در حال خودکشی
-
Alireza Mousavi
سلام خسته نباشید
به خدا توکل کنید
اگه هم نشد ی سال دیگه بیشتر تلاش میکنی
من خودم کنکوری 99بودم
امسال هم هرچه درتوان داشتم گذاشتم
حتی اگه امسال هم رشته مورد علاقه مو نیاوردم
خانوادم گفتن باید بری دانشگاه
ولی من تصمیم گرفتم دانشجو هم که باشم ولی باز هدفمو کنار نذارماین پست پاک شده! -
نگران نباش هرچی به صلاح مون باشه همون اتفاق برامون میوفته
-
😭😭😭😭دیگه داره اشکم در میاد کنکوریه ۹۹بودم به دلایلی نشد بخونم و فقط حاضری سر جلسل کنکورو زدم تصمیم گرفتم برا ۱۴۰۰قوی بخونم باز هم دو ماه میخوندم یه ماه تعطیلدیگه حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم بنظرتون یعنی میرسه روزی که یه نفس راحت بکشمو بگم اخیش بالاخره کنکورو شکست دادم تجربم بالاس ولی پشتکارم صفر 😔😔😔😔😔🤒🤕خدا خودت یه راهی برام باز کن😭😭😭😭
Alireza Mousavi
تغییر باید از یه جایی شروع بشه:winking_face: :sparkles: :sunflower:
به نظرم همینکه خودمون بالاخره میفهی این راهی که میریم اشتباهه خودش یه فرصت و راهه:):leaf_fluttering_in_wind: -
😭😭😭😭دیگه داره اشکم در میاد کنکوریه ۹۹بودم به دلایلی نشد بخونم و فقط حاضری سر جلسل کنکورو زدم تصمیم گرفتم برا ۱۴۰۰قوی بخونم باز هم دو ماه میخوندم یه ماه تعطیلدیگه حالم از خودم بهم میخوره چیکار کنم بنظرتون یعنی میرسه روزی که یه نفس راحت بکشمو بگم اخیش بالاخره کنکورو شکست دادم تجربم بالاس ولی پشتکارم صفر 😔😔😔😔😔🤒🤕خدا خودت یه راهی برام باز کن😭😭😭😭
Alireza Mousavi در مورد شما بگم من یه فردی رو میشناسم ده سال پیاپی پشت کنکور موند سال اخر پدرش رو نزدیکای کنکورش از دست داد ولی کم نیاورد
خیلی سخته اون همه پشت کنکور بمونی بعد پدرت رو هم از دست بدی اما ناامید نشد و خوند جلوی کنکور ۹۹ هم کم نیاورد و الان داره دندون پزشکی میخونه
ناامید نشو اگه هدف داری -
Alireza Mousavi در مورد شما بگم من یه فردی رو میشناسم ده سال پیاپی پشت کنکور موند سال اخر پدرش رو نزدیکای کنکورش از دست داد ولی کم نیاورد
خیلی سخته اون همه پشت کنکور بمونی بعد پدرت رو هم از دست بدی اما ناامید نشد و خوند جلوی کنکور ۹۹ هم کم نیاورد و الان داره دندون پزشکی میخونه
ناامید نشو اگه هدف داری@mohsen-sari واقعاا ۱۰ سال اخه شغل پدرم مغازه داریه و به ناچار هم منم ۶صب تا ۴مغازم به خاطر همین سخت شده برام
-
Alireza Mousavi اگه منصرف شدی بگو تا نیومدم بکشمت /:
@1381sahar به خاطر کارمه که ۶صب تا ۴ باید تو مغازه باشم
-
Alireza Mousavi
سلام خسته نباشید
به خدا توکل کنید
اگه هم نشد ی سال دیگه بیشتر تلاش میکنی
من خودم کنکوری 99بودم
امسال هم هرچه درتوان داشتم گذاشتم
حتی اگه امسال هم رشته مورد علاقه مو نیاوردم
خانوادم گفتن باید بری دانشگاه
ولی من تصمیم گرفتم دانشجو هم که باشم ولی باز هدفمو کنار نذارمmarziyeh fallah ممنونم ایشالا که به همه اهدافت برسی
-
Alireza Mousavi این چه موضوع تاپیکیه آخه
خودکشی ب خاطر کنکور؟؟مگ کنکور همه چیزه شما بالاخره امسال ی چیزایی خوندید پس پشتتون گرم باشه به همونا ان شالله ک موفق بشید
راستشو بخواید منم امروز حالم خیلی بد بود الکی گریم میگرف یهو سر درس؛ خانم ناظم گفتن قرآن بخون و کلی چیزای دیگ
رفتم قرآن و باز کردم تصادفی ی صفحه رو اوردم سوره یونس بود رسیدم ب آیه ای ک میگف در سختی ها و رنج ها به خدا توکل کنید 🙃 بار ها موقع خستیگام و وقتایی ک حالم بد بود این کارو کردم هربارم این اومد ک ب خدا توکل کنید خیلی اوقات یادمون میره ک خدا همه جوره هوامونو داره اگ در خونشو بزنیم دست خالی بر نمیگردیم شما ام ب خدا توکل کنید اگ مقرر کنه ک شما قبول شین اسمونم ب زمین بیاد این اتفاق میفته اگ ام نشد قطعا حکمتی هس ک فقط خود خدا میدونه شاید چیزای بهتری در انتظارتونه@masoumeh-shokrollahi خیلی ممنونم از شما
-
Alireza Mousavi سلام
از همونایی که خوندین برید با شهامت هرچی بلد بودین جواب بدین
( البته نه اینکه غلط بزنید هر چی بلد بودین جواب بدین)
کنکور هنر که راحت بود کنکور های راحت برای افرادی مثل شما برگ برنده است از دستش ندید
طلوع دقیقا بعد از تاریک ترین لحظه های شبه -
z Gheibi ممنون
Alireza Mousavi ما اینجا بچههایی رو داریم که کار میکنن ، این رو محدودیت نبینید
با قدرت برید سرجلسه انشالله حل میشه -
marziyeh fallah ممنونم ایشالا که به همه اهدافت برسی
Alireza Mousavi
ممنونم -
@masoumeh-shokrollahi خیلی ممنونم از شما
Alireza Mousavi خواهش میکنم ان شالله ک با ی حال خوب از آزمون برگردین
-
@mohsen-sari واقعاا ۱۰ سال اخه شغل پدرم مغازه داریه و به ناچار هم منم ۶صب تا ۴مغازم به خاطر همین سخت شده برام
Alireza Mousavi هرچی سختی برات میاد خدا بیشتر کمکت میکنه
-
Alireza Mousavi هرچی سختی برات میاد خدا بیشتر کمکت میکنه
@mohsen-sari ممنون داداش
-
خداروشکر که آخر زمان شده خدا یا شکرت
مردم دارن به خاطر بی ارزش ترین چیزها خودکشی میکنن و زندگی اصلی که اخرته رو فراموش کردن و حرص دنیا رو میزنن
امام زمان به زودی ظهور میکنه خیلیییییی ظهور نزدیکههههه -
خداروشکر که آخر زمان شده خدا یا شکرت
مردم دارن به خاطر بی ارزش ترین چیزها خودکشی میکنن و زندگی اصلی که اخرته رو فراموش کردن و حرص دنیا رو میزنن
امام زمان به زودی ظهور میکنه خیلیییییی ظهور نزدیکهههههYazdan Gonabadi بعد از ظهور امام زمان آیا باز هم کنکور برگزار میشه؟🙄😂
بنظرم بهتره که برگزار شه ولی در عوض عدالت آموزشی در سرتاسر ایران برقرار شه -
Yazdan Gonabadi بعد از ظهور امام زمان آیا باز هم کنکور برگزار میشه؟🙄😂
بنظرم بهتره که برگزار شه ولی در عوض عدالت آموزشی در سرتاسر ایران برقرار شهreza_12tajrobi نه آقا کنکور چیه
این مسخره بازیا تمومه -
Yazdan Gonabadi بعد از ظهور امام زمان آیا باز هم کنکور برگزار میشه؟🙄😂
بنظرم بهتره که برگزار شه ولی در عوض عدالت آموزشی در سرتاسر ایران برقرار شهreza_12tajrobi عدالت آموزشی در ایران چیه
عدالت در سراسر جهان پر میشه با ظهور او
طبق حدیث اصلاااا گدا پیدا نمیشه صدقه بدی
در این حد عدالت بر قرار میشه
بر شما به فکر آموزشی -
A Alireza Mousavi marked this topic as a regular topic on