اشتباهات و تجربه های بچه های دوازدهم
-
Ehsan Jafarpour
درود
راه ابریشم خودش برنامه داره
به نظر من با همون پیش برید@سجاد-ذوالفقاری
یعنی فرسنگ ب فرسنگ پیش برم؟؟؟ -
@سجاد-ذوالفقاری
یعنی فرسنگ ب فرسنگ پیش برم؟؟؟Ehsan Jafarpour
بله
ولی برنامه جدید چند روز دیگه اعلام میشه تا اون موقه صبر کنید خیلی خوب میشه چون قراره گروه مشاوره هم داشته باشیم -
@سجاد-ذوالفقاری
یعنی فرسنگ ب فرسنگ پیش برم؟؟؟Ehsan Jafarpour
صبر کنید احتمالا هفته اول تیرماه، آلا برنامه مطالعاتی واسه جمع بندی دهم منتشر کنه -
Abolfazl Mousavi ببین دوست عزیز هر چقدر خوندی و هر پایه ای که داری، از همین جا که هستی شروع کن. چرا میگم شروع کن؟
چون رقبا زودتر هم شروع مبکنن تازه شاید قبول شن شایدم نه
اگه وقتی که خواستی شروع کنی، شروع نکنی، تا ابد در حال شروع کردنی و خدای نکرده بعد کنکور باید دوباره شروع کنی.
چون از الان اگه شروع کنی، اندک فرصتی برای آزمون و خطا داری ولی اگه کارت به تابستون بکشه و بخوای شروع کنی، فرصت آزمون خطا نداری.
پس اگه برای خودتو زندگیت و آیندت دغدغه داری از همین الان شروع کن.
یه ماه فرصت داری تا پایه ی پروسه ی اصلی رو کامل بچینی
تو این یه ماه میری دنبال انواع روش های برنامه ریزی مثل زمانی، حجمی و حجمی_زمانی که بهترینه. حجمی پرت وقت داره
شروع کن برنامه هم بریز برای این یک ماه ولی هیجان زده نشو و بنویس که من الان هیجان دارم ولی میخام منطقی برنامه بچینم. کمک میکنه
حالا تو أین یه ماه چیکار کنی؟ یک بار خوندن درست، به هزاران هزار بار خوندن ناقص می ارزه. این رو کنکوریا میفهمن. اگر یازدهمی، یازدهمت رو تو این یه ماه طوری ببند که هر سوالی دادن توانایی پاسخگویی داشته باشی. مطالعات مفید باشهاینکه گفتم شروع کن، یعنی از ساعت مطالعه پایین مثلا شش ساعت بچین و هر سه روز نیم ساعت تا یک ساعت اضافه کن که تا تابستون به روزانه دوازده تا چهارده ساعت رسیده باشی
اینم دقت کن که چهارده ساعت بی کیفیت با یک ربع با کیفیت برابری میکنه. منظورم این نیست که اگر به جای چهارده ساعت غیر مفید، یه ربع مفید بخونی کار درستی میکنی. منظورم اینه که اگه بجای چهارده ساعت مفید، چهارده ساعت غیر مفید بخونی، تماما ضرر میکنی. ساعت هایی که تو پاراگراف قبل گفتم منظورم مفید هست.
پس اگه شروع کنی، خیلی منطقی تر میتونی ساعت و کیفیت رو ببری بالا. اگه اونموقع بخوای استارت بزنی، این امتیاز از دست میدی.
در مورد راه ابریشم پرسیدی. من متاسفانه استفاده نکردم ولی فکر میکنم منظورت اینه که چون نیاز به اینترنت داره چیکار. کنی، اشاره کردم. این امور درسی رو بیا توی یه اتاق دیگه انجام بده. زمانش رو هم از قبل در نظر بگیر. توی اتاق نبر.mj323 میشه شما در مورد تفریح کردن هم بگین لطفا؟ چه کاری و چقدر؟
-
Abolfazl Mousavi سلام
بزرگترین اشتباه همینه که توی فضای مجازی بچرخیم البته اینکه مطالب مفید و اینکه از این طریق از تجربیات دیگران استفاده کنیم اشکالی نداره که اونم تا قبل تابستون. چون بیشتر از اون اگه بشه، تا آخر سال کنکور دنبال کلیشه میشیمراهکار مقابله اینه که گوشی و اینترنت رو کاملا واگذار کنی به خانواده، هر وقت برای درس خواستی استفاده کنی با محدودیت شدید زمانی استفاده کنی و برگردی تو اتاقت(کلا مجازی و نت و گوشی و لپ تاپ بیرون اتاق باشه بهتره چون اتاق رو باید کاملا به یه محیط برای درس خوندن تبدیل کنی)
حاشیه ممنوووووووع
من کارنامم این شد دوستم دو درصد از من بالاتر شد، فلانی حالش خوب نیست برم آرومش کنم، دوستم تنهایی نمیتونه بیرون منم باهاش برم، بچه های کلاس دارن حرف میزنن منم برم، تراز این سری بهمانی از من کمتر شد آخ جون پس من پزشکی هاروارد قبولم، فلانی زیستشو از سری پیشش سی درصد بالا تر زد آفرین چه پیشرفتی، چرا فلان معلممون تا الان شوهر نکرده، دونفر دعوا افتادن برم ببینم قضیه چیه، برم بیوگرافی فلان استاد رو بخونم، فلان استاد بهتره یا بهمان استاد، فلان کتاب بهتره یا اون یکی، روزی سیصد و پنجاه و یکی تست بزنم یا سیصد و پنجاه و دوتا و.... همش حاشیست. چیزایی که به امور حیاتی شما و درستون ربطی نداره میشه حاشیه. این فضاها باید شناسایی بشن و کاملا از این فضا ها دوری بشهmj323 در اشتباهات و تجربه های بچه های دوازدهم گفته است:
Abolfazl Mousavi
راهکار مقابله اینه که گوشی و اینترنت رو کاملا واگذار کنی به خانواده، هر وقت برای درس خواستی استفاده کنی با محدودیت شدید زمانی استفاده کنی و برگردی تو اتاقت(کلا مجازی و نت و گوشی و لپ تاپ بیرون اتاق باشه بهتره چون اتاق رو باید کاملا به یه محیط برای درس خوندن تبدیل کنی)سلام شبتون بخیر حرف شما درست اما مثلا منی ک راه ابریشم رو تهیه کردم مجبورم با گوشی درس بخونم اما ساعت هایی ک کارم با کتابو جزوه باشه بیرون از اتاق میبرمش
و اینکه تلگرام و اینستامو پاک کردم و فقد گاهی با سایت میرم ک اونم انقد رو اعصابه زود میام بیرون و خوبیش اینه فیلترشکن میخواد از طریق سایت و باز سخت تر میشه رفت(شیرازی هسم)و به هیچ وجه سمت یوتیوب نرفتم اصلا، اما مجبورم وات رو داشته باشم و حالا یسری برنامه هم نصب کردم ک محدودتر بشه
راهکار شما چیه برای موقعیت و شرایط من؟ -
بچه ها عربی جمع بندی استاد ناصح زاده که در سایت آلا هست چطور هست؟؟؟خوب تدریس میکنند؟؟؟؟؟
کتابش کامل هست؟؟؟برای یک دوازدهمی
-
بچه ها عربی جمع بندی استاد ناصح زاده که در سایت آلا هست چطور هست؟؟؟خوب تدریس میکنند؟؟؟؟؟
Abolfazl Mousavi
مگه اونا برای نظام قدیم نیست؟؟؟
فک کنم کتابا از اون زمان تغییر کرده
اما وقتی استاد علیمرادی هست بقیه چین؟؟
-
Abolfazl Mousavi
خیلی خوب درس میده
برای هر سه سال کامله
(برای قواعد و نکات ترجمه رو میتونم بگم کامله ولی لغات و ترجمه کتاب ممکنه تغییرات داشته باشه) -
Abolfazl Mousavi سلام آقای ناصح زاده یکی از بهترین معلمای عربی کنکور هستند و قطعا ویدیوش خیلی کمکت میکنه ، با اینکه فکر میکنم مال سال ۹۷ بوده باشه اما بهت پیشنهاد میکنم که حتما ببینی ولی لغت رو از روی کتاب های عربی خودت بخون
من خودم کنکور ۱۴۰۰ رو دادم و کاملا ویدیوشون جوابگوی کنکور هست . در ضمن من توی آزمون های آزمایشی منفی میزدم که با دیدن کامل ویودیو ها به حداقل درصد ۵۰ رسیدم که بعد از اون با تکرار و تمرین روی درصد هشتاد به تثبیت رسوندم .
موفق باشی -
Abolfazl Mousavi سلام آقای ناصح زاده یکی از بهترین معلمای عربی کنکور هستند و قطعا ویدیوش خیلی کمکت میکنه ، با اینکه فکر میکنم مال سال ۹۷ بوده باشه اما بهت پیشنهاد میکنم که حتما ببینی ولی لغت رو از روی کتاب های عربی خودت بخون
من خودم کنکور ۱۴۰۰ رو دادم و کاملا ویدیوشون جوابگوی کنکور هست . در ضمن من توی آزمون های آزمایشی منفی میزدم که با دیدن کامل ویودیو ها به حداقل درصد ۵۰ رسیدم که بعد از اون با تکرار و تمرین روی درصد هشتاد به تثبیت رسوندم .
موفق باشی@miss-mir1381 در اشتباهات و تجربه های بچه های دوازدهم گفته است:
موفق باشیتستاش خیلی کمه
-
نمیدونم کار درستی کردم کتابش رو خریدم یا نه؟؟؟
-
@miss-mir1381 در اشتباهات و تجربه های بچه های دوازدهم گفته است:
موفق باشیتستاش خیلی کمه
Abolfazl Mousavi آره هست ، آخه دقت کن کتابی که دارن درس میدن مال جمع بندیه اصلا . طبیعیه که کمتر باشه
اما من خودم کتاب جامع خیلی سبز رو داشتم در طول سال میزدم و خیلی مفید بود
و البته من آرش آقای علیمردانی رو هم تهیه کرده بودم که خب میتونم بگم آقای ناصح زاده بهتر بودن اما از لحاظ تست خب آرش فوی تر بود . با این حال من همون پکیج آرش اقای علیمردانی رو با نکات آقای ناصح زاده جواب میدادم -
Abolfazl Mousavi نظر منو بخوای کار خوبی کردی فقط باید بجوییش
موفق باشی -
موفق باشی@miss-mir1381 در اشتباهات و تجربه های بچه های دوازدهم گفته است:
موفق باشیکتاب تست دارم
منظورم اینه آیا درسنامه دیگری کنارش داشته باشم؟؟؟! یا خودش کامله
این کتاب تست
-
خب چطور بخونمش؟؟؟
فیلم ببینم بعدش ،کتاب و بعدش تست زیاد بزنم درسته؟؟؟
-
@miss-mir1381 در اشتباهات و تجربه های بچه های دوازدهم گفته است:
موفق باشیکتاب تست دارم
منظورم اینه آیا درسنامه دیگری کنارش داشته باشم؟؟؟! یا خودش کامله
این کتاب تست
Abolfazl Mousavi نه نه درسنامش فوق کامله به عنوان مثال میتونی بخش اعداد ترتیبی و اولشو ببینی که اصلا اضافی ترم هست و یه قسمتاییش تو کنکور نمیاد اصلا
یا الان که کتابو داری ورق بزن یه بخشاییش خارج از گوده ، اونا مثلا برای درک بهتر و راحت تر زدن تستا خوبه وگرنه تو کتاب نیست تو کنکورم نیست
اما در کل نه بنظرم درسنامش کافی و جامعه -
خب چطور بخونمش؟؟؟
فیلم ببینم بعدش ،کتاب و بعدش تست زیاد بزنم درسته؟؟؟
Abolfazl Mousavi نه دیگه فیلم و کتاب و همزمان ببر جلو . چون تو باید مطالعه فعال داشته باشی وگرنه که سریع از یادت میره
مثلا زیر جاهای مهم کتابت خط بکش یه سری نکات خودت از توی تستای قبلی بنظرت اینقدر مهمه که لازمه حاشیه نویسیش کنی ، معنی کلماتی که نمیره تو مغزت (چون خودم زیاد اینطوری میشدم) چند بار تو همون کتابه یا روی یه برگه بنویس
خلاصه درس خوندنت فعال باشه وگرنه زیاد متوجه نمیشی و یادت نمیمونه
بعد از اینکه فیلم و کتاب رو دیدی و خوندی و نکته برداری کردی برو سراغ تستا.
اول تستارو خودت بزن، اگر سطحت بالاعه زمانم بگیر. اگر نیست بعد از اینکه قوی تر شدی زمان بگیر.
بعدش تستارو خود آقای ناصح زاده توی ویدیو بعدی حل میکنه اونم بشین ببین که نکته ای گفت که تو به چشمت نیومد بازم به کتابت اضافه کنی .
فقط مشکلی که هستاینه که احتمالا یه سری تستا عوض شده یا تغییر کرده که بنظر من اصلا مهم نیست میتونی بری پاسخنامه تشریحی رو بخونی و بازم اگر نکته ای بود که به چشم تو نیومده بود ، اضافه کنی به کتابتت
اینجوری کتابت یه منبع فوق العاده برای دوران جمع بندیت میشه و خودتم تو عربی فوق العاده قوی میشی -
سلام
ممنون میشم لطفا کمک کنید و نظراتتون رو بگید و البته نحوه مقابله با اون مشکل
@دوازدهم
@تجربیا
@راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربیAbolfazl Mousavi اونقدر درگیر امتحانات نشید
که از کنکوری خوندن و تست زدن باز بمونید
در حد مطلوب برا امتحاناتون بخونید -
Abolfazl Mousavi
سلام وقت بخیر
من کتاب جمعبندی شونو داشتم برای 1400
برای عربی کلاس رفته بودم،حضوری
دقیقا تمام نکاتی که توی اون کلاس گفته بودن،توی درسنامه کتاب هم گفته شد
از لحاظ درسنامه بنظرم حرف نداره
ولی تعداد تستش کمه و کفاف نمیده