پرینت جزوه راه ابریشم
-
sarnisa6
سلام من از مکس کپی سفارش دادم....
کیفیت عالی
قیمت عالی
و همونجور دسته بندی شده ک گفته بودم بهم تحویل دادن((:
خب این از کیفیت و قیمت...
از لحاظ اینکه چقد طول کشید... دقیق نمیدونم...ولی حدود ی هفته اینا طول کشید(شاید ی کم بیشتر)
اینم بگم ک طبق گفته خودشون یکروزه چاپ و تحویل به پست میشه...
حالا دیگه پست چندروزه تحویل مقصد بده دقیق نمیدونم....همون طور ک گفتم برا خودم حدود ی هفته
اینا طول کشید.. -
sarnisa6
خواهش گلم️
انشالله ک سریع بدستت میرسه...:)) -
سارا M 0 سلام ببخشید از واتساپ سفارش دادید یا توی سایت؟
-
سارا M 0 خیرین کوچک دریا دلreplied to ANA Kamali on ۲۱ خرداد ۱۴۰۰، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ANA Kamali
نه از واتساپ سفارش دادم.
شمارشون توی سایت بود که از طریق اون وات پیام دادم. -
سارا M 0 در تجربه پرینت جزوه از مکس کپی لطفااا گفته است:
sarnisa6
خواهش گلم️
انشالله ک سریع بدستت میرسه...:))ایشالا مرسی فدات
-
sarnisa6 خودش سریع کارو انجام میده. تاٌخیر از پسته
-
amirmahdi hesami در تجربه پرینت جزوه از مکس کپی لطفااا گفته است:
sarnisa6 خودش سریع کارو انجام میده. تاٌخیر از پسته
اوهوم اره
مرسی -
سلااامم
بچه ها یه سوالی داشتم..شما جزوات و درسنامه ها رو پرینت گرفتید؟
منظورم اینه ک الان بریم پرینت بگیریم ک تا25ام ک برنامه رو میدن دستمون باشه دیگه نه؟
آپدیت نمیشن دیگه؟..و اینکه جزواتش هر مبحثی جداجداست..باید همونطوری جدا دانلود کنیم..جایی کاملشو نمیزارن؟..میترسم یسریارو جا بزارمممنون میشم جواب بدین
-
سلام
بیشتر بچه ها از جزوه های درسنامه و تست یکیش و پرینت گرفتن... که هزینه ها هم کمتر بشه
اگر رشته تجربی هستید فکر کنم اعلام کردن که زیست و ریاضی تغییراتی داشته...البته فکر کنم..من اطلاعی ندارم
بله ...باید جدا جدا و مبحث مبحث دانلود کنید...نه جا نمیمونه...خیالتون راحت
موفق باشید -
نسیم بابایی گفتن الان پرینت نگیرید هروقت آپدیت شد اطلاع میدن اونوقت پرینت بگیرید
-
Amirmohammad Hasanzadeh دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میخواستم بدونم جزوه کنکور401با400خیلی فرق خواهد داشت؟چون من میخوام یک جا برینت بگیرم باید وایسم ابدیت شه؟
-
وایسا آپدیت بشه
-
Amirmohammad Hasanzadeh بچه ها چطوری پست بزارم
-
سلام به همگی
یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنین
الان که ما با برنامه تابستان داریم جلو میریم و فایل جزوه ها در اختیارمون قرار میگیرهبنظر شما جزوه هارو ببرم پرینت بگیرم؟؟ یا نگه دارم مهر ماه از خود آلا تهیه کنم؟؟
چون خودتون میدونید دیگه بالاخره اینکه جزوه کنار دستمون باشه و نکات و اینطور چیزارو روش بنویسیم بهتر از اینه که هیچی دم دستمون نباشه و فقط فیلمارو ببینیم
ممنون میشم راهنماییم کنین که چه تصمیمی بگیرم
-
حسین شاکری دانش آموزان آلاءreplied to امیر تشنه دل on ۳۰ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط حسین شاکری انجام شده
امیر تشنه دل سلام ، واقعا منم همین مشکل دارم ،ای کاش زودتر چاپ میکردن میفرستادن
️
-
کسی نظری نداره؟؟
-
Par isa دانش آموزان آلاءreplied to امیر تشنه دل on ۳۱ تیر ۱۴۰۰، ۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط Par isa انجام شده
امیر تشنه دل من خودم از پارسال یکم جزوه داشتم. الان فعلا دارم با اونا کار میکنم. نظر من اینه که داشتن جزوه ی موقتی بهتره. اگه خواستی جزوه تهیه کنی اگه تونستی هر برگ فقط یه صفحه چاپ کن چون جای کافی ندارن برا نوشتن. جزوه ی پارسال منم اینجوریه.
-
-
البته توی سوالات متداول راه ابریشم فکر میکنم اینها هم پاسخ داده شده باشه..میخوای اونارو هم بخون