشه البته
@دختر-بهارzeinab dehghani ببخشید فیزیک پزشکی امتحان دارم خیلی گیج می زنم
ویرایش ندارم مرسی ازت -
zeinab dehghani
خوبم مرسی خودت خوبی
اینمیه روشه البته -
zeinab dehghani ببخشید فیزیک پزشکی امتحان دارم خیلی گیج می زنم
ویرایش ندارم مرسی ازتromisa نه چیزی نیست ک...
موفق باشی -
romisa نه چیزی نیست ک...
موفق باشی -
zeinab dehghani
خوب بوده نیاز به نگرانی خاصی نیست توصیه ای که الان تو هفته های اخر میشه اینه که با آرامش جاهایی که به نظرت برای مرور ضروری تره رو یه نگاهی در حد تورق سریع بهش بندازی . خوندن مطالب کاملا جدید معمولا توصیه نمیشه و مهمترین چیزی هم که قبلا بهت گفتم حفظ آرامشته . از فضای مجازی هر چی بیشتر دور باشی و ذهنت آشفته نشه بهتره. غذاهای مشکوک مثل غذاهای بیرون و فست فود و اینا رو کلا قیدش رو هفته آخر بزن که ان شاءالله مشکلی پیش نیاد و از این قبیل توصیه ها
یادت باشه از الان باید برای ذهنت هر موقعیتی رو متصور بشی و با یه ذهن آماده و با آرامش بری سر جلسه کنکور -
Niki Finn
سلام نیکی جان
ببین جایی اگه از تحلیل آزمون ها و خلاصه هایی که نوشتی برای مرور مونده این هفته یه نگاهی بهش بنداز تورق سریع هم میتونه خوب باشه برای مرور
سعی کن این هفته خیلی خودت رو خسته نکنی و بیشتر روی روحیت کار کن و طوری باشه که بتونی از همه ی چیزهایی که قبلا خوندی بتونی برداشت کنی
یادت باشه حفظ آرامش مهمترین کاریه که طی این هفته و روز کنکور باید انجامش بدی
راستی کنکور 99 و 98 اگه جایی مونده حتما تحلیلش کرده باشی
با آرزوی موفقیت -
zeinab dehghani
خوب بوده نیاز به نگرانی خاصی نیست توصیه ای که الان تو هفته های اخر میشه اینه که با آرامش جاهایی که به نظرت برای مرور ضروری تره رو یه نگاهی در حد تورق سریع بهش بندازی . خوندن مطالب کاملا جدید معمولا توصیه نمیشه و مهمترین چیزی هم که قبلا بهت گفتم حفظ آرامشته . از فضای مجازی هر چی بیشتر دور باشی و ذهنت آشفته نشه بهتره. غذاهای مشکوک مثل غذاهای بیرون و فست فود و اینا رو کلا قیدش رو هفته آخر بزن که ان شاءالله مشکلی پیش نیاد و از این قبیل توصیه ها
یادت باشه از الان باید برای ذهنت هر موقعیتی رو متصور بشی و با یه ذهن آماده و با آرامش بری سر جلسه کنکور -
@sania-Andiravan
سلام سانیا جان
درسته دمدمای کنکوره و به کنکوریا میگیم آرامششونوحفظ کن و حس و حال عجیبی همه ممکنه داشته باشن ولی شماها باید تازه نفس تر و اتفاقا با انرژی و انگیزه و ساعت بیشتری مطالعه داشته باشین و قدر این روزا رو بدونید چون تابستونیه که دیگه برنمی گرده و به شدت میشه ازش استفاده کرد و یه وقت به شدت مفیده
پس روزشمار کنکورت رو تو ذهنت روشن کن و تا میتونی تست بزن و ساعتت رو بکشون بالا چون روزایی که وقتت بازه همین تابستونه و اگه از مهر حضوری بشه چنین فرصت خوبی دیگه عایدت نمیشه
و اصلا سعی کن از الان خودت رو عادت بدی به ساعت و ابنکه زمان خیلی زودتر از اونی که تو فکرت هست می گذره -
@kosar-mottaghi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
دیدم هستی،میشه سوالی بپرسمسلام عزیزم خوبم خوبی
حتماromisa در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
@kosar-mottaghi در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام ساراجان
خوبی ؟
دیدم هستی،میشه سوالی بپرسمسلام عزیزم خوبم خوبی
حتماممنون
خوب وارد هفته پایانی میشیم
سوالم اینکه تو این هفته پایایی فیزیک و ریاضی چه جوری مرور کنم
یا فارسی تست بزنم؟(هرچی میزنم درصد فارسی بد وبدتر میشه)
لغات هرچی میخونم یاد میره بین گزینه ها همش شک میکنم!! -
@sania-Andiravan
سلام سانیا جان
درسته دمدمای کنکوره و به کنکوریا میگیم آرامششونوحفظ کن و حس و حال عجیبی همه ممکنه داشته باشن ولی شماها باید تازه نفس تر و اتفاقا با انرژی و انگیزه و ساعت بیشتری مطالعه داشته باشین و قدر این روزا رو بدونید چون تابستونیه که دیگه برنمی گرده و به شدت میشه ازش استفاده کرد و یه وقت به شدت مفیده
پس روزشمار کنکورت رو تو ذهنت روشن کن و تا میتونی تست بزن و ساعتت رو بکشون بالا چون روزایی که وقتت بازه همین تابستونه و اگه از مهر حضوری بشه چنین فرصت خوبی دیگه عایدت نمیشه
و اصلا سعی کن از الان خودت رو عادت بدی به ساعت و ابنکه زمان خیلی زودتر از اونی که تو فکرت هست می گذره -
Narin Hashempour
سلام نارین جان
الان فرصت خوبیه که بعد از کنکور از تجربه های کنکوری ها برای روشن تر شدن و اگاه شدن از راهی که میخوای بری استفاده کنی یادت بمونه تجربه های دیگران همیشه هم برای ما موثر نیست و باید شخصی سازی کنیم و به نسبت شناختی که از خودمون داریم ازش استفاده کنیم
نارین جان با تلاش بیشتر میتونی هم دهمت رو کامل تو تابستون جمع کنی و هم اینکه الان که داری میری یازدهم یه نگاهی هم به مباحث مشترکش داشته باشی و خداروشکر با تکنولوژی الان هم میشه این کارو کرد ولی لازمه انجام این کار داشتن ساعت مطالعه بالا با کیفیت خوب هستش هرچند یادت باشه که مرور دهم اولویتته و اول باید اون انجام بشه