سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
راهنمای خوندن چند درس برای کنکور
-
سلام وقت بخیر میخواستم نظرتون رو در مورد خوندن چند درس بدونم
۱. به نظرتون چه روشی برای خوندن دینی مناسبتره؟ خوندن مکرر کتاب درسی و تست کم ؟ خوندن کتاب با تست زیاد . مشاهده ی فیلم های رنجبر زاده و تست ؟( وقت گیر نیست؟)
۲. برا فیزیک به نظرتون چه اساتیدی برای اموزش بهتر هست ؟ کارزانیان یا طلوعی؟ و اینکه چه مباحثی برای فیزیک راحته و راحت میشه بزنیش تو کنکور . به نظر خودم فیزیک سوم کلا راحته ( البته امتحان نهایی اینو نشون داد ۱۹.۲۵ گرفتم)
۳.چه مباحثی توی ریاضی راحت هست؟
۴. ادبیات و زبان فارسی رو چگونه بخونم؟
۵. انگلیسی رو داستان های خارج کتاب و فقط فقط لغات کتاب رو بخونم میتونم درصدای بالا بزنم؟ روزی یک ساعت به اینکار اختصاص دادم کلا -
سلام
1 .دینی: خوندن کتاب(چند بار) +تست های کنکور+حفظ آیات و متن کتاب ..با همین به درصد بالایی می رسین .. فیلمای اقای رنجبرزاده هم خیلی خوبن
2 .میتونید یه مبحث مشترک رو از هر دو استاد ببینید و بعد تصمیم بگیرین:) چون سلیقه ها متفاوته ..
3 .رشتتون ریاضیه یا تجربی؟:) اگه تجربی هستین می تونین مبحث "هندسه" رو حذف کنین
4 .آرایه و قرابت : باید هر روز تستاشو بزنین...املا و لغت: خوندنی و حفظ کردنیه:) زبان فارسی: یه درسنامه مختصر(مثل الگو) و بعد تمرین و تست خیلی زیاد
5 .ریدینگ و کلوز رو هم تمرین کنید -
سلام، ببخشید که در حضور بزرگان منم نظر میدم
دین و زندگی اگه کتاب میخوای فقط میکرو گاج! یعنی خود کتاب درسی رو بدون کم کردن یک واو آورده و نکات ترکیبی و تستی و قسمت های مهم صفحه و مفهوم آیات و معنی کلمه به کلمه آیات و ارتباط بین درس ها و ... خلاصه هرچی که برای کنکور لازم داری رو آورده و سرسوزنی هم به کتاب درسی احتیاجی نداری چون همه ی کلماتش داخل میکرو گاج هستش. بنظرم چاپ جدید نگیر چون از چند سال پیش دیگه کتابش دوجلدی و حجیم شده! من چاپ 92 دارم که تک جلدی و جمع و جوره و کاملا مطابق با کتاب درسی جدیده
فیزیک رو من با فیلم های آموزشی نیما نوروزی ( رپویان دانش ) خوندم و خیلی باهاش ارتباط برقرار کردم! از کم و کیف تدریس اساتید اینجا بیخبرم ولی اگه مبحث آسون میخوای فصل آخر پیش 1 و فیزیک 2 پیش همش آسونه! حدود 25% سوالات هم از این 5 فصل میاد
درمورد ریاضی نظری ندارم!
ادبیات فارسی اگه میخوای با کم خوندن درصد قابل قبولی بیارید روی مباحث قرابت معنایی - آرایه ها و تاریخ ادبیات کار کنید. همین 3 مبحث 15 تا سوال داره که میشه 60% - بخش های املاء و زبان فارسی و تاحدودی واژگان هم از بخش های سخت و وقت گیر ادبیات هستند که دقت زیادی میخوان! ولی برای رسیدن به درصد های بالا چاره ای نیست بجز خوندنشون
انگلیسی هم چالش اصلی اکثر بچه ها همین کلوز و ریدینگ هستش! وگرنه گرامز و واژگان که ساده میاد
از لحن شما برداشت کردم که میخواید از هر درسی مباحثی رو حذف کنید! یعنی دقیقا اشتباهی که من برا کنکور زبان 96 کردم
حذف کردن مبحث = درصد پایین، شک نکن!
میگن به سر آمده حکیمه، من دیگه به سرم اومد!
اگه رتبه و درصد متوسط و بالا میخواید پس نباید مبحثی رو حذف کنید
من برا کنکور سال دیگه از بین کل کتابای درسی فقط هندسه ی ریاضیات رو حذف کردم، چون سوالاش چالشیه و وقتگیر! -
نه من فقط میخوام دوتا درس ریاضی و فیزیک رو بعصی مباحث رو حذف کنم و فقط چند تا مبحث که در حد ۵۰ درصد میشه رو کار کنم و هی تست بزنم از همون مباحث در حدی که هر چی سوال باشه بتونه جواب بدم
الان درسایی مثل زیست ، شیمی ، زبان انگلیسی خیلی جلوو هستم ( البته تو انگلیسی گرامرش خیلی اذیت میکنه)
ادبیات رو از رو کتاب درسی بخونم یا کتاب مخصوصی داره؟
-
m_azad20
شما که فیزیک سال سومتون 19 و خورده ای شده و قوی هستید واقعا حیفه که فیزیک رو مجثی بخونید و برا 100 تلاش نکنید!
بنظرم برا آموزش فیزیک به نیما نوروزی ( رهپویان دانش ) هم نیم نگاهی داشته باشید بد نیست، من که کاملا ازش راضی هستم
کتاب درسی ادبیات برا واژگان و تاریخ ادبیات واقعا ضروریه! ولی نه زبان فارسیش بدرد میخوره نه قرابتش نه املاء و نه آرایه ها! بنظرم برا این مباحث کتاب کمک درسی بگیرید بهتره
پیشنهاد من برای قرابت معنایی هامون سبطی ( نشر دریافت ) هستش، ولی برای بقیه مباحث راستش رو بخواید خودم هم دنبال یه منبع خوب هستم چون تاحالا هیچی ازشون نخوندم. میخوام آرایه ها و زبان فارسی آقای داریوش راوش رو توی همین سایت ببینم
توی کتاب های ادبیات تعریف نشر الگو رو خیلی شنیدم ولی هنوز خودم نخوندمشون! -
نهایی رو همه بالای ۱۸ شدم
ولی امان از ریاضی و عربی و۰که رید رسما تو معدل( ۱۵) . هر چند که دیگه سوالای عربی لو رفته بود ( همه لو رفته بود که نصیب دوستای ما همین عربی شده بود ) که بعد امتحان خیلی اعصابم خورد شده بود در حد اینکه دیگه از درس خوندن خسته شدم وقتی این کانالو دیدم
(https://t.me/joinchat/AAAAAECpIPAAeYuUQDti3A ) هنوز سوالات توش هست
برا ارایه که یکی از دوستان که کنکورش تموم شده گفت بیا کتاب ارایه رو ببر نشر الگو از اون کوچیکا و یکی هم برا لغت
حالا ببینم دوستان چی میگن . ممنون -
m_azad20
بیخیال بابا اعصاب خودتو خرد نکن!
میدونی معدل کتبی من چنده؟ بگم تعجب میکنی که اصلا چطوری قبول شدم!
معدل کتبی من 9.29 هستش :دی با حروف هم میگم که فکر نکنی اشتباه تایپی بوده : نُه ممیز بیست و نُه صدم یعنی از معدل تجدید شدم! بدتر از این هم مگه میشه؟ اون موقع اصلا به فکر درس و مدرسه و معدل نبودم که! به زور از خونه میفرستادنم مدرسه و منم همه کلاس ها رو می پیچوندم ولی الان دارم جوری میخونم که درصدهام خیلی بالا بیان و معدل کلا خجالت بکشه کسی رو جلوی من بندازه! هیچوقت ناامید نشو -
راستی اینم اضافه کنم که همایش آقای رنجبر زاده ( دین و زندگی ) هم همش 7 ساعته! من هنوز ندیدمش و میخوام بذارمشون 1-2 هفته مونده به کنکور و برا مرور و جمع بندی ببینم ولی از لحاظ تایمی واقعا 7 ساعت برای 42 درس دین و زندگی زیاد نیست!
-
نه بابا الان اروم شدم . تاثیر نهایی مثبته یعنی تراز کنکورت رو میگیرن ، تراز نهاییت رو میگیرن
اگه تراز کنکورت بالاتر از نهایی شد دیگه تاثیر نداره تو رتبت
یعنی رتبه زیر ۸۰۰۰ دیگه تاثیرش صفره
اون موقع که این کانالو داشتم رفتم دم در اموزش و پرورش کانالو نشون دادم گفتن اینو درست کردی ، ساعتو گوشیت رو تغییر دادی و چهار تا ... دیگه هم حوالم کردن