Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
ahmad.mola در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Drmehdi ببخشید بحث فشار دکتر طلوعی کامله؟؟؟؟؟؟
سلام / بحث فشار کامله ولی گرما کامل نیست روی کانال استاد طلوعی گرما هست گرما رو از روی کانال استاد دانلود کنید
-
Drmehdi گرما که تو کانال هست کامله؟
بله اون گرما مربوط به جمع بندی تخته خاک است .
-
needdaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه من اصلا تمام قسمت های گرما وقانون گاز ها رو از کانال پیدا نمیکنم یعنی 5 قسمت نمیشن
سلام، برید تو کانالشون سرچ بزنید گرما یا قانون گاز ها یا مثلا قسمت 4 و قسمت 5. حتما پیدا میکنید.
-
5 قسمت هست یا فقط قسمت 4 و 5 هس
-
needdaa در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
5 قسمت هست یا فقط قسمت 4 و 5 هس
کلا دما و گرما و قانون گاز ها رو تو 5 قسمت گفتن شما سرچ کنید میبینید.
-
دوستان کسی میدونه فصل کار و انرژی با تدریس آقای کارزاییان کامله یانه؟!
ببخشید اینجا میپرسم تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم.
@دانش-آموزان-آلاء
mohammadhassan -
sara.mg در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان کسی میدونه فصل کار و انرژی با تدریس آقای کارزاییان کامله یانه؟!
ببخشید اینجا میپرسم تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم.
@دانش-آموزان-آلاء
mohammadhassanمن اطلاعی ندارم.
-
چرا قسمت 2 آینه و عدسی هر سه تا لینک دانلود مربوط به کیفیت عالیه؟
اگه میشه لینک ها رو تصحیح کنین. -
alibaradaran
به این تاپیک برین
http://yon.ir/QJ6FL -
سلام
آقای طلوعی فصل گرما و قانون گاز هارو تدریس نکردن؟؟؟ -
mandi98 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
آقای طلوعی فصل گرما و قانون گاز هارو تدریس نکردن؟؟؟چرا تدریس کردن ولی توی سایت نیست برای همایش جمع بندی تخته خاک بوده ولی ایشون داخل کانالشون رایگان گذاشتن. سرچ کنید داخل کانالشون 5 قسمته دانلود کنید.
-
Dr.Fateme من بنظرم اقای طلوعی خیلی خوب بود ! اگه اون درصدو میخواید باید همراهش تست بیشتر هم بزنید و تمرین کنید !
اقای طلوعی هم جزوه ندارند باید بنویسید ! و جزوات دستنویس سایر دوستان هم هست که خیلی هم عالی نوشته شده بیشتر و تو کانال خودشون جزوات دستنویس بیشتری گذاشتن
اقای کارزینیان رو نتونستم ببینم از دوستانی که دیدن نظراتشونو بپرسید -
Dr.Fateme آقای طلوعی فوق العادس... من تدیس دوتاشون دیدم.. من اول فک کدم استاد طلوعی الکتریسیت جاری کامل نگفتن چون کلا دو جلسه بود رفتم فیلمای اقای کازرانی دیدم.. خداوکیل 8 جلسع 1 ساعته دیدم هیچ نتیجه نگرفتم آخرش برگشتم با همون 2 جلسع اقای طلوعی ازمونو 60 زدم.. اقای طلوعی بهتررررررینه ... البت نظ شخصی منه
-
Mehdi_Zr فصل نور هندسی رو خوب گفته؟
عالی گفتن خیلی عالی
-
Dr.Fateme در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
با فیزیک آقای طلوعی یا آقای کازرانیان میشه به درصد70رسید؟!کدوم تستای بیشتری حل میکنه و کاملتره؟؟من نمیتونم تستای فیزیکو بزنم
ممنوووون
اگه جزوه هاشونو دانلود نکنم میتونم بدون جزوه پیش برم؟؟؟؟تدریسشون خوبه ولی سعی کن با فرمول کتاب سوالارو حل کنی (فرمولای زیاد رو حفظ نکن به هیییچ وجه)
پیشنهاد من اینه که یه درسنامه بخون بعدش تست زیااااد بزن اگه مبحثی رو خوب متوجه نشدی بیا فیلمای آقای طلوعی رو ببین
موفق باشی عزیزم -
Dr.Fateme در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
با فیزیک آقای طلوعی یا آقای کازرانیان میشه به درصد70رسید؟!کدوم تستای بیشتری حل میکنه و کاملتره؟؟من نمیتونم تستای فیزیکو بزنم
ممنوووون
اگه جزوه هاشونو دانلود نکنم میتونم بدون جزوه پیش برم؟؟؟؟سلام، اتفاقا کتاب های کمک درسی اکثرا درسنامه های خوبی دارند برای مباحث فیزیک. واضحه نام نمیبرم میدونید. توصیه من اینه که مباحث راحت تر و کلا اون مباحثی رو که خودتون با خوندن درسنامه میتونید پیش ببرید رو فیلم نبینید. همونطور که Dr.Saraaa هم گفتن فرمول حفظ نکنید مگر اینکه یه مسئله خیلی پرکاربرد باشه و حتما باید فرمول حفظ بشه.