بالا رفتن ساعت مطالعه
-
maryam111
سلام خانوم ناظم
یه سوال کوچیک
الان6ساعت خوندن برای رسیدن به برنامه آزمون قلمچی خیلی کمه
هرکاری میکنم هم ساعت مطالعم بالا نمیره
راهکاری دارین؟Amir 6 سلام
اول اینکه کیفیت خیلی مهم تر از کمیته
ولی کمیت انرژی میده واسه اینکه کیفیت کار بهتر بشه
متوسط صبحا چند ساعت میخونی؟ عصرا چند ساعت میخونی؟ صبح کی بیدار میشی؟ شب کی میخوابی؟ عصر میخوابی یا نه؟
به همه اینا بستگی داره
اینا رو بگو که ادامش رو بگم -
Amir 6 سلام
اول اینکه کیفیت خیلی مهم تر از کمیته
ولی کمیت انرژی میده واسه اینکه کیفیت کار بهتر بشه
متوسط صبحا چند ساعت میخونی؟ عصرا چند ساعت میخونی؟ صبح کی بیدار میشی؟ شب کی میخوابی؟ عصر میخوابی یا نه؟
به همه اینا بستگی داره
اینا رو بگو که ادامش رو بگمmaryam111
کیفیتش طوریه که نمیفهمم تایم چطور میره به نظرم خوبه کمیتش برام مهمه چون تموم نمیشه ها واسه آزمون اولین آزمونه میرم گند میزنم دیگه نمیتونم بخونم
صبح دیر بلند میشم بیشتر شب ها میخونم که میدونم درست نیست اما خب صبح ها نمیتونم زود بلند شم برا اینکه بتونم تموم کنم مطالب رو باید تا دیروقت بیدار بمونم
۲ساعت ظهر میخونم تقریبا2ساعت عصر۲ساعت هم شب اگه نشه اینطوری خوند مجبور میشم شب بخونم ک بتونم جمع کنم
فکر کنم جواب بقیه سوال ها هم داده باشم
ممنون ازتون -
maryam111
کیفیتش طوریه که نمیفهمم تایم چطور میره به نظرم خوبه کمیتش برام مهمه چون تموم نمیشه ها واسه آزمون اولین آزمونه میرم گند میزنم دیگه نمیتونم بخونم
صبح دیر بلند میشم بیشتر شب ها میخونم که میدونم درست نیست اما خب صبح ها نمیتونم زود بلند شم برا اینکه بتونم تموم کنم مطالب رو باید تا دیروقت بیدار بمونم
۲ساعت ظهر میخونم تقریبا2ساعت عصر۲ساعت هم شب اگه نشه اینطوری خوند مجبور میشم شب بخونم ک بتونم جمع کنم
فکر کنم جواب بقیه سوال ها هم داده باشم
ممنون ازتونAmir 6
خب باریکلا
اول اینکه گفتی صبح نمیتونم زود بیدار بشم
این دلیلش واضحه چون شب زود نمیخوابی
کنکوری ساعت ۱۲ شب رو نباید ببینه
از اون طرفم ۶ صبح باید بیدار باشی
چند روز پیش تو فیزیولوژیمون خوندم هورمون کورتیزول از ساعت ۶ تا ۱۱ صبح بیشترین مقداریه که ترشح میشه این هورمون تو یادگیری هم خیلی موثره به خاطر همین یادگیری تو این ساعتا بهتر و بیشتره
یه جورایی شرطی شدی که شب بیشتر میخونی وگرنه راه درستی نیست
از اون طرف تو وقتی صبح زودتر بیدار بشی و مثلا ببینی تا ساعت ۱ ظهر۴ ساعت درس خوندی انرژی میگیری انگیزت بیشتر میشه واسه بیشتر درس خوندن و بالا بردن ساعت مطالعه
درصورتی که تو نصف این زمان طلایی رو خوابی!
️
بعد اینکه احتمالا تو اگ صبح زود بیدار بشی عصر خوابت میاد بعد ناهار
ولی خواب عصرت بیشتر از نیم ساعت نشههر چقدر از این مقدار بیشتر بخوابی بعد از بیدار شدن دوبرابر زمان لازمه تا مغزت ویندوزش بیاد بالا(مثلا اگ ۱ ساعت بخوابی ۲ ساعت طول میکشه تا دریچه مغزت کاملا باز بشه و مطالب به راحتی گرفته بشه) اینا روانشناسی شدس از خودم درنمیارم
من رو خواب عصرم خیلی تمرکز میکردم نمیدونم قبلا گفتم یا نه ولی من به حدی رسونده بودم خودمو که عصرا ۵ دیقه میخوابیدم و بیدار میشدم مغزمم اوکی بود خستگیمم در رفته بود
نکته بعدی اینکه از اوقات مرده روزت استفاده کن
اوقات مرده چی هست که تو میگی اصن؟ اوقات مرده ینی سر ظهر که منتظر ناهاری و مغزتم نمیکشه ینی شب که رفتی تو تخت ولی خوابت نمیبره ینی از این قبیل وقتا و هرتایمی در شبانه روز که داری هدرش میدی حالا به هرنحوی
بعد اینکه برای اینکه وقت تلف نکنی و مثلا اون تایمی ک داری درس میخونی واقعا درس بخونی تایمر بذار مثلا یک ساعت یا ۴۰ دیقه .. بعد تو این زمان تو فقط و فقط باید درس بخونی
تایمر جلوت باشه که ببینی زمان چقدر زود میگذره و تموم میشه!
اینجوری وقت تلف شدت کم میشه بعد یه زمان اضافه تری پیدا میکنی تو روز که درس بخونی و ساعت مطالعه ات بره بالا
قبلا ک باهم صحبت کردیم فکر کنم بهت گفتم برای تک تک دقیقه های روزت برنامه داشته باش
نمونه برناممو و اون جدوله رو نمیدونم فرستادم واست یا نه
به هرحال این باعث میشه تو بدونی تو هردقیقه از روزت باید چیکار انجام بدی و الکی تلفش نکنی
در هر صورت تو یه وقت اضافه و پرتی داری که ساعت مطالعه ات به قول خودت پایینه
۶ ساعت درس میخونی+ ۸ ساعت میخوابی= این ۱۴ ساعت
۳ ساعت هم بگیریم استراحت میکنی و غذا میخوری و فلان
این ۱۷ ساعت
۲۴ منهای ۱۷ که کنی میمونه ۷_ ۶ساعت وقت اضافه که نمیدونی کجاست... اینو با برنامه ریزی دقیییق باید پیداش کنی و نذاری دربره -
خب حالا ادامش موند
وقتی برنامه ریزی دقیق کردی همونطوری ک گفتم متوجه میشی تو اون ۶_۷ ساعت اضافه دقیقا چیکار میکردی که درس نمیخوندی؟
حالا میای عوامل خطر(همونایی ک باعث شدن ۶_۷ ساعت هدر بره) رو از خودت دور میکنی یکی یکی
کلا بگم که هرچه عرصه رو بر خودت تنگ تر بگیری بهتره سال کنکور
مررررد بار میای
دیگه خدا به همرات خیلی حرف زدم
سوالی داشتی بگو -
Amir 6
خب باریکلا
اول اینکه گفتی صبح نمیتونم زود بیدار بشم
این دلیلش واضحه چون شب زود نمیخوابی
کنکوری ساعت ۱۲ شب رو نباید ببینه
از اون طرفم ۶ صبح باید بیدار باشی
چند روز پیش تو فیزیولوژیمون خوندم هورمون کورتیزول از ساعت ۶ تا ۱۱ صبح بیشترین مقداریه که ترشح میشه این هورمون تو یادگیری هم خیلی موثره به خاطر همین یادگیری تو این ساعتا بهتر و بیشتره
یه جورایی شرطی شدی که شب بیشتر میخونی وگرنه راه درستی نیست
از اون طرف تو وقتی صبح زودتر بیدار بشی و مثلا ببینی تا ساعت ۱ ظهر۴ ساعت درس خوندی انرژی میگیری انگیزت بیشتر میشه واسه بیشتر درس خوندن و بالا بردن ساعت مطالعه
درصورتی که تو نصف این زمان طلایی رو خوابی!
️
بعد اینکه احتمالا تو اگ صبح زود بیدار بشی عصر خوابت میاد بعد ناهار
ولی خواب عصرت بیشتر از نیم ساعت نشههر چقدر از این مقدار بیشتر بخوابی بعد از بیدار شدن دوبرابر زمان لازمه تا مغزت ویندوزش بیاد بالا(مثلا اگ ۱ ساعت بخوابی ۲ ساعت طول میکشه تا دریچه مغزت کاملا باز بشه و مطالب به راحتی گرفته بشه) اینا روانشناسی شدس از خودم درنمیارم
من رو خواب عصرم خیلی تمرکز میکردم نمیدونم قبلا گفتم یا نه ولی من به حدی رسونده بودم خودمو که عصرا ۵ دیقه میخوابیدم و بیدار میشدم مغزمم اوکی بود خستگیمم در رفته بود
نکته بعدی اینکه از اوقات مرده روزت استفاده کن
اوقات مرده چی هست که تو میگی اصن؟ اوقات مرده ینی سر ظهر که منتظر ناهاری و مغزتم نمیکشه ینی شب که رفتی تو تخت ولی خوابت نمیبره ینی از این قبیل وقتا و هرتایمی در شبانه روز که داری هدرش میدی حالا به هرنحوی
بعد اینکه برای اینکه وقت تلف نکنی و مثلا اون تایمی ک داری درس میخونی واقعا درس بخونی تایمر بذار مثلا یک ساعت یا ۴۰ دیقه .. بعد تو این زمان تو فقط و فقط باید درس بخونی
تایمر جلوت باشه که ببینی زمان چقدر زود میگذره و تموم میشه!
اینجوری وقت تلف شدت کم میشه بعد یه زمان اضافه تری پیدا میکنی تو روز که درس بخونی و ساعت مطالعه ات بره بالا
قبلا ک باهم صحبت کردیم فکر کنم بهت گفتم برای تک تک دقیقه های روزت برنامه داشته باش
نمونه برناممو و اون جدوله رو نمیدونم فرستادم واست یا نه
به هرحال این باعث میشه تو بدونی تو هردقیقه از روزت باید چیکار انجام بدی و الکی تلفش نکنی
در هر صورت تو یه وقت اضافه و پرتی داری که ساعت مطالعه ات به قول خودت پایینه
۶ ساعت درس میخونی+ ۸ ساعت میخوابی= این ۱۴ ساعت
۳ ساعت هم بگیریم استراحت میکنی و غذا میخوری و فلان
این ۱۷ ساعت
۲۴ منهای ۱۷ که کنی میمونه ۷_ ۶ساعت وقت اضافه که نمیدونی کجاست... اینو با برنامه ریزی دقیییق باید پیداش کنی و نذاری دربره -
خب حالا ادامش موند
وقتی برنامه ریزی دقیق کردی همونطوری ک گفتم متوجه میشی تو اون ۶_۷ ساعت اضافه دقیقا چیکار میکردی که درس نمیخوندی؟
حالا میای عوامل خطر(همونایی ک باعث شدن ۶_۷ ساعت هدر بره) رو از خودت دور میکنی یکی یکی
کلا بگم که هرچه عرصه رو بر خودت تنگ تر بگیری بهتره سال کنکور
مررررد بار میای
دیگه خدا به همرات خیلی حرف زدم
سوالی داشتی بگو -
maryam111
ممنون
واسه بیدارشدن چ کنم؟
مثلا من پا میشم میبینم ساعت۱۰هست
آروم آروم تا۱۲خوابم بعضی روزا
اون چندروز اول شیش بیدار بشم مطمئنن روزهای بعدش آسون تره به مرور
اما خب اون روزهای اول رو چ کنم؟Amir 6 خب اگ امشب ساعت ۱۱ هم بخوابی باز نمیتونی ۶ صبح بیدار بشی سخته واقعا
هرروزی نیم ساعت حداقل زودتر بخواب و زودترم بیدار شو
رفته رفته در طول یک هفته دوهفته ساعت خوابت اوکی میشه
کم کم درستش کن
اندازش باید دستت بیاد
اذیت نکن خودتو که یهویی مثلا بگی فردا دیگه ۴ صبح بیدارمنمیشه اینطوری
هم خودت اذیت میشی هم مغزت تسمه تایم پاره میکنه
صبحا بسپر به یکی تو خونه که بیدارت کنه
ده تا آلارم بذار (البته اگ مث من باشی همه رو قطع میکنی باز میگیری میخوابی)
هر روز ساعتی ک بیدار میشی بیا تودلی بگو بیدار شدم(ولی به شرط اینکه غرق نشی تو انجمن تا ساعت ۱۲ ظهر)
یه کار دیگه هم میتونی بکنی خودتو شرطی کن وقتی چشماتو باز میکنی دست به گوشی نزنی و سریع از جات بلند شی
شرطی کن خودتو ک فقط وقتی ک خوابی تو تختت باشی و لاغیر
یواش یواش باید دست خودت بیاد -
Amir 6 خب اگ امشب ساعت ۱۱ هم بخوابی باز نمیتونی ۶ صبح بیدار بشی سخته واقعا
هرروزی نیم ساعت حداقل زودتر بخواب و زودترم بیدار شو
رفته رفته در طول یک هفته دوهفته ساعت خوابت اوکی میشه
کم کم درستش کن
اندازش باید دستت بیاد
اذیت نکن خودتو که یهویی مثلا بگی فردا دیگه ۴ صبح بیدارمنمیشه اینطوری
هم خودت اذیت میشی هم مغزت تسمه تایم پاره میکنه
صبحا بسپر به یکی تو خونه که بیدارت کنه
ده تا آلارم بذار (البته اگ مث من باشی همه رو قطع میکنی باز میگیری میخوابی)
هر روز ساعتی ک بیدار میشی بیا تودلی بگو بیدار شدم(ولی به شرط اینکه غرق نشی تو انجمن تا ساعت ۱۲ ظهر)
یه کار دیگه هم میتونی بکنی خودتو شرطی کن وقتی چشماتو باز میکنی دست به گوشی نزنی و سریع از جات بلند شی
شرطی کن خودتو ک فقط وقتی ک خوابی تو تختت باشی و لاغیر
یواش یواش باید دست خودت بیاد -
M maryam111 این موضوع را از غیر درسی جابهجا کرد