سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401
-
سلام دوستان عزیز من امروز چون خونه بستری بودم فرصت شد که قشنگ پیام ها رو دوباره بخونم، چون نقدهایی که همراه پیشنهاد هستند رو بیشتر می پسندم رو تقریبا دوبار خوندم.
نقدها و پیشنهادات رو چک کردم از به یه چیز ایمان قلبی آوردم ما و شما شدیم شبیه کسانی که حسابی عاشق هم شدن و هی داریم به هم گیر میدیم که رشد کنیم و قوی تر از قبل بشیم و از سر خیر خواهی هست.
ما تو ساخت آلایی بهتر از همه این نقدها و پیشنهادات استفاده می کنیمولی من فضای بهتری رو مد نظر دارم، مبنی بر اینکه به جای گیر دادن بهم و انرژی گذاشتن برای کل کل هایی که شاید بخش عمدهای از اون نتیجه ای جز وقت تلف کردن نداشته باشه بیاییم کار دیگری کنیم.
هدف اصلی آلاء خونه این چند تا مورده، در این راستا هر ایده ای دارید بسم الله:
- ساخت بستری برای تیم سازی آلایی ها هست تا در آینده با کمک این تیم ها بتونن استارت آپ های بزرگی راه بندازن که ان شاء الله شاهد یک یا چند یونیکورن در بین آنها باشیم.
- شبیه سازی کارگروهی ها، هم خوانی ها و مشاوره عمومی موجود در مدارس غیرانتفاعی بزرگ پایتخت
- فضای دوستانه و تفریح سالم برای وقت هایی که دلمون می گیره
- فضای هم افزایی و مطالعات عمومی و هم اندیشی
هرکس از این شروع کنه که
- خودش و دوستانش چی کار می تونند بکنند
- چه امکانات نرم افزای در آلاء و آلاخونه ایجاد بشه کمک می کنه
- کدوم یکی از این امکانات نرم افزاری رو می تونیم رو خود شما حساب کنیم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
Dr.Aryan
7600 cafune
81Sobhan
Bio
H_R
دریا دریایی
ابوالفضل ریسی
mahan alizadeh
Infinitie. A -
sohrab برای مورد اول باید بگردید و استعداد ها رو اینجا پیدا کنید! که خب وابسته به رابطه دوستانه بین آلا و دانش آموزاس و بعد فراهم کردن امکانات رشدشون
همخوانی ها هم همین کارایی که تا الان شده واقعا خوب بوده همین گزارش دادن و تحلیل هفتگیش واقعا بنظرم کافیه
اما فضای دوستانه
فضای دوستانه درسایه احساس امنیت و رفاقت و آزادی بیان و برابری به وجود میاد
مثلا اگه قانون منع بحث سیاسی هست برا هیچ کسی آزاد نباشه
مدیر و کادر آلا خودرای و حاکم گونه نباشن
اون کار SSO هم خیلی میتونه کمک کننده باشه
چون واقعا حس اعتماد رو افزایش میده
برای مورد آخرم باید به بحث های علمی اصیل و احترام به عقاید دیگران و تحمل کردنشون باید برجسته بشن
درباره بحثای اصیل علمی تا اونجایی که از دستم بر می اومد تلاشمو کردم و ادامه ش میدم و سعی میکنم فضای علمی خوبی ایجاد کنم
اما خب احترام وابسته به مون فضای دوستانه و دوری از تندرویه که خیلی تو انجمن هست
تندروی و بها دادن بهش تو انجمن باید از بیخ کنده بشه
ممنون -
sohrab
سلام اقا سهراب
دیشب صحبت کردیم اما حالا که یه تاپیک جداگانه زدید فرصت بهتر و بیشتری داریم تا حرفمون رو بزنیم
اولین موردی که میخوام بگم اینه که قطعا مدیر مجموعه بزرگی مثل الا وقت نمیکنه نظرات همه ی الایی هارو بخونه
کسانی هم که هستن که پیامای مارو بخونن در اغلب اوقات جوابی نمیدن(البته منظورم به سوالای غیر تکراری هستش)
برای همین یه پیشنهاد داشتم که شما یک نفر رو فقط بذارین که پیاما و نظرات مارو بخونه و نظر بده و به شما هم منتقل بکنه
دوم اینکه من اومدم دیروز یه تاپیک زدم که اون دسته از دوستانی که علاقه مندن لایو اینستای اقای پویان نظر و طلوعی رو ببینن خبر دار باشن چون بالاخره اساتیدی هستن که بچه ها دوسشون دارن و لایشون قطعا مفید میبود
اما در کمال تعجب تاپیک من توسط خانم مدیر(نمیدونم به چه لفظ دیگه ای اسمشون رو بگم چون من به این نام میشناسمشون ولی شما گفتید لفظ قشنگی نیست) با 4 پیام بسته شد
اساتیدی که مجموعه های بزرگی رو در الا ضبط کردند که نام اشنای ما هستن و تبلیغ نبود که بخواد حذف بشه و تازه توی لایوشون همونجا گفتن ما الان توی مجموعه الاییم و در هر حال ضبط
به هر حال
سوم اینکه واقعا به جواب دادن پشتیبان ها رسیدگی بشه چون جواب هایی که توی اغلب تاپیک ها/تیکت ها داده میشه اصلا مربوط به سوالمون نیست
مثال بگم بهتون من چند روز پیش تیکت زدم که نمونه جزوه های تایتان رو کی بارگذاری میکنین بعد در جواب به من گفتن که تایتان نمونه جزوه نداره
خب اینو که خودمم میدونستم . میخواستم بدونم کلا برنامه نمونه جزوه ها چی به چیه این مورد توی زمانی که درباره ویدیو های که منتشر نشده بیشتر هست
مورد بعدی و اخر اینه که اقا سهراب من امروز رفتم مدرسه برای ثبت نام سال جدید بالاجبار هممون رو قلمچی ثبت نام کردن که شد 2 میلیون
12 میلیون هم شد هزینه ثبت نام تازه با کلی منت که قیمتا این نیست و فلان و بهمان
ما میدونیم که امکاناتی که مدرسه هامون در اختیارمون میذاره در حد هزینه ای که میگیرن نیست و یه جوری بی عدالتیه
کلا یدونه امید داریم همونم آلاست که با افزایش قیمت ها (که ولله از الا ایراد نمیگیریم چون افزایش قیمت ها دست شما نیست که) کمتر میتونیم بیایم سمتش . وقتی به مامانم میگم فلان همایش منو چپ چپ نگاه میکنه همین پک راه ابریشم عمومی رو هم که میخوام بگیرم بخاطر اینه که ازقبلش بهم قول داده بود
میدونم الان میگید کسی که 14 میلیون هزینه مدرسه میده زورش به الا میرسه که میگه هزینه رو کمتر کنید ولی به خدا قسم قیمت ها اصلا کلی سیستم هممون و حتی خود من رو بهم ریخته و فک نمیکنم حتی سال دیگه تفتانی که اقای رضایی بقا با 20 ساعت تدریس 75 هزار تومن هزینه در دسترس الایی ها هست ضبط کرده همین بمونه و دوبل نشه
امیدوارم فکری هم برای مورد اخر بشه
واقعا ممنونم ازتون اقا سهراب عزیز که در همه ی شرایط درکنارمون هستید و واقعا وقت میذارید ما تا همیشه مدیون الا هستیم و برای موفقیتش هر کاری باشه میکنیم فقط امیدوارم این بحث ها مفید واقع بشه و هممون از بودن در کنار هم لذت ببریم و این انتقاد های مارو به هوای بی حرمتی و بی احترامی و کم بینی به فعالیت هاتون نگیرید چون هم ما و هم خودتون و خدامون میدونه که اینجوری نیست ببخشید پیامم طولانی شد
باشد روزی که بتونیم جبران زحماتتون رو به بهترین نحو انجام بدیم که بهترین روشش موفقیت توی کنکوره
و من الله توفیق -
MOHAMMAD80 در انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401 گفته است:
sohrab سلام خدمت اقای ابوذرخانی بزرگوار
خداقوت
بنده دانشجو هستم و بعضی وقتا یه سری به فروم میزنم زمان کنکور جای یه سیستم آزمون گیر رو خالی میدیدم و هنوزم احساسش میکنم کمک نرم افزاری هم باشه در خدمتیمسلام خیلی خوشحال شدم که می بینم هنوز به آلاء سر میزنی، خیلی جاها که داری کمکمون می کنی، دمتم گرم.
سامانه سهآ (آزمون آنلاین آلاء ) راه افتاده برای آزمون، ولی هنوز کامل نیست. تو چت برام رزومه ات رو بفرست لطفا بگم بچه های فنی با شما تماس بگیرن به همراه رزومه -
سلام. وقتتون بخیر
به نظرم اول از یه رابط کاربری ساده تر شروع کنید. کار با انجمن نمیگم خیلی سخته ولی آسون نیست. و این مشکل خیلی از بچه هاست. یه تاپیک بذارید مثل داشبورد جدید راه ابریشم که بچه ها بیان اونجا درباره موارد نرم افزاری و گرافیکی انجمن نظر بدن که کار باهاش آسون تر بشه. اینجوری خیلی از مشکلات هم راحت تر حل میشن:)
و اینکه یه مقدار تو قوانین بازبینی انجام بدین. یه سریاش اگر کمی تغییر کنه بهتره یا شاید خیلی کلیه. باید یه مقدار جزئی تر سرشون بحث بشه.
ممنون برای ایجاد این تاپیک آقای ابوذرخانی فرد:) -
mahan alizadeh در انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401 گفته است:
لایو اینستا
ماهان جان بهت بر نخوره، بله ما حتی برنامه های دبیران چه آلایی و چه غیر آلایی رو تبلیغ نمی کنیم حتی اینکه میگن در آلا هستیم، یه خورده توضیحش سخته یه سری چیزا رو از ما بپذیر و دلیل نخواه، بالاخره اعتماد باید بکنی بهمون دیگه
mahan alizadeh در انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401 گفته است:
برای همین یه پیشنهاد داشتم که شما یک نفر رو فقط بذارین که پیاما و نظرات مارو بخونه و نظر بده و به شما هم منتقل بکنه
چشم از لحاظ مالی قوی تر بشیم حتما این کار رو می کنیم، ببین تو یه سیستمی به بزرگی و وسعت آلاء ما باید crm مرکزی و مدیریت دانش پیاده سازی کنیم که خوشه بندی شده نظرات رو داشته باشیم و بتونیم بررسی کنیم. ولی بیشتر توجه می کنیم حتما. اما باید بپذیرید که نمیشه همه نظرها رو انجام داد یا همه دلایل رو گفت خیلی موقع ها یه دلیل ریزه که به خاطر اینکه نمیشه گفت هزار تا طرح بدون جواب می مونه، ولی حتما طرح ها رو ارائه بدید.
نمونه جزوه های تایتان رو کی بارگذاری میکنین بعد در جواب به من گفتن که تایتان نمونه جزوه نداره
بله با شما موافقم باید اصلاحات اساسی برای سیستم پشتیبانی داشته باشیم و مانیتورینگ دقیق و سیستم ارزشیابی برای پاسخگوهای مختلف تا ببینیم کی تو تیکت بی دقت جواب میده کی واقعا کمک می کنه، ممنون از پیشنهاد سازنده شما.
امیدوارم فکری هم برای مورد اخر بشه
باور کنید حداقل حداقل نگه داشتیم، بیشتر تلاش می کنیم که ساز و کارهایی پیدا کنیم که فشار رو کم کنه، واقعا الان خالی از ایده هست ذهنم، فکر می کنم ولی نمی تونم قول بدم.
با بچه های محصول بیشتر جلسه می ذارم ببینم اونا ایده ای دارن.mahan alizadeh در انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401 گفته است:
این انتقاد های مارو به هوای بی حرمتی و بی احترامی و کم بینی به فعالیت هاتون نگیرید
عزیز جان خیالت راحت، من واقعا ممنون هستم از محبت های بی دریغ شما
Bio در انتقاد و پیشنهاد برای ساخت آلاء و آلاخونه ای قوی تر در سال 1400 - 1401 گفته است:
ممنون
من کل نظرات شما رو خوندم، واقعا از شما ممنون هستم.
-
Nazanin Rahdar ممنون حتما، بعد از یکی کردن اکانت ها با سایت اصلی ( SSO ) یه UI/UX (رابط کاربری و گرافیکی) جدید برای آلاخونه طراحی می کنیم حتما، ممنون.
قوانین رو هم بعدش متناسب با ظاهر و امکانات جدید کامل بررسی می کنیم مجدد، به روی چشم -
sohrab
سلامت و موفق باشین -
sohrab
ما به شما و تیمتون اقا سهراب کاملا اعتماد داریم و اصلا نگران نیستیم
چون همیشه در هر حال تهیه و تدوین مجموعه جدید هستید
فقط توی همین چند روز تعداد زیادی دبیر رو جمع کردید تا تحلیل هارو برای بچه ها انجام بدید و این نشون از زحمات بیش از اندازتون داره
ما اگه ازتون سوالایی میپرسیم دلیلش اینه برا خیلیامون بعضی اطلاع رسانی ها و جواب دادنا سو تفاهم پیش میاد نه اینکه الزاما بخوایم دلیلشو بدونیم
واقعا ازتون ممنونم که وقت میذارید -
سلام آقا سهراب
ببخشید دیر جواب میدم به خاطر کنکور درگیر بودماولین چیز اینه اقا به خواسته های ما لطفا لطفا لطفا بها بدید
- مثلا ما میخوایم امکان ویرایش پست هامون رو داشته باشیم واقعا مگه این موضوع چیه که انقدر مخالفت میکنید باهاش
اکثر پیام رسان ها این قابلیت رو دارن خوب چی میشه ما هم داشته باشیم - یا خواسته ی دوم مون اینه بتونیم پیام هامون رو پاک کنیم
من واقعا دلیل اینو متوجه نمیشم چرا ما حق ادیت وپاک کردن پیام مون اینجا ۳ دقیقه است
دومین چیزی که میخوایم اینه اگه کسی اومد تو انجمن خواست کمک کنه به بچه ها انقدر دلسردش نکنین
انقدر به اسم قوانین انجمن سنگ جلوی پاش نندازید
بله قانون باید باشه ولی قانونی که یکم انعطاف داشته باشه قانونی که هی دست و پای ما رو برای فعالیت تو اینجا و کمک به بچه ها نبنده !خودتون میدونید من تا چند وقت پیش همیار بودم و واقعا از جون و دل مایه میزاشتم شاید چند ماهه اخیر کم کار شده بودم اونم به خاطر کنکور ولی واقعا از هیچ کمکی تو اینجا دریغ نمیکردم
ولی هی بهم گفتن فلان کار رو نکن خلاف قانون
انجمنه یا فلان مطلب رو نذار و ...
که ترجیح دادم انصراف بدمسومین چیز اینه که نیرو های ناظم ،ادمین ،همیار و ... رو زیاد تر کنید
الان تو کل انجمن تنها یه ناظم هست که همیشه حضور داره و به بچه ها کمک میکنه یا فقط یه همیار داریم
من قبلا هم به مدیر گفتم این مورد رو
اقا سهراب اینکه شما نیرو های جدیدی رو بخواید برای بهتر کردن اینجا بیارید هزینه ای برای آلا نداره اگه از خود آلایی ها استفاده کنید
چون همه ی بچه های اینجا به الا خودشون رو مدیون میدونن و حاضرن بیان و برای بهتر کردن خونه شون کمک کنن - مثلا ما میخوایم امکان ویرایش پست هامون رو داشته باشیم واقعا مگه این موضوع چیه که انقدر مخالفت میکنید باهاش
-
دریا دریایی خیلی باهات موافقم غزاله
الان که ماها کنکورمون رو دادیم خیلی میتونیم تو بهبود فضای انجمن کمک کنیم دیگه حجم کارمون خیلی بالا نیست
اگه هرکدوممون تو حوزه ای که علاقه مندیم یه گوشه از کارو بگیریم همه چیز در کوتاه ترین زمان و به بهترین شکل انجام میشه
راستش سخت گیریا واقعا بعضی جاها زیاده
اینکه یه تاپیک رو بعد از بر طرف شدن مشکل نمیتونیم پاک کنیم
اینکه باید تعداد زیادی اعتبار به دست بیاریم تا بتونیم فعالیت کنیم
که خب قبول کنید این مورد کنار خوبیاش بدیای زیادی هم داره مثل اینکه فرد باید کلی تایم تو انجمن بگذرونه و سوال درسی حل کنه و بپرسه و اعتبار درسی بگیره تا بتونه یه ویژگی جدید رو به اکانتش اضافه کنه خب قبول کنید اینکار به جز وقت از بچه های کنکوری چیزی نمیگیره و میدونیم که وقت چقدر مهمه
پیشنهادم اینه که محدودیت هارو کمتر کنید (بچه های تازه واردمون گناه دارن خب)بیشترین چیزی که ممکنه ماها و بچه های جدید رو اذیت کنه اینه که یکم تو حرف زدن احساس ناامنی بکنن
اینکه همش فکر کنن یه نفر داره تک تک پیاماشونو میخونه
یا اینکه مبادا حرفی بزنن که حضورشون تو انجمن رو تهدید کنه
مثلا همین چند روز پیش من بدون هیچ قصد و غرضی یه عکس از اقای (دبیر دینی که داشتن تحلیل دینی ریاضی و هنر رو انجام میدادن) رو گذاشتم تو تاپیک و به بچه ها گفتم که ایشون چقدر به اقای بشیر حسینی شباهت دارن
در کمال ناباوری دیدم پیامم پاک شده ، چرا واقعا ؟؟؟
خب این یه حس دلزدگی ایجاد میکنه برامون
برای من انجمن همیشه مثل حیاط مدرسه بوده
اونجایی که هرکی از هر پایه و رشته ای توشه و داره با بقیه گفتگو و معاشرت میکنه
ما تو حیاط مدرسمون هرکاری دوست داشته باشیم میکنیم
حالا بحث سیاسی باشه ورزشی باشه هنری باشه هرچی ...
و هیچوقت احساس نا امنی نمیکردیماز بچه هایی که امروز و دیروز کنکور دادن یه پرس و جو کنید ببینید هرکدوم دوس دارن تو چه حوزه ای فعالیت کنن و ازشون استفاده کنید هم انجمن بهتر میشه هم کلی تجربه میشه برای ماها
من امروز کنکور دادم و کارم تموم شد
ولی به عنوان یه آلایی قدیمی دوس ندارم انجمن رو ترک کنم بالاخره بعد دو سال یه حس تعلقی به اینجا داریم دیگه
هرچیزیم که میگیم فقط به خاطر علاقمون به آلا و دوستامونهممنونیم از توجهتون
sohrab -
دریا دریایی
مثلا ما میخوایم امکان ویرایش پست هامون رو داشته باشیم واقعا مگه این موضوع چیه که انقدر مخالفت میکنید باهاش
اکثر پیام رسان ها این قابلیت رو دارن خوب چی میشه ما هم داشته باشیم
یا خواسته ی دوم مون اینه بتونیم پیام هامون رو پاک کنیم
من واقعا دلیل اینو متوجه نمیشم چرا ما حق ادیت وپاک کردن پیام مون اینجا ۳ دقیقه استامکان ویرایش پیام یه بار اضافه توی سرور و ترافیک شبکه ایجاد میکنه اگه این امکان برای همیشه باشه سرور باید همیشه یه بخشی از توانش رو برای اون اختصاص بده ولی مثلا تو اینجا سرور فقط 3 دقیقه این امکان را میده و دلیل اینکه ما این حق رو نداریم هزینه های بعضا سرسام اور راه اندازی و نگهداری سرور حالا شاید بگین سه دقیقه خیلی کمه ولی شما حجم پیام هایی که هر روز تو فروم الا رد و بدل میشه رو نگاه کنی میبینی که همین یه کار ساده کلی از توان سرور را مشغول میکنه!!
-
sohrab سلام آقا سهراب شبتون بخیر
امیدوارم حالتون خوب شده باشه
خب از آلاخونه بگم
به وفور پیدا میشن بچه هایی که منتظر بودن کنکور تموم بشه و بیان کمک آلا
تا این بچه ها هستن که اکثرا قوی هم هستن چندتا همیار اضافه بشه خیلی خوبه چون الان فقط یه همیار فعال داریم
مورد بعد اینه که یه فضایی باشه حرفهامون رو به خودتون بگیم درسته مسئولین عزیز میرسونن بهتون ولی یکم طول میکشه
حداقل اگر جواب هم نمیدید ببینید حرفهامون رو
این بحث ویرایش و حذف پیامها خیلی جنجالی شده و میدونم سوء استفاده کننده همیشه هست
یه قابلیت ایجاد بشه که اگر پستی حذف یا ویرایش شد خودتون ببینید تا از سوء استفاده جلوگیری بشه ولی امکان ویرایش باشه چون گاهاً نیازه بخصوص در تایپکهایی که مطلب درسی گذاشته میشه
مورد بعد اینکه واسه هر موضوع یه تایپک زده میشه و جالب نیست
مثلا تو عید مطالب درسی زیادی اومد تو انجمن
خود من چندتا تایپک داشتم و به علت کنکور نشد ادامه بدم الان خودم رو جای یه نفر دیگه بذارم عملا این تایپک با این همه زحمت بلا استفاده شده
مثلا تو بخش زیست ۲۴۰ صفحه تایپک هست که جستجو رو بسیار مشکل میکنه و اصلا جستجو فایده ای هم نداره
یه تدبیری واسه این موضوع بیندیشید
همخوانی ها واقعا عالی هستن و ادامه پیدا کردنش قطعا به پیشرفت خواهد انجامید
حداقل به خود من خیلی کمک کرد و جا داره از ادمین عزیز خانم romisa هم بابت تحلیل و روحیه دادنشون تشکر کنم
محدود کردن چت و اعتبار درسی هم از نظر من ایده خوبیه و ادامه پیدا کردنش به صلاح همه هست
ولی چت با ادمین و مدیر و ناظم نباید محدود باشه
واسه بخش فونت رنگی هم یه حرکتی بزنید و کار با گوشی راحت تر بشه متنهای رنگی و جذاب بیشتر میشن
یه برخورد در خور هم با کسانی که وقت و بی وقت تبلیغ موسسات دیگه رو میکنن و نظم رو به هم میزنن و با بچه ها درگیر میشن انجام بشه تا همه بدونن اینجا محل تجمع آلایی هاست و قانون داره!
و مورد بعد اینکه هرکس به هر دلیلی اخراج شد تو تایپکاخراج کاربران به علت نقض قوانین
اعلام کنید تا حداقل خود طرف بفهمه چرا اخراجه
مثلا خود من ۲۵ روز اخراج بودم بدون اینکه دلیل رو بدونم که حالا به خیر گذشت و واردش نشم بهتره
هر کاربر جدید رو همون اول باهاش اتمام حجت کنید و قوانین رو بهش بگید
کاربر جدید فقط بخشی از قوانین رو میدونه
مثلا کسی از اول نمیدونه آیدی غیر مجازه
بنظرم تو یه تایپک تمام قوانین رو یکجا بنویسید و تو انجمن در معرض دید بزارید و همون اول واسه کاربر جدید نوتیف از اون تایپک بفرستید
این تقریبا تمام خواسته های من از آلاخونه هست
اما من چیکار میتونم کنم
تا حد امکان(تا جایی که بدونم) به هرکسی که سوال میپرسه جواب میدم
به اونایی که قوانین رو نقض میکنن قوانین رو یادآوری میکنم
با اونایی که قصد تخریب دارن شده تا دوسه ساعت بحث کنم دوباره هم تکرار بشه همینکار رو میکنم
مطالب درسی رو در حد توانم میزارم بچه ها استفاده کنن ولی به علت پراکندگی زیاد الحق استفاده واسه خودمم سخته
فکر نکنم کار دیگه ای از دست من بر بیاد(چون خودمم نمیدونم چه کار دیگه ای میتونم کنم)ولی هر خواسته ای از من نوعی داشته باشید روی چشم میزارم و در خدمتم
پیشرفت آلا و آلایی ها آرزوی قلبی من بوده و هست و خواهد بود و هرکاری لازم باشه انجام میدم
یا علی -
.
-
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم آقای ابوذرخانی فرد
عذرمیخوام من دیروز درگیر کنکور بودم و نتونستم به پیامتون جواب بدم
در مورد نکاتی که فرمودید، درباره موضوع سوم شما چند تا نکته و پیشنهاد داشتم
برای تشکیلِ یک فضای دوستانه و تفریحی، شما باید بیای موانعی که از تشکیل این فضا، جلوگیری میکنن رو بردارید!
ببینید، من میدونم گاها ما دانش آموزا درخواست های اشتباه و غیرقابل انجامی راجع به بعضی قوانین انجمن و حتی خوده انجمن، داریم
ولی شما میتونید این رو خیلی راحت کنترل کنید!
واقعا ماها هم خوشمون نمیاد هردفعه اعصاب خودمونو به خاطر قوانین خورد کنیم یا اعصاب مدیر و ادمین هارو!
آقا یه حدیثی هست که میگه : «الْانْسانُ حَریصٌ عَلی ما مُنعَ مِنْهُ»
منظور این حدیث واضحه فکر کنم، به این معناست که آدمیزاد به چیزی که برش منع بشه و جلوی چشمش باشه، حرص و طمع میورزه!
یه چیزی مثل بعضی قوانین اینجا! مغز انسان رو اگه بهش بگید ۱۰۰ درصد حق انجام همچین کاری رو نداری، حرصش میگیره که انجام بده! ولی وقتی بگی ۹۰ حق انجام اینکارو نداری، راحت تر میپذیره و انجام نمیده!
خب شما اگه دنبال اینی که من بیام قوانین تو بپذیرم، بیا این اصل روانشناسی رو، روش پیاده کن!
بعضی از قوانین هم از نظر بنده، یه ذره مشکل دارن و جای بررسی دارن!
منظورم از این حرف اینه که شما قوانینی که تنظیم کردید، یه سری جاها، مصلحت رو در نظر در نگرفتید!
توی هرکشوری مِن جمله کشور خودمون، بعضی قوانین بر اساس مصلحت جمعی و بخاطر کشورن! حتی ممکنه برخلاف آموزه های دینی ما باشن ولی چون عقل سلیم میگه:(بهتره واسهی اینکه فلان اتفاق بدتر توی کشور رخ نده، این قانون باید تصویب بشه و یا نشه!)، پس اینکار انجام میشه! تنها دلیلش هم بخاطر اینه که از یه اتفاق بدتر جلوگیری بشه! مصلحته دیگه! صلاح جامعه رو میخواد!
اقا حالا من میگم شما این مصلحت رو توی انجمن پیاده کن!
یه قشر زیادی از انجمن رو ۱۷ ۱۸ ساله ها تشکیل دادن! یعنی ماها نوجوونیم، خامیم! ماها هم فکر میکنیم خیلی حالیمونه، و روی حرفای خودمون لجبازیم گاها! حالا شما باید بیای این خصوصیات مارو در نظر بگیری و با آگاهی بر اینکه فلان حرف یا فلان قانون قراره چه تاثیری روی ما بزاره، قوانینتو تصویب کنی!
آقا سهراب! موسسه شما الان دیگه حق اشتباه کردن نداره آقا! خیلی حرفه کسی بخواد با شعار عدالت آموزشی جلو بیاد! دمتون گرم که تا الان اینقدر خوب جلو اومدید، ولی باید راه بهانه گیری رو ببندید اقا! واقعا یه سری چیزارو میشه با یکم دوراندیشی و تعقل از بین برد!
شما امکانی روی سایت آلا گذاشتید موسوم به faq یا همون سوالاتی که بیشتر از همه پرسیده میشن
خب در مورد قوانین چالشی و پرتکرار انجمن هم اینکارو انجام بده! یکی از ادمین ها یا اصلا خودتون هم باشید که چه بهتر(چون تاثیر داره)، بیاید یه تاپیک در این موضوع بزنید!
بیا بگو آقا بالفرض، چرا اینجا برای استفاده از چت باکس محدودیت اعتبار داریم!؟
خب من الان بیش از یکساله تو انجمن هستم، برای من این موضوع تموم شده اس، میدونستم چه مزاحمت هایی برای افراد و مخصوصا خانما، میتونست همین چت باکس ایجاد میکنه، خب برای من قانع کننده بود! که در دسترس همه نباشه!
ولی شما بیا با بیان قانع کننده و منطقی! توضیح بده این مسائلو! که هرروز شاهد بحث بین ناظم و دانش آموز نباشیم که چرا فلان قانون اینطوره و فلانو بهمان!هر دفعه یه کاربر جدیدی وارد میشه، این سوال جزو سوالاشه!
ولی دیگه باید منطقی باشه هااا! اگه شما منطق رو اونجا سرلوحه نذارید، نمیتونید راه بهونه گیری رو ببندید!
یه نکته دیگه هم عرض کنم خدمتتون در مورد، ناظم ها و ادمین های محترم انجمن!
با کمال احترام نسبت به این عزیزان، اگر ممکنه هنگام به کارگیری این عزیزان، یکم بیشتر روی میزان حساسیت عملکردشون، توجیه شون کنید! نمیگم اینکار انجام نمیشه ها! قطعا شما حواستون بوده، ولی خب گاها مواردی رخ داده به اشتباه! که اگر رخ نمیداد بهتر میبود، ما متوجه هستیم که ادمین و ناظم با ما پدرکشتگی ندارن و ممکنه اشتباه کنن، بالاخره آدم ممکن الخطاست، ولی خب هرچی این خطا کمتر، زندگی بهتر و انجمن بهتری هم شاهد خواهیم بود! با کمال احترام نسبت به ادمین ها و ناظم های انجمن
یه نکته هم بگم، شاید جاش اینجا نباشه ولی خب دیدم بحث داغه گفتم بگم
در مورد پشتیبانی تیکت ها، خواستم بگم بعضا دیده شده که عزیزانِ پشتیبان، پیچوندن که اصطلاح مناسبی نیست ولی خب جواب درستی به ما نمیدن!
بالفرض من یه بار سوالم، این بود که چرا فلان محصول فعال نشده، بعد جواب داده شد که برای همه فعال شده، که خب الان اینجا من باز بلاتکلیف موندم، که بعد دوباره ریپلای زدم و یه پشتیبان دیگه ایی دلیلشو بهم گفت!
در آخرم اینکه، خواستم بگم #ثابتی_مچکریم
میدونم خیلی ربط نداشت ولی خب آقای ثابتی است دیگر
با تشکر از شما -
سلام
ببخشید یکم دیر اومدم دیروز درگیر کنکور بودم
ظاهرا ی بخش زیادی از مطالب رو بچه ها گفتن منم ی چند موردی میگم تا جایی که خوندم سعی میکنم مطالبی رو که بچه ها تذکر دادن رو نگم
مورد اول میخواستم راجب خود ساختار فروم بگم
زمانی که با اپ وارد آلاخونه میشی وقتی میخوای کامنت بزاری از ی مقداری که متن پیام بیشتر میشه دیگه تو عملا نمیتونی از اون بیشتر پیام رو بخونی وقتی کیبورد گوشی فعال هست باید کیبورد رو ببندی و نگاه متن کنی بعد دوباره اگه اشکالی بود یا خواستی اضافه کنی کارت رو انجام بدی
اگه بشه مثل تلگرام اون نوار تایپ بیاد بالا که بتونی متن پیام رو ببینی خوب میشه
این مشکل واس چت باکس هم بطور گسترده تری هست کلا تو چت باکس وقتی کیبورد فعال میشه اصلا متن رو دیگه نمیبینی
من ی مورد دیگه خیلی ذهنم رو درگیر کرده و واقعا دلیلی نتونستم واسش پیدا کنم چرا آلاخونه با تاپیک جامع مشکل داره و اجازه نمیدید ی تاپیک جامع برای مطالب یک درس باشه
نمونه اش تاپیک زیست سرا بود که دیگه اجازه فعالیت بهش ندادن یا من خودم قصد داشتم مطالب شیمی رو تو ی تاپیک جامع بارگذاری کنم که ادمین ها بهم اخطار دادن تاپیک جامع نباید باشه و منم دیگه اون تاپیک رو ادامه ندادم
بخش انتقادات دیگه رو تقریبا بچه ها کامل گفتن
که شامل تیکت پشتیبانی و تایم ادیت پیام یا حذف اون و چیزایی که گفته شد دیگه من ورود نمیکنم
بخش اینکه ما چه کمکی میتونیم بکنیم تو بخش همیار قطعا میتونیم کمک زیادی به فروم بکنیم و اکثرا هم مایل به انجام هستیم
من ی مدت جز همیار ها هم بودم ولی بخاطر اینکه پارسال از نتیجه کنکور راضی نبودم نتونستم زیاد بیام انجمن کناره گیری کردم
امسال بعد از اعلام نتایج نهایی ان شاالله میام اعلام آمادگی میکنم بر اساس رشته و شهری که قبول بشم
حتما تا جایی که بتونم کمک میکنم
حالا انتقاد میکنم ی نقطه مثبت هم از آلاخونه بگم واقعا بنظر من یکی از جذاب ترین و بهترین بخش های انجمن بخش همخوانی انجمن هست که romisa خانم زحمتش رو میکشن
sohrab -
sohrab سلام
- آقای موقاری اشاره کرده بودن که قراره دپارتمان باشه برای هر درس. که عالیه حالا چطور میشه انجامش داد؟؟
بنده نظرم این هست که قالب سایت به شکل یک مدرسه باشه.
حالا منظورم چی هست؟؟
ایحا بیشتر به طراحی سایت مربوطه ولی من ایده ی کلی خودم رو میگم
طراحی کلی سایت شکل یه مدرسه میشه که
حیاط داره
سالن داره
دفتر مدیریت داره
کلاس های درسی داره پایه به پایه
هر درس زنگ خودش رو داره
کلاس مشاوره داره
زنگ تفریح داره
و بغل دست مدرسه، یه کافی شاپه که بحث های غیر درسی کلا اونجاعه و وارد فضای مدرسه نمیشه.
حالا کلاس ها میتونن زمان بندی خودشونو داسته باشن و...
پایه به پایه و درس به درس هم تفکیک شن - آقای موقاری اشاره کرده بودن که قراره دپارتمان باشه برای هر درس. که عالیه حالا چطور میشه انجامش داد؟؟
-
لاله وطنی این رو خیلی وقت پیش میخواستم با اون اکانتم بگم ولی واقعا انرژیشو نداستم خیلی نفصل بود الانم خیلی خلاصه گفتم، در کل آلا پتانسیل زیادی برای رشد کردن و رشد دادن داره
قطعا میتونه به یه سایت بین المللی معروف و... تبدیل بشه. فقط باید از کل پتانسیل افراد حاضر استفاده کرد.خودم چند وقت پیش یه تاپیک زدم تا بتونم به کسایی که استعداد نویسندگی دارن همه با هم کمک کنیم و بتونیم استعدادسون رو به سمت چاپ و تولید محتوا و درواقع کسب درآمد هدایت کنیم. ولی چندان مورد استقبال قرار نگرفت و من هم کلا بیخیال شدم.
خودم احساس میکنم که مجموعه داره تلاش میکنه پرورش استعداد رو جزو اهداف اصلیش قرار بده که خیلی مقدسه. به یاری خدا این هدف قطعا نتیجه بخشه.
شدیدا تقاضا دارم یه تاپیک توسط بزرگای انجمن تشکیل بشه که فقط درمورد شکست هامون توش بحث بشه و تجربه ای که ازش کسب کردیم. اینکه بپذیریم شکست خوردن برای همه پیش میاد و باید بزرگ بشیم خیلی مفیده.
و خواسته ی دیگم هم اینه که کارگاه های پرورش خلاقیت رو داشته باشیم. این موضوع در قرن حاضر به همراه تمرچز، کلید اصلی پیشروی تو همه ی ابعاد زندگیه. ممنون از شما