امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
امسال برای درس ریاضی قرار هسش فیلم های جدید ضبط شه؟؟؟/؟؟؟
-
sohil derakhshani آره نکات رو میگن توی درسنامه... توی تستا منظورمه... اگر بخوای تست حل کنی بعد از روی فیلم نگاه کنی خیلی تایم میگره ازت
-
Amin Hosseinzadeh
استاد ثابتی گفتن هم درسنامه و هم تست جدید اضافه میشه -
تا اینجا چیزی که فهمیدم اینه که راه ابریشم خیلی خوبه
ولی اعتراض بیشتر رو درس ریاضی هسش .
چون من دیدم تو نمونه تدریس ها آقای ثابتی یک تست رو حل میکنن ایده میدن
ولی خود آلا میگه تست ها رو حل کنید اگر بلد نبودید فیلم ببینید
حالا نفهمیدم اون تست ها و ایده های تستی مربوط به تست آموزشی هسش که باید کامل نگاه کرد یا برای تست های تسلط که خودمون باید حل کنیم
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سالار باقری من زیست رو داشتم
بی اغراق بینظیر بود و من اکثر اوقات زیستو بالا میزدم
برای ریاضی هم من از همایش آرش استفاده کردم فوق العاده بود
با تدریس ایشون کیف میکنید
برای ادبیات من تفتان استاد حسین خانی رو تجربه کردم
ولذت ادبیات رو چشیدم درصدمم خیلی بالا رفت -
@reyhane-kariنظرت در کل درباره راه ابریشم تجربی چیه؟؟؟
-
Ahmad Nezami دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to amir azar on آخرین ویرایش توسط Ahmad Nezami انجام شده
amir azar سلام
دوست عزیز،بنظرم پرسیدن اینکه نظر بقیه چیه دردی و دوا نمیکنه ...اینکه یکی موافقه و یکی مخالفه ،از آلا و راه ابریشم تفاوتی نیست...بستگی به فردی داره که داره از راه ابریشم استفاده میکنه...روش های یکی ممکنه خیلی متفاوت باشه و با همین روشهاش تونسته از راه ابریشم بهترین بهره رو ببره
یکی ممکنه با رایگان ها بهتر متوجه بشه ...ولی یکی دیگه بگه من اصلا روش تدریس همون استاد رو دوست ندارم
ممکنه یکی بگه برای من عالی بوده ولی اگر شما استفاده کنید ممکنه ضرر کنید و بالعکس
و این و نمبگم که پرس و جو نکنید..اما متکی کامل به حرف ها و نظرات نباشید..فقط به عنوان یه چراغ توی راه پرپیچ و خم میتونه به شما کمکه کنه بنظرم
موفق باشید -
Soheil Moradyan 1 میدونی که مشکل تو چیه
دارید از اینکه آلا باعث شده موسسه ها تون کمتر بفروشم میسوزید
آب رو بریز جایی که میسوزه
اگر هم دانش آموزی به تو چه کی چی میکنه شما برو همون کلاس
مثل شما آقا مون هی نریخته تو حلقمون
برو خدا جای دیگه روزیتون رو بده
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
@hamed-shakouri این فقط شعاره از کجا معلوم استاد تو همون تست یه راه دیگه نگفت و تو شاید جواب شانسی اوردی و اصلا روشت اشتباه بود که تو درس ریاضی اقای ثابتی خیلی اتفاق میفته
-
Mobin Saadat شما هر تستی که میزنی چه غلط چه درست هم پاسخ تشریحی رو میخوای هم ده روش دیگر رو ؟
-
Amin Hosseinzadeh
من راضی آن و نمرات خوبی و بازخورد عالی ای گرفتم.آلا بهترینه. -
حسین مسلمی دوست عزیز حرفاتون درسته ولی بار خوبی نداشت حالا اگه دانش آموز هستن یا از یه موسسه دیگه ای اومدن نباید باهاشون اینجوری صحبت کرد ما باید به همه نظرها و عقیده ها احترام بزاریم و ببخشیدا ولی با این ادبیات تند شما فقط ثابت میکنین که آلاء کمبود داره ولی خداروشکر هرکی یه جلسه با آلاء پیش بره همه چیز رو میدونه نیاز به اثبات نیست اگه هم میخاین توجیحشون کنین خیلی محترمانه بگین تا ببینن آلاء فقط یه موسسه واسه کنکور نیست بلکه روی شخصیت ماها تاثیر گذاشته و انسان های مودبی رو وارد اجتماع کرده
-
حسین مسلمی استاد ثابتی برای تست ها یه روش ندارند و دیوونه میشی انقد روش میگه من به خاطر همین فرار کردم از ابریشم ریاضی
تنها دبیری که صاحب سبک هستن استاد طلوعی ان
بقیه دبیرا کپی زنی از روهمو در عمومی هم شک ندارم استاد رضایی بقا محشره و استاد چیذری هم فک کنم خوب باشع بقیه دبیرا از دبیرای معروف کپی میزنن
نظرمن فقط رضایی بقا و چیذری و طلوعی والسلام تو این درسا بالای۶۰میرسین اگه خوب بخونین
-
سالار باقری من یه چی به شما بگم این آقا یا خانم معلوم نیست!
از دیروز داخل انجمن داره سم پاشی میکنه من چقدر درست جواب بدم یه بار دو بار سه بار -
Mobin Saadat
بنظرم اگر راه ابریشمی های ریاضی اظهار نظر کنن بهتر باشه
چون بالاخره مسیر رو لمس کردن و با استاد ثابتی پیش اومدن
کسی که تهیه و استفاده نکرده، طبعا نمیتونه دقیق راجع بهش صحبت کنه و نظر بده
لطفا بچه ها رو گمراه نکنید و به شک نندازید دوست عزیز -
حسین مسلمی شما که جواب میدین نمیشه همون جوابو محترمانه بهش بگین؟
-
@hamed-shakouri میخوای اسکرین شات بدم از پروفایلم که دارم
سه ساعته قصه ننه گلثوم میگم پس
خب دارم که میگم -
@hamed-shakouri کسی که خوب باشه میگم خوبه مثل استاد طلوعی و رضایی و چیذری
ولی واقعا استاد ثابتی برا مدرسه و نهایی خوبه
چون روش خاصی ندارن که با همون برن جلو
-
فرار کردم از ابریشم ریاضی
اینطور که گفتین تصور نمیشد که استفاده کرده باشین...
خیر، لازم به اسکرین نیست