نوشتن یا ننوشتن،مسئله این است..!
-
@Mr-Fantastic
برای زیست خلاصه نویسی هدر دادن تایمه
تو دوران جمع بندی خیلی به خلاصه احتیاج پیدا میکنی
خیلییی زیاد نیازت میشه
برا زیست کتاب موج ازمون هست که نمودار درختی داره برای هر قسمت
از رو اونا میتونی خلاصه درس رو بخونی
اما برای ریاضی و فیزیک
به نظرم/باوجود کتابای لقمه ای/اگه همزمان با اینکه خودت داری فرمولارو میخونی و در کنارش تست میزنی همون موقع فرمولارو روی ی برگه بنویسی و هربار ک تست میزنی بزاری روبروت و از روش تست اموزشی بزنی برای ریاضی و فیزیک محشرععع
برای شیمی هم کلی فایل و کتاب برای خوندنی ها و حفطیات هس
برا استوکیومتری و یا فرمولی چیزی اگ بود باز عین ریاضی و فیزیک
((برای شیمی amirh_hmyf اقای همایونفر ی سری خلاصه ها و جزوه گذاشتن که خیلی کمک کرد به نظرم محشرن)
برا ادبیات من خلاصه نداشتم و به نظرم بدرد هم نمیخوره
برا عربی کتاب جمع بندی استاد ناصح زاده محشره(با داشتن این کتاب من حتی دیگه جزوه هامم نخوندم چون خیلی کامل و جامعه)
اما اگ بخوای میتونی همینجور ک درسارو میخونی ی جمع بندی طور روی ی برگه از قواعد بنویسی که ی جا ببینیشون
مخصوصن قواعدی ک به هم ربط دارن و تو کتاب درسی پراکنده گفته شدن مثل اسم مشتق که مثلا فاعل و مفعول و مباغه اش تو یازدهمه و اسم تفضیل و مکانش تو دوازدهم
برا زبان هم من نداشتم خلاصه ای بجز برای جملات و ساختار شرطی و ی سری چیزای این مدلی ک جمع و جور کنار هم داشته باشیشون بهترع
وگرنه برا گرامر و این چیزا از رو کتاب اناری میخوندم
دینی هم به نظر من حتی جمع بندی آیات هم بدرد نمیخوره چون اگ ایات رو تو متن درس با دیدن صفحه کتاب و مطالبی ک کتاب قبل و بعدش گفته ببینی بیشتر تو ذهنت میمونه
خلاصه های درختی اول هردرس کتاب بهمن ابادی هم میتونه کمکت کنه7600 cafune خیلی ممنون نظر لطف شماست
-
سلام.کنکوری01هستم و راه ابریشمی. چند روزی هست که شروع به مرور پایه کردم(از فردا منظم تر)
بچه های کنکورهای سال قبل چطور جزوه نویسی کردید؟
و یه سوال مهم تر اینکه واقعا اون جزوه هایی که نوشتید دم کنکور به کارتون اومد؟
من تابستون پارسال نشستم و یه دفتر کلاسور لبریز جزوه دهم نوشتم(جزوه زیست دو برابر حجم کتاب زیست:|که میدونم اشتباس)
حالا میبینم فایده نداره و میخوام دوباره بنویسم ولی یکم شک دارم که اصلا جزوه بدردم میخوره یا تایمشو بزارم واسه تست بیشتر
پیشاپیش برای راهنمایی های باارزشتون ممنونم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا@mr-fantastic حالا دوستان کفتن همه چیو
به نظرم زیاد رو جزوه نویسی تمرکز نداشته باش
95 درصد تمرکزت تستا باشه، و نکاتی که از تستا دریافت میکنیو بنویس حتما
به مرور اون نکاتی که اولا مینوشتی(از تستا) برات خیلی روتین میشن و این روتین بودن با زدن تست بیشتر میشه شامل همه نکات بشه
در مورد اشتباهات تو ازمونایی که خواهی زدم همین اصل برقراره
و اینکه اول حرفات گفتی از فردا بهتر میخونم،کسی که 1401ی باشه و از الان حوصله خوندن نداشته باشه به نظرم باید جمع کنه بره
اول مسیر نباید این جمله رو بگی اصلا، یه فکریم به حال انگیزه و هدفت و.... کن
به نظرم جملات اخرم برات اولویت بالا تری داشته باشن -
@mr-fantastic حالا دوستان کفتن همه چیو
به نظرم زیاد رو جزوه نویسی تمرکز نداشته باش
95 درصد تمرکزت تستا باشه، و نکاتی که از تستا دریافت میکنیو بنویس حتما
به مرور اون نکاتی که اولا مینوشتی(از تستا) برات خیلی روتین میشن و این روتین بودن با زدن تست بیشتر میشه شامل همه نکات بشه
در مورد اشتباهات تو ازمونایی که خواهی زدم همین اصل برقراره
و اینکه اول حرفات گفتی از فردا بهتر میخونم،کسی که 1401ی باشه و از الان حوصله خوندن نداشته باشه به نظرم باید جمع کنه بره
اول مسیر نباید این جمله رو بگی اصلا، یه فکریم به حال انگیزه و هدفت و.... کن
به نظرم جملات اخرم برات اولویت بالا تری داشته باشنamirh_hmyf این چن روز درگیر بودم.ممنون
-
amirh_hmyf این چن روز درگیر بودم.ممنون
@mr-fantastic به هر حال هیچ وقت شرایطمون ایده ال نخواهد بود و نباید توجیه کرد.
خواهش میکنم.