با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
تو چقد بیکاری جدا ...
بابا برو سراغ درست سال بعد کنکور داریم
چرا اینقدر اصرار داری بقیه رو منصرف کنی از آلا؟ تو راه خودتو برو بقیه هم راه خودشونو
amirmohammad shakeri
همينو بگو والا :| -
Amin Hosseinzadeh
بله نظر شما هم محترمه
ولی خود آلاء چندین بار اخطار داده که همه فیلما رو نباید دید...
تست ها رو خودمون میزنیم و با کلیدش چک میکنیم
هرکدوم لازم بود میبینیم حل استاد رو
در رابطه با ریاضیات ریاضی هم باهاتون کمی مخالفم
چون کنکور امسال به هیچ عنوان استاندارد نبود و فاجعه ای بیش، نبود@hamed-shakouri از کجا معلوم سال دیگه فاجعه نباشه؟ ینی تو مطمئنی که سال دیگه اینطوری نیست؟ از نطر من سال کنکور سال ریسک کردن نیست... بنطر من واسه ریاضیات پکیجی بگیرین که مطابق کنکور 1400 باشه
-
Amin Hosseinzadeh
الان شما با ریاضیش مخالفی یا با کل پکیج؟؟؟ -
Amin Hosseinzadeh
الان شما با ریاضیش مخالفی یا با کل پکیج؟؟؟ -
amir azar کلا من راضی نبودم از پکیج
Amin Hosseinzadeh مگه تو نکته برداری جزوه نیست؟! خوب وقتی جزوه هس چرا باید نکته برداری کنیم؟ کلا میگم ها منظورم فقط آلا نیست هر فیلم آموزشی
-
amir azar تنها ریاضیش خوب نبود... ولی شیمی و فیزیک خیلی خوب بود..
Amin Hosseinzadeh
خب داداش ریاضیش سخت بوده دیگه ولی باید فیلم های جدید ریکورد شه -
Amin Hosseinzadeh
خب داداش ریاضیش سخت بوده دیگه ولی باید فیلم های جدید ریکورد شه -
Amin Hosseinzadeh مگه تو نکته برداری جزوه نیست؟! خوب وقتی جزوه هس چرا باید نکته برداری کنیم؟ کلا میگم ها منظورم فقط آلا نیست هر فیلم آموزشی
sohil derakhshani منظورم حل تست هاست
-
یعنی امسال هم می خوان با فیلم های سال قبل برن جلو برای ریاضی اقای ثابتی
-
amir azar درسنامه جدید ضبط میکنن با تست اموزشی
Mohammad Lotfi 0
شما مطمئنی؟؟؟؟؟
ازکجا شنیدی؟ -
Soheil Moradyan 1 تو این یک و نیم سال کرونا نه من بلکه بیشتر دانش اموزان از فیلم های صفر تا صد الا استفاده کردن و دیدن که چقدر این فیلم ها تو امتحاناشون کمک کرده من خودمو میگم اگر الا نبود واقعا یازدهم رو نمیتونستم بخونم چون نه تدریس های تلویزیون کیفیتش خوب بود و نه سامانه هایی مثل شاد بعد بخواین بگین این فیلم ها برای تبلیغ هم بوده به نظرم اجهاف در حقشونه
-
sohil derakhshani منظورم حل تست هاست
Amin Hosseinzadeh یعنی تو درسنامه که استاد میگه نکته نویسی نمیکنیم دیگه درسته؟ فقط تو تستا؟
-
امسال برای درس ریاضی قرار هسش فیلم های جدید ضبط شه؟؟؟/؟؟؟
-
Amin Hosseinzadeh یعنی تو درسنامه که استاد میگه نکته نویسی نمیکنیم دیگه درسته؟ فقط تو تستا؟
sohil derakhshani آره نکات رو میگن توی درسنامه... توی تستا منظورمه... اگر بخوای تست حل کنی بعد از روی فیلم نگاه کنی خیلی تایم میگره ازت
-
Mohammad Lotfi 0
شما مطمئنی؟؟؟؟؟
ازکجا شنیدی؟ -
@hamed-shakouri از کجا معلوم سال دیگه فاجعه نباشه؟ ینی تو مطمئنی که سال دیگه اینطوری نیست؟ از نطر من سال کنکور سال ریسک کردن نیست... بنطر من واسه ریاضیات پکیجی بگیرین که مطابق کنکور 1400 باشه
Amin Hosseinzadeh
استاد ثابتی گفتن هم درسنامه و هم تست جدید اضافه میشه -
تا اینجا چیزی که فهمیدم اینه که راه ابریشم خیلی خوبه
ولی اعتراض بیشتر رو درس ریاضی هسش .
چون من دیدم تو نمونه تدریس ها آقای ثابتی یک تست رو حل میکنن ایده میدن
ولی خود آلا میگه تست ها رو حل کنید اگر بلد نبودید فیلم ببینید
حالا نفهمیدم اون تست ها و ایده های تستی مربوط به تست آموزشی هسش که باید کامل نگاه کرد یا برای تست های تسلط که خودمون باید حل کنیم
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام راه ابریشمی ها و کنکوری هایی که امروز و دیروز کنکور دادین همتون خسته نباشین و ان شاء الله هر چی هدفتون بوده باشه بهش برسین یه سوال که الان ذهن ما کنکوریای سال بعد رو درگیر کرده میتونه این باشه که با راه ابریشم دروس اختصاصی کنکور امسال چطور بود چقدر کمک کرد توی پاسخ گویی شما به سوالات؟ آیا همه سوالات رو کار کرده بودین توی فرسنگ ها؟ یا بخش زیادی از سوالات رو دیده بودین ؟ از تجربه تون ما رو بی نصیب نکنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسالار باقری من زیست رو داشتم
بی اغراق بینظیر بود و من اکثر اوقات زیستو بالا میزدم
برای ریاضی هم من از همایش آرش استفاده کردم فوق العاده بود
با تدریس ایشون کیف میکنید
برای ادبیات من تفتان استاد حسین خانی رو تجربه کردم
ولذت ادبیات رو چشیدم درصدمم خیلی بالا رفت -
سالار باقری من زیست رو داشتم
بی اغراق بینظیر بود و من اکثر اوقات زیستو بالا میزدم
برای ریاضی هم من از همایش آرش استفاده کردم فوق العاده بود
با تدریس ایشون کیف میکنید
برای ادبیات من تفتان استاد حسین خانی رو تجربه کردم
ولذت ادبیات رو چشیدم درصدمم خیلی بالا رفت@reyhane-kariنظرت در کل درباره راه ابریشم تجربی چیه؟؟؟