Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. اظطراری...
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی

اظطراری...

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
21 دیدگاه‌ها 7 کاربران 252 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • sohil derakhshaniS آفلاین
    sohil derakhshaniS آفلاین
    sohil derakhshani
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان خسته نباشین.
    یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.

من پایه دهم هستم و تو آزمون های تابستون شرکت کردم. من به مدت طولانی از درس دور بودم حالا به دلایلی ولی میخوام دیگه شروع کنم برای کنکورم.

الان هر چی قبلا از دهم یاد گرفته بودم یادم رفته و باید دوباره از صفر صفر بخونم ولی مشکلی هس اینه که من نمیتونم بین درس و تفریح تعادل ایجاد کنم خیلی تلاش کردم ولی نشد. مثلا شب وقتی میخوام بخوابم یه برنامه میریزم ولی وقتی از خواب پا میشم میرم سراغ تفریحم

نمیدونم تفریح بکنم یا نه. میدونم لازمه تفریح یا استراحت ولی آیا با این تفریح بعدا پشیمون نمیشیم و به هدفمون میرسیم؟

اگه یکی باشه بگه چطوری درس خوندنو با این مشکلی که گفتم حل کنم و شروع کنم درس خوندنو؟

لطفا هر وقت دیدین جواب بدین.

دانش-آموزان-آلاء

atena abolhasaniA romisaR Nazanin RahdarN 3 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • sohil derakhshaniS sohil derakhshani

سلام دوستان خسته نباشین.

من پایه دهم هستم و تو آزمون های تابستون شرکت کردم. من به مدت طولانی از درس دور بودم حالا به دلایلی ولی میخوام دیگه شروع کنم برای کنکورم.

الان هر چی قبلا از دهم یاد گرفته بودم یادم رفته و باید دوباره از صفر صفر بخونم ولی مشکلی هس اینه که من نمیتونم بین درس و تفریح تعادل ایجاد کنم خیلی تلاش کردم ولی نشد. مثلا شب وقتی میخوام بخوابم یه برنامه میریزم ولی وقتی از خواب پا میشم میرم سراغ تفریحم

نمیدونم تفریح بکنم یا نه. میدونم لازمه تفریح یا استراحت ولی آیا با این تفریح بعدا پشیمون نمیشیم و به هدفمون میرسیم؟

اگه یکی باشه بگه چطوری درس خوندنو با این مشکلی که گفتم حل کنم و شروع کنم درس خوندنو؟

دانش-آموزان-آلاء

atena abolhasaniA آفلاین
      atena abolhasaniA آفلاین
      atena abolhasani

sohil derakhshani
      maryam111
      romisa

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • MSinaM آفلاین
        MSinaM آفلاین
        MSina
        فارغ التحصیلان آلاء

درود
        به نظر من بهترین و مؤثر ترین و زود بازده و پر بازده ترین راه ، محدودیت و اجبار هست . تفریح ، هرچی که هست باید محدود بشه به ساعت ها یا روزای معین . گوشی و لپ تاپ و تلویزیون و هرچیزی از این قبیل باید از محل مطالعه بره بیرون . جزوه اگه مجازی هست ، اگر مقدوره حتما حتما پرینت بگیرین و با گوشی و کامپیوتر درس نخونین . کلاس های آنلاین رو خب نمیشه کاری کرد ولی به نظرم اگه موقع دیدن کلاس کسی کنارتون باشه ، کمتر وسوسه میشید وسطش به کار های جانبی بپردازید (البته اگه اون شخص موقع کلاس موجب حواس پرتی نشه) ، سریال اصلا و ابدا نبینید حتی یه قسمت ،اگه با دوستان یا هر کسی بیرون میرین به یه نیم روز برسونیدش در هفته . هر روز 5 تا 10 تست آرایه و دستور فارسی بزنین . برای برنامه هم که چیز زیاد خاصی نداره ، هرکسی خودش بهتر از هر کس دیگه ای میدونه که به چی نیاز داره و بهتر میتونه برنامه ریزی کنه . هر چه زودتر به بیداری 6 صبح عادت کنین بهتره . تحلیل آزمون ها انجام بشه حتما . اگه وقتی بود که حس و حال درس نداشتین فقط کافیه که شروع کنین ، بعد چن دقیقه حس و حالش میاد😁 منظور اینکه شروع کنین و بذارین کنار بهتر از اینه که اصلا شروع نکنین . البته اجرای همه این موارد به صورت ناگهانی و برای دهم زوده اما سعی کنین اول مهر دیگه همشو اجرا کنین .
        فعلا که اول کارین ، حجم کار کمه و مطمئنا وقت اضافه میارین ، خب میتونین تو این زمان استراحت کنین و کارای دیگه انجام بدین و یواش یواش تبدیلش کنین به تست بیشتر که از درس زده نشین یا مثلا اگه من باشم یه جور حالت معلم طور به دانش آموزای خیالی درسا رو یاد میدم یا تست حل میکنم .
        هر چی یادم بود نوشتم

البته همه اینا نظر من بود و ممکنه همش غلط باشه
        در هر حال امیدوارم بهره برده باشید .

بماند
        .

sohil derakhshaniS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • MSinaM MSina

درود
          به نظر من بهترین و مؤثر ترین و زود بازده و پر بازده ترین راه ، محدودیت و اجبار هست . تفریح ، هرچی که هست باید محدود بشه به ساعت ها یا روزای معین . گوشی و لپ تاپ و تلویزیون و هرچیزی از این قبیل باید از محل مطالعه بره بیرون . جزوه اگه مجازی هست ، اگر مقدوره حتما حتما پرینت بگیرین و با گوشی و کامپیوتر درس نخونین . کلاس های آنلاین رو خب نمیشه کاری کرد ولی به نظرم اگه موقع دیدن کلاس کسی کنارتون باشه ، کمتر وسوسه میشید وسطش به کار های جانبی بپردازید (البته اگه اون شخص موقع کلاس موجب حواس پرتی نشه) ، سریال اصلا و ابدا نبینید حتی یه قسمت ،اگه با دوستان یا هر کسی بیرون میرین به یه نیم روز برسونیدش در هفته . هر روز 5 تا 10 تست آرایه و دستور فارسی بزنین . برای برنامه هم که چیز زیاد خاصی نداره ، هرکسی خودش بهتر از هر کس دیگه ای میدونه که به چی نیاز داره و بهتر میتونه برنامه ریزی کنه . هر چه زودتر به بیداری 6 صبح عادت کنین بهتره . تحلیل آزمون ها انجام بشه حتما . اگه وقتی بود که حس و حال درس نداشتین فقط کافیه که شروع کنین ، بعد چن دقیقه حس و حالش میاد😁 منظور اینکه شروع کنین و بذارین کنار بهتر از اینه که اصلا شروع نکنین . البته اجرای همه این موارد به صورت ناگهانی و برای دهم زوده اما سعی کنین اول مهر دیگه همشو اجرا کنین .
          فعلا که اول کارین ، حجم کار کمه و مطمئنا وقت اضافه میارین ، خب میتونین تو این زمان استراحت کنین و کارای دیگه انجام بدین و یواش یواش تبدیلش کنین به تست بیشتر که از درس زده نشین یا مثلا اگه من باشم یه جور حالت معلم طور به دانش آموزای خیالی درسا رو یاد میدم یا تست حل میکنم .
          هر چی یادم بود نوشتم

البته همه اینا نظر من بود و ممکنه همش غلط باشه
          در هر حال امیدوارم بهره برده باشید .

sohil derakhshani

@سینا-0 واقعا خیلییی عالی بود.

واقعا باید سریال ندید چون اگه ببینی تا آخرش باید ببینی تا ببینی چی میشه

فقط من که با آلا درس میخونم آخه فرض کن من کامپیوترمو بردم بیرون از اتاق آخه سر و صدا رو چیکار کنم؟ این فکر واقعا فوق العاده اس چون اگه کامپیوتر و اینترنت نباشه کمر شکن میشی و چاره ای جز درس خوندن تو اتاقی که هیچی جز کتاب نیس نداری...! فقط نمیدونم چطوری این کارو انجام بدم.؟

یعنی پی اس 4 هم بازی کنم؟ یا تفریحات دیگه مثل تماشای فوتبال و والیبال؟

خانومِ_دوست_داشتنیخ MSinaM 2 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • maryam111M آفلاین
            maryam111M آفلاین
            maryam111
            فارغ التحصیلان آلاء

سلام
            سخت نگیرید به خودتون
            روزی ۲_۳ ساعت هم بخونید که دهم رو دوره کنید بسه
            خودتونو ملزم کنید دوساعتتون رو که خوندید بعد برید سراغ تفریحتون
            برنامه سنگین برندارید ک خسته بشید از الان روزی یک ساعت هم که بخونید کم کم زیادش میکنید تا آخر تابستون میرسید به ۶ ساعت و اینا
            تفریحم لازمه ما که ربات نیستیم آدمیم
            بعدم هنوز دهمید اگ از الان سخت بگیرید خسته میشید و چون از درس هم دور بودید عادت ندارید به انقدر درس خوندن یکم سخت میشه واستون
            تفریحتون رو داشته باشید در کنارشم درس بخونید و صفر تا صدا رو ببینید

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1 پاسخ آخرین پاسخ
            2

@سینا-0 واقعا خیلییی عالی بود.

واقعا باید سریال ندید چون اگه ببینی تا آخرش باید ببینی تا ببینی چی میشه

فقط من که با آلا درس میخونم آخه فرض کن من کامپیوترمو بردم بیرون از اتاق آخه سر و صدا رو چیکار کنم؟ این فکر واقعا فوق العاده اس چون اگه کامپیوتر و اینترنت نباشه کمر شکن میشی و چاره ای جز درس خوندن تو اتاقی که هیچی جز کتاب نیس نداری...! فقط نمیدونم چطوری این کارو انجام بدم.؟

یعنی پی اس 4 هم بازی کنم؟ یا تفریحات دیگه مثل تماشای فوتبال و والیبال؟

خانومِ_دوست_داشتنیخ آفلاین
              خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani یعنی تو یه کنکوری و هنوز پلی استیشنت دم دسته؟؟
              میدونی من 3 ساله فیفا نزدم و از پی اس دورم://
              اونم فقط بخاطر هدف..!
              اگه راست میگی واقعا برات ارزش داره و میخوایی برسی به اون چیزی که توی ذهنته همه اینها رو بزار کنار
              تنها تفریح من توی این مدت همون فیلم دیدن بود اونم هفته ای یه قسمت از همین سریال خانگی ها ، چون بیرون نمیرفتم و تو جمع ها شرکت نمیکردم(عملا زمانش بیشتر از چیزی میشد ک فکر میکردم)
              ولی انجامشون بده و از همین الان کنارشون بزار (فردا دیره)
              بزار تهش بگی "آخیــــــــش ارزششو داشت..!"
              منم انشاءلله هفته آینده همه این کنسولا رو از باکس در میارم و این مدتی هم که بازی نکردم هیچی ازم کم نشده توام مطمئن باش هیچیت نمیشه
              فقط بهونه الکی نیار و شروع کن تا دیر نشده!

2
              • خانومِ_دوست_داشتنیخ خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani یعنی تو یه کنکوری و هنوز پلی استیشنت دم دسته؟؟
                میدونی من 3 ساله فیفا نزدم و از پی اس دورم://
                اونم فقط بخاطر هدف..!
                اگه راست میگی واقعا برات ارزش داره و میخوایی برسی به اون چیزی که توی ذهنته همه اینها رو بزار کنار
                تنها تفریح من توی این مدت همون فیلم دیدن بود اونم هفته ای یه قسمت از همین سریال خانگی ها ، چون بیرون نمیرفتم و تو جمع ها شرکت نمیکردم(عملا زمانش بیشتر از چیزی میشد ک فکر میکردم)
                ولی انجامشون بده و از همین الان کنارشون بزار (فردا دیره)
                بزار تهش بگی "آخیــــــــش ارزششو داشت..!"
                منم انشاءلله هفته آینده همه این کنسولا رو از باکس در میارم و این مدتی هم که بازی نکردم هیچی ازم کم نشده توام مطمئن باش هیچیت نمیشه
                فقط بهونه الکی نیار و شروع کن تا دیر نشده!

sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی کنکوری نیستم دهمی هستم ولی خوب بله تقریبا کنکوری حساب میشم

خوب به جای این تفریح چی جایگزین کنم که از درس زده و خسته و دلسرد نشم؟

خانومِ_دوست_داشتنیخ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1

خانومِ_دوست_داشتنی کنکوری نیستم دهمی هستم ولی خوب بله تقریبا کنکوری حساب میشم

خوب به جای این تفریح چی جایگزین کنم که از درس زده و خسته و دلسرد نشم؟

خانومِ_دوست_داشتنی
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده

sohil derakhshani میدونم از حرف هاتون متوجه شدم
                  ولی برای داشتن یه رتبه خوب از حالا خودتو کنکوری حساب کن
                  برای تفریحاتم ورزش کن یا کارای که دوست داریو انجام بده تهشم دیدی خیلی از خودت راضی میتونی همون کنسولتو بدی دست مامانی بابایی کسی اخر هفته درصورت داشتن یه روند خوب بعنوان هدیه به خودت (کنترل شده) یه ست بازی کنی نمیگم از حالا کلا آف ،چون واقعا نمیشه و قطعا بیشتر ذهنت درگیر این میشه که ای وای فلان بازی اپدیتش اومده من هنوز امتحانش نکردم یا چمیدونم مایکروسافت ایکس باکس جدید داده بیرون من هنوز نگرفتم و و و...
                  اتفاقا من برعکس مریم جون خیلی موافق این نیستم که از 2 ساعت شروع کنی یا همین روندتو ادامه بدی و از این صحبتا
                  یا میخوایی یا نمیخوایی از این دو حالت که خارج نیست ، پس یا جونتو بزار براش یا دورشو خط بکش
                  تامام🙌🏻

2

sohil derakhshani میدونم از حرف هاتون متوجه شدم
                    ولی برای داشتن یه رتبه خوب از حالا خودتو کنکوری حساب کن
                    برای تفریحاتم ورزش کن یا کارای که دوست داریو انجام بده تهشم دیدی خیلی از خودت راضی میتونی همون کنسولتو بدی دست مامانی بابایی کسی اخر هفته درصورت داشتن یه روند خوب بعنوان هدیه به خودت (کنترل شده) یه ست بازی کنی نمیگم از حالا کلا آف ،چون واقعا نمیشه و قطعا بیشتر ذهنت درگیر این میشه که ای وای فلان بازی اپدیتش اومده من هنوز امتحانش نکردم یا چمیدونم مایکروسافت ایکس باکس جدید داده بیرون من هنوز نگرفتم و و و...
                    اتفاقا من برعکس مریم جون خیلی موافق این نیستم که از 2 ساعت شروع کنی یا همین روندتو ادامه بدی و از این صحبتا
                    یا میخوایی یا نمیخوایی از این دو حالت که خارج نیست ، پس یا جونتو بزار براش یا دورشو خط بکش
                    تامام🙌🏻

sohil derakhshani
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohil derakhshani انجام شده

خانومِ_دوست_داشتنی

خوب این رتبه ی خوب واس دانشگاه شهر خودم باشه یا تهران؟

0

خانومِ_دوست_داشتنی

خوب این رتبه ی خوب واس دانشگاه شهر خودم باشه یا تهران؟

خانومِ_دوست_داشتنی
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده

sohil derakhshani هدف همه که دانشگاه تهران نیست
                      ولی طبق چیزی که میخوایی شرایطتو بسنج و جلو برو
                      الان من اخر اون راهیم که تو تازه شروع کردی و تمام دوازدهمیایی که تو این انجمن هستن
                      میتونی از اونام کمک بگیری و قطعا نود درصدشون میدونن ک کاش یا زودتر شروع میکردن یا از وقتی تصمیمشو گرفتن مصمم تر بودن
                      نزار برا توام روزی برسه که این فکرا بیاد رژه بره تو مخت

2

sohil derakhshani هدف همه که دانشگاه تهران نیست
                        ولی طبق چیزی که میخوایی شرایطتو بسنج و جلو برو
                        الان من اخر اون راهیم که تو تازه شروع کردی و تمام دوازدهمیایی که تو این انجمن هستن
                        میتونی از اونام کمک بگیری و قطعا نود درصدشون میدونن ک کاش یا زودتر شروع میکردن یا از وقتی تصمیمشو گرفتن مصمم تر بودن
                        نزار برا توام روزی برسه که این فکرا بیاد رژه بره تو مخت

sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی

میدونم ولی باید مشخص بشه دیگه واس کدوم دانشگاه تلاش میکنیم شهر ما که تبریز هس و دانشگاهش هم که جزو دانشگاه های برتر کشور هس ولی خوب تهران یسری چیز هایی که داره اینه که مثلا زندگیت خلاصه بشه تو درسو و خوابگاه و این چیزا ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز

خب تو اینش موندم.

0

خانومِ_دوست_داشتنی

میدونم ولی باید مشخص بشه دیگه واس کدوم دانشگاه تلاش میکنیم شهر ما که تبریز هس و دانشگاهش هم که جزو دانشگاه های برتر کشور هس ولی خوب تهران یسری چیز هایی که داره اینه که مثلا زندگیت خلاصه بشه تو درسو و خوابگاه و این چیزا ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز

خب تو اینش موندم.

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani همون تبریزم که میگی رتبه کمی نمیخواداا
                          باید جزو سه رقمیا باشی که بتونی بری ماشاءلله هم که کم درسخون ندارین پس شرایطتم سخته از نظر رقابتی و...
                          من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی
                          و اینم که " تا خودت نخوایی هیچکس نمیتونه برات کاری کنی ، حتی اگه بیس چاری برات همایش انگیزشی بره "
                          این تویی که آیندتو میسازی و حرفهای من و بقیه دوستات فقط راه رو برات مشخص تر میکنه

2

sohil derakhshani همون تبریزم که میگی رتبه کمی نمیخواداا
                            باید جزو سه رقمیا باشی که بتونی بری ماشاءلله هم که کم درسخون ندارین پس شرایطتم سخته از نظر رقابتی و...
                            من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی
                            و اینم که " تا خودت نخوایی هیچکس نمیتونه برات کاری کنی ، حتی اگه بیس چاری برات همایش انگیزشی بره "
                            این تویی که آیندتو میسازی و حرفهای من و بقیه دوستات فقط راه رو برات مشخص تر میکنه

sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی

((من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی))

این حرف بالایی تون برای راه کنکور بود یا بعد کنکور؟

1

خانومِ_دوست_داشتنی

((من نمیدونم چی بگم واقعا ولی امیدوارم از اینکه بازی کردی و درس نخوندی پشیمون نشی))

این حرف بالایی تون برای راه کنکور بود یا بعد کنکور؟

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani تو همین راه کنکور و توی این سه سال
                              بعد کنکور که زندگی بدون گیم عملا غیرممکنه..!

2

sohil derakhshani تو همین راه کنکور و توی این سه سال
                                بعد کنکور که زندگی بدون گیم عملا غیرممکنه..!

sohil derakhshani

خانومِ_دوست_داشتنی خب آقااا منم همینو میگم دیگه راه کنکور که گیم بی گیم

منظورم این بود که حرفایی که در مورد دانشگاه ها زدم چی؟ واس کدومش تلاش کنم با این که فرض کنیم نمره ی تهرانو داشتم بین تبریز و تهران کدومو انتخاب کنم؟ میدونم این انتخاب منه ولی خب یه چیز هایی که هس اینه که تو تهران یا هر شهر دیگه ای زندگیت خلاصه میشه به درس و خوابگاه و کلاس ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز.

0

خانومِ_دوست_داشتنی خب آقااا منم همینو میگم دیگه راه کنکور که گیم بی گیم

منظورم این بود که حرفایی که در مورد دانشگاه ها زدم چی؟ واس کدومش تلاش کنم با این که فرض کنیم نمره ی تهرانو داشتم بین تبریز و تهران کدومو انتخاب کنم؟ میدونم این انتخاب منه ولی خب یه چیز هایی که هس اینه که تو تهران یا هر شهر دیگه ای زندگیت خلاصه میشه به درس و خوابگاه و کلاس ولی تو شهر خودت به همه چیز میرسی همه چیز.

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani اگه من رتبم در این حد بود که تهرانو میوردم بدون شک تهران میزدم
                                  چون علاوه بر اینکه سطح بالایی داره (از دانشجوها گرفته تا اساتید و جو و غیره ) دور بودن از خانواده خودش باعث رشدت میشه هم تو زمینه های شخصی هم اجتماعی
                                  ولی خب تو فعلا خوب بخون بعدا میشه رو این چیزا بحث کرد

2

sohil derakhshani اگه من رتبم در این حد بود که تهرانو میوردم بدون شک تهران میزدم
                                    چون علاوه بر اینکه سطح بالایی داره (از دانشجوها گرفته تا اساتید و جو و غیره ) دور بودن از خانواده خودش باعث رشدت میشه هم تو زمینه های شخصی هم اجتماعی
                                    ولی خب تو فعلا خوب بخون بعدا میشه رو این چیزا بحث کرد

sohil derakhshani
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط sohil derakhshani انجام شده

خانومِ_دوست_داشتنی

خیلی ممنون ازتون

فقط شما راهکاری برای اینکه کامپیوتر و اینترنت رو از اتاق خارج کردن دارین؟ چون من با آلا درس میخونم و به اینترنت و کامپیوتر نیاز دارم. برای این که فقط تو اتاق درس بخونیم؟ فقط مشکلش اینه که سر و صدا میشه.

1

خانومِ_دوست_داشتنی

خیلی ممنون ازتون

فقط شما راهکاری برای اینکه کامپیوتر و اینترنت رو از اتاق خارج کردن دارین؟ چون من با آلا درس میخونم و به اینترنت و کامپیوتر نیاز دارم. برای این که فقط تو اتاق درس بخونیم؟ فقط مشکلش اینه که سر و صدا میشه.

خانومِ_دوست_داشتنی

sohil derakhshani من یه مدت کامپیوترم رو برده بودم تو پذیرایی😐
                                      چون دید به کسی نداشتم هیچکسم رفت شد نداشت
                                      ب نظرم خب جا به جا نکن (چون خودمم بعد دوماه پشیمون شدم و برگشتم تو اتاق خودم)
                                      برای اینکه صدای فیلمات بقیه رو اذیت نکنه اسپیکرتو جدا کن بجاش از هدفون استفاده کن فقط یکمی باید تنظیماتشو تغییر بدی(اگه بلد باشی-کار سختیم نیست همش یه تیکه..!)

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      2

سلام دوستان خسته نباشین.

دانش-آموزان-آلاء

romisaR آفلاین
                                        romisaR آفلاین
                                        romisa

sohil derakhshani
                                        سلام
                                        ببین این مشکلی که گفتی با اولویت بندی و تمرکز حل میشه و واقعا میتونه شخصی باشه
                                        مثلا من میگم اگه امروز ۹ ساعت مطالعه کردم میتونم باقیش رو برم فیلم ببینم و ....و اینطوری تعادل ایجاد می کنم یعنی اولویت اصلیم درسه و وقتی خیالم راحت شد و اون انجام شد میرم سراغ یه چیز دیگه
                                        در کل به نظر من اینا خیلی جدا از هم نیستن و لازمه ی همدیگه هستن و تا یه حد معقولی باید هر دو تو برنامه باشن حالا هر پایه ای میزان و تناسبش فرق می کنه

در هر صورت ذهن برای فرار از چالش و مطالعه میره سمت چیزای دیگه ولی اینکه ما چطوری کنترلش می کنیم مهمه
                                        به قول یکی از بچه ها
                                        "به تعداد کنکوری های روی زمین، راه های موفقیت تو کنکور وجود داره":)🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1

سلام دوستان خسته نباشین.

دانش-آموزان-آلاء

Nazanin RahdarN آفلاین
                                          Nazanin RahdarN آفلاین
                                          Nazanin Rahdar
                                          دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربی

sohil derakhshani
                                          سلام. ببینید منم یه مقدار دارم این مشکلو. سعی میکنم درحد دانش خودم کمکتون کنم. پیشنهاد میکنم اولا خودتونو تو جو بچه های کنکوری قرار بدید که اون حس رقابت واستون به وجود بیاد. وویس ها و کلیپ های انگیزشی میتونه کمک کننده باشه چون درون شما، هدفتون رو مهم تر از تفریح جلوه میده. ممکنه اثر هر کلیپ یا وویس مثلا دو سه روز باشه. خب بعد دو سه روز یکی دیگه ببینید و این جو و فضا رو حفظ کنید.
                                          به نظرم گوشی رو کلا تعطیل نکنید. چون کمک میکنه به همین مواردی که گفتم. اما کنترلش کنید. اگه حس کردید سخته کنترلش، میتونید از اپ های کنترل زمان کار با گوشی کار کنید که مثلا بعد از یه ساعتی دسترسی تونو به برنامه هایی مثل اینستا و تلگرام مسدود کنه. مگر در مواقع اضطراری.
                                          و خب تو پیاما دیدم که به پی اس فور اشاره شده بود. من خودمم به این موضوع فکر میکنم که چه کنم با پی اس فورم😅
                                          خب خیلی اذیت نمیشم اگه بازی نکنم ولی بعضی وقتا واقعا نمیشه... برای همین فکر کردم که حالت جایزه ای برای خودم ایجاد کنن. یعنی مثلا اگر در فلان درس، انقدر درصد پیشرفت کردم، یه دست فیفا بزنم و میشه به اعضای خانواده هم سپرد که نذارن بیشتر بشه.
                                          و اینکه اگر به طور منظم شروع کنید، کم کم عادت میکنید. پیشنهاد میکنم مشاور بگیرین که مجبور به پاسخگویی باشین. اینجوری راحت تر از تفریحاتتون دل میکنید.😅
                                          ببخشید طولانی شد. امیدوارم تونسته باشم کمک کنم بهتون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه