-
نوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر طلوعی
-
سلام
میشه بگیم واسه شروع فیزیک از صفر کدوم استاد خوبن؟؟؟
هرکی میدونه لطفا بگه.علی شری زاده دکتر طلوعی
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . دوستان در فیزیک صفر تا صد دکتر طلوعی چه مباحثی گفته نشده ؟ چه قسمت هایی گفته نشده ؟
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قسمت های ناقص صفر تا صد آقای طلوعی کامل خواهد شد ؟ به غیر از صفر تا صد آقای طلوعی کدام فیلم ها هست که کامل باشه و خوب ؟
-
قسمت های ناقص صفر تا صد آقای طلوعی کامل خواهد شد ؟ به غیر از صفر تا صد آقای طلوعی کدام فیلم ها هست که کامل باشه و خوب ؟
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده178971 جناب آقای کازرانیان و فدایی فرد هر دو عالین...
-
178971 جناب آقای کازرانیان و فدایی فرد هر دو عالین...
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola
فیلم های این اساتید کامل هستند ؟
ممنون -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
178971 بله هر دو کاملن با هر کدوم دوس داری بخون
مثل من وسواس نداشته باش و یکیشو انتخاب کن ایشالا به نتیجه دلخواهت میرسی... -
178971 بله هر دو کاملن با هر کدوم دوس داری بخون
مثل من وسواس نداشته باش و یکیشو انتخاب کن ایشالا به نتیجه دلخواهت میرسی...نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola
ممنونم -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ahmad-mola
سلام . من میخوام کتاب های درسی یکی از دوستان که سال 93 کنکور دادند را ازشون بگیرم ؟ (رشته تجربی )
سئوالم اینه آیا منابع درسی تغییر خاصی کردند ؟
میشه از این کتاب هت برای کنکور 97 استفاده کرد ؟ -
@ahmad-mola
سلام . من میخوام کتاب های درسی یکی از دوستان که سال 93 کنکور دادند را ازشون بگیرم ؟ (رشته تجربی )
میشه از این کتاب هت برای کنکور 97 استفاده کرد ؟نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده178971 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ahmad-mola
میشه از این کتاب هت برای کنکور 97 استفاده کرد ؟سلام - تغیرات داشتن بهتر این کارو نکنی . از کتاب فروشی ها بخری یا کنکوری های 95 که قبول شدن می تونی بگیری و استفاده کنی .
-
178971 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ahmad-mola
میشه از این کتاب هت برای کنکور 97 استفاده کرد ؟سلام - تغیرات داشتن بهتر این کارو نکنی . از کتاب فروشی ها بخری یا کنکوری های 95 که قبول شدن می تونی بگیری و استفاده کنی .
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi ببخشید بحث فشار دکتر طلوعی کامله؟؟؟؟؟؟
-
Drmehdi ببخشید بحث فشار دکتر طلوعی کامله؟؟؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام / بحث فشار کامله ولی گرما کامل نیست روی کانال استاد طلوعی گرما هست گرما رو از روی کانال استاد دانلود کنید
-
@ahmad-mola در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام / بحث فشار کامله ولی گرما کامل نیست روی کانال استاد طلوعی گرما هست گرما رو از روی کانال استاد دانلود کنید
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDrmehdi گرما که تو کانال هست کامله؟
-
Drmehdi گرما که تو کانال هست کامله؟
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Drmehdi گرما که تو کانال هست کامله؟
بله اون گرما مربوط به جمع بندی تخته خاک است .
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخه من اصلا تمام قسمت های گرما وقانون گاز ها رو از کانال پیدا نمیکنم یعنی 5 قسمت نمیشن
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
needdaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه من اصلا تمام قسمت های گرما وقانون گاز ها رو از کانال پیدا نمیکنم یعنی 5 قسمت نمیشن
سلام، برید تو کانالشون سرچ بزنید گرما یا قانون گاز ها یا مثلا قسمت 4 و قسمت 5. حتما پیدا میکنید.
-
سلام، برید تو کانالشون سرچ بزنید گرما یا قانون گاز ها یا مثلا قسمت 4 و قسمت 5. حتما پیدا میکنید.
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده5 قسمت هست یا فقط قسمت 4 و 5 هس
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
5 قسمت هست یا فقط قسمت 4 و 5 هس
کلا دما و گرما و قانون گاز ها رو تو 5 قسمت گفتن شما سرچ کنید میبینید.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مرداد ۱۳۹۶، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط sara.mg انجام شده
دوستان کسی میدونه فصل کار و انرژی با تدریس آقای کارزاییان کامله یانه؟!
ببخشید اینجا میپرسم تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم.
@دانش-آموزان-آلاء
mohammadhassan