با راه ابریشم اختصاصیا چطور بودن؟
-
سالار باقری من زیست رو داشتم
بی اغراق بینظیر بود و من اکثر اوقات زیستو بالا میزدم
برای ریاضی هم من از همایش آرش استفاده کردم فوق العاده بود
با تدریس ایشون کیف میکنید
برای ادبیات من تفتان استاد حسین خانی رو تجربه کردم
ولذت ادبیات رو چشیدم درصدمم خیلی بالا رفت@reyhane-kariنظرت در کل درباره راه ابریشم تجربی چیه؟؟؟
-
amir azar سلام
دوست عزیز،بنظرم پرسیدن اینکه نظر بقیه چیه دردی و دوا نمیکنه ...اینکه یکی موافقه و یکی مخالفه ،از آلا و راه ابریشم تفاوتی نیست...بستگی به فردی داره که داره از راه ابریشم استفاده میکنه...روش های یکی ممکنه خیلی متفاوت باشه و با همین روشهاش تونسته از راه ابریشم بهترین بهره رو ببره
یکی ممکنه با رایگان ها بهتر متوجه بشه ...ولی یکی دیگه بگه من اصلا روش تدریس همون استاد رو دوست ندارم
ممکنه یکی بگه برای من عالی بوده ولی اگر شما استفاده کنید ممکنه ضرر کنید و بالعکس
و این و نمبگم که پرس و جو نکنید..اما متکی کامل به حرف ها و نظرات نباشید..فقط به عنوان یه چراغ توی راه پرپیچ و خم میتونه به شما کمکه کنه بنظرم
موفق باشید -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط حسین مسلمی انجام شده
Soheil Moradyan 1 میدونی که مشکل تو چیه
دارید از اینکه آلا باعث شده موسسه ها تون کمتر بفروشم میسوزید
آب رو بریز جایی که میسوزه
اگر هم دانش آموزی به تو چه کی چی میکنه شما برو همون کلاس
مثل شما آقا مون هی نریخته تو حلقمون
برو خدا جای دیگه روزیتون رو بده
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
Amin Hosseinzadeh
بله نظر شما هم محترمه
ولی خود آلاء چندین بار اخطار داده که همه فیلما رو نباید دید...
تست ها رو خودمون میزنیم و با کلیدش چک میکنیم
هرکدوم لازم بود میبینیم حل استاد رو
در رابطه با ریاضیات ریاضی هم باهاتون کمی مخالفم
چون کنکور امسال به هیچ عنوان استاندارد نبود و فاجعه ای بیش، نبودنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri این فقط شعاره از کجا معلوم استاد تو همون تست یه راه دیگه نگفت و تو شاید جواب شانسی اوردی و اصلا روشت اشتباه بود که تو درس ریاضی اقای ثابتی خیلی اتفاق میفته
-
@hamed-shakouri این فقط شعاره از کجا معلوم استاد تو همون تست یه راه دیگه نگفت و تو شاید جواب شانسی اوردی و اصلا روشت اشتباه بود که تو درس ریاضی اقای ثابتی خیلی اتفاق میفته
Mobin Saadat شما هر تستی که میزنی چه غلط چه درست هم پاسخ تشریحی رو میخوای هم ده روش دیگر رو ؟
-
Ehsan Jafarpour چرا الکی جبهه میگیری رو آلا؟ ینی تو میگی کلاس آنلاین از فیلمای آلا بهتر نیست؟ کلاس آنلاین برتری که نسبت به فیلم دیدن داره اینه که بچه مجبور میشه یک حرکتی بزنه تو کلاس آنلاین... دبیر میگه تست حل کنید... جوابشو بگین... اصلا کلا حال و هوای کلاس آنلاین سه برابر برتری داده نسبت به فیلم دیدن... اینو کسی میگه که از تابستون فقط فیلم دیده و زیاد به کارش نیومده
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin Hosseinzadeh
من راضی آن و نمرات خوبی و بازخورد عالی ای گرفتم.آلا بهترینه. -
Soheil Moradyan 1 میدونی که مشکل تو چیه
دارید از اینکه آلا باعث شده موسسه ها تون کمتر بفروشم میسوزید
آب رو بریز جایی که میسوزه
اگر هم دانش آموزی به تو چه کی چی میکنه شما برو همون کلاس
مثل شما آقا مون هی نریخته تو حلقمون
برو خدا جای دیگه روزیتون رو بده
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400حسین مسلمی دوست عزیز حرفاتون درسته ولی بار خوبی نداشت حالا اگه دانش آموز هستن یا از یه موسسه دیگه ای اومدن نباید باهاشون اینجوری صحبت کرد ما باید به همه نظرها و عقیده ها احترام بزاریم و ببخشیدا ولی با این ادبیات تند شما فقط ثابت میکنین که آلاء کمبود داره ولی خداروشکر هرکی یه جلسه با آلاء پیش بره همه چیز رو میدونه نیاز به اثبات نیست اگه هم میخاین توجیحشون کنین خیلی محترمانه بگین تا ببینن آلاء فقط یه موسسه واسه کنکور نیست بلکه روی شخصیت ماها تاثیر گذاشته و انسان های مودبی رو وارد اجتماع کرده
-
Mobin Saadat شما هر تستی که میزنی چه غلط چه درست هم پاسخ تشریحی رو میخوای هم ده روش دیگر رو ؟
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین مسلمی استاد ثابتی برای تست ها یه روش ندارند و دیوونه میشی انقد روش میگه من به خاطر همین فرار کردم از ابریشم ریاضی
تنها دبیری که صاحب سبک هستن استاد طلوعی ان
بقیه دبیرا کپی زنی از روهمو در عمومی هم شک ندارم استاد رضایی بقا محشره و استاد چیذری هم فک کنم خوب باشع بقیه دبیرا از دبیرای معروف کپی میزنن
نظرمن فقط رضایی بقا و چیذری و طلوعی والسلام تو این درسا بالای۶۰میرسین اگه خوب بخونین
-
حسین مسلمی دوست عزیز حرفاتون درسته ولی بار خوبی نداشت حالا اگه دانش آموز هستن یا از یه موسسه دیگه ای اومدن نباید باهاشون اینجوری صحبت کرد ما باید به همه نظرها و عقیده ها احترام بزاریم و ببخشیدا ولی با این ادبیات تند شما فقط ثابت میکنین که آلاء کمبود داره ولی خداروشکر هرکی یه جلسه با آلاء پیش بره همه چیز رو میدونه نیاز به اثبات نیست اگه هم میخاین توجیحشون کنین خیلی محترمانه بگین تا ببینن آلاء فقط یه موسسه واسه کنکور نیست بلکه روی شخصیت ماها تاثیر گذاشته و انسان های مودبی رو وارد اجتماع کرده
سالار باقری من یه چی به شما بگم این آقا یا خانم معلوم نیست!
از دیروز داخل انجمن داره سم پاشی میکنه من چقدر درست جواب بدم یه بار دو بار سه بار -
حسین مسلمی استاد ثابتی برای تست ها یه روش ندارند و دیوونه میشی انقد روش میگه من به خاطر همین فرار کردم از ابریشم ریاضی
تنها دبیری که صاحب سبک هستن استاد طلوعی ان
بقیه دبیرا کپی زنی از روهمو در عمومی هم شک ندارم استاد رضایی بقا محشره و استاد چیذری هم فک کنم خوب باشع بقیه دبیرا از دبیرای معروف کپی میزنن
نظرمن فقط رضایی بقا و چیذری و طلوعی والسلام تو این درسا بالای۶۰میرسین اگه خوب بخونین
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شدهMobin Saadat
بنظرم اگر راه ابریشمی های ریاضی اظهار نظر کنن بهتر باشه
چون بالاخره مسیر رو لمس کردن و با استاد ثابتی پیش اومدن
کسی که تهیه و استفاده نکرده، طبعا نمیتونه دقیق راجع بهش صحبت کنه و نظر بده
لطفا بچه ها رو گمراه نکنید و به شک نندازید دوست عزیز -
سالار باقری من یه چی به شما بگم این آقا یا خانم معلوم نیست!
از دیروز داخل انجمن داره سم پاشی میکنه من چقدر درست جواب بدم یه بار دو بار سه بارحسین مسلمی شما که جواب میدین نمیشه همون جوابو محترمانه بهش بگین؟
-
Mobin Saadat
لطفا بچه ها رو گمراه نکنید و به شک نندازید دوست عزیزنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri میخوای اسکرین شات بدم از پروفایلم که دارم
سه ساعته قصه ننه گلثوم میگم پس
خب دارم که میگم -
Mobin Saadat
لطفا بچه ها رو گمراه نکنید و به شک نندازید دوست عزیزنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@hamed-shakouri کسی که خوب باشه میگم خوبه مثل استاد طلوعی و رضایی و چیذری
ولی واقعا استاد ثابتی برا مدرسه و نهایی خوبه
چون روش خاصی ندارن که با همون برن جلو
-
@hamed-shakouri میخوای اسکرین شات بدم از پروفایلم که دارم
سه ساعته قصه ننه گلثوم میگم پس
خب دارم که میگمنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شدهفرار کردم از ابریشم ریاضی
اینطور که گفتین تصور نمیشد که استفاده کرده باشین...
خیر، لازم به اسکرین نیست -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط mahdii انجام شده
دوستان ۱۴٠۱کنکور فقط آموزش نیست
بدونید این دو سال که کنکور برگزار شد مشخص شد طراح فقط علم طرف براش مهم نیست
شماها باید از یه مشاور قوی کمک بگیرید برای اینکه راه موفقیت رو بهتون نشون بده
بدونید توی سال کنکور چیکار باید بکنید
من اگر فرصت کنم حتما تجربه ای که توی سال کنکور داشتم میگم بهتون
من اگه جای شما بودم ریز به ریز کنکور امسال رو بررسی می کردم ببینم هدف طراح چی بوده
طراح چه انتظاری از یه دانش اموز داره
امسال طراح مشخص کرد اگه میخوای پزشک بشی باید بدونی که چطور بایه ریاضی سخت کنار بیای
درگیر حواشی اینکه فلانی خوبی فلانی بد نشید -
Mohsen Movahedi یه جمله به ما بگید که برای امسال چیکار کنیم چکیده ای از تجربیاتتون رو
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحتما آزمون آزمایشی شرکت کنید
فقط روی یک درس سرمایه گذاری نکنید
من چند هفته آخر حتی تایم شیمی رو صفر کرده بودم ولی ریاضی هر روز نصف تایم درس خوندنم بود.
از این ناراحتم که ریاضی که اینقدر وقت گذاشتم رو حدود ۵ تا تست مطمئن زدم. از بس سخت بود و منم شوکه شده بودم.
اینقدری که شاید ۹۰ دقیقه کنکورم رو صرف ریاضی فقط برای زدن تعداد انگشت شماری تست کردم.
تمرکزم برای فیزیک به هم ریخت و شیمی هم تایم نداشتم.
این بود خلاصه داستان غم انگیز ما -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و اینکه یه پیشنهاد دیگه
تست زیاد خودتون بزنید نه اینکه مثل من فقط فیلم درسنامه و تست دیدن!!
در کنار تست زدن زمانش رو هم مدیریت و به حداقل برسونید -
تا اینجا چیزی که فهمیدم اینه که راه ابریشم خیلی خوبه
ولی اعتراض بیشتر رو درس ریاضی هسش .
چون من دیدم تو نمونه تدریس ها آقای ثابتی یک تست رو حل میکنن ایده میدن
ولی خود آلا میگه تست ها رو حل کنید اگر بلد نبودید فیلم ببینید
حالا نفهمیدم اون تست ها و ایده های تستی مربوط به تست آموزشی هسش که باید کامل نگاه کرد یا برای تست های تسلط که خودمون باید حل کنیم
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۴:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir azar
وای دقیقا سوال منم هست
چ درسایی رو فیلم تستارو هم ببینیم؟ -
amir azar
وای دقیقا سوال منم هست
چ درسایی رو فیلم تستارو هم ببینیم؟نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۰، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNazanin Nobakht
عمومیارو که واقعا لازم نیست بنظرم
زیست هم سوالای ستاره داری که غلط زدیم به نظرم لازمه
ول من خودم اگه وقت یاری بکنه توی سال ، بعد حل خودم حتما حل دبیر رو میبینم درس ریاضی که قطعا چون توش ضعیفم به همراه شیمی و فیزیک
شاید به نکته توپی توی حل اون تست بگن که ما با ندیدن از دستش بدیم
ولی برای صرفه جویی زمان میشه سرعت رو روی 2x بذاریم برای تستایی که خودمون درست حلشون کردیم -
و اینکه یه پیشنهاد دیگه
تست زیاد خودتون بزنید نه اینکه مثل من فقط فیلم درسنامه و تست دیدن!!
در کنار تست زدن زمانش رو هم مدیریت و به حداقل برسونیدMohsen Movahedi قبول دارم.. منم زیادی خودمو به فیلم وابسته کرده بودم