وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم!
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
sky daughter در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
من نمیفهمم واقعا.
چرا هر چی میشه یه سری از دوستان! گیر میدن به تاپیک تو دلی?
بابا هر کس خودش باید به این باور برسه که کمک مالی بکنه به آلا
به زور و با لحن تند که نمیشه بچه ها رو متقاعد کرد پول بدن
هر کس بخواد و بتونه کمک میکنه
ان شالله که آلا هم پا بر جا میمونه.وظیفشونه کمک کنه عزیز بخواد نخواد نیست!!!تاپیک تو دلی گفتم چون همه اونجا حاضرن چت کنن و حرف بزنن نمدونن که الا نباشه اون تاپیک هم نیست به همون اندازه ک در تاپک تو دلی اماده هستن در کمک کردن به الا هم حاضر باشن.
تا اون جایی که من میدونم اکثر اونایی که میان تو اون تاپیک چت میکنن از قدیمیای این انجمن هستند و تو تاپیک های کمک مالی هم فعال هستند و به همه ی اون 6 تا ادرس ، ایمیل زدند دیگه چیکار باید بکنند?
من فقط میگم سر هر مشکل و بحثی که پیش میاد پای اونجا رو وسط نکشید.
اگر هم صحبت دیگه ای دارید تشریف بیارید همون جا که این تاپیک به حاشیه کشیده نشه. -
یه چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا آلا به صورت موقتی رو ویدئو هاش تبلیغات نمیزاره ؟ مثلا روی ویدئو های جدید که منتشر میشه 5 ثانیه اولش ، 5 ثانیه اخرش و یه زیرنویس به صورت گذرا فقط وسطای فیلم بزاره
و یه دوتا بنر هم بزاره تو یه گوشای سایت
مطمنن با وجود بازدید بالای سایت یه چیز بالای پنج ، شیش میلیون جمع میشه که علاوه بر پول هاستینگ سایت ، کلی از قرض های آلا پرداخت میشهتازه میتونه بخش ویژه رو هم فعال کنه برای کسایی که تبلیغات نمیخوان
-
یه چیزی که خیلی ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا آلا به صورت موقتی رو ویدئو هاش تبلیغات نمیزاره ؟ مثلا روی ویدئو های جدید که منتشر میشه 5 ثانیه اولش ، 5 ثانیه اخرش و یه زیرنویس به صورت گذرا فقط وسطای فیلم بزاره
مطمنن با وجود بازدید بالای سایت یه چیز بالای پنج ، شیش میلیون جمع میشه که علاوه بر پول هاستینگ سایت ، کلی از قرض های آلا پرداخت میشهتازه میتونه بخش ویژه رو هم فعال کنه برای کسایی که تبلیغات نمیخوان
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
-
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهm_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
همینجوریش حرف و حدیث پشت آلا زیاد هست !
ما خودمون از قبل این پیشنهادات رو دادیم... -
nikita در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
banoo چه جالب....پس دبیرستان صنعتی شریف واقعیه؟؟مجازی نیست:/تا الان فکر میکردم یه محیط مجازیه...ودیگه قرار نیست به سایت اجازه ضبط بدن
نه برای سایت که نمی تونند تعیین تکلیف کنند سایت به دانشگاه ربطی نداره
مشکل مکان استدیوهای آلاء هست تو دبیرستان
دانشگاه دبیرستان رو تخلیه کنه آلاء جا برای فعالیت نداره پولم نداریم!دانش آموزان آلاء اگر همه ماهی ۲۰ هزارتومن نفری می دادند اون وقت
آلاء سالی ۹ میلیارد تومن درامدش میشد (۲۰۰۰۰×۴۰۰۰۰×۱۲ ) خیلی راحت اول بدهیش رو میداد
چندین استدیوی قوی می ساخت
بانک تست و آزمون آنلاین خیلی قوی می ساخت
حتی خدمات مشاوره ای قوی تری که به ذهن هیچ موسسه ای تا حالا نرسیده بود رو می کرد.برای مشکل بی کاری دانش آموزان آلاء بعد از قبولی تو دانشگاه فیلم های مهارتی تولید می کرد...
نیازی هم به این چند متر جایی که دانشگاه داده دیگه نداشت.
همه ی اینا فقط با ماهی ۲۰ هزارتومن انجام میشد
-
sohrab الان برای این که آلا بتونه ی استدیو تهیه کنه چقدر لازمه؟
اگه با استدیو حل شه میتونیم این ماهو بیش تر پول بدیم تا بتونه ی جا تهیه کنه و بعد ماهانه بدیم
نمیشه؟؟ -
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-an پس ینی حتی اگه آلا دیگه نتونه تو محیط دانشگاه شریف ادامه بده با این کار امیدی به حیاتش هست ن؟؟
-
@m-an پس ینی حتی اگه آلا دیگه نتونه تو محیط دانشگاه شریف ادامه بده با این کار امیدی به حیاتش هست ن؟؟
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
-
لبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیک
-
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم فرستادم
اینو:
سلام جناب آقای فتوحی
من سالهاست از کنکور دور هستم ولی هنوز زنده ام و میخوام آرزو هام رو به واقعیت تبدیل کنم.تنها یاریرسانم بعد از خدا سایت آلا هست.اون رو ازم نگیرید.
از لطفتون ممنون
خداوند نگهدار آنکه پناه دیگران است. -
@9d-sf-r
بله چرا که نه اگه بتونه مکان برای استدیو داشته باشه !
اما مکان و درست کردن استدیو کلی هزینه داره
آلا واسه استدیوهایی که تو دبیرستانه کلی هزینه کردهنوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۶، ۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an انشاالله که حل میشه...
خبری نشده؟ -
منم فرستادم
اینو:
سلام جناب آقای فتوحی
من سالهاست از کنکور دور هستم ولی هنوز زنده ام و میخوام آرزو هام رو به واقعیت تبدیل کنم.تنها یاریرسانم بعد از خدا سایت آلا هست.اون رو ازم نگیرید.
از لطفتون ممنون
خداوند نگهدار آنکه پناه دیگران است. -
m_azad20 در وقته جهاد آلایی هاست، آلاء رو نجات میدیم! گفته است:
همینجوریش حرف و حدیث پشت آلا زیاد هست !
ما خودمون از قبل این پیشنهادات رو دادیم...mohammadhassan
به نظرم حرف و حدیث رو همونایی میزنن که کارشون رو آلا کساد کرده و نه کس دیگه ای
کسی که بخواد از فیلما استفاده کنه میدونه هزینه استدیو داری ، هاستینگ و... پشت هر قسمت از امزوشاست و اصلا هم براش مهم نیست که الا کسب درامد میکنه یا نه مهم رایگان بودن ویدو هاست و کیفیتشون به نظرم گذاشتن تبلیغات روی ویدو ها خیلی خیلی میتونه به مشکلات مال کمک کنهتنها دلخوشی ما الاست ازما نگیریدش
-
-
بچه ها دعا کنید لطفا برای بقای آلاء @دانش-آموزان-آلاء
-
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۶، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خبری نشد از موندن الا؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱ شهریور ۱۳۹۶، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . آقا سهراب sohrab ما منتظر پاسخی از سوی شما در رابطه با باقی ماندن آلاء هستیم ....
برخی از دبیران در تلگرام از ضبط فیلم ها خبر دادن ولی نه خبری از فیلم ها هست و نه خبری از طرف شما !!!
لطفا به ما هم اطلاع دهید .
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @administrators