7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
زیست دهم و یازدهم
-
سلام بچها خوبین میگما من میخوام زیست ۱۰،۱۱ رو با صفرتا صد اقای موقاری پیش برم ولی فیلمهایه سال دهم رو که میبینم متنا و عکسا و فصلا جابجا هستن
شمام به این مشکل خوردین ایا؟
چاره چیست؟ -
zahra safaeizade
سلام گروه مربوط تگ کنین تا تاپیکتون دیده بشه
@تجربیا -
zahra safaeizade گفتن امسال از اول ضبط میکنن
-
zahra safaeizade
قرار شد جدید ضبط بشه
آقای ذبحی هم خوبن.در کنارش کارگاه اقای موقاری رو ببین -
@kosar-mottaghi هرچه زوتر بهتر️
-
zahra safaeizade پایه چندمین؟
-
zahra safaeizade دانش آموزان آلاءreplied to Zahra Esmaeili on آخرین ویرایش توسط zahra safaeizade انجام شده
Zahra Esmaeili ورودیه دوازده
-
zahra safaeizade
چاره اینست که کمی مشقت به خودت بدی!
فیلمای دهم و یازدهمش رو، من در سالی که گذشت دیدم.
با کتاب دهم ۹۸ و یازدهم ۹۹.
یازدهمش، کامل و مناسبه. همین فردا میتونی شروع کنی فیلماشو تا آخر ببینی. کتاب یازدهم یه تغییرات ریزی داشته. که واسه یکی از اون تغییرات کلیپ جدید ضبط کرده. بقیه اش هم تغییرات بعضی کلمه ها تو کتابه، که باید هنگام تدریس دقت کنی ... . یه بخشی از فصل هفت یازدهم هم حذف شده، خب اونم نمیبینی ... (البته پیشنهادم اینه که ببینی به فهم مطلب کمک میکنه. ضرر که نمیکنی، سود هم داره!)
دهمش، بخش گیاهی کتاب تقریباً هیچ تغییری نکرده، پس ویدیو ها هم کامل قابل استفاده است.
فقط میمونه ۴ فصل اول دهم که کن فیکون شدن! واسه اونا هم، تغییرات اکثراً در حد حذف مطالب از کتاب بوده. بنابراین میشه با کمی مشقت، اون حذفیات رو دقت کرد و کلیپارو تا آخر دید. نهایتش اینه که کلیپای ۴ فصل اول دهم رو نمیبینی، از مهر که جدید ظبط کرد دنبال میکنی. اما، ویدیو های گیاهی دهم و کل یازدهم تا ۹۷.۷۸ درصد اوکیه و قابل استفاده.
حل شد؟ -
@amin-forouzan بله خیلی ممنون از کمکتون
-
zahra safaeizade البته اینم من بگم که از ۴ فصل ابتدایی دهم ،۹۹ درصد تغییرات حذفی هست که تعدادش تو فصل دو و گفتار ۴ فصل ۴ زیاده که می تونید ببینید که به درکتون کمک کنه.می تونید هم از اون دقیقه هایی که حذفیات رو توضیح می دن بگذرید
موفق باشید -
Ilya Mansouri خیلی ممنون
-
zahra safaeizade اهان اخه من دهمی هسم فک کردم چاپ کتابامون یکیه ولی الان چون کتابای زیستمون یکسان نیست متاسفانه نمیدونم ببخشید
-
Zahra Esmaeili فدا سرت عزیزم